Şu kilometreyi geri çekip millete düşük km diye araba kitlemeye çalışan bütün çakallara lanet gitsin :s Bizim sorunumuz bu hep tek taraflı düşünüyoruz, kendimizden başkası hikaye bizim için.
Printable View
Şu kilometreyi geri çekip millete düşük km diye araba kitlemeye çalışan bütün çakallara lanet gitsin :s Bizim sorunumuz bu hep tek taraflı düşünüyoruz, kendimizden başkası hikaye bizim için.
ya kardes ben o'nu dusunurum bunu dusunurum muhabbeti degil .. egri oturup dogru konusalim sen kalkip goz gore gore bi 106 icin 18 20 000 tl paralar vermezsin yada sen gibi bu piyasanin icinde olup araba almis-satmis birisi .. Veren belli oluyor zaten bu sadece 106 icin sinirli degil ki .. genel olarak bakicak olursan da oyle .. ha simdi birisi cikar " sana ne ? para benim kahyasida benim .. " susarim ..
20 almadı o arkadaş aracını 18,500 bütün parçaları ile aldı cc jantı lastikleri orjinal stopları far ampullerine kadar aldışimdide istedigi fiyat cazip bir fiyat ( ARACA GÖRE )
Satmak için alacaksan sakın bulaşma ama hastaysan alınabilecek araçlardan birisi .
İyi araç iyi para fiyatları baz alırken fiyata göre azalan yapıp arasanız ne demek istedigimi anlarsınız.
Turçu ve rus salatalarını baz almayın :icon_tup:
Ankaradaki zeytin gri LK değil lk trabzona ordanda samsuna satıldı .
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 54645288 bu araç hakkında bilgisi olan???
arkadaşlar vtsveya gti yag sotucu lazım yardımcı olabilirmisiniz...
Sanırım bir konuda yanılma var düzeltmekte fayda var gibi görüyorum turşu olan arç şu an sanırım konya / ereğli de
Gerekli ilan da bu bence ...
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 56523820 gti
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57169531
Trabzon da bir tane lacivert 106 vardı 61 el miydi plakası tam hatırlayamadım
206 cc jantlı arka stopları şeffaf , hatırlayan var mı acaba ? :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57302965
bu aracın sahibinde mi sorun var arabasında ? :) karar vermiş değilim ilan 20'lerdeydi
bu aralarda 14 oluyor geri 16 oluyor ne ilginc insanlar var be :D
o arabayı dün facebook ta video gördüm çok hoşuma gitti merak etmiştim :)
bu arada plaka 61 te 106 mış aklımda yanlış kalmış benim :)
lacivert 106 lara ilgim arttı bir anda :)
şöyle lacivert basık 106 , camlar hafifden filmli , cc jantlar , arka stoplar şeffaf kırmızı :P
15 e turbolu 106 mı??şaka gibi valla
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56565156
Konuyu sürekli takip edemiyorum bu araç sorgulandımı bilmiyorum, Bu aracı tanıyan bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi?
34 HV 484 plakali araç ile ilgileniyorum.araç dendiği gibi boyasiz mi? Birde yüklü bir ses sistemi oldugunu gordum araci yormuş olabilir mi?
link paylaşırmısın.?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57552997
Bu arac abi sahibi uye sanirim foruma
benimde dikkatimi çeken bir araç gidip bakılır düzgün duruyor ama iş fotografta bitmiyor, fiyat 17,5 lardı sanırım bir ara :)
H ile fotosu olduguna göre sahibide tanıyor olabilir
Evet abi aynen oyle bide ben google'a plakasini yazdim orda bi ilan daha cikiyor ordada 16 bin.belden asagi boyali degisensiz arabalara 16 17 den agiz aciyorlar fiyatida uygun geldi bana
araç bir ara y.bosnaya satıldı 14 lira gibi bir rakam yazıldı o sıra benim bildigim sonra b.çekmeceye satıldı orda 19 20 gibi bişeyler yazdılar şimdi 15 e düşmüş alan satıyor incelemek lazım bizim burda arac sahibini tanıyan cocuklar var hakkında bilgi alırım aracın.. h tanımaz sahibini cnr buluşmasında öyle yanına çekmişti sadece..
Valla ben bilemiyorum tabi istanbul'a sadece maç olduğunda gidiyorum ondada gezme firsatim olmuyor.çok tesekkur ederim degerli bilgileriniz icin