eskı ısterım erk HYUNDAINordaydı hergun gorup tedawı oluyordum uz yı gorunceama vts mıde gorucne uz dende soğuyordum
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
[QUOTE=undertaker;2652279]aracın evveleyatı gerçekten çok iyidi apaçilerin eline düşmeden önce ama apaçiler pert etti arabayı...şu anda olur yanı yok ben kazadan sonra 2000 verdim parçalarını kullanırız diye.. olmadı... en azından motorunu alıp bi xs kasası bulup millete şaka yapalım diyorduk olmadı aracın satıldıgıda yok zaten... hala buralarda...olma gibi bir durumu çok zor araç feci kötü durumda sadece arka bagaj kapagı saglam.....gerisini siz düşünün.
gariban 106 gti....
saxo makso noluyoruz![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
en kral saxo'yu yapan uuR'dusonra ufuk yapmaya başladı allah sonumuzu hayrettsin
ama güzel oluyoryapınca
![]()
JoYTeaM
Ahahahaha Bnm saxomu karistrmayin=D
Satılık konusunu ilanını görenler vardır illaki diye buraya söylüyorum sözüm meclisten dışarı, 34 CHL 91 plaka Şeytan kırmızı 106 kuzenimindir bendedir kendi aracımdan farksızdır. Öyle kulaktan dolma şeylerle sağda solda araba hakkında o 106 pert olmuş, kazalı, orası şöyle burası böyle vs. *** atan kim varsa anasını avradını cümle alemin önünde selamlarım..adam bizi arıyor telefonda abi senin araban perttenmi toplandı diyor bunu ortaya, sağa, sola söyleyen kim varsa sözüm onadır. biryerde görürsemde zaten yapacağımı biliyorum.
arabada tavan hariç boya var kapı çıtası iptalinden, ön iki çamurluk orjinal, talihsiz bir olaydan kaput, tampon, panel değişti şaselerde kulelerde en ufak bişi yok. ön cam dahi orjinal.
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)