User Tag List

Sayfa 159/743 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
14117 sonuçtan 3.003 ile 3.021 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler şu an yaz dönemi olduğundanmıdır genel olarak bir artış var ama 106 fiyatları çok uçtu
    Kış döneminde LT 106 ve 61 AC 106 normal fiyatlara gitmişlerdi...
    Bende almayı düşünüyorum ancak kendimi aralık ayında toplayabileceğim.
    Siz ne diyorsunuz şu an mı böyle hep mi böyle kalır.
    Çok temiz cc jantlı 2001 106 ya verilecek para taş çatlasın 17.000 ne diyorsunuz?

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler şu an yaz dönemi olduğundanmıdır genel olarak bir artış var ama 106 fiyatları çok uçtu
    Kış döneminde LT 106 ve 61 AC 106 normal fiyatlara gitmişlerdi...
    Bende almayı düşünüyorum ancak kendimi aralık ayında toplayabileceğim.
    Siz ne diyorsunuz şu an mı böyle hep mi böyle kalır.
    Çok temiz cc jantlı 2001 106 ya verilecek para taş çatlasın 17.000 ne diyorsunuz?
    17 bınde cok ıyı araba ıyı para ama 17 yazan adamdan 15 lıraya alırsın zaten arabayı...

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kis gelince gorun siz fiyatlari arkadaslar .. CEY plaka yanlis hatirlamiyorsam 14500-15000 TL Gibi bi rakama satildi alan kisidede turbo saxo vardi gri mk2 onuda benim arkadasim almisti hatta alan cocuguda biliyorum satanda arkadasimdi. 106 icin 17000 TL de cok para ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kis gelince gorun siz fiyatlari arkadaslar .. CEY plaka yanlis hatirlamiyorsam 14500-15000 TL Gibi bi rakama satildi alan kisidede turbo saxo vardi gri mk2 onuda benim arkadasim almisti hatta alan cocuguda biliyorum satanda arkadasimdi. 106 icin 17000 TL de cok para ..
    Kış gelince ne olur fiyatlar?

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ilanlardan 1 ve 3 ü ele.Diğeri 2 numara ya yönel
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 1999 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57523490
    Beyler bilgisi olan?değişeni yok dendi de henuz baktirmadim
    Araç güzel belli her halinden
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

dangerahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatların Yüksek Olmasının Tek Sebebi Günden Güne Temiz 106ların Tükenmesi ve Bu Kadar Tutulan Bir Aracın Üretiminin Olmamasıdır vede Leş GTiların Artmasıdır Bu Yüzdende Aracı İyi , Temiz ve Masrafsız Olan Satıcılar Fiyatları Artırıyor,Fazlası Biraz Saçma Oluyor ama 12 13 14 lere Leş 106 Almaktansa Durum Müsait Oldukça Sıkıntısız Binme Amacı İle O Paraları Vermek Mantıklı Gibi Geliyor Bana Başımızın Ağrımaması İçin.
    -- 106 GTi Team Page --
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ne arabalar gördüm içinde adam yok, ben ne adamlar gördüm altında araba yok

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dangerahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatların Yüksek Olmasının Tek Sebebi Günden Güne Temiz 106ların Tükenmesi ve Bu Kadar Tutulan Bir Aracın Üretiminin Olmamasıdır vede Leş GTiların Artmasıdır Bu Yüzdende Aracı İyi , Temiz ve Masrafsız Olan Satıcılar Fiyatları Artırıyor,Fazlası Biraz Saçma Oluyor ama 12 13 14 lere Leş 106 Almaktansa Durum Müsait Oldukça Sıkıntısız Binme Amacı İle O Paraları Vermek Mantıklı Gibi Geliyor Bana Başımızın Ağrımaması İçin.
    üretimi olmayan arabanın her zaman pirimi vardır temiz ise
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes bu bir sene once neden boyle degildi direkt analist gibi yorum yaptinda .. Birden mi bu bulunamayan 106 lar cikti piyasaya ? Birde ucuk fiyat istenen arabalara bi bakar misin kac tane ? Ve nerenin arabalari hepsi belli .. Pert kaydi olan istenilen fiyattan fazla hasar bicilen arabalara nanemolla fiyatlar istenilen piyasada herkez degim yerinde ise ' tuttugunu uydurmaya calisirken ' ne fiyata bakar ne etikete koy pesin parayi git adamin yanina telefonda laga luga yapmadan bak nasil aliniyo o arabalar .. Kisin bu fiyatlar boyle mi kalacak saniyosunuz .. Bir de herkeze gore 'les' ve 'temiz' kavrami farkli .. Bana gore bi degiseni iki uc parca boyasi olan les degildir alinir .. Niyahetinde evlenmeye hatun aramiyorsun ama gonul istioki iyisi olsun .. Ama sen donup bakmazsin o ayri , tamamen goreceli ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes bu bir sene once neden boyle degildi direkt analist gibi yorum yaptinda .. Birden mi bu bulunamayan 106 lar cikti piyasaya ? Birde ucuk fiyat istenen arabalara bi bakar misin kac tane ? Ve nerenin arabalari hepsi belli .. Pert kaydi olan istenilen fiyattan fazla hasar bicilen arabalara nanemolla fiyatlar istenilen piyasada herkez degim yerinde ise ' tuttugunu uydurmaya calisirken ' ne fiyata bakar ne etikete koy pesin parayi git adamin yanina telefonda laga luga yapmadan bak nasil aliniyo o arabalar .. Kisin bu fiyatlar boyle mi kalacak saniyosunuz .. Bir de herkeze gore 'les' ve 'temiz' kavrami farkli .. Bana gore bi degiseni iki uc parca boyasi olan les degildir alinir .. Niyahetinde evlenmeye hatun aramiyorsun ama gonul istioki iyisi olsun .. Ama sen donup bakmazsin o ayri , tamamen goreceli ..

bundan bir sene önce ne vtec fiyatları böyleydi ne kare kasa fiyatları nede si fiyatları böyleydi adamlar kare kasalara 11 12 13 yazmaya başlayınca gti'cı p*ç mi ? yazmasın 98 vtec'in özelligini biribana yazsın... 30 lira yazıyor admlar... bence suan yazan bütün 106ların hakkı... ayrı yetten herkezin arabası kendine adam ne yazarsa yazar gidersin bakarsın dersin abi bak burası söyle orası böyle
    benim düşüncemde bu anlaşılırsa verilir düşüncesindeyim.
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani baktığın zaman 5-6 ay öncesine kadar herşey normalken ne tesadüfki yaz döneminde fiyatlar uçtu bence arabaların bittiğinden değilde yaz aylarının getirdiği birşey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani baktığın zaman 5-6 ay öncesine kadar herşey normalken ne tesadüfki yaz döneminde fiyatlar uçtu bence arabaların bittiğinden değilde yaz aylarının getirdiği birşey
    Nokta ..

Ayrica milletin derdi araba satmaktan cikmis reklama donmus ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bana sorulucak olursa.. yaz geldiginde her zaman araç fiyatları fırlar.. bayram zamanı en satılmıycak araç bile satılır.. bayram zamanı fiyatlar daha kabarıktır her zaman.. bu yıllardır hep böyledir benim gözlemledigim bildigim..

örnegin racing motorlar gibi ... kışın 1 2 hatta 3 lira fiyat fark ediyor yazın nasıl şişiyor fiyatlar
    JoYTeaM

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti ya werılen 25 ıle 30 rakamlar benım ıcın fazladır... we bızım arabaların hakkıda en az 15 lerdır..... orjınal sahıne we doğana en az 10 ıstenen bısehırdeyız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokta ..

Ayrica milletin derdi araba satmaktan cikmis reklama donmus ..
    merak ettim sizde gti kullanıcısısınız galiba siz aracınızı kaça satarsınız satsanız ?
    JoYTeaM

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes bırseyler soylemıs ama benım anlamadıgım nokta her aracın bır fıyatı var demek degıl her arac bır olmadıgı gıbı ıstenılen rakamlarda yuksek oluyor ucuz arac cok masraf kısı sıkısmadıktan sonra ucuz alınan her aracta masraf vardır arkadasım kendısı soyluyor sahıne 10 lıra ıstıyorlar bızım aracımız avrupa aracı efsane tabırı kullanılan bır arac ısıne gelen alır gelmeyen almaz herkez malını kendı parasını koyup almıs mal onun...
    ne fıyat bıcerse bıcsın ben arabamı keyfı satıyorum ıstedıgım rakam ucukta degil satılsın demıyorum ama anlayana satılmasada kalsın bınerım bundan 3-4 seneye kadar herkes bu aracları arıycak o zaman degerı anlasılır aracın

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TL535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bırseyler soylemıs ama benım anlamadıgım nokta her aracın bır fıyatı var demek degıl her arac bır olmadıgı gıbı ıstenılen rakamlarda yuksek oluyor ucuz arac cok masraf kısı sıkısmadıktan sonra ucuz alınan her aracta masraf vardır arkadasım kendısı soyluyor sahıne 10 lıra ıstıyorlar bızım aracımız avrupa aracı efsane tabırı kullanılan bır arac ısıne gelen alır gelmeyen almaz herkez malını kendı parasını koyup almıs mal onun...
    ne fıyat bıcerse bıcsın ben arabamı keyfı satıyorum ıstedıgım rakam ucukta degil satılsın demıyorum ama anlayana satılmasada kalsın bınerım bundan 3-4 seneye kadar herkes bu aracları arıycak o zaman degerı anlasılır aracın
    postları okurken aklımdan ne geçtiyse yazmışsın daha sölenicek tek bir kelime bırakmamışsın

kimsenin kimsenin malına istediği fiyata yorum yapmaya hakkı yok ben dün 19250 istiyordum bugun 23 istiyorum satılsın derdindemiyim asla değilim mayıs ta aldım bugune kadar yaptıgım masraf 5000 lirayı geçti incik boncuk masrafı kaldı,postlardan bırınde denmişki 17 istiyene 15 le gıt alırsın diye bana birisi 2000 lira aşagısı ıle gelip arabamı almaya kalkıcak anama söver gibi değil arabayı kolunu bacagını zor alır
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    postları okurken aklımdan ne geçtiyse yazmışsın daha sölenicek tek bir kelime bırakmamışsın

kimsenin kimsenin malına istediği fiyata yorum yapmaya hakkı yok ben dün 19250 istiyordum bugun 23 istiyorum satılsın derdindemiyim asla değilim mayıs ta aldım bugune kadar yaptıgım masraf 5000 lirayı geçti incik boncuk masrafı kaldı,postlardan bırınde denmişki 17 istiyene 15 le gıt alırsın diye bana birisi 2000 lira aşagısı ıle gelip arabamı almaya kalkıcak anama söver gibi değil arabayı kolunu bacagını zor alır
    reklam yapma zhauzhauxhughauhsuaghu
    JoYTeaM

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reklam yapma zhauzhauxhughauhsuaghu
    farketmez 23000 i veren alır yoksa evlat bizimdir bizim kalacaktır
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)