benzin 3.78 ken ben basmadan 26 27 kuruş yaktırıyordum basınca limit sizsiniz
Printable View
Valla 1 yılı aşkın süredir ilan veriyor satılmadı hala ,eski ilanında aracı hakkında bilgi verirken peugeot'u bile düzgün yazamıyordu açıkçası sahibi pek 106'cı degil gibime geldi belki saçma dersinizde yazdıkları bile ele veriyor insanın kişiligini :)
istanbuldan satılan arabamı bu model ve km aynı çünkü
vallah ne olduysa olmuşdur benim teklifime tamam desin alcam gine hangi araba temiz ki bitti artık son günlerini yaşıyo artık gti ler araştırmaya gerek yok boş verin.. patlat olsun ben arabanın yanına gideyim görselligi ve içinde diışından acayip ses ler gelmesin tamam cok bile artık gti arancak bişey benceee zaten ikinci arac olcak hafta sonları gaz lar sam gazlarım gazlamasanda dükkanın önünde dururr sarı sarı :))
eski plakası 34 al 3591 olan araç.. araç için onceden bizde bi konu açmıstık.. almayı dusunuyordk snra vazgeçtik.. eski ilanı değişmş yeni ilan açılmıs..
eski sorgulama konusu:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-sorgusu.html
2000 Peugeot 106 GTI 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı almayı planlıyorum bilginiz warsa yardımcı olurmusunuz daha doğrusu param buna yetiyo 3tane kafamda 106 war sizce hangisi
1997 Peugeot 106 GTI 8.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39343203/detay
bu lpg'li 7750ye biticek
Alttakilerle ilgilenme bile bence o paralara içinden ne cıkacagı belli olmaz bütcen ne kadarr bilmiyorum ama biraz daha iyilerine bakmalısın ...
araçları bilmiyorum biraz hırpalanmış duruyorlar ama 3ünün arasında ilk ilandaki 2000 model olan güzel görünüyor onu düşün bence.
help meeeeeeeeeee
Hiç bulaşmasan o linkteki araçlara daha faydalı olur sanki :(
ne hale gelmişler ya tüplü bide biri :(
peki mazilerini biliomusunuz?
2001 Peugeot 106 GTI 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Güzel değilmi bu araç yıllardır ilanı var
2000 model sarıya baktık araba bence para etmez.. toplamaya çalısırsan bi araba parası daha yer.. sadece onden kazası var deniyordu ilannda ama önden arkadan yandan nerden ne ararsan var araçta..airbagleri yok iç döşemeleri kötü vs.. toplamaya degcek bi araba bile değil bnm gozumde..ayrıca aracın 2 parça olma ihtimali çok yuksek=)
sakaryadaki mavinin sahibi telefnda aracın tavannda boyası yok falan diyordu ama gormek lazım
tuplu olanda uzun zmandır satılık ve o şeklde binilcek bi araba değil bence.. baska arabalara baksana daha iyi die dusunuyorum..
şimdi ben yazayım size siz karar verin..
bu arabaya adam gibi gti diyebilmek için;
ön tampon
kaput
ayna
orj jant
döşeme
direksiyon
muhtemelen bagaj kapağı lazım direk görünen bu..
bunların fiyatını bir araştır kaç bin tl çıkıyor :) daha mekaniğe hiç girmedim girmekte gereksiz olur kafadan 1 1.5da mekaniğe yaz..
döşeme dışında yazdıkların 1400 1500 civarı toplanır da esas motordan korkmak lazım bence
o kocaelindeki sarının en basta motorunun inip motor içinin duzgunce toplanması lazım.. 2000 le flan adam olcak gibi degil o araba.. en az 5-6000 tl yer benim gozumde o araba..
araçların masraflı olduğu aşikar da, masrafsız diye bi gti ye 15000 gibi rakamlar vermek de garip bence. Yani zevk meselesi birşey demem ama temizi 12000 filan olsa zaten bunlara kimse bakmaz.
diyelim ki bu araçlardan biri alındı, kasayı boşverelim önce motordan başlasak, mesela bi ölçtük 90 hp verdi yani normalden çok düşük, nerden başlamak lazım? hemen rektefiye mi diyeceğiz?
masrafsız bi arbayı 15e alıp gonul rahatlıgıyla binmek yerine böle bi arba alıp 16-17 lere mal edip ve sonrada 2 parça 106 yla gezmekte guzel olmaz ama:S
usta 6 7 bin çok değil mi? yani değişmeyen birsey kalmaz o paraya :D
O arabayı 10 bin e alırsın 10 de masraf yaparsın