User Tag List

Sayfa 729/743 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739 ... SonSon
14117 sonuçtan 13.833 ile 13.851 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıkama dükkanı olan zıpzıp (harun )
    sarı 106 nın sahibi eser .
    tmmdır cok tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben Resul emır'ın sıfresıyle gırdım yorum yazmak ıcın. Ben basından gecenı yazıcan artık uzerını örtpas etmek sıze kalmıs.

Aracın sahıbı ıle konustum 16.000 TL'ye anlastık 300 TL kapora gonder kardesım soyledıklerım dısında bırsey cıkarsa yol masrafın benden dedı. Güvendım tmm dedım 300 TL gonderdım. Elımde 14.000 TL war 2.000 TL karttan cektım gıttım tam 2 gun surdu yol. Wardık aracın sahıbını aradım sabah 8'de bulustuk aracın fotolardakı halını goruosunuz araca bındım ve o an pişman oldum cunkı ılk gordugum aracın yan dosemelerına kadar sıgara yanıgı. O fotolar min. 1 yıl oncekı fotoları. Neyse cekelım kenara bakalım araca dedım. Aracın sahıbı bastı gaza aracı bı 300m sıktı arac kendını ılerı bıle atmıyor suan quıksilver war bende quık kendını daha cok one atıyor. Neyse kendı calıstıgı mekanın onune gıttık ve kaputu kaldırdım. 1 motor yakıyor, 2 motor zaten bıtık gazladıgında analdım, 3 ön ıkı camurluk deısmıs ve orjınal değil, 4 arac boyanmıs, 5 direklerde kaynak var, 6 bagajdaki döşemeyi kaldırdım ordada kaynak işlemi var, şuan aklıma gelenler bunlar. Butun bunları arac sahıbıne saydım yuzume bakamadı o an kardesım aracım bu dedı ok eyw kardes dedıgın gıbı cıkmadı makına kendın goruosun kapora nolucak dedım bana verdıgı cevaba bakarmısınız. Kardesım aractan sen vazgectın ben vazgecmedım kapora yanar dedı. Ah işte o an burdur'da değilde baska bı sehırde olucaktıkya halendaha cok buyuk bı pısmanlık duyuyorum nıe 1-2 sehır kendıme cagırmadım dıe. O zaman gorurdu kım vazgecmıs. Arakdaslar sımdı olayın uzerını ortpas etmek akradaslar madem arac sahıbını tanıosunuz. Arayın hemen azda olsa allah korkusu warsa kurana el bastırın bakalım basıcakmı. Bu saydıklarımın hepsı gercek ben 300 TL pesınde fln deılım sadece patlak makınayı almayın dıe gecen grupta paylastım arac patlak dıe. Ha o kadar guvenıosanız bu adama gıdın kendınız alın o aracı. Şundan emınım ben wuıkle her turlu o araca sapladım... Buda son olsun herkeze hayırlı aksamlar....

ben kazalı degil demedim ki aracı zaten cogu kişi biliyor hatta emir umt ye sorabilirsin yaklasık 4 ay önce yüz yüze görüşmeye basladık umt le bana bahsi gecen aracı sordu bende o paraları etmez diye söyledim ben aracı savunmuyorum ki savunulacak bişi yok hersey oratada ben 300 tl kaporaya takıldım telden kapora yatmaz+ söz kaporadır zaten..

ben oguzhanla görüsürüm bakalım o ne diyecek bu duruma..

aracın kazalı oldugunu söylememişmiydi..?

omerozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben Resul emır'ın sıfresıyle gırdım yorum yazmak ıcın. Ben basından gecenı yazıcan artık uzerını örtpas etmek sıze kalmıs.

Aracın sahıbı ıle konustum 16.000 TL'ye anlastık 300 TL kapora gonder kardesım soyledıklerım dısında bırsey cıkarsa yol masrafın benden dedı. Güvendım tmm dedım 300 TL gonderdım. Elımde 14.000 TL war 2.000 TL karttan cektım gıttım tam 2 gun surdu yol. Wardık aracın sahıbını aradım sabah 8'de bulustuk aracın fotolardakı halını goruosunuz araca bındım ve o an pişman oldum cunkı ılk gordugum aracın yan dosemelerına kadar sıgara yanıgı. O fotolar min. 1 yıl oncekı fotoları. Neyse cekelım kenara bakalım araca dedım. Aracın sahıbı bastı gaza aracı bı 300m sıktı arac kendını ılerı bıle atmıyor suan quıksilver war bende quık kendını daha cok one atıyor. Neyse kendı calıstıgı mekanın onune gıttık ve kaputu kaldırdım. 1 motor yakıyor, 2 motor zaten bıtık gazladıgında analdım, 3 ön ıkı camurluk deısmıs ve orjınal değil, 4 arac boyanmıs, 5 direklerde kaynak var, 6 bagajdaki döşemeyi kaldırdım ordada kaynak işlemi var, şuan aklıma gelenler bunlar. Butun bunları arac sahıbıne saydım yuzume bakamadı o an kardesım aracım bu dedı ok eyw kardes dedıgın gıbı cıkmadı makına kendın goruosun kapora nolucak dedım bana verdıgı cevaba bakarmısınız. Kardesım aractan sen vazgectın ben vazgecmedım kapora yanar dedı. Ah işte o an burdur'da değilde baska bı sehırde olucaktıkya halendaha cok buyuk bı pısmanlık duyuyorum nıe 1-2 sehır kendıme cagırmadım dıe. O zaman gorurdu kım vazgecmıs. Arakdaslar sımdı olayın uzerını ortpas etmek akradaslar madem arac sahıbını tanıosunuz. Arayın hemen azda olsa allah korkusu warsa kurana el bastırın bakalım basıcakmı. Bu saydıklarımın hepsı gercek ben 300 TL pesınde fln deılım sadece patlak makınayı almayın dıe gecen grupta paylastım arac patlak dıe. Ha o kadar guvenıosanız bu adama gıdın kendınız alın o aracı. Şundan emınım ben wuıkle her turlu o araca sapladım... Buda son olsun herkeze hayırlı aksamlar....
    Olay budur usta....
    OMERCHİP
    135
    ├┼┼╕
    246R

------CRM PERFORMANCE----

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o satırları sopaları alacan o vuranların analarının amına sokacan.****** çocukları
    ulan ceza yemişiz iyimi.Kesin birisi ispiyonladı adminlere yada adminler harbiden işini yapıyor

Bu arada merak ettim adminlerden 106cı olan varmı ya onlar pek bu konuya takılmazlar.

Ceza veren admin arkadaşım canın sağolsun önemli değil ceza.tutamadım kendimi içimden geleni yazdım.eyw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kazalı degil demedim ki aracı zaten cogu kişi biliyor hatta emir umt ye sorabilirsin yaklasık 4 ay önce yüz yüze görüşmeye basladık umt le bana bahsi gecen aracı sordu bende o paraları etmez diye söyledim ben aracı savunmuyorum ki savunulacak bişi yok hersey oratada ben 300 tl kaporaya takıldım telden kapora yatmaz+ söz kaporadır zaten..

samet eger konu anlatıldıgı gibiyse ki muhakkak öyledir.O adamın savunulacak tarafı yok bence.Adam söylediklerimin haricinde bişey cıkarsa yol paran benden diyor.sonra bırak yol parasını kaporanın üstüne yatıyor.Ayıp ya 300 lira için bu kadar düşülmez.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan ceza yemişiz iyimi.Kesin birisi ispiyonladı adminlere yada adminler harbiden işini yapıyor

Bu arada merak ettim adminlerden 106cı olan varmı ya onlar pek bu konuya takılmazlar.

Ceza veren admin arkadaşım canın sağolsun önemli değil ceza.tutamadım kendimi içimden geleni yazdım.eyw
    Küfür için yazmışlardır belkı alper...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

adam destan yazdı okumadınmı ??????????

samet citti citti soruyorum kafanmı güzel kardeşim iciyormsuun suan ???
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küfür için yazmışlardır belkı alper...
    sinan küfür için yedim zaten neyse sağlık olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samet eger konu anlatıldıgı gibiyse ki muhakkak öyledir.O adamın savunulacak tarafı yok bence.Adam söylediklerimin haricinde bişey cıkarsa yol paran benden diyor.sonra bırak yol parasını kaporanın üstüne yatıyor.Ayıp ya 300 lira için bu kadar düşülmez.

valla alper bende anlamadım bu işi ben yalan söylüyolar demıyorum ınanamıyorum yaa oguzhan dan beklemem böyle bir kusur..

arayanlara ilk dedigim aracımın arka lastikleri degişecek sol ön koltugun döşemesinde yırtık var sol sag marşpiyerler sökülüp düzgünce yapısacak ciddi alıcıların hepsinede söylerim..masrafları yapmamamın nedeenide ne adam gibi işçilik var nede adam gibi esnaf nedeni budur az daha satılmazsa UMT kardeşim burdra gelecek yıcez içicez benım arabayı götürüp halledecek dimi UMT kardeşim )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinan küfür için yedim zaten neyse sağlık olsun
    Boşver, kafana tokadan başka bişey takma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emirim destanı okudum kötü üzücü hala 300 tl deyim arıyorum açmıyo oguzhan yarın iş yerine damlıcam senın yerıne yapılması gerekeni...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samet , Burdur da az çok arkadaşım var biliyorsun en başta da sen geldin gittin yedik içtik o kadar. Bana siyahı soranlara almayın dedim , az çok bildiğimi de kimseden saklamam. Senin araban ayrı konuyla alakasız

Emir i de tanırım az çok. Ama madem senin arkadaşın , burda onun kişiliğini savunmak yerine bir sor soruştur bakalım ne diyecek.. Sor ki sonra Burdur dan adam çıkmıyor denmesin benim nacizane tavsiyem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emirim destanı okudum kötü üzücü hala 300 tl deyim arıyorum açmıyo oguzhan yarın iş yerine damlıcam senın yerıne yapılması gerekeni...
    samet bence o arakadaşa söyle adamın parasını iade etsin ayıptır günahtır.300 lira az para mı bu zamanda para kazanmak kolay değil kardeşim.o para haram paradır allah katında bunuda söyle o arkadaşa.Hiç kendini kandırmasın ben öyle dedim böyle dedim haram değildir diye.

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 106 GTi sislerin xenon ampül tipi nedir ? H kaçtır ?
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    H1 ...................

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    H1 ...................
    Eyvallah Sinan abi.
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samet bence o arakadaşa söyle adamın parasını iade etsin ayıptır günahtır.300 lira az para mı bu zamanda para kazanmak kolay değil kardeşim.o para haram paradır allah katında bunuda söyle o arkadaşa.Hiç kendini kandırmasın ben öyle dedim böyle dedim haram değildir diye.
    adam yazmış zaten 2,000 tl kredi kartından cektim diye bugun en uygun banka %12 faiz alır oda adamın yol masrafıydı bilmem neydi.....

yazık olmuş sabah 08,00 da yanında olurum söylerim zaten kimseden lafımı esirgemem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xenon tipi olarak 9006 onur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samet , Burdur da az çok arkadaşım var biliyorsun en başta da sen geldin gittin yedik içtik o kadar. Bana siyahı soranlara almayın dedim , az çok bildiğimi de kimseden saklamam. Senin araban ayrı konuyla alakasız

Emir i de tanırım az çok. Ama madem senin arkadaşın , burda onun kişiliğini savunmak yerine bir sor soruştur bakalım ne diyecek.. Sor ki sonra Burdur dan adam çıkmıyor denmesin benim nacizane tavsiyem.
    valla soracaz bakalım adama eksigini gedigini söylemeden neden cagırdın kaporayada el koydun diye..

arac basında pazarlık yapılır el sıkısılır paran yoksa kaporanı verısın adı belli olsun dıye paranı alır satısını verırsın benım bıldıgım aracı telle alıp kapora vermekte yanlış ama olmuş artık..

arac tan vazgectın dıye sacma sapan çamura yatmakta ayıp ki ne ayıp...

burdur dan cıkınca çok üzdü gercekten.. yaklasık en az 10 yıl telle araba aldık hemde en az 10 ar 15 er ama güven vardı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)