Çok utanmaz, arlanmaz bir insan kendisi..
Biraz üstüne gidince de kara listesine aldı mesaj gönderemiyorum :)
Printable View
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.999 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 55442508
bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 55351307
kaput degismis dio ama airbag falan patlamıs herhalde direksiyon degisik giden bakan var mı araca 37bin km dio
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55370936
gözüme bu araç çarptı gezinirken nette.bence değerlendirilebilir 106 arayanlar için
california scents new car değil bubble gum kullanıyor.. hatta bubble gum yok uzun süredir arabasında.. new car kokusunun da yeni araba kokusuyla alakası yok.. burnumun da 2 kokuyu ayırt edebileceğini sanıyorum.. gelin buyrun misafirimiz olun, california scents değilse sahibinden bu yazdığınız için özür dilemeniz gerekir bence.. türkiyede en temiz 5 tane varsa 106 bu da onların arasına girer.. yağmurda çamurda binmez.. her daim boya korumasını yaptırır.. kesinlikle basmz.. her yere 50 yle gider.. bir yerden minicik bir ses duysa komple değiştirir.. biz kendisine fazla kıl diyoruz ama arabasını canlı canlı görünce herkesin ağzının suyu akıyor.. mersinden ve antalyadan gören arkadaşlar çok..
Editlerim mesajı sıkıntı yok. Kimsenin arabasını karalama gibi bir amacım yok ;) 350binde aracı 160binde diye kakalamay çalışan bir ilandan sonra california scents diyerek esprili yaklaştım. Herneyse.
Valla adam her türlü servis kayıtlarını gösteriyor, her plakasını veriyor.. eski sahibi amca da çok kıldı zaten.. noterden çıkana kadar şifresini vermemiş cem e arabanın.. noterden sonra sürdüm diyor ilk.. yanında verdiği bir sürü yedek parça da cabası.. orijinal jantlar, orijinal stoplar, eski sağlam süspansiyonlar vs. vs. genelde bozulan parçayı çıkartırsınız yenisi koyulur.. cem küçücük ses gelse alayını değiştiriyor.. çıkan parçaların çoğu sağlamdır diyeyim.. vereceği parçalarla tahminimce 1 tane daha 106 yapabilirsiniz.. içinin,etiketlerin vs. fotolarını çekip koyarız yakında o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.. pazarlık payı da var zaten merak etmeyin, 106 ilanlarında aynı paralardaki arabalara bakın, hangisi böyle duruyor bir bakın.. cem kadar manyak biri varsa gelsin alsın zaten :D