harun araba hayırlı olsun abıne selam soyle arabanın masallahı var...
Printable View
bu arada 2000-2001 gtı varsa satılık bılgımız olsun renk donanım farketmıyor...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56868180
arkadaslar bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır
7 bin km önce motor yapılmış degısen kesinlıkle yoktur bel altı boyalı dedı sahıbı
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57552997
Mesut bu araç söylendiği gibi ise alınır. Sanırım siteden bilen birkaç kişi vardı. 18-17 diye düştü fiyatı ama benım bilgim yok nedir ne değildir.
harun kazasız belasız harika duruyor araç :)
Peugeot 306 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57906851
arkadaslar arac hakkında bılgısı olan varmıdır ?
arkadaşlar bi arkadaşıma 97 98 s16 orjinal deri kaplamalı direksiyon simidi lazım airbagli direksiyon simidi fakat airbag istemiyoruz sadece direksiyon simidi lazım..306 gti lardada aynı direksiyondan var o da olabilir..elinde veya tanıdıgında olan varsa pm lütfen..
İlk sahibi bayandı aracın:icon_tup: satan arkadaşlar bu işlerle ugraşıyorlar sanayide öyle duydum aracı 11 gibi aldılar yada 11,500 gibi tam net hatırlamıyorum fiyat olarakda 15 den aşagı düşmüyorlardı arabada 2 3 parça boya var dediler,muhtemelende gidince 1 parça daha çıkar lokal mokal mutlaka çıkar öyle tahmin ediyorum gidip baktıgımız 106 lardan edindigim bilgiye göre yoksa araba ile bir sıkıntımız yok arabaya 5 adet ekran koymuşlardı koltuk başlarına,fiyatda güzellik yaparlarsa alacaktım ama yapmadılar bende almadım araca bakmadım sadece söylediklerine itimat ettim fiyat olarak kafamdaki rakama yakın bir rakam olsaydı gidip bakacaktım ama olmadı , kısacası binilecekse ,bakılabilecek bir araç ;)