Pardon abi ben normal gümüş Gri gibi gördüm (:.
Printable View
kime inanıcam şimdi nasıl olcak bu iş :D:D nedir ne deildir:D
Sunroof konusunu hatirlamiyorum takildigin jant olsun degistirmek kac dk ? sende
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
bu aracı bilen varmı acaba ??
arabayı yakından inceleme fırsatım oldu güzel duruyor ama boyaya ihtiyacı vardı cizikler vardı bide biraz ufak tefek masrafları vardı torpido eline geliyor. sağ farın ayakları kırık cırt cırt la tutturmus sunroff falan sorunsuz çalısıyordu bakımlarını izmir maxi serviste yaptırdıgını söylemişti.
aracı ben biliyorum izmirden kuşadasına geldi 35 dlz idi sonunu hatırlamıyorum adadan tekrar izmire geldi arkadasın dedigi gibi aracta kaza yok ama biraz masraf ister
bilgiler için teşekkürler
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Bu aracın kazası hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Şase kule tavan direk vs işlemsiz.Asıl rengi gümüş gri.Batu kendi keyfine geçen sene komple iç dış boyattı arabayı.Boya öncesi anı sonrası fotoları mevcut.Motor vs sıkıntısız.Hergün aktif olarak kullanıyor.
Ciddi emek ve para harcadı arabaya.Bence alınabilecek bir RC
benim eski araçtı buradan gönderdik 07 KN 476 idi.
Abicim ben o denedikleri akşam notunu vermiştim ama yürüyeceği odur denmişti:)
Giden gider kimsenin arabasına laf attığımızda yok ama nasıl yürüdüğünü bilen arkadaşlar gördüklerinde gitmediğini anlamışlardı :)
Bu arada son hali nasıl gerçekten çok çok merak ediyorum...İlanında görmüştüm içim dışıma çıkmıştı ama 1-2 karesini koysan çok dua ederim:D
Batu para pul düşkünü sağ gösterip sol vuran tiplerden değildir.Neyse açık açık söyler gizlisi saklısı olmaz.İç mekanda koltukların sırtlıklarında sallanma dışında içinde yada dışında en ufak bir kusur yok.Ciddi alma niyeti ile gidiyorlarsa alırlar bence.Hayırlısı olsun
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Burak Kardeşimiz Aracını Satıyor.Tech Üyelerine Özel İndirim Yapılacaktır.. ;)