Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56868180
arkadaslar bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır
7 bin km önce motor yapılmış degısen kesinlıkle yoktur bel altı boyalı dedı sahıbı
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57552997
Mesut bu araç söylendiği gibi ise alınır. Sanırım siteden bilen birkaç kişi vardı. 18-17 diye düştü fiyatı ama benım bilgim yok nedir ne değildir.
Peugeot 306 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57906851
arkadaslar arac hakkında bılgısı olan varmıdır ?
arkadaşlar bi arkadaşıma 97 98 s16 orjinal deri kaplamalı direksiyon simidi lazım airbagli direksiyon simidi fakat airbag istemiyoruz sadece direksiyon simidi lazım..306 gti lardada aynı direksiyondan var o da olabilir..elinde veya tanıdıgında olan varsa pm lütfen..
İlk sahibi bayandı aracınsatan arkadaşlar bu işlerle ugraşıyorlar sanayide öyle duydum aracı 11 gibi aldılar yada 11,500 gibi tam net hatırlamıyorum fiyat olarakda 15 den aşagı düşmüyorlardı arabada 2 3 parça boya var dediler,muhtemelende gidince 1 parça daha çıkar lokal mokal mutlaka çıkar öyle tahmin ediyorum gidip baktıgımız 106 lardan edindigim bilgiye göre yoksa araba ile bir sıkıntımız yok arabaya 5 adet ekran koymuşlardı koltuk başlarına,fiyatda güzellik yaparlarsa alacaktım ama yapmadılar bende almadım araca bakmadım sadece söylediklerine itimat ettim fiyat olarak kafamdaki rakama yakın bir rakam olsaydı gidip bakacaktım ama olmadı , kısacası binilecekse ,bakılabilecek bir araç
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)