ölücü style :D denize 12000tl ve aşağısı ilanları gönderin, itinayla değerlendirir :hahaha: :D
Printable View
alırım 17 ye cakarım ozellıgım bu olum :D
beyaz gti'ı satarken öyle bi övdü ki.. puntoyla kafa kafaya takas edesim geldi :D
Suan gti alicak olsam Ercan'in kapisinda yatardim sabah olsada kimse iş olmadan notere gitsek diye
eskı ısterım erk HYUNDAINordaydı hergun gorup tedawı oluyordum uz yı gorunce:D ama vts mıde gorucne uz dende soğuyordum :D
[QUOTE=undertaker;2652279]aracın evveleyatı gerçekten çok iyidi apaçilerin eline düşmeden önce ama apaçiler pert etti arabayı...şu anda olur yanı yok ben kazadan sonra 2000 verdim parçalarını kullanırız diye.. olmadı... en azından motorunu alıp bi xs kasası bulup millete şaka yapalım diyorduk olmadı aracın satıldıgıda yok zaten... hala buralarda...olma gibi bir durumu çok zor araç feci kötü durumda sadece arka bagaj kapagı saglam.....gerisini siz düşünün.
saxo makso noluyoruz :D:D
en kral saxo'yu yapan uuR'du :D sonra ufuk yapmaya başladı allah sonumuzu hayrettsin
ama güzel oluyor :D yapınca :D
Ahahahaha Bnm saxomu karistrmayin=D
Ugurla deniyememistik ama ufugun saxosu harbiden cok iyi,guzel karim benim hahaha
Satılık konusunu ilanını görenler vardır illaki diye buraya söylüyorum sözüm meclisten dışarı, 34 CHL 91 plaka Şeytan kırmızı 106 kuzenimindir bendedir kendi aracımdan farksızdır. Öyle kulaktan dolma şeylerle sağda solda araba hakkında o 106 pert olmuş, kazalı, orası şöyle burası böyle vs. *** atan kim varsa anasını avradını cümle alemin önünde selamlarım..adam bizi arıyor telefonda abi senin araban perttenmi toplandı diyor bunu ortaya, sağa, sola söyleyen kim varsa sözüm onadır. biryerde görürsemde zaten yapacağımı biliyorum.
arabada tavan hariç boya var kapı çıtası iptalinden, ön iki çamurluk orjinal, talihsiz bir olaydan kaput, tampon, panel değişti şaselerde kulelerde en ufak bişi yok. ön cam dahi orjinal.
http://i1199.photobucket.com/albums/...z/IMG_0003.jpg
http://i1199.photobucket.com/albums/...z/IMG_0005.jpg