++++++++++++
Printable View
SBL olan denemede video SBL'den çekildi.3 kere sıktık o akşam Kavacık'a doğru.Videolar bir türlü çıkmadı piyasaya.Daha sonra kuzenim çekti oldu.Sonra video çekilmedi o akşam oldu.Özetle video yok.
Sen SBL yada KN'yi baz alma kendine.Düzgün bir 206 RCyi baz al derim;) KN ile olan bir iki video var istersen?
KN ile olan video için eski sahibi KN'nin arabaya iyi bakmamış demişlerdi :S
SBL-KN-GV vs vs ne kadar 306 varsa hepsini kıstas alırım kendime ya, bağlanma olayı yaşadım geri attı beni biraz sıkışık zamanıma da denk gelince çıkaramadım aracımı bi türlü.
Bi çıkarıyım aracımı da her türlü araçla denemek istiyorum zaten, bekleyende çok var :D
Benden önce ki sahibindeyken gitmiyo kösülüyo gibi laflar olmuş, 206RCle filan denemiş bilmiyorum da gerçi tam aldığım adam söylemişti bişeyler.
Adam arabadan anlamayan biriydi arabanın bakımları eksik, yanlış filtre sistemi kurmuş arabayadirek radyatörün önünde ve filtre borusunun üstündede radyatörün borusu var yumurta kızarır kırsan o derece sıcak hava çekiyor.
Ben genel bakım adına o2 sensörünü değişemedim şuanda. Onun haricinde araba gayet kendine geldi. Kondisyonu, yürürü yerinde suanda.
SS yürüyor mu yürümüyor mu görücez bakalım. Arabadan anlamayan adamı yakalamışlar geçmişler mi geçilmişler mi gerçi bilmiyorumda fakat yaptıkları denemeleri kıstas alıp kendilerini kandırmışlar deneyenler :)
Ben zaten arabam hazır olmadan kesinlikle çıkmam abi :)
Bu arada SS'i bekleyenlere bi müjde vereyim haftaya salı günü PPR MotorSport JapanTuner Kaan abime emme ve gaz kelebeğimi port polishe yolluyorum dolayısıyla emme manifoldu ve gaz kelebeğide temizlenmiş olucak aynı zamanda. Teflon emme contası + enjektör temizliği yapılacak ayriyetten.:icon_tup:
Bu işler hep böyle olur geçtin mi ya arabada sıkıntı vardır ya iyi bakmamışlardır.Takılmak istemiyorum o tarz muhabbetlere.Şunu anladım ki videonu kendin çekecen sorgusuz sualsiz koyacaksın ki herşey net bir şekilde anlaşılsın.
Araba konusundada acele etme Sinan'ın dediği gibi.İstersen arabana birşeyler yaptıkça dener dener dururuz böylece iyileşmelerini takip edersin.Bedavaya sıkmam cola lar senden:D
Bilmiyorum abi KN'nin eski sahibi(antalyada ki) öyle yorum yapmıştı. Denemeye çıkıyosan gittiğin şekilde herşeyi kabullenip gidiyosundur.
Ben kimsenin ağzına laf vermemek için fırsat vermemek için eksiklerimi bitirmeden çıkmıycam.
Port polish olayını bitiriyim deneriz :icon_tup: chip ve hafif jant ne vericek sonrasında görmüş oluruz.
Kolalar benden BigMac'ler senden o zaman :D:p
zuahzuaha :D :D
alican sen bu arabayı mustafa abiden almadn mı? maltepede oturan? hastanede çalısan ben mi yanlılyorm
Hastane de çalışmıyor diye biliyorum bilgisay mı elektronik mi ne öyle bi işle ilgili.
mustafa adı maltepede oturuyor :D