sidik yarışına ve abartmaya bayılıyoruz milletçe,tüm sözlerine katılıyorum :icon_tup:
Printable View
106 piyasası düşerrr:D
yanlış bilmiyorum???????? sen kendin yanılıyorsun... bu araçta boya yanıkları vardı.... önden çıtır bir kazası vardı. ön logo yoktu... ve siz şimdi komple boyatıp logo taktırmışınız ve bana yanılıyorsun diyorsun sen acaba kendi bindigin arabayı karıştırıyor olmayasın emin ol senden fazla 106 görmüşümdür bu yaşıma kadar..
Konu faydalı bence ama, bilip bilmeden, emin olmadan sıkışlar tadını kaçırdı ...
Sahib.nden de 400 tane saxo 106 var satılık, hepsinimi biliyosun birader derler adama
ya gökhanım insanlar iyice sanal olmaya başladı zaten muhabbetler boş dönüyor bir takım insanlar birbirlerini poh pohlamaya bayılıyor adam 1000km ötedeki arabaya kefilim diyor yahu ellemeden bakmadan görmeden hiç araba almadım hayatımda
üstüne alınan alınsın tartısmak ısteyen tartıssın laf sokacak varsa yekden sölesın burda tartıstıgıız kötuledıgınız aracların sahıbı arkdasınız dostunuz olsa bırıne çakarsınız sonra arkasından msnde nasıl caktık lafları dondurursunuz olmayan yapılmayan seyler degıl kac sefer forumcada olsa sahıt olunmus mevzular....kotuledıgınız aracın sahıbı gelse sunları okusa arıza cıkarsa nedıyceksınız sızene kardesım elalemın arabasından kımın malı ıyı kımın malı kötu bırakın herkez dalgasına baksın...3 5 kısı var sankı tr dekı 106 lar benden sorulur ayaklarında takılıo kafasına göre kaynatıyor.araba alıcak adamın gozu kulagı yokmu gıtsın baksın görsun 3 5 kısı kefıl oluyor dıye araba alınmaz madem böle gözonunde vukkatlı araba arıyosunuz eşşeğı yapan ossuruguna katlanır
kop kop kop kop :D
sakin ol başkan relax şöyle yavaşla çek kenara ne oldu hayırıdr ? niye böyle dip gaz gidiyorsun kim seni kızdırdı ? boş ver dert etme ,sen bak dalgana 13 düzgün araba almayan 19 a kendine arabayı çaktıran adamlardan sanane neden onlar için kendini üzüyorsun boş koy herkezi kurtaramazsın :) msn de görmüyorum seni engelledinmi la yoksa beni ? delikanlı gibi söyle ? :D :D
yok neden engeleyım cevrımdısı spec oluyoruz bazen ama bayadır msn acmıyorum :) acınca yazarım gonlun kalmasın :D
kızmıyorum dıp gazda degılımde dunku talebeler gelıo burda su yarar bu yaramaz sunun suyu var bu böle abı kızıyorum cok sevıyolar mılletın malına mulkune *** atmayı bırakın kardesım kım neyı alıosa alsın satıyosa satsın esıne dostuna arıyosan sesızce al bak götur bıtır
Reis adama anlatıyorum diyorumki bu araçla kaza yaptılar gözümle gördüm çekiciye biz attık alınmaz diyorum ertesi gün bakıyorum almış geziyor arabayınasıl oldu diyorum abi servise soktum arabayı tertemiz çok büyük kazası yokmuş diyor ,servis sana sokmuş dedim çektim gittim acıma boş ver kim nasıl alıyorsa alsın sen kendinden mesulsün ben kendimden :)
Saygılar adam boyu :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 40949468
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acabaa
valla bu konuyu ben bu şekilde patlatmayı düşünüyordum ama benden önce patlatmışlar helal olsun yazanlara..biri yazmıştı arkadaş cevren ne kadar genişse senın araban en temızıdır diye..harbiden gözlerimde gördüğüm araba benım paramla 10 lira etmez ama arkadaşları burda boncuk boncuk diye millete kakalamaya calısıyor arabayı..ayıptır yaa göz var nızam var o araba boncuksa ben bokumda boncuk arıyım o zaman!!!
benim gibi dusunen olmasına sevindim bende yazacaktim herkez bana cephe alacak die yazmadım ayrıca resimlerde basıyolar fotoshopu 2 parca degişen var boya var boncuk oluyo bana görede yannıs ben bu yuzden aracımı koymadum kendi aracım kendime ben onunla mutluyum kimse angelimi stopumu begenmedi diede asla sokemem suda var satılırken sokuluyo butun ustundeki exralar sonra zır stok nedir bu ya orjinal stopum var sole basmadım bole ii kullandım oluyo