ne yazıkki hepiniz yanıldınız :) 106nın aynaları kapanıyor hemde ikisi birden :)
Printable View
ne yazıkki hepiniz yanıldınız :) 106nın aynaları kapanıyor hemde ikisi birden :)
yorum yapanlar için söyledim
ayna sağlamsa kapanması lazım :D
orjınal aynaları kapanmaz yan sanayı aynaları kapanıyor benım son sattıgım sıyah yenı almıstım aynalarını kapanıyordu...
99 gti ım da kapanmıyordu, sonra vırık cırık orjinalden sonra yan sanayi taktım arkadaş kapatmaya çalıştı ve yaylarını mekanizmayı attırdı içinden :) kapanını hiç denk gelmemiş bana
bende görmedim varsa bi resim alalım merak sardı
manuel aynalar kapanıyor..
wimmax aynalar kapanıyor arkadaslar orjınal muadılı cok kalıtelı tanesı 40 tl manuel olanları...
arkadaslar bu aracı bilen varmı acil yardım..
KISA SÜRELİĞİNE BU FİYAT - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
arkadaşlar meraba foruma yeni üye oldum.bir araç hakkında bilgi isteyeceğim.kendimi tanıtma başlığını bulamadım kusura bakmayın.değerli bilgilerinizi bekliyorum
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
arabanın üzerinde bu zamana kadar sökülmemiş olan fabrikanın taktıgı elektrikli aynalarım kapanıyor en sona dayandıktan sonra çıt diye kitliyor kendini aynı şekilde kapanıyor :)
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 28.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Araç hakkında bilgisi olan varmı ? Bir tanıdığıma düşünüyoruz..
Farklı bir sorgulamam olacak benim de. 99 model 106 gtılarda kapı çıtaları orjinalden varmı yokmu? Tam ara kasa 99lar. 98lerde olduğunu ve 2000 lerde olmadığını biliyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.