Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65880961 bilgisi olan varmı ?
Printable View
61 DN 106 sanırım bu araç önceki sayfalarda bilgi verilmişti diye hatırlıyorum
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._1397340_n.jpg
Arkadaşlar pazar günü manavgatta bir 106 ya bakıcam. Aracı gosterebılıcegım tavsıye edebileceğiniz Bi yer varmı_? Acil yardımlarınıızı Beklıyorum
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 60640549
beyler araç hakkında bilgisi olan varmı sahibinle görüştük 4 tane ufak tefek sürtmesi var 1 parça değişeni var diyo yürürü falan nasıldır acaba ..?
GFu'dan uzak durmalısın,ilk rengi beyazdı sora sarı oldu dendigi gibi 2 kaza yapmıstı biri arkadan komple önde vurmuştu,vs.vs. yani o paralara daha güzel 106'lar var.
Arac 2 sene once Ankara'dan Trabzon'da boya kaporta yapan bir arkadas tarafindan 13.500 TL ye alindi. Trabzon'a kadar beyaz duman ile geldi alindiginda km 160.000 dolaylarindaydi . Aracin ici gercekten temizdi . sonrasinda kapilardan birine bayan bir surucu carpinda kapi degisti ve sahibi kaporta boyaci ustasi oldugundan araci komple boyadi . Km tamamen geri cekilmedir buna emin ol icine bindigim bi araba cunki. Hatta su fotografta olan sokakta bende aracimi bu arabanin sahibi olan arkadasin bir yakinina satmistim orada teslim etmistim .. Evet guzel gorunuyor ama olay budur . Daha once de yazmistim zaten .
Arac 2 seneden daha uzun bir sure once Izmirdeydi .. Bayagi bi incelemistik ici gercekten cok temizdi arabanin kasasi da on numaraydi goruntu babinda tek bir hatasi yoktu o kadar diyorum leylek gibi havada plakaliklari bile uzerindeydi zaten . Ama o km o zaman da 145.000 kusurlerdeydi hatta sahibi ile de konusmustum sonrasinda zaten Antalya'ya satildi ilanin verildigi yerde orasi .
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 65919291
egsoz headers hava filtresi ile 160 bg :D
uGuR8505
GFU hakkında gerekeni söylemiş, nette hasarlı olarak 8-9 lira bi rakamla satılıktı bi ara kayboldu ve karşımızda şuan :)
Bu konu çok ii yaw , bilgiler toplansa "turkiye 106gti satın alma rehberi" olur.Bütün araçların geçmişi gün yüzüne çıkmış :)
yanlıs lınk koymussun bu arabadan bahsedıyorsun herhalde...
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65484433