Valla 1 yılı aşkın süredir ilan veriyor satılmadı hala ,eski ilanında aracı hakkında bilgi verirken peugeot'u bile düzgün yazamıyordu açıkçası sahibi pek 106'cı degil gibime geldi belki saçma dersinizde yazdıkları bile ele veriyor insanın kişiligini![]()
Valla 1 yılı aşkın süredir ilan veriyor satılmadı hala ,eski ilanında aracı hakkında bilgi verirken peugeot'u bile düzgün yazamıyordu açıkçası sahibi pek 106'cı degil gibime geldi belki saçma dersinizde yazdıkları bile ele veriyor insanın kişiligini![]()
istanbuldan satılan arabamı bu model ve km aynı çünkü
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
vallah ne olduysa olmuşdur benim teklifime tamam desin alcam gine hangi araba temiz ki bitti artık son günlerini yaşıyo artık gti ler araştırmaya gerek yok boş verin.. patlat olsun ben arabanın yanına gideyim görselligi ve içinde diışından acayip ses ler gelmesin tamam cok bile artık gti arancak bişey benceee zaten ikinci arac olcak hafta sonları gaz lar sam gazlarım gazlamasanda dükkanın önünde dururr sarı sarı)
[SIGPIC][/SIGPIC]\\\paşa DEMİR\\\
eski plakası 34 al 3591 olan araç.. araç için onceden bizde bi konu açmıstık.. almayı dusunuyordk snra vazgeçtik.. eski ilanı değişmş yeni ilan açılmıs..
eski sorgulama konusu:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-sorgusu.html
2000 Peugeot 106 GTI 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı almayı planlıyorum bilginiz warsa yardımcı olurmusunuz daha doğrusu param buna yetiyo 3tane kafamda 106 war sizce hangisi
1997 Peugeot 106 GTI 8.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39343203/detay
bu lpg'li 7750ye biticek
Alttakilerle ilgilenme bile bence o paralara içinden ne cıkacagı belli olmaz bütcen ne kadarr bilmiyorum ama biraz daha iyilerine bakmalısın ...
araçları bilmiyorum biraz hırpalanmış duruyorlar ama 3ünün arasında ilk ilandaki 2000 model olan güzel görünüyor onu düşün bence.
Custom Electronic Projects
help meeeeeeeeeee
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)