Aynı şeyleri düşünüyoruz abi.. Bu hafta canlı şahit oldum buna çiçek çiçek denilen arabayı canlı görme fırsatım oldu çiçekten soğudum :D
Printable View
en sonunda herkes patlamış biz kuzenlenle hergün muhabetini ediyoz bu konunun patlak vermiş sonunda bu sitede bazı vatandaşlar var herşeyi çok biliyo çok m.edyom her aracı kaydetyomusunuz biyere tek tek ya değişen var boya var kaza var diye burda resmi güzel arabaya gidip baksan camurluk patlamıs boyalı teneke jant takmış orjinal far stop bi lip oo maşalahh tütüüt boncuk lafı başka bişi yok bide fiytlarına bak 15bin tl biz kazasız değişen olmayan 106mızı kaça verelim 20.21bin tl fln mi yani çok boş muhabet eden var ya
Devam devam düşürelim şu 106 piyasasını.. Bunun aynısını hondalarda da yaparsak oldu bu iş :D Piyasa eskiye döner :D
kardeş araç benim aracım neyin nasıl olduğunu senden çok daha iyi biliyorum neresinde ne olduğunu neler yapıldığını... tavanda boya yanığı vardı ön logosu yoktu taktırdım komple ben boyattım hatta beğenmedim aynı gün bir daha boyattım.ben bunların aksini yazmadım ki burda bence sen bilmediğin VE ÖZELLİKLE GÖREmEDİĞİN ARAÇLAR HAKKINDA KESİN YARGILARDA BULUNmA...
BENDEN FAZLA 106 GÖRmENDEN BANANE BENİ İLGİLENDİRmEZKİ...
temiz gazlanmamış ellenmemiş orjnal!!! 106 isteyenler,arac benım sayılır..cok samımı arkadaşımın 3 senedir bizde..burdan binicilere duyurulur..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 55900334
bundan maks. 1 yıl once 7 milyara motoru bi yerde geri kalanı bi yerde satılık heryernden kazalı o zamnlar kimsenn yuzune bakmadgı arabanın 1 yıl snra burdaki ilanda kız gibi diye satılmaya çalıstıgını okuduktan sonra bu konunun bittgini iyice anladım.. konunun amacı araçlar hakkında bilgi almaktan çok bazı kişilerin ekmek yemesi ve bazı insanlarında buna yardım etmesi olmaya basladı bence..
El Ele verın 106tı Almak ısteyenlerde o zaman pıyasayı dusurun :)) nıe cokmu yuksekkı pıyasa 10 11 12 13 14 gıbı rakamlara 106tı dolu :) sadece aracı cıddı temız olan kısıler 16 17 18 gıbı rakamları ıstıyolar hakkıdır temız 106tı nın bu rakamlar 13 e alcagım 106tıya bı uc bın daha harcasan yıne adam olmaz . bayadır takıp etmıyom burası fena olmus ama :))) herkese hayrlı satıslar alısverısler :)
Bende bir süredir vts2 düşünüyorum ama tam param hazır olmadığı için sadece bakınıyorum burdaki muhabbetleri okuyorum. Burda bir sorun var evet insanlar arkadaşlarının araçlarını iyi kötü tavsiye ediyor. İyi edende var kötü olup edende vardır eminim bu her araç için geçerli tek 106-VTS değil. Bunun bu platformda bir çözümü bence yok siz nekadar yazarsanız yazın değişmicek adminlerin tek tek bakıp onaylicak hali yok araçların yanlarına gidip :) konunun kapanacak halide yok(belki vardır bilmiorum) En iyisi birkaç arkadaşında dediği gibi gidip bakıp gözle görüp vs. almak. En azından ''Kandırılmak'' yerine ''Ben hata yaptım , aracı tam göstermedim kusurunu farkedemedim ama canım saolsun'' demek 1000 kat daha iyidir.
Burda arkadasın biri bir link paylaşıyor aracı bilende bilmeyende resmine bakıp yorum yapıyor.tamam yorum yapacaksın tabi bu hakkın ama bu isten anlamiyorsanda anlayanlara bırakacaksın.bakış açısı göreceli bir kavramdır sen aracı beginirsin alırsın baskası beğenmez almaz zevkine-tercihine kalmış burdan su araba böle bu araba şole yazmanın bı mantığı yok arabayı beğendinmi arkadas alırsın Ali'yi Ahmet'i araba bakmaya yollamazsın.ben insanların boya ve değişen takinsini anlamıyorum araçta çizik olur boyatirsin aa bu boyanmış boyatmazsin çizik var die komple boya parasını kırmaya çalışır...neyse gece gece daha fazla kafa işitmeyeyim herkese hayırlı sahurlar :))
İşte bu tarz dedikodular yüzünden boyalı araba almam :D
wekoo´isimli üyeden Alıntı
benim bildigim bu araç 12 bıraktıklari idi ama ön kaput ellenik logo iptali vardı ve boya istiyordu aynı araba ise tabiki araç kimin oldugu beni ilgilendirmez ben ne bildiysem onu syledim kimsenin malınıda mundar da etmem bildigimide kimseden esirgemem....zaten aracı sorgulattıklarında ilk sizin arabanızı bakmalarını syledim fiyat olarakta 11500 alırsanız ii dedim....
demek ki yanlış biliyormuşsunuz!!!ben aracı kötülüyorsunuz demedim ki.
saygılar...
wekoo´isimli üyeden Alıntı
yanlış bilmiyorum???????? sen kendin yanılıyorsun... bu araçta boya yanıkları vardı.... önden çıtır bir kazası vardı. ön logo yoktu... ve siz şimdi komple boyatıp logo taktırmışınız ve bana yanılıyorsun diyorsun sen acaba kendi bindigin arabayı karıştırıyor olmayasın emin ol senden fazla 106 görmüşümdür bu yaşıma kadar..
kardeş araç benim aracım neyin nasıl olduğunu senden çok daha iyi biliyorum neresinde ne olduğunu neler yapıldığını... tavanda boya yanığı vardı ön logosu yoktu taktırdım komple ben boyattım hatta beğenmedim aynı gün bir daha boyattım.ben bunların aksini yazmadım ki burda bence sen bilmediğin VE ÖZELLİKLE GÖREmEDİĞİN ARAÇLAR HAKKINDA KESİN YARGILARDA BULUNmA...
BENDEN FAZLA 106 GÖRmENDEN BANANE BENİ İLGİLENDİRmEZKİ...
bu kadar işgillenme ben neyin ne oldugunu biliyorum beni bilen biliyor zaten nokta..
araç benim bildigim araç nokta..
yazdıklarına bir bak bana yanlış arabadan bahsediyorsun diyorsun nokta
sonra ewet komple boyattım ön logo şu bu taktırdım diyorsun nokta.
noktayı koyuyorum sana hayırlı satışlar diliyorum nokta...