bakmanda fayda var,bizim arkadaşımızdayken gerçekten güzeldi şuanki durumu bilinmez ama 3-5 ayda da turşusunu çıkarmamışlardır diye düşünüyorum
Printable View
dün biz gidip bizzat baktık kasa olarak düzgün bi araç yalnız denildiği gibi arkadan ufak bi kazası olmuş bel altı boyalıydı ön camı ve arka bagaj camı değişmiş ve sol tarafta şasenin orda snki hafif bi düzeltme vardı gibi ama pek anlayamadık sağ taraftaki yazılar yoktu yani.. fiyatta ikram yapmadığı için anlaşamadık.. ha bide sanki airbaglari değişmiş gibiydi çünkü renk tonu farklıydı oda işin ustasına baktırınca anlaşılır.
Bi arkadaşa arıyoruz fırsatını bulunca gidip bakacaz
Bnce degerlendirile bilir bi bakin :)
bırıncısı ben 2001 zeytın grıyı sakaryadan aldım sınanda yanımdaydı sol onden kazalı oldugunu bıle bıle aldım saterkende soyledımde sattım ıkıncısı 9 tane gtı aldım sattım son sattıgım gtı harıc her bırıne 2 bınlıraya yakın paralar harcadım ve kar yaparak sattım ben hıc bır arabamı bınmek ıcın almadım tıcaretındeyım ısın baya bı zamanda oldu bıraktım hıc bır arabamlada ne gazladım nede roll yaptım ben sattıktan sonra yapılanlar benı alakadar etmez...
sınanın konusunada gelınce tr dekı en temız ıkıncı sarı dııl bırıncı sarıdır su gun 25 lıra eder fıyatı vardır 20 lıraya bugun sat 1 saat durmaz yetkılı servıs bakımlı ender temızlıktekı gtı lerden bırıdır cemden sonra ufak tefek tıklamaları olmustur okadar...
gtı pıyasası zaten bıtmıstır sız elınızdekının kıymetını bılın baskasınada b... yemek duser bu sorgulama konusu ılk acıldıgından berı amacına zaten hıc bır zaman ulaşamamıstır *** atan atana 2-3 kısı dısında bu konuya yazılan arabaları zaten hıc kımse bılmez ama bılmeden *** ustune *** atarlar...
9 tane gıtı aldım hıc bır ustaya baktırmadan aldım saterkende hıc bır ustaya gosterılmeden sattım varsa benım gıbı araba alan satan zaten guvenılır ınsandırkı ustaya gosterılmeden satıyordur...
Peugeot / 106 / GTI / Fiyat Düştü Acilll satılık 106 GTI sahibinden.com'da - 59031173
arkadaşlar bilgi olan warmı
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63666052
bu eskişehirde ki kobalt mavi hakkında bilgi verebilecek birisi varmı acaba Allah rızası için ?
aracı kısmetse cuma günü yakın bi arkadaşıma alacağız araç hakkında detaylı olarak bilgi verilmediği için araç geçmişi ve durumu hakkında bilgi edinmemiz lazım o yüzden
şimdiden bilgi verecek arkadaslara teşekkür ederim
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 63143342
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.199 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 63061260
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 61648159
bunlardan hangisi alınabilecek araba , bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşıma alacağız
aralarında alınabılecek düzgün duran tek arac beyaz..gri olan antalyadan gelen taz plaka alıbabılecek bı arac değil..siyahda beyaza göre düzgün durmuyor satıcısı belli bilincli bi 106cı değil..bence direk gidin beyaza bakın..kordonları çok düzgün görünüyor sadece farları yenileyip çıtaları sıfırlamanız yeterli..
beyaz olan kurtulus caddesinde duran ise plaka ue olabilr geçmiş sayfalarda cok iyi şeyler yazılmamıstı. yavuznaz yada yaşar abi yazms olabilir. eğer dediğim araç ise.
haftada 3-4 gün görürüm o aracı hep aynı civarda pak halinde dışdan güzel gözüken bir araç
Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 63838619
Kafa yukarda sanki.Tuhaf duruyor:)
aracın plakası nedir ?
106cı arkadaslar
98 model 106 gti aldk bugun 7500de kesıyor orjınalmı??
birde 2 viteste 7500 civarı 95*100 km hıza cıkıyor kısa varmı?
anlyan yazabılırse cok tşk ederm
7200 OEM kesicisi bildiğim kadarıyla...
2.vites 60 a cıkın eğer devir 4000 ise 3.vites 80 e cıkın eğer devir 4000 ise OEM sanzıman 4000 üzeri ise kısalı :)
106 7200 çevirir..
Rica ederim...Kısalıysa eğer sadece ayna mahruti değiştiyse vites dişlileri ayrı olarak oynanmadıysa...
2.vites 60 ta veya 3.vites 80de...
Devir ;
4000dd ya denk gelirse 16/63 OEM
4250dd ya denk gelirse 14/60
4500dd ya denk gelirse 13/59
5000dd ya denk gelirsede 13/61 oranlı kısa vardır :) Yanlış yazdığım varsada eğer bilen arkadaşlar düzeltirler zaten :)
siyah olanı kafadan ele k.hanede otoparkta duruyor sahibi ceza evinde ön panel, kaput, çamurluklar, sağ kapı değişmiş, komple üstün körü atılmış bir boya var üzerinde heryeri ayarsız, motor içi çok dağınık ve pis yag içinde heryer, ben araca baktığımda arkadaşı ilgileniyordu 9,5 teklif ettim yok dediler o fiyatı bile vermem yani.
gri için zaten yazılmış, antalyadan gelen taz plaka 12 ye alıp kar ederim sandı herhalde.
beyaz olana dıştan baktım park halindeyken komple boyalı yani değişenleride var bu 3 araç içinde en alınabilir olan beyaz. ama o fiyata değil
Maşallah........
Birincisi demişsin ikincisi nedir serhat ?
Aldıgın sattıgın arabalar bizi entrese etmiyor geçen muhabbetti anlattım,sıkıntı olduysa sileyim yazdıklarımı,senin nerden aldıgınıda bilmiyorum nereye sattıgınıda bilmiyorum,o gün mami ye öyle deseydin o zaman bizde burda bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdık ;) Sinan ın arabası evet her zaman 20 eder ama ne ..kim bir dünya ise bizde etmedi ben 18 19 diyince alayınız o paraya satamazsın dediniz sonra 3 kat boyanmış sarı araçlarınıza 17-18 fiyat yazdınız ben aracı söktüm burak'a verdim 17,500 ama nasıl bir dünyadaysak bende bu araba para etmiyor demekki.
Ben kimsenin arabasına *** atmıyorum :icon_tup: araba üstünde *** varsa onu söylüyorum ;)
Aklıma gelmişken söyleyim ahmetin arabasıda bozuk bir arabaydı sana sormuştuk aracı sende leş demiştin sonra arabayı gittik aldık ne değişen vardı ne kaza 98 model TB siyah BİLEN BİLİR :D
yasar ben tıcaretındeyım ısın bunu herkez bılıyor zaten H sendeyken ben sadece cok pahalı oldugunu bır anlık hevesle aldıgını soylemıstım sendeykende cok kısı o arabayı ıstedı sen acele ettın buraga sattınız arabayı kıymetını bılseydın araba sende kalsaydı. ben sendeykende sınandaykende hıc *** atmadım arabaya mamı her gıttıgı yerde soyledı suyu buyu var dıye bız esnaf adamlarız sıkıntı yok ogun zeytını aldıgımda sız geldıgınızdede ben 3 tane ustaya baktırdım bırseyı yoktu zaten demedım hıc bır ustayada arabamı baktırmadan alıyorum zaten bende gtı defterı coktan kapandı...
ahmete aldıgınız arabayı ben gokhana bakmaya gıtmıstım begenmemıstım sızede ozaman oyle soylemıstım komple boya ıstıyordu bakımsız arabaydı demıstım ben aldım sattım gectı bıttı...
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59372926
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61365825
2.nin ilan açıklamaları mühim değil,araçların durumları hakkında bilgisi olan varmı
aynen hiç açıklamalara bakılmamalı bencede:D
4800 devir'den sonra chip devreye girmekte ve 4800-8000 devir aralığında araç, normalin 3 katı fazla hızlanmaktadır.
vay bee ne chipmiş :D
Peugeot 306 GTI 1999 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 64016064
Arkadaslar bu arac hakkinda bilgisi olan varmidir acaba?Yakin bir arkadasim icin dusunmekteyiz..
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63246638 arkadaşlar bu araç hakkında detaylı bilgisi olan varmı araç arkadaşımın zaten ama burda belki daha detayşı bilgi edinebilirim