Eeeeddiiittttttttt
Printable View
Eeeeddiiittttttttt
Ne saksakcılık yapacak kapasitem var nede arkadasın parasına ihtiyacım var sen dert etme bu kadar kendine kaça aldıysa alır adam yazmış ben gözüyle gördüm bindim gazladım adam isterse 25 30 yazar keyif adamın keyfi çok isteyen varsa alı gider gösterir istediği yere laf a söze gerek yok siz istediğiniz gibi anlyıyosunuz ondan kaynaklanıyor....
Shero beni face te sen ekledin sonra sen sildin ne içiyonuz amk bizede söyleyin ney ney ney ney ? :D
alınabilecek bi araba olduğu için shero öyle yazmıştır...sıkıntı yaratmayın artık 15-16 ya 2-3 parça değişenlisi gidiyor...düzgününe 20-22 istendiğinde milletin kakası geliyor olmuyo bu piyasa artık böyle 15-16 ya böyle mallar satılıyor:icon_tup:
Edıttttttttttttttttttttt
Edıttttttttttttttttttt
sero dan önceki yorumları oku aracı bilen bi arkadas 3 parca degişeni var dedi. sero da bu yorumu yaptı
alınabilecek yazdım bebekler bebeği yazmadım insan gibi okusana yazdıklarımı...
Edıttttttttt
[QUOTE=alpergti;6597676]Aracın alınıp alinamayacagi kimseyi ilgendirmez biz burda olanı biteni bildigimizi paylaşırız, ondan sonra a.k arabası o haldeyken kimin icine siniyorsa gider alır. 12'ye almış 17'ye almış kimsenin s.kinde olmaz. Herkesin parasi kendine. Aklı var anasının a.. var diye bi tabir vardır... Emir'in dediği gibi burası gti-vts sorgu konusu kimse yazılan dogruları boklamasin. Toplayan güzel toplamış emegine saglık kimin icine siniyorsa gitsin baksın.
Eeeeeeeeeedddddddiiiiiiittttt