Bende düşünüyom çok yakında alacam Allah izin verirse ama ilk arabamın(106) çok iyi olmasını istiyorum toslamak istemiyorum korkuyorum ama alacam bu aracı inş istediğim gibi temizini ve fiyatı bana uyanı bulunca :)
Printable View
Bende düşünüyom çok yakında alacam Allah izin verirse ama ilk arabamın(106) çok iyi olmasını istiyorum toslamak istemiyorum korkuyorum ama alacam bu aracı inş istediğim gibi temizini ve fiyatı bana uyanı bulunca :)
çarşı karışmış :D
sakin beyler 1 tonluk demir yığını için birbirinizin canını sıkmaya değmez..
artı kafanda bi araç varsa git kendi gözlerinle gör,milletin gözüyle değil..:icon_tup:
106 konusunda çok kavga arası bozulan olacak böle giderse
yazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum...şuraya o araba boyalı bu araba patlak şurdan yemiş burdan çıkarmış yazanların ( çoğu ) üstüne alınan alınsın temiz araba nedir ne değildir bilmez...onlar sadece msn den yazışıp kanka onun burası boyalı burası değişik diye konuşup buraya yazan tipler...kendi arabası leş olupta bebek diye binende var...arabada değişen olabilir.boya olabilir ancak ne şekilde nasıl yapıldığına bakıcaksın...bide değişik tipler var 13-14 liraya boyasız-2001-60-70k da araba arayan var onlara güzel bi laf varda şimdi banlanmaya gerek yok...öyle araba arayanlar iki onluk koysun cebine varsa 13-14 e öyle araba 2 tane aldım:icon_tup:
uashdfuahsdufhasufdhu
vts mk2 aracımın orjinal koltuk döşemelerini degiştirdim eski kumaşları boşa çıktı ek weya yama yapıcak olan varsa ücretsiz werebilirim yırtık olan yerleri kaplayabilirsiniz
vti sorgulamalarına imrenek bakıyorum 27.000 isteyene ucuza veriyon yazıyolar :D:D:D
burda hep kavga dövüş orasına çöp kaçmış havada 3 takla atmış dert tasa hepsi bu konuda...yok sen kaç 106 topladın yaşın kaç senin yaşın kadar 106 ya bindin :D
106 Küçük araba ama derdi büyük hakatten :)
arkadaşlar insanların aldıgı fiyat belli sattıgı fiyatta belli yapılan emek harcanan zaman var....
alan memnun satan memnun.... herkes kendi gemisini yüzdürüyor. yüzdürmekte zorunda.
kimse zorla mal almıyor zorla satmıyor...burda afedersiniz kimse hırsızlıkta yapmıyor ayıp olan birşey yok.... birbirimize yardım edelim derken göz çıkarmanın alemi yok bence satan istedigi rakama satar buna hiç kimse karışamaz..