hayırdır olum 106 da bı evlat sonucta:)
Printable View
Sinan abi şimdi bazı kişilerin ismini vermeyim istersen adım dedikoducuya çıkmasın..Geçen muhabbeti sen daha iyi bilirsin
''Sinan öyle bir arabayı nasıl önerirsin,senden beklemezdim.''
''Ya arkadaşımızın arabası diye önerdik yoksa evet haklısın.''
Madem üzerine alındın abi bu sözleride herkes bilsin.Benim canımın yandıgını bile bile ikinci kez canımın yanmasını nasıl saglayacaktın bilmiyorum.Evet 10 numara bi araba demedin 10 üzerinden 7 dedin..boyası ıvırı zıvırı çok güzel duruyor dedin.Alan arkadaşlarda aldıgına dünden pişman OnurGTI de biliyor o arabayı .
Çok şükür saglam kişiler çıktıda takaslamaktan son anda döndüm,macundan görünmeyen bir arabayı almadım çok.
Benim de sivasda arkadaşlarımda 106 var ,görüşüyoruz muhabbetimiz çok güzel ama hiçbirinin arabasını burdakilere önermem isterseniz sordurabilirsiniz.
Madem ilk arabamı aldıgımda önermedin,ki bana göre VB benim 2001 ile kıyaslanacak düzeyde degil ,VB yi bana neden önerdin?Sen bana o aracı şu şekilde önerebilirsin senin arabadan daha iyi dersen hay hay derim..İstanbulda görenler sakın dedirtti aracı alan kişide öyle söyledi.Aracı alan kişi nasıl aldı onuda bilmiyorum açıkçası ..
Uzatmaya gerek yok abi ,lafımı üzerine alındıysan haklıyımdır.Demekki yaptıgın yanlışın farkındasın.
Madem her şey burada enine boyuna sorgulanıyor,benim arabam hakkımda yapılan dedikodularıda UmitGT biliyor daha bana bile söylemedi söylemeyim boşver dedi.''senin araban için bana neler söylüyorlar bir bilsen''dedi..Kimin söyledigini söylemedi.Bir allahın kuluda gelip bakıp yorum yapmadı yapamadı ,anlayan anladı muhabbetlerine girmektense açık açık yazdım .Kimse bu mübarek ramazan zamanı kul hakkı yemesin,hepimizin arabası var yarın öbür gün istemeden arabalarımızın başına bir şey gelmesine kim engel olabilir.
İyi güzel diyorsunda.Vb yı bana sen sordun.Bende bütün eksıklerını anlattım.Boyası çok çok iyi demedim.Komple boyalı dedim.Sen bana motoru yürüyenı ve şanzımanı düzgün bir araçsa almak isterim dedin.Bendededimki motoru ,şanzımanı yürüyenı sorunsuz.Daha öncekı sahibi tarafından yenı yapılmış.Ama bi sürü ekdsiği gediği var dedim.Abi benım için önemli değil dedin.Biz de önerdik.Diğer detayları bilmiyorum araç sahibi serhat tutar ile sen telde görüştün.Ben sana kesınlıkle 10 numara bir araç demedım.Görünen köy kılavuz istemez.Onuru un arkadaşı almış o iş nasıl oldu bilemiyorum.Herhalde gözü kapalı almadı aracı.. Bu konuyu burda kapatıyorum mübarek gün kımsenın ağzının tadı bozulmasın kardeşim..Sen beni sağa sola bi sorduruver kardeşim..Msn den detalı konuşuruz istersen..:icon_tup:
Araç benim çok yakın arkadaşımın aracı.. 106 quiksilver'ini satıp yanıma geldi, böyle böyle VB plaka indigo mavi 106 GTi'yı düşünüyorum ama kararsızım dedi.. Bende açık açık alma dedim.. O akşam onu o arabadan vazgeçirdim, başka bir arkadaşının gazıyla gidip almış ertesi gün yanıma geldi.. Söylendiği gibi arabayla dolaştım biraz, gazladım sıkıştırdım.. Motorunda, şanzımanında herhangi bir sorun yok.. Fakat gel gelelim kaporta için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. Arkadaşımada söyledim, motor güzel ama geri kalan 5 para etmez diye..
"Ben güzel araç demedim" yazılmış şimdi, biraz önce eski postlara tekrar baktım, şimdi burada yazdığınızın aksine araç övüle övüle bir hal olmuş.. Gerek yok bu tarz şeylere..
Satan satmış, alan almış.. Söylenecek bir sözüm yok artık benim.. Bizim şuan uğraştığımız yapmaya çalıştığımız şey arabanın eksiklerini toplamak, arabayı kendine getirmek.. Arabanın tek elle tutulur yanı renginin indigo mavi olması..
Anıl, dedikodu olayına gelince; benim aracımın arkasındanda çok laflar dönüyomuş.. Renkten renge sokuldu deniyormuş.. (Bahsettikleri fuar zamanında aynaların, jantların, spoilerin turuncu olması).. He umrumdamı söylenen sözler ? Yok.. Çünkü laf atanların, dedikodu yapanların kovaladıkları araçlar ortada.. Ben aracımı biliyomuyum, gerisi çokta RİNTİNTİN :icon_tup:
Herkesin kadir gecesini kutlarım, hayırlı akşamlar..
Senin arabanı burda kötülemedik diye mi böyle olduk ? Gerçeklerini dile getirmedik diye mi ? Laflarına dikkat et derim . Forumdaki herkese dil uzatma . Millet bilmeden sallamaz. Bu forum çoluk cocuk dolu değil . Bilgili insanların ve tecrübeli insanların yorum yaptıgı bi sitedesin ..!
Bu gönderine yorum yapıyorum cünkü benim gönderi altına yorum yapmışın ..
Benim arabamın kötülenecek bir şeyi yok ki kardeş kötülemek istiyorsan gelir bakarsın sonra kötülersin :).Kayserideki halinde bir şey varsa o zamanki haliyle konuşman yanlış olur şu andaki haline bakmak lazım degil mi ? Bu kadar gerilmeni anlayamadım lafı ortaya attım ben çünkü :icon_tup: Zaten sinan abiyle açık açık konuştum :)
bilmeden sallamaz.? bilipte konuşan daha azdır buna emin ol.
bu adamın arabasına bakmadan kötüleyemezsin, şahsen ben aynı durumda olsam anıl'ın gösterdiği olgunluğu göstermem *** atacak adamdada mangalda ateş değil yanardağ gibi ... olması gerekir.
1-2 değişik karelerden güzel gösteren fotoğraf biraz pohpohlama al sana 106 :) bahsi geçen araç diye konuşmuyorum ama madem konusu geçmiş yazayım.
yıl ya 2008 yada 2009 tam hatırlamıyorum tolga aradı abi bi 106 var bakarmısınız diye gittik baktık yenecek ekmeği kalmamıştı. şimdi detay vermek istemiyorum, şurasında şuvar bu var diye aracın yanından tolgayı arayıp konuştuk canlı canlı bu var bu var dedik sordu abi sen alırmısın.? güldüm geçtim :)
şurda sıfır bayiden 106 almış insan sayısı çok azdır 2000 yılında sıfır bayiden çıktığımız günü hatırlıyorum ozamanda gözümde 106 aynıydı şimdide aynı ilah gibi tap manın alemi yok gerçekci olun.
Benim söylemek istedigim o zaten abi ben kimseye gereksiz yere burada atar gider yapmak istemiyorum.Bu foruma üye önceden görüştüğüm kişiler beni güvendirip sivastan şehir dışına çıkmamı gidip arabayı almamı saglayacaklardı ,allahtan almadık sadece 1 araba için değil bazı araçlar içinde aynı şey geçerli.Eşimin dostumun arabasını satmak için kul hakkı yemeye gerek yok.
Bilmedigim halde bu sitede sadece 1 tane 106 hakkında kötü yorum yaptım onuda kendim cahilligime verdim.O günden bugüne ne kadar yanlış yaptıgımın farkındayım ve şimdi gözümle görmedigim araba hakkında yorum yapmıyorum.
Neyse konuyu ben kapatıyorum kendi adıma.
neyın kavgasını edıyosunuzkı ben sunu bılır sunu uygularım gozumle gormedıgım hıc bı araca yorum yapmam kımse babamın oglu degılkı bana dogru yada yalan soylesın arkadaslar he arac sorulur bılgısı olar soler ama genede kendım bakmadan gozuumle gormeden karar vermem en basıtı su anda bındıgım bf gti hıc kımse gıdıpde araca bakma zahmetınde bulunmadı kıme sorduysak bılmıorum dedı ama cok kotuye benzıyo dedı bende gıttım kendım baktım ve hıcbıyerınde ıslem kaza olmadını kendı gozlerımle gorup aldım he solede bısey var boyasız denılen araca gıdıp bakıoruz tavan dahıl boyalı cıkıo e baska bı aracı burda sorguluoruz ooooo cok ıslemlı kazalı sole bole denılo alıoruz ıslem yok kaza yok boyada 2 3 parca cıkıo sızce bız burdakı sordumuz kısılere nasıl guvenebılırız cunku cıgumuz bılmedımız arabaya da ılana gore yorum yapıoruz satan kısının ısmıne gore bıle yorum yapan var ya :D:D:D
ben cok sey yazarımda yukarıda konusulanlar hakkında kımseyle polemıge gırmek ıstemıyorum 1-2 gtı ye bınmekle olmuyor bu ısler 2004 yılından berı 10 tane gtı sahıbı oldum cok kısıyede araba aldırdım bu konu yanlış yerlere gıdıyor saptırılıyor...
Kayserideki halinide kayseriye gelmeden önceki halinide kayseriden sonraki ankaraya gitmiş halinide biliyoruz cok konusmana hiç gerek yok .
anlamadın sanırım kardeş kayseride benim bi dostumdaydı araba kayseriden önceki halinide bilirim aracın yani burda benim bu araç hakkında ne bildigimi ne sen bilirsin ne baskası .
Benim demek istedigimi yanlıs yerlere cekmeyin . Yazdıgımı dikkatli okuyup yorum yapınız lütfen ..!
Tamam reisim ben sustum büyük şahsiyetlersiniz.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 30959914
Tanıyan bilen duyan varmıdır acaba ? Bi abimiz öğrenmek istiyorda vuruğu kırığı perti falanı filanı varmı diye merak ediyor.
Konuşulduğu gıbı bencede görmeden karar vermemek Lazım İLLaki sitede aracı bıLen bırıLerı cıkabiLir fakat x aracı ben biliyorum benm arkadasımdaydı çok temiz demek ne kadar doğru olabılırkı adam arabasıyla patLamıştır boyatmıstır her dk beraber olduğun bı ınsansa sağLıkLı bir sorgulama oLabilir..
Kimiside vallahlar cekiyor orjinal km'ler dige arabasindan yeni nesil gti motoru cikiyor 200000 lere merdiven dayamis .. Kusura bakmayin da 100 tane de 106 binse bir insan bunun delikanli olup olani bildigini durustce soyleyip bilmedigi yerde susmasiyla ne alakasi var? Bu karakter insaniyet meselesi .. Bi dunya arac alirsin da adam olamazsin o ayri ..
bu ac beyaz vardı bitane o mu :)
yok efsane olan :)
hangi efsane dayıcım nerenin efsanesi bu :)
ja yı bendeyken olsa gözüm kapalı al bi boyat deli gibi bin derdim de, şu an ki halini pek iç açıcı bulmuyorum açıkcası.. msn de şuan açamıyorum dayı daha sonra olabilir ama efsaneye takıldım gerçekten hangi araba bu hiç bilmiyorum :D
gözümü diktiğim araba elden gidiyor arkadaş bir saxo buldum zort diye satıldı bi 106 buldum koltuk olmasa daha iyi arabada o kadar kötü içi hayvan gezdirmişler bu AC 106 da bordo olan hızlılardan :)
araba hazırda sahibi çok huysuz ya 99 gri 52000 de :D ama satmıyor ya az daha küfür etcekti kapattım telefonu :D
amcadan bordo bulduk sana ankaradan aslında bitane de abladan bordo var kapı çıtalı ama kontak kuramıyorum :D
bekliyorum hayırlı haberlerini boyası ıvırı zıvırı hiç dert değil.
o abla ıstanbulda gezıyoda kapı cıtasının tekı dusmus vazıyette satmıyo konustuk o ablayla ama hala bı acıklama duyamadım su ac ıle ılgılı yuh kelımesı neyın nesıdır cozemedım arkadaslar eskı aracım yuh denılmesının sebebı ne acaba ?????
Aynı sorunun cevabını bekliyorum.
Merak edilecek birsey yok, cok alisilagelmis bir cevap olucak ama mesaj yerini buldu .. Direkt sahisa gonderme yok , iciniz rahat olsun ..
sen şimdi aklın sıra böle cool bir post yollayarak alan alacağını aldı demeye çalışıyosunda gereksiz olmuş..
adama araba soruyorum yaptığı yoruma yuh diye karşılık veriyosun benim sorumamı.?
adamın yorumunamı tavsiye ettiği aracamı ortaya bişey atıyosun ne olduğu belli değil.?
bi laf var tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.
serdar ala aldı bız elımız bos kalmıyalım stersen bı acıklama yapta benım eskı aracımın neyı var yada bıseyı yokda neden ole soledını bılelım yüzüm her zaman ak ve rahat satıyorumda aracımı ben o yuzden sıkıntı bole benım aracımın plakası uzerınden gonderme yapman acıklama yaparsan hepımı rahat edıcez
98 kiraz kırmızı var isterseniz ilanı yok araba en boş olanı bel altı boyalı
Arkadas cool mool birseyler demis koca adamlariz kimseye birsey ispatlamaya gereksinimiz yok sen rahat ol yavuz gardas. Okanla bi seneden fazla suredir muhabbetim var yok yere ortaya ciban sokusturmam .. Arabanin km si vs carti curtu orjonal olmadigindan sasirdim duymustum cok onceden o . Siz kotu olarak bildiginiz arabalar hakkinda nasil gerekli uorum yapiosaniz bende saskinligimi dile getirdim. Alan aldi falan filan lise caginda degiliz ..