User Tag List

Sayfa 126/743 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
14117 sonuçtan 2.376 ile 2.394 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aVDANLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş baya cesaretli ama kendide inanmış attıklarına
    Çok utanmaz, arlanmaz bir insan kendisi..

Biraz üstüne gidince de kara listesine aldı mesaj gönderemiyorum
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar çevren varsa araban o kadar temiz başkan Aksi taktirde, bilmeden fiyatı normal yazsan perttir, yüksek yazsan abartmış, düşük yazarsan uzak dur derler, ama çevre sağlamsa her fiyata değer araç
    Çok doğru

0k4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam araba çok düzgün olabilir ama, piyasayı göz önünde bulundurursak, bu fiyatı görünce ben aracın sahibi aracını satmayı düşünmüyor diye yorumlarım. Umarım istediği fiyata satabilir.
    Aynen katılıyorum
    Peugeot Performance

-----------------------------------------

61,5

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 47046654

Bu aracı bilenler bilir sanırım.. O kadar iddalı yazmış ki temizlik olayını dayanamadım mesaj attım..

Benim attığım mesaj ;

bu kadar temizi yok mu ? bu kadar turşusu yok diyecektin heralde.. araban senden önce 7000 liraya satılıktı kazalı halde.. neden bahsediyosun sen.. 2 kere şanzıman kıran 2 kere motor yapılan arabanmı en temiz.. komple beyazdan sarıya çevrilen arabamı çok temiz.. insanları enayi yerine koymayın temiz GTi görmediyseniz gösterelim.

Araç sahibinin attığı mesaj

kardesım gel goster bakalım bu arac o arac degıl bu 1,sı 2,sı senın dedıgın tursu arac dedıgın gıbı aynı en son kazasında pert oldu huyrdaya ayrıldı bu arac tekırdagdan alındı plaka 59 du ama ıstanbula geldıgı ıcın mecburı plaka degıstırdık nalet olsun kı o pert hurdaya cıkmıs 106 nın plakası sans eserı bu araca geldı 3, süne gelırse aracın yok ustundekı jantlarına kadar aynı dıyen ınsanlar var uzerınde alındıgında orjınal gtı jantları vardı bu jantları bız yenı aldık bu arac bayadır bende eskı rengı orjınal acık lımon ama bız boyattık koyu sarı yaptık 3 boya karıstırdık ve bu oldu sunuda dıyeyım boyle bılıp bılmeden hakaret etme ben senın sattıgın mallara hakaret etmedım dımı kardes ne sanslısınkı nesem yerınde bugun agzımdan kufur cıkmıyacak ben senın gıbı karaktersız ve on yargılı bırı degılım belkı benden cok buyuksundur belkıde kucuk yasım 26 senınkını bılmem ama dedıgım gıbı gel araca bak o arajın sase numarasını bılıyorsan bak bakalım omu degılmı kusura bakma yıne kotu kelıme kullandıysam + unutmadan arac bende bayadır bu arac 3 kez kıbrıs tunınglerıne ve draglarına gıttı aklında olsun sımdı arayım 17 bın hemen verıyorlar hemde galerı nys uzatmaya gerek yok sıze hayırlı satısalr..

İnsanlar gerçekten dolandırıcı olmuş..
    Ne araba be.Serhat diye bir arkadaşın eskı arabası idi..Beyaz dı sarı yapmıştı.sattıktan sonra kaza yapmıştı çok kötü vaziyetteydi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar güzel yazmış bayıldım Kendisi de fazla inanmış.. Bildiğin GFU işte Hahah.

O değil de birde şey var.. İnsanlar neden hep benım arabama şu parayı şu galeri veriyor diye birşey sunarlar. Öyle söyleyince gerçekten o söyledikleri raiş fiyatlara satabileceklerini mi düşünüyorlar
    Ümit sen verirmisin galeri olarak bu arabaya 17

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 2001 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55172319

ARKADAŞLAR COK ACIL YARDIM BU ARAC HAKKINDA ALMAYI DUSUNUYORUM YANLIZ ARKA TAMPONPA BAGAJIN ARASINDAKI BOŞUĞU HİÇ SEVMEDİM
    Araç ofsayt..

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km yı geri çekmişler daha öncekı kmsı 360 bin km deydı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümit sen verirmisin galeri olarak bu arabaya 17
    Hahaha abi ben yorum yapmıyorum Yalnız arabaya gece baktılarsa o başındaki 1 olmadan fiyat vermiş olabilirler.. O değil bizi alet ediyorlar o sıkıntı )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km yı geri çekmişler daha öncekı kmsı 360 bin km deydı
    vay anasını... 360bin motor hic acılmamıs mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 55351307

kaput degismis dio ama airbag falan patlamıs herhalde direksiyon degisik giden bakan var mı araca 37bin km dio

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam araba çok düzgün olabilir ama, piyasayı göz önünde bulundurursak, bu fiyatı görünce ben aracın sahibi aracını satmayı düşünmüyor diye yorumlarım. Umarım istediği fiyata satabilir.
    Kendim için arka koltuk mesafesine bakayım dedim.. Eğer alabilirsem ailemle bineceğim için.. Kafamı uzattım yeni araba kokuyordu.. Zaten çok temiz olduğunu biliyorum ama bu kadarını da beklemiyordum
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55370936
    gözüme bu araç çarptı gezinirken nette.bence değerlendirilebilir 106 arayanlar için

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendim için arka koltuk mesafesine bakayım dedim.. Eğer alabilirsem ailemle bineceğim için.. Kafamı uzattım yeni araba kokuyordu.. Zaten çok temiz olduğunu biliyorum ama bu kadarını da beklemiyordum

.........................
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "California scents"
    california scents new car değil bubble gum kullanıyor.. hatta bubble gum yok uzun süredir arabasında.. new car kokusunun da yeni araba kokusuyla alakası yok.. burnumun da 2 kokuyu ayırt edebileceğini sanıyorum.. gelin buyrun misafirimiz olun, california scents değilse sahibinden bu yazdığınız için özür dilemeniz gerekir bence.. türkiyede en temiz 5 tane varsa 106 bu da onların arasına girer.. yağmurda çamurda binmez.. her daim boya korumasını yaptırır.. kesinlikle basmz.. her yere 50 yle gider.. bir yerden minicik bir ses duysa komple değiştirir.. biz kendisine fazla kıl diyoruz ama arabasını canlı canlı görünce herkesin ağzının suyu akıyor.. mersinden ve antalyadan gören arkadaşlar çok..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 55351307

kaput degismis dio ama airbag falan patlamıs herhalde direksiyon degisik giden bakan var mı araca 37bin km dio
    ben bu arabanın o km de olduguna inanmıyorum kanka .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editlerim mesajı sıkıntı yok. Kimsenin arabasını karalama gibi bir amacım yok 350binde aracı 160binde diye kakalamay çalışan bir ilandan sonra california scents diyerek esprili yaklaştım. Herneyse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editlerim mesajı sıkıntı yok. Kimsenin arabasını karalama gibi bir amacım yok 350binde aracı 160binde diye kakalamay çalışan bir ilandan sonra california scents diyerek esprili yaklaştım. Herneyse.
    Valla adam her türlü servis kayıtlarını gösteriyor, her plakasını veriyor.. eski sahibi amca da çok kıldı zaten.. noterden çıkana kadar şifresini vermemiş cem e arabanın.. noterden sonra sürdüm diyor ilk.. yanında verdiği bir sürü yedek parça da cabası.. orijinal jantlar, orijinal stoplar, eski sağlam süspansiyonlar vs. vs. genelde bozulan parçayı çıkartırsınız yenisi koyulur.. cem küçücük ses gelse alayını değiştiriyor.. çıkan parçaların çoğu sağlamdır diyeyim.. vereceği parçalarla tahminimce 1 tane daha 106 yapabilirsiniz.. içinin,etiketlerin vs. fotolarını çekip koyarız yakında o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.. pazarlık payı da var zaten merak etmeyin, 106 ilanlarında aynı paralardaki arabalara bakın, hangisi böyle duruyor bir bakın.. cem kadar manyak biri varsa gelsin alsın zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla adam her türlü servis kayıtlarını gösteriyor, her plakasını veriyor.. eski sahibi amca da çok kıldı zaten.. noterden çıkana kadar şifresini vermemiş cem e arabanın.. noterden sonra sürdüm diyor ilk.. yanında verdiği bir sürü yedek parça da cabası.. orijinal jantlar, orijinal stoplar, eski sağlam süspansiyonlar vs. vs. genelde bozulan parçayı çıkartırsınız yenisi koyulur.. cem küçücük ses gelse alayını değiştiriyor.. çıkan parçaların çoğu sağlamdır diyeyim.. vereceği parçalarla tahminimce 1 tane daha 106 yapabilirsiniz.. içinin,etiketlerin vs. fotolarını çekip koyarız yakında o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.. pazarlık payı da var zaten merak etmeyin, 106 ilanlarında aynı paralardaki arabalara bakın, hangisi böyle duruyor bir bakın.. cem kadar manyak biri varsa gelsin alsın zaten

Arabayı görmeden olumlu veya olumsuz yorum yapmadım yapmam da, siz biliyormuşsunuz açıklık getirdiniz, almak isteyen fazladan parası olan da gider aracı görür alır. Benim sadece amacım kmsi yarı yarıya düşürülmüş araca atıfta bulunup esprili şekilde yaklaşmaktı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)