yatır olm bınme bıgun bın tam bın :D ben hergun 50 50 atıom noljak kı :):) :D
Printable View
kanka o akşam herhalde KN'de sadece filtre varmış yani diğerlerinin yanında baya bi ölü kalmıştıki böylede söyledim:) tabikide düzboru egzostla inanılmaz şelyer yapan bir arabadır..benim sattığım adam bayabir hararet yapmıştı o arabayla istanbula giderken anlattı herşeyi o yüzden söyledim.nasıl gittiğini bi ben bilirim yani yoksa başkasının arabasının gitmediği filan yok:)
KN'yi satmıycaktın ben sadece bu kadar diyorum :)
Beyaz oluşu bitiriyor olayı kafadan bana göre :)
Al bitane temiz GTI-6 yeniden..
İnanmıyordu bazıları orjinal rengimi diye:)
O değilde k.çı bi toparlıyabilirsek,denk gelirse öyle temizi ruhuna çökücem zaten ama nasip bakalım..
banada herkes ss i satma dedide milletin demesiyle olmuyo o işler kısmetten öte köy yok
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
arac hakknda bilgisi olan varmı?
Erenciğim daha öncede burda tartışması oldu..sana yemin ediyorum video yok bu bir...;)ikincisi o zaman sana dedimki deneyelim görelim..sende tamam dedin o günden bu güne bilmemkaç ay oldu defalarca rolle çıktık sen hiç yoktun hiç gelmedin...:confused:şimdi burdan geçtim diyosun...
şimdi o laf söylediğin KN nin tamamen patates halini geçtin sen araba bitikti...;) ben denediğimde bilmemkaç boy olmuştu ama araba yapıldı şu anda...KN yide geçebileceğini zannetmiyorum yani...
neticesinde müsait olunca SBL ile deneyebilirsin Harun her zaman gelir zaten...sonuçta meydana çıkar..bu kadar basit..ama gelmem denemem dersen ben bilmem...tekrar söylüyorum geçemezsin demiyorum lütfen deneme yap diyorum sonucu görelim..geçersen tebrik ederim..:icon_tup:
Selam,
Arkadaşlar fz 5006 306 gti beyaz tanıyanınız bileniniz var mı? bu aracın eskiden hangi plakaydı???
Peugeot 106 GTI 1996 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
arabanın tel nosunu aradım ilk numara yanlış ikincisi açmıyor cepde açmıyor şikayet ettim b yavşagı .