elinde uygun değişensiz gti ı olan varsa değerlendirebilirim acil satılık paraya sıkışmış annesi evden kovmuş araba yüzünden falan
elinde uygun değişensiz gti ı olan varsa değerlendirebilirim acil satılık paraya sıkışmış annesi evden kovmuş araba yüzünden falan
.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-saxo-vts.html burda konusu mevcut hocam..
4 sene önce 34 at 797 iken plakası bizim mahallenın arabasıydı burdan ıstanbula gitti istanbulda bı kaç el değiştirdi..sonrada o tarafa geldi.düzgün bir araba değildi kesınlıkle alınacak bı araba değildi o zamanlar..oyun hamuru yanı..koltuklar sonradan yapma deri..kaça anlaştınız bilmiyorum ama gerisi size kalmış..
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041
Bu saxo hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Bikaç gündür inceliyorum ancak arayıp görüşmedim. Fikri olan ?
Bu 2000 saxoların orjinal mk1 mi mk2 mi olduğunu nerden anlıyoruz? geçen baktık bitanesine çamurlukları kestirmiş mk2 yapmış mk1 i.
En kolay arka stoplardan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu araç kesme mi şimdi kafadan kazalı mı ?
çamurluk kesme işlemi hikaye inanmayın varmı öyle bi babyiğit çamurlukları kesip önünü 2 ye cevirecek..adam bariz yalan söylemiş kestik diye hani çamurluklarım orjınal ama biz kestirdik demeye getirmiş..öyle bir dünya yok yani çamurluklar değişmeden 2 ye çeviremez arabayı..
önceki sahibi ile telefonda görüştüm ben aracı komple boyatan o kişi.Bana sadece sağ ön cam değişik dedi hısız girmiş başka değişen parçası yok aracın dedi tavanı komple yanıkmış o yüzden boyanmış hatta aracı alırsan haber ver fotoları sana göndereyim elinde bulunsun dedi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)