kazası belası değişeni motor durumu yürürü vs detaylı bilginiz varsa pm atarsanız sevinirim.
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
araçla alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..
Eski antalya aracı eski plakası 07 BEF 22.
Eskişehirde bilgiğim kadarıyla cok ciddi bir kazası yok kışın arkatarafı kaydırıp refüje cıkmıştı arka taşıyıcı değişti kaporta hasarı yoktu...Öncesini bilmiyorum...
Bazı yerlerinde lokal boyalar olabilir...İç mekan olarak temizdi...Suan nasıl bilmiyorum...
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Sahte ilan mı ?Daha yeni alınmıştı bu araç alicanrs tarafından
Şikayet edilsin hemen
ılan onun ılanı zaten babasının uyelıgınden vermıs ılan
Haa pardon o zaman
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk
ümit bunu al hazır 172 hp işte :D
chip le 172 hp olmus nasıl bir chip var merak ettim :D biz bosuna para harcıoz demekki :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
verelim sana fiyatta anlasiriz bu fiyata vermem öle leş araclarla karistirma..
0539 289 22 33 ara beni sana güzel fiyat vereyimm
[QUOTE=StiFLeR;2400697]Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu aracta kaza boyadurumu nedır bılgısı olan varmıdır ?
Araba güzel yürüyor,ancak hp'si o kadar degil sivasda iki el degiştirdi araba,geleli 2 ay oluyordur .Yeni motor yapıldıgını biliyorum,sol şöför camı açılmıyordu bi ara yapıldı mı bilmiyorum.Çok canını aldılar 2 ayda ,10-15 dakikada bir hava atmak için kesiciye sokuyorlardı benim canım yanıyordu valla