gökan abi 106 mı bakmaya başladın naptınbizim buralara pek ugramazdın
![]()
bazı yapılan mod. işlemleri iptal edilirse
örn kaplamalar , ön tampon biraz düzeltilirse , içi normal GTİ koltuklarına ve döşemelerine geri döndürülürse daha da hoş gözükür göze, bence biraz havasını bozmuş aracın bu mod. işlemleri![]()
ön tampon değişecek kaput değişecek çamurluklar değişecek yada ciddi bir işlem görecek içini orjinale çevirmek oda ayrı bir beceri gerektirir yani senin anlayacagın bundan çocuk olmaz
Kardeşim sen hiç 106 gti sahibi olmadın yada yakınında olan bir arkadaşında yok zannedersemo bahsettiklerini yaptırırsan ORJİNAL 106 gti parasını geçer gider
eger çok paran varsa sana bir tane 106 gti verelim TR de tek olursun yanında gidecek 106 olmaz![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
arkadaşlar bu 106 yı bilen varmıdır özellikle izmirde bilen varsa yardımcı olursa iyi olur bir arkadaşım için ciddi düşünüyoruz
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
www.honda-tech.com
Bütçe acaip daraldı askere gideceğim diye arabada almayacaktım ama gazlamak için ufaktan ağır ağr toplayacağım birşeyler arıyorum![]()
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
var mı bilgi sahibi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)