2 hafta önce e-5te görmüştüm önümüzde 1-2 makas attı gitti yakından görmek lazım. moruk bu arada avatarına aşık oldum :icon_tup:
Printable View
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 57589151
Antalya'daki 10.000 Tl ye düşen taz plakalı değil mi bu ?
o taz ı ben geçen gün ilanlarda görmüştüm plaka açık şekildeydi herhalde
çok benziyor taz 106 ya
%106 taz (:.
tazda ön logo iptali yoktu
kardeşim gördüğüm yüzü asla unutmam, tabi ki taz.. eski ilandan tek farkı 5.000 tl zamlanmış. :)
bu arada ilanda bir detay gözden kaçmıyor, ilan sahibinin adı "murat başaran" :)
araç taz bariz belli oluyor :) uzaklaşın ltfen
vay arkadaş, arabayı afaroz ettiler, allah dilinize düşürmesin. milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz. :D
Araç artık satılmaz :D
Kendilerinin arabası 10 numara ya sırf satılsın tanıdık arkadaşı diye dandik bir arabayı bile önerirler ama tanımadıkları bir adamın arabası olunca afaroz ederler tabi..Bu camia böyle :)
aynen katılıyorum kesinlikle burda düzgünce araç sorgulanmaz
vakti zamanında ben bi sorgu yaptırdım bikaç clio rs aman allahım hangisini sorguladıysak ya patlak ya kırık yada bitik halbuseki yok öle bişi emin olanda yorum yapıyor olmayanda sırf kıskançlık yapıp arabayı kötüleyenler bile var bence sorgu felan yaptırmayın gidin bakın öyle alın kimsenin azına bakmayın derim
ya eskı sahıbı olan yada harbıden almak ıcın bakmaya gıtmıs gostermıs kesın bılgı sahıbı olanlar yorum yapsa faydalı ve hayırlı olucak ama..
taz hakkında benim bildiğim şu. 2 yıl önce bile o ilan aktifti. ben deli gibi araba arıyodum. antalyadaki sahibini aradım.(eski ilanı) 12'ye bırakırım dedi. görüp, gösterebilir miyiz? aracı dedik. adam çekimser davrandı, yok işim var gelemem vs. öylece de kaldı. araba resmen 2-3 yıl aktif ilanlarda kaldı.(ara ara kaybolsa da ilanı) bu kadar zaman 2001 model gti bu fiyatlara satılmadıysa, kesin sağlam belası vardır diye düşünüyorum. En son halinde sahibindende fiyatını 10.000 e düştüydü. şimdi yeni sahibinden 15.750. :)
Bilgi için teşekkürler, hani biri alıp gösterse bir servise, şu kadar değişen şu kadar boyanan var dese ondan sonra tamam kötü araba denmeli. Araç sahibini tanımam ama yazık araba görülmeden neler deniyor ve bunu diyenler de genç arkadaşlar değil yaşını başını almış insanlar. Stifler nickli arkadaş 106 sını aldığında nasıl mutlu mesut seviniyordu istediğim gibi bir araba aldım diye, yorumlar yok o jantların hali ne yok o stoplara film çekilmiş bu arabayı mı aldın vs vs. Sanırsın ki araba uçurumdan aşağı düşmüş de toplanmış.
Taz gti daha önce antalya yeni sanayi peugeot tutku servisinde gökhan adlı arkadaşımızdaydı 07 ARB 01di plakasıda.zamanında turbo takıldı draglara girdi daha sonrakı zamandada arac sökülüp satıldı aracında kazası var yok degil.gökhanda foruma üye görürse yazar zaten.
dostum söyleyeceğim şu ki iyi hatırlıyorum. ilk başlarda ilanın hali şuydu; 10 numara masrafsız süper araba vs. , sonradan fiyat düşmeye başladı ve sorunlar ardı arkasına sıralanmıştı. lifter bozuk, elektrik tesisatı sorunlu vs. masraflarını açık açık yazdım, bu şekilde alacak alsın filan diyordu ve fiyat 10.000 lira yazıyordu.
gti parçalarının ne kadar sorunlu olduğunu ve pert bir gti'in ne masraflara yol açtığını ve sizi arabadan soğuttuğunu gti sahipleri iyi biliyor... o yüzden herkes uzak dursun diye yorum yapıyor. haksız da değiller. he ben alırım uğraşırım, sanayiden çıkmam, sanayinin yarısıyla akrabayım diyen, kenarda 3-5 bin tl bütçeye de acımam diyen varsa alır. neden şimdi 15.750 fiyatı diyen varsa da umitgt nickli arkadaş çok güzel açıklamış :)
konuyla pek alakalı değil zamanında ina lifterlere 480 tl verip almıştım..diğer aracımıza almamız gerekti 250 ye bulduk :D tuhaf bir piyasa var :D
bugün en yeni 106 gti 10 yaşında ve bu araçların kullanılma amaçları belli..alacak olanlar da beli en az inciltilmiş olanı almak istiyor :D onların da fiyatları haliyle yüksek oluyor çünkü bu araçların yenisi yok :)
alacak olanlara tavsiyem aracı yerinde görerek almaları veya araca daha önce baktırmış birisinden bilgi edinmeleri.
Anıl cım kım kıme hangi arabayı önermiş.Söyle de bilelim :) Ha VB den bahsediyorsan ben sana 10 numara bir araç demedim.orta bir araç dedim.Sen beni aradın abi nasıl araç dedin.Bende herşeyini anlattım.Boya da var dedim değişende var.Eksıklerıde var.Ama burda insan yargılar gibi konuşuyorsun üzücü bir durum :(.O antalyadakı gri içinde evet uzak durun dedim.Araba iyi bir araç kesinlikle değil.++ olarak antalyadakı ikamet eden arkadaşım da biliyor aracı.madem xx bir araç burda sorgulanıyor,bizimde burda görevimiz kötü araç aldırmamak değil mi ??Sen kendı aracını alırkende bana sormadın mı ?? Ben sana bu konuda olumsuz cevap vermedımmı ?? Sonra sen haklıymışsın abi demedin mi..:icon_tup:
Örnek istersen sitedekı "Taytay" nickli arakdaşımızdan benim için referans alabilirsin..Kendisi bana araç alırken danıştı.X bir aracı beğendi gene antalya daydı.Dedim kı alma :) Beni dinlemedı gitti araca bakmaya sonrakı sonuç.Abi haklıymışsın dedi :) Gitti izmirdeki kiraz kırmızıyı aldı..Ve memnun kaldı..
Saygılar...:icon_tup::icon_tup:
Sinan yokmu şimdi 106 boş olsun benim olsun :)
alan arkadaş zam yapmış ac ye aklımdada 2 planda :) yada dolu alıp ben boşaltcam :)
aklında olsun görüşürüz :)
hala 106 kovalıyorsun evlendin çoluk çocuğa karıştın :D