User Tag List

Sayfa 137/743 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
14117 sonuçtan 2.585 ile 2.603 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu konuyu ben bu şekilde patlatmayı düşünüyordum ama benden önce patlatmışlar helal olsun yazanlara..biri yazmıştı arkadaş cevren ne kadar genişse senın araban en temızıdır diye..harbiden gözlerimde gördüğüm araba benım paramla 10 lira etmez ama arkadaşları burda boncuk boncuk diye millete kakalamaya calısıyor arabayı..ayıptır yaa göz var nızam var o araba boncuksa ben bokumda boncuk arıyım o zaman!!!
    Aynı şeyleri düşünüyoruz abi.. Bu hafta canlı şahit oldum buna çiçek çiçek denilen arabayı canlı görme fırsatım oldu çiçekten soğudum
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sonunda herkes patlamış biz kuzenlenle hergün muhabetini ediyoz bu konunun patlak vermiş sonunda bu sitede bazı vatandaşlar var herşeyi çok biliyo çok m.edyom her aracı kaydetyomusunuz biyere tek tek ya değişen var boya var kaza var diye burda resmi güzel arabaya gidip baksan camurluk patlamıs boyalı teneke jant takmış orjinal far stop bi lip oo maşalahh tütüüt boncuk lafı başka bişi yok bide fiytlarına bak 15bin tl biz kazasız değişen olmayan 106mızı kaça verelim 20.21bin tl fln mi yani çok boş muhabet eden var ya

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devam devam düşürelim şu 106 piyasasını.. Bunun aynısını hondalarda da yaparsak oldu bu iş Piyasa eskiye döner

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstüne alınan alınsın tartısmak ısteyen tartıssın laf sokacak varsa yekden sölesın burda tartıstıgıız kötuledıgınız aracların sahıbı arkdasınız dostunuz olsa bırıne çakarsınız sonra arkasından msnde nasıl caktık lafları dondurursunuz olmayan yapılmayan seyler degıl kac sefer forumcada olsa sahıt olunmus mevzular....kotuledıgınız aracın sahıbı gelse sunları okusa arıza cıkarsa nedıyceksınız sızene kardesım elalemın arabasından kımın malı ıyı kımın malı kötu bırakın herkez dalgasına baksın...3 5 kısı var sankı tr dekı 106 lar benden sorulur ayaklarında takılıo kafasına göre kaynatıyor.araba alıcak adamın gozu kulagı yokmu gıtsın baksın görsun 3 5 kısı kefıl oluyor dıye araba alınmaz madem böle gözonunde vukkatlı araba arıyosunuz eşşeğı yapan ossuruguna katlanır
    en katıldığım yorum bu.
    Custom Electronic Projects

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devam devam düşürelim şu 106 piyasasını.. Bunun aynısını hondalarda da yaparsak oldu bu iş Piyasa eskiye döner
    Piyasamı düşsün

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasamı düşsün
    Ya şöyle temiz gti'ları 11-12 lere alsak olur.. o kadar düşse yeter.. Sırf çok pahalı diye almıyorum

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya şöyle temiz gti'ları 11-12 lere alsak olur.. o kadar düşse yeter.. Sırf çok pahalı diye almıyorum
    bekle bekle düşer

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi aravtec vtın pıyasayı allak bullak ettıgı zaman kımse 106 vts nın suratına bakmıyrdu ıste ozman doluydu 12 13 e teremz gtı vts ama suan 12ye dokuntu 106 var
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

es106gti
    Misafir
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış bilmiyorum???????? sen kendin yanılıyorsun... bu araçta boya yanıkları vardı.... önden çıtır bir kazası vardı. ön logo yoktu... ve siz şimdi komple boyatıp logo taktırmışınız ve bana yanılıyorsun diyorsun sen acaba kendi bindigin arabayı karıştırıyor olmayasın emin ol senden fazla 106 görmüşümdür bu yaşıma kadar..
    kardeş araç benim aracım neyin nasıl olduğunu senden çok daha iyi biliyorum neresinde ne olduğunu neler yapıldığını... tavanda boya yanığı vardı ön logosu yoktu taktırdım komple ben boyattım hatta beğenmedim aynı gün bir daha boyattım.ben bunların aksini yazmadım ki burda bence sen bilmediğin VE ÖZELLİKLE GÖREmEDİĞİN ARAÇLAR HAKKINDA KESİN YARGILARDA BULUNmA...

BENDEN FAZLA 106 GÖRmENDEN BANANE BENİ İLGİLENDİRmEZKİ...

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temiz gazlanmamış ellenmemiş orjnal!!! 106 isteyenler,arac benım sayılır..cok samımı arkadaşımın 3 senedir bizde..burdan binicilere duyurulur..

Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 55900334

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temiz gazlanmamış ellenmemiş orjnal!!! 106 isteyenler,arac benım sayılır..cok samımı arkadaşımın 3 senedir bizde..burdan binicilere duyurulur..

Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 55900334
    Bende şiddetle tavsiye ediyorum Bu aracı

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en sonunda herkes patlamış biz kuzenlenle hergün muhabetini ediyoz bu konunun patlak vermiş sonunda bu sitede bazı vatandaşlar var herşeyi çok biliyo çok m.edyom her aracı kaydetyomusunuz biyere tek tek ya değişen var boya var kaza var diye burda resmi güzel arabaya gidip baksan camurluk patlamıs boyalı teneke jant takmış orjinal far stop bi lip oo maşalahh tütüüt boncuk lafı başka bişi yok bide fiytlarına bak 15bin tl biz kazasız değişen olmayan 106mızı kaça verelim 20.21bin tl fln mi yani çok boş muhabet eden var ya
    bundan maks. 1 yıl once 7 milyara motoru bi yerde geri kalanı bi yerde satılık heryernden kazalı o zamnlar kimsenn yuzune bakmadgı arabanın 1 yıl snra burdaki ilanda kız gibi diye satılmaya çalıstıgını okuduktan sonra bu konunun bittgini iyice anladım.. konunun amacı araçlar hakkında bilgi almaktan çok bazı kişilerin ekmek yemesi ve bazı insanlarında buna yardım etmesi olmaya basladı bence..

brk19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

El Ele verın 106tı Almak ısteyenlerde o zaman pıyasayı dusurun ) nıe cokmu yuksekkı pıyasa 10 11 12 13 14 gıbı rakamlara 106tı dolu sadece aracı cıddı temız olan kısıler 16 17 18 gıbı rakamları ıstıyolar hakkıdır temız 106tı nın bu rakamlar 13 e alcagım 106tıya bı uc bın daha harcasan yıne adam olmaz . bayadır takıp etmıyom burası fena olmus ama )) herkese hayrlı satıslar alısverısler

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir süredir vts2 düşünüyorum ama tam param hazır olmadığı için sadece bakınıyorum burdaki muhabbetleri okuyorum. Burda bir sorun var evet insanlar arkadaşlarının araçlarını iyi kötü tavsiye ediyor. İyi edende var kötü olup edende vardır eminim bu her araç için geçerli tek 106-VTS değil. Bunun bu platformda bir çözümü bence yok siz nekadar yazarsanız yazın değişmicek adminlerin tek tek bakıp onaylicak hali yok araçların yanlarına gidip konunun kapanacak halide yok(belki vardır bilmiorum) En iyisi birkaç arkadaşında dediği gibi gidip bakıp gözle görüp vs. almak. En azından ''Kandırılmak'' yerine ''Ben hata yaptım , aracı tam göstermedim kusurunu farkedemedim ama canım saolsun'' demek 1000 kat daha iyidir.

es106gti
    Misafir
    Burda arkadasın biri bir link paylaşıyor aracı bilende bilmeyende resmine bakıp yorum yapıyor.tamam yorum yapacaksın tabi bu hakkın ama bu isten anlamiyorsanda anlayanlara bırakacaksın.bakış açısı göreceli bir kavramdır sen aracı beginirsin alırsın baskası beğenmez almaz zevkine-tercihine kalmış burdan su araba böle bu araba şole yazmanın bı mantığı yok arabayı beğendinmi arkadas alırsın Ali'yi Ahmet'i araba bakmaya yollamazsın.ben insanların boya ve değişen takinsini anlamıyorum araçta çizik olur boyatirsin aa bu boyanmış boyatmazsin çizik var die komple boya parasını kırmaya çalışır...neyse gece gece daha fazla kafa işitmeyeyim herkese hayırlı sahurlar )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şiddetle tavsiye ediyorum Bu aracı
    2 yıl önce hasan ların galeride duran araç değilmi bu ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biriktir dostum, olmadı kredi çek.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte bu tarz dedikodular yüzünden boyalı araba almam
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.