User Tag List

Sayfa 81/743 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
14117 sonuçtan 1.521 ile 1.539 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efekt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım bu cihanın arabası
    ++++++++++++
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir araç. En son baktığımda..

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maddi sıkıntılarımdan dolayı bi bitiremedim ki arabayı

SBL ile denemiştin bakalım biz deneyince sonuç ne olacak.

Bu arada sbl ile olan videonun linki var mı hali hazırda abi??
    SBL olan denemede video SBL'den çekildi.3 kere sıktık o akşam Kavacık'a doğru.Videolar bir türlü çıkmadı piyasaya.Daha sonra kuzenim çekti oldu.Sonra video çekilmedi o akşam oldu.Özetle video yok.

Sen SBL yada KN'yi baz alma kendine.Düzgün bir 206 RCyi baz al derim KN ile olan bir iki video var istersen?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KN ile olan video için eski sahibi KN'nin arabaya iyi bakmamış demişlerdi :S

SBL-KN-GV vs vs ne kadar 306 varsa hepsini kıstas alırım kendime ya, bağlanma olayı yaşadım geri attı beni biraz sıkışık zamanıma da denk gelince çıkaramadım aracımı bi türlü.

Bi çıkarıyım aracımı da her türlü araçla denemek istiyorum zaten, bekleyende çok var

Benden önce ki sahibindeyken gitmiyo kösülüyo gibi laflar olmuş, 206RCle filan denemiş bilmiyorum da gerçi tam aldığım adam söylemişti bişeyler.

Adam arabadan anlamayan biriydi arabanın bakımları eksik, yanlış filtre sistemi kurmuş arabayadirek radyatörün önünde ve filtre borusunun üstündede radyatörün borusu var yumurta kızarır kırsan o derece sıcak hava çekiyor.

Ben genel bakım adına o2 sensörünü değişemedim şuanda. Onun haricinde araba gayet kendine geldi. Kondisyonu, yürürü yerinde suanda.

SS yürüyor mu yürümüyor mu görücez bakalım. Arabadan anlamayan adamı yakalamışlar geçmişler mi geçilmişler mi gerçi bilmiyorumda fakat yaptıkları denemeleri kıstas alıp kendilerini kandırmışlar deneyenler
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KN ile olan video için eski sahibi KN'nin arabaya iyi bakmamış demişlerdi :S

SBL-KN-GV vs vs ne kadar 306 varsa hepsini kıstas alırım kendime ya, bağlanma olayı yaşadım geri attı beni biraz sıkışık zamanıma da denk gelince çıkaramadım aracımı bi türlü.

Bi çıkarıyım aracımı da her türlü araçla denemek istiyorum zaten, bekleyende çok var

Benden önce ki sahibindeyken gitmiyo kösülüyo gibi laflar olmuş, 206RCle filan denemiş bilmiyorum da gerçi tam aldığım adam söylemişti bişeyler.

Adam arabadan anlamayan biriydi arabanın bakımları eksik, yanlış filtre sistemi kurmuş arabayadirek radyatörün önünde ve filtre borusunun üstündede radyatörün borusu var yumurta kızarır kırsan o derece sıcak hava çekiyor.

Ben genel bakım adına o2 sensörünü değişemedim şuanda. Onun haricinde araba gayet kendine geldi. Kondisyonu, yürürü yerinde suanda.

SS yürüyor mu yürümüyor mu görücez bakalım. Arabadan anlamayan adamı yakalamışlar geçmişler mi geçilmişler mi gerçi bilmiyorumda fakat yaptıkları denemeleri kıstas alıp kendilerini kandırmışlar deneyenler
    Acele etme bütün bakımlarını bitirince elbet sıkarsın Acele işe şeytan karışır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten arabam hazır olmadan kesinlikle çıkmam abi

Bu arada SS'i bekleyenlere bi müjde vereyim haftaya salı günü PPR MotorSport JapanTuner Kaan abime emme ve gaz kelebeğimi port polishe yolluyorum dolayısıyla emme manifoldu ve gaz kelebeğide temizlenmiş olucak aynı zamanda. Teflon emme contası + enjektör temizliği yapılacak ayriyetten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işler hep böyle olur geçtin mi ya arabada sıkıntı vardır ya iyi bakmamışlardır.Takılmak istemiyorum o tarz muhabbetlere.Şunu anladım ki videonu kendin çekecen sorgusuz sualsiz koyacaksın ki herşey net bir şekilde anlaşılsın.

Araba konusundada acele etme Sinan'ın dediği gibi.İstersen arabana birşeyler yaptıkça dener dener dururuz böylece iyileşmelerini takip edersin.Bedavaya sıkmam cola lar senden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işler hep böyle olur geçtin mi ya arabada sıkıntı vardır ya iyi bakmamışlardır.Takılmak istemiyorum o tarz muhabbetlere.Şunu anladım ki videonu kendin çekecen sorgusuz sualsiz koyacaksın ki herşey net bir şekilde anlaşılsın.

Araba konusundada acele etme Sinan'ın dediği gibi.İstersen arabana birşeyler yaptıkça dener dener dururuz böylece iyileşmelerini takip edersin.Bedavaya sıkmam cola lar senden
    Bilmiyorum abi KN'nin eski sahibi(antalyada ki) öyle yorum yapmıştı. Denemeye çıkıyosan gittiğin şekilde herşeyi kabullenip gidiyosundur.

Ben kimsenin ağzına laf vermemek için fırsat vermemek için eksiklerimi bitirmeden çıkmıycam.

Port polish olayını bitiriyim deneriz chip ve hafif jant ne vericek sonrasında görmüş oluruz.

Kolalar benden BigMac'ler senden o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum abi KN'nin eski sahibi(antalyada ki) öyle yorum yapmıştı. Denemeye çıkıyosan gittiğin şekilde herşeyi kabullenip gidiyosundur.

Ben kimsenin ağzına laf vermemek için fırsat vermemek için eksiklerimi bitirmeden çıkmıycam.

Port polish olayını bitiriyim deneriz chip ve hafif jant ne vericek sonrasında görmüş oluruz.

Aç karına bin oğlum arabaya.Tok karnına binme ağırlık yapar

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nezamandan bahsediyorsunuz?
    Mersinde bildiğim 2 sarı vardı biri bizdeydi bursadan almıştık 7 yıl önce falan. Şimdi adanada.
    Birde amcadan vardı km düşük kazasız boyasız kız gibi oda bi 4 sene önce falan satıldı amca o paraya 0 dizel grande punto aldı şimdi tıpır tıpıt binio
    Başkada sarı hatırlamıyorum. Ya çok gezmemiştir yada dikkatimi çekicek kadar temiz değildir
    adanadan mersine geçen bi sarı vardı ondan bahsediyorum hocam .

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bırak bu ayakları 3 ay oldu hala denıceksınn !!!! eren kanka bu denerız dıo denemıooo kankaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zuahzuaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırak bu ayakları 3 ay oldu hala denıceksınn !!!! eren kanka bu denerız dıo denemıooo kankaaa

Sorun yok yavrum. Sende alırsın hacimli birşey senlede deneriz ayıpsın Özledim lan sizleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun yok yavrum. Sende alırsın hacimli birşey senlede deneriz ayıpsın Özledim lan sizleri
    bu adam sanıo bız geçtık dıe raklam yapıcazzz en cok ayar oldugum sey... senn gel dıyorum arabanı gor gıdıor baska adamlarla denıo bıde bağlanıooo poposuna 500 tl kacıoo hahahah kanka yerımız bellı gell ayışpsınn 15 tane 106 war saxo war gell

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adam sanıo bız geçtık dıe raklam yapıcazzz en cok ayar oldugum sey... senn gel dıyorum arabanı gor gıdıor baska adamlarla denıo bıde bağlanıooo poposuna 500 tl kacıoo hahahah kanka yerımız bellı gell ayışpsınn 15 tane 106 war saxo war gell
    oğlum ne reklamı saçmalama öyle bi düşüncem olsa denemelere çıkmam kanka ayıpsın

ben 1kişiyle denedim o da sevdiğim bi abidir 30küsür yaşında adam arabasını yapmıştı baya emek verdirdi o yüzden çıktık denemeye.

ulan teg varken her hafta yanınızdaydım be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oğlum ne reklamı saçmalama öyle bi düşüncem olsa denemelere çıkmam kanka ayıpsın

ben 1kişiyle denedim o da sevdiğim bi abidir 30küsür yaşında adam arabasını yapmıştı baya emek verdirdi o yüzden çıktık denemeye.

ulan teg varken her hafta yanınızdaydım be
    tesısatı soktum yarın aksam rollWARRR GELL SENDE GELLLL POLISSIZ HALINI GOR SONRA POLISLI HALINI GORR

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican sen bu arabayı mustafa abiden almadn mı? maltepede oturan? hastanede çalısan ben mi yanlılyorm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastane de çalışmıyor diye biliyorum bilgisay mı elektronik mi ne öyle bi işle ilgili.

mustafa adı maltepede oturuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesısatı soktum yarın aksam rollWARRR GELL SENDE GELLLL POLISSIZ HALINI GOR SONRA POLISLI HALINI GORR
    lan de get. 20tl 20tl benzin atıyorum arabaya adam beni denemye çağırıyor ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)