İyiymiş..saf olsanda alsan bir sürü uğraş..ne diyim kanka Allah iyilerle karşılaştırsın :)
Printable View
alper sizde hiç ön ayak olmadınızmı be topragıma adama kayıcaklarmış gürbette.... ucundan dönmüş..
Mantigim hdi diyor kalbim gti diyor offff ne zor seymis karar vermek.
şevkii hatırlarsan senide yoklamıştım o araba için hafızanı zorla :)
Valla doğru diosun en basından öyle yapmak lazımdı ama insanın bi hevesi oluyor salak anı oluyor kendimiz gibi sanıyoruz işte herkezi sorun orda , bende sayısını hatırlıyamıcagım kadar aaraba aldım sattım kimseden kapora almadım :) geliceksen kesin bekleteyim diorum begenirsen alırsın dedim herkeze ki zaten arabada hata varsa onuda söylüorum peşin peşin araba basında bişey çıkarsa yüzüm kızarır .
e39 olayıda iyiymiş :) parasınıda gectim onun için 1 gün ayırıosun yollarda rezik oluosun moral bozuklugu vs vs vs :)
aracın kondisyonu ve durumu hakkında bılgısı olanlardan bılgı alırsam sevınırım
mavi olan degilmi bu manavgattaki...2001 :D bide ant o kadar kankin var....:)
şimdi sana ne desem yalan olur.... 2 renk deyişimi var eski lb 727 yürütmek amaçlı alınabilir ama yürürü iç acıcı degil bu geçen benle olan rol videosu..... yine düşünürüm diyorsan birazdaha aydınlatırım seni hbr edersin...
zs106 lb106 - YouTube
Zamana yaniyorsun ucu ucuna denklestirdigin paradan gidene yaniyorsun vs:)
Gerci o o.c. sayesinde internette ilani olmyan boyasiz lacivert 120 binde e39 aldik. Hemde agadan. Bildigin salvarli koy agasi:) Allah razi olsun bizi agirladi. Zorla konaklatti(o ara tirsmadik desek yalan) kuzu cevildi vs vs Muthis bir anidir bana:)
araç antalyadayken çok sağlam yürüyodu . ordan çoruma getirdiler ilk geldiği gece gayet iyi yürüyen impreza 2.0 gt turboyu geçti (0-400) tabi üzerinde ıtb si falan vardı ve full söküktü . sonra sattılar ıtb sini biraz geriledi tabi . en son satılmadan önce de deneniyodu araç ve yürür kondisyonu çok sağlam bi şekilde satıldı . tabi bu geçen yaz temmuz aylarında falandı . şu an nedir ne değildir bilemem. eğer hala benim bildiğim gibi ise araç ve sadece yürür isteniyosa alınabilir . kasa olarak pek bilgim yok.
ordayken tam olarak nasıldı bilmiyorum bana yine böyle gidiyodu dendi . ama dediğim gibi antalyadan alıp çoruma ilk getirdikleri gün yürürü baya baya iyiydi bende o şekilde görünce geçmişini fazla araştırmadım doğrusu :) . hatta konya draglarından çıkmış ertesi gün bizimkiler almış . üzerinde fiber kabut fiber bagaj la felan geldi . içerde sadece sürücü koltuğu vs :)
Bir yürüyor bir daha yürüyor daha sonra kimse tutamıyor çok zorlanıyoruz ya degilmi weko;)