aman aman allah huzurunuzu bozmasın inş..
Printable View
aman aman allah huzurunuzu bozmasın inş..
sahibine msj attık dönüş yapmadı beklemedeyiz ;) ilginize teşekkürler
34 FL 8325 plakalı 306 Gti nil mavisi coiloverli. bundan 6 ay önce filan ayazağada oturan inşaat mühendisi Uğur diye bi arkadaşa sattım aracımı. Kendisine ulaşamıyorum, ayazağada aracı gören bilen varmıdır???
Peugeot 106 GTI 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki aracın geçmişi hakkında bilgisi olan var mı ?
Büyük kazası vb. olaylar yaşandımı ?
Sahibi masraflarını açık açık söylüyor zaten, fakat geçmişinde kazası varmıdır ??
Peugeot 106 GTI 1999 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
sinan 306 GTİ aklında olsun kardesim ;)
Araç benim.Kaput değişik , ön çamurluklarda sökülüp takılma var.Ön panelde kulelerde vs hiçbirşey yok.
:soru: Motorunda üfleme , yağ yakma vs hiçbir sorum yok motor istediğini nereden çıkarttınız.Alıcı olarak gelen bikaç kişi kendi ustalarına gösterdiler cevap aynı 400-500 tl ye sorunsuz sıkıntısız bitiyor motor sorunu.
Başımdaki sorunlar olmasa zaten çoktan yaptırır binmeye devam ederdim ki şuan kaput açık halde çok dikkat edilirse duyulan bir lifter sesi var yürüründe vs sorunu yok.So*ayım gitsin mantığı olsaydı ilana sorunlarını zaten yazmazdım.
nasıl bir yag kullandınız acaba ? ilanda yağdan dolayı demişssiniz
Eylül gibi istanbuldan aldım ben aracı.Uzun yola çıkacağımdan bakım yaptırayım dedim bakıma soktum aracı.Bakımda ya yağı hiç değiştirmediler değiştirdik deyip geçtiler ya da yanlış yağ koydular.Kesin bir bilgim yok.
Düşünürseniz eğer tekrar ararsanız sevinirim.Şuan bikaç kişi var haber beklediğim o yüzden kimseye çık gel diyemiyorum.
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
araçla alakalı bilgisi olan varsa..Aciliyeti vardır