User Tag List

Sayfa 136/743 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
14117 sonuçtan 2.566 ile 2.584 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babamın çok güzel bir lafı var zaman zaman kaptırırdım bende kendimi arabalarıma hep söylerdi "köpeği olma şu teneke parçasının" ozaman biraz cahildim anlamıyordum şimdi çok daha iyi anlıyorum. nedir yani alt tarafı arabadır ya bu kadar kulu kölesi olmayın ya hayatta daha muhim şeyler var bende sahip oldum bu araca gram boyasız hatasızdı parçaladım koydum kenara öldüreyimmi kendimi emsalsiz boncuk arabam vardı ne yapacam ben şimdi hayatımımı karartayım
    sidik yarışına ve abartmaya bayılıyoruz milletçe,tüm sözlerine katılıyorum
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 piyasası düşerrr
    Custom Electronic Projects

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıktı tabi ya kankacılık ayağına 1kişinin lafına onlarca adam onay veriyor belki hiç görmedikleri arabalara kafadan kazalı araba gözümle gördüm değişen parçasını gelmiş burda şöyle boncuk gibi ok gibi şöyle güzel böyle temiz alacak adamda keriz zaten yiyen yiyor işte allahtan korkun kimse parayı ağaçtan toplamıyor yazık
    Aynen abi bu olayı geçenlerde canlı yaşadım Boncuk, bebekler bebeği, çiçek denilen arabayı bizim çocuklar almış gelmişler Harbiden ÇİÇEK
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı es106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek ki yanlış biliyormuşsunuz!!!ben aracı kötülüyorsunuz demedim ki.
    saygılar...

yanlış bilmiyorum???????? sen kendin yanılıyorsun... bu araçta boya yanıkları vardı.... önden çıtır bir kazası vardı. ön logo yoktu... ve siz şimdi komple boyatıp logo taktırmışınız ve bana yanılıyorsun diyorsun sen acaba kendi bindigin arabayı karıştırıyor olmayasın emin ol senden fazla 106 görmüşümdür bu yaşıma kadar..
    gariban 106 gti....

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu faydalı bence ama, bilip bilmeden, emin olmadan sıkışlar tadını kaçırdı ...
    Sahib.nden de 400 tane saxo 106 var satılık, hepsinimi biliyosun birader derler adama
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıktı tabi ya kankacılık ayağına 1kişinin lafına onlarca adam onay veriyor belki hiç görmedikleri arabalara kafadan kazalı araba gözümle gördüm değişen parçasını gelmiş burda şöyle boncuk gibi ok gibi şöyle güzel böyle temiz alacak adamda keriz zaten yiyen yiyor işte allahtan korkun kimse parayı ağaçtan toplamıyor yazık
    zamanında oyle bı *** yedık yavuzcum araba konusunda kankanında arkdsında lafına ınanmam
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gökhanım insanlar iyice sanal olmaya başladı zaten muhabbetler boş dönüyor bir takım insanlar birbirlerini poh pohlamaya bayılıyor adam 1000km ötedeki arabaya kefilim diyor yahu ellemeden bakmadan görmeden hiç araba almadım hayatımda
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gökhanım insanlar iyice sanal olmaya başladı zaten muhabbetler boş dönüyor bir takım insanlar birbirlerini poh pohlamaya bayılıyor adam 1000km ötedeki arabaya kefilim diyor yahu ellemeden bakmadan görmeden hiç araba almadım hayatımda
    kardesım bu alem böyle şakşakcı yanaşma çok araba begenırsın bu benım kuzenın yok kankamın super temız alınabılcek araba denır..
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz ne kankalar gördük gül gül öldük
    yavuz senin araçda fena olmuş CİDDEN .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstüne alınan alınsın tartısmak ısteyen tartıssın laf sokacak varsa yekden sölesın burda tartıstıgıız kötuledıgınız aracların sahıbı arkdasınız dostunuz olsa bırıne çakarsınız sonra arkasından msnde nasıl caktık lafları dondurursunuz olmayan yapılmayan seyler degıl kac sefer forumcada olsa sahıt olunmus mevzular....kotuledıgınız aracın sahıbı gelse sunları okusa arıza cıkarsa nedıyceksınız sızene kardesım elalemın arabasından kımın malı ıyı kımın malı kötu bırakın herkez dalgasına baksın...3 5 kısı var sankı tr dekı 106 lar benden sorulur ayaklarında takılıo kafasına göre kaynatıyor.araba alıcak adamın gozu kulagı yokmu gıtsın baksın görsun 3 5 kısı kefıl oluyor dıye araba alınmaz madem böle gözonunde vukkatlı araba arıyosunuz eşşeğı yapan ossuruguna katlanır
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstüne alınan alınsın tartısmak ısteyen tartıssın laf sokacak varsa yekden sölesın burda tartıstıgıız kötuledıgınız aracların sahıbı arkdasınız dostunuz olsa bırıne çakarsınız sonra arkasından msnde nasıl caktık lafları dondurursunuz olmayan yapılmayan seyler degıl kac sefer forumcada olsa sahıt olunmus mevzular....kotuledıgınız aracın sahıbı gelse sunları okusa arıza cıkarsa nedıyceksınız sızene kardesım elalemın arabasından kımın malı ıyı kımın malı kötu bırakın herkez dalgasına baksın...3 5 kısı var sankı tr dekı 106 lar benden sorulur ayaklarında takılıo kafasına göre kaynatıyor.araba alıcak adamın gozu kulagı yokmu gıtsın baksın görsun 3 5 kısı kefıl oluyor dıye araba alınmaz madem böle gözonunde vukkatlı araba arıyosunuz eşşeğı yapan ossuruguna katlanır
    kop kop kop kop

sakin ol başkan relax şöyle yavaşla çek kenara ne oldu hayırıdr ? niye böyle dip gaz gidiyorsun kim seni kızdırdı ? boş ver dert etme ,sen bak dalgana 13 düzgün araba almayan 19 a kendine arabayı çaktıran adamlardan sanane neden onlar için kendini üzüyorsun boş koy herkezi kurtaramazsın msn de görmüyorum seni engelledinmi la yoksa beni ? delikanlı gibi söyle ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok neden engeleyım cevrımdısı spec oluyoruz bazen ama bayadır msn acmıyorum acınca yazarım gonlun kalmasın

kızmıyorum dıp gazda degılımde dunku talebeler gelıo burda su yarar bu yaramaz sunun suyu var bu böle abı kızıyorum cok sevıyolar mılletın malına mulkune *** atmayı bırakın kardesım kım neyı alıosa alsın satıyosa satsın esıne dostuna arıyosan sesızce al bak götur bıtır
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz ne kankalar gördük gül gül öldük
    yavuz senin araçda fena olmuş CİDDEN .
    biri alır gelir yaşar abi boncuk diye konu açılır foruma bak ozaman
    ama arabanın kapılarında dahil olmak üzere tavanda arka kısmında boya yok hadi çok iyi anlıyorlar ya gidip baksın doktora yapmış arkadaşlar nasılmış araba
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok neden engeleyım cevrımdısı spec oluyoruz bazen ama bayadır msn acmıyorum acınca yazarım gonlun kalmasın

kızmıyorum dıp gazda degılımde dunku talebeler gelıo burda su yarar bu yaramaz sunun suyu var bu böle abı kızıyorum cok sevıyolar mılletın malına mulkune *** atmayı bırakın kardesım kım neyı alıosa alsın satıyosa satsın esıne dostuna arıyosan sesızce al bak götur bıtır
    Reis adama anlatıyorum diyorumki bu araçla kaza yaptılar gözümle gördüm çekiciye biz attık alınmaz diyorum ertesi gün bakıyorum almış geziyor arabayınasıl oldu diyorum abi servise soktum arabayı tertemiz çok büyük kazası yokmuş diyor ,servis sana sokmuş dedim çektim gittim acıma boş ver kim nasıl alıyorsa alsın sen kendinden mesulsün ben kendimden

Saygılar adam boyu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KingoAtmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu faydalı bence ama, bilip bilmeden, emin olmadan sıkışlar tadını kaçırdı ...
    Sahib.nden de 400 tane saxo 106 var satılık, hepsinimi biliyosun birader derler adama
    bilmeselerde yok farı hafif sağda yok sinyali kaymış yok koltugu çok aşşağıda denilip gene yorum yapılabiliniyoro konudada sıkıntı yok.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 40949468

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acabaa

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 40949468

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acabaa

Resimlerden hiç iyi durmuyor..

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu konuyu ben bu şekilde patlatmayı düşünüyordum ama benden önce patlatmışlar helal olsun yazanlara..biri yazmıştı arkadaş cevren ne kadar genişse senın araban en temızıdır diye..harbiden gözlerimde gördüğüm araba benım paramla 10 lira etmez ama arkadaşları burda boncuk boncuk diye millete kakalamaya calısıyor arabayı..ayıptır yaa göz var nızam var o araba boncuksa ben bokumda boncuk arıyım o zaman!!!

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gibi dusunen olmasına sevindim bende yazacaktim herkez bana cephe alacak die yazmadım ayrıca resimlerde basıyolar fotoshopu 2 parca degişen var boya var boncuk oluyo bana görede yannıs ben bu yuzden aracımı koymadum kendi aracım kendime ben onunla mutluyum kimse angelimi stopumu begenmedi diede asla sokemem suda var satılırken sokuluyo butun ustundeki exralar sonra zır stok nedir bu ya orjinal stopum var sole basmadım bole ii kullandım oluyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)