User Tag List

Sayfa 221/743 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.181 ile 4.199 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olmayan biseyi yazmadikya sinan kadesim..ikincisi ise 2001 sari bu dolulukta baska araba varsa alin demissinde almak isteyen zaten alir ama sen hala sari fobini asamamissin biz o arabalara arabayken bindik hevesimiZi aldik sattik he sen binersin cocoguna birakirsin torununa birakirsin sana kalmis ama iki dunya bir arayya gelse 106 ya 20 milyar gibi bi rakam vermem ustune 2. 3. Daha koyar mini cooper alirim ...2 sene once o arabayi fuul tesisatli supersprint egzoslu ve bsa jantlari ile 16250 aldim yani bu piyasaya ne oluyo anlamadim... Millet kafasina gore piyasa yapiyo ...

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muammer abi piyasadaki 106ları en iyi bilenlerden birisi.Bende aracımı aldığımda şansa CRM Suat ustada denk geldik ve tanışma imkanım oldu.Hatta akü üstündeki kapağım yoktu kendisi sağolsun bana kapak vereceğini söylemişti.sonradan fıltreden dolayı zaten kapağın uymadığını görmüştük.neyse kendisine bende oracıkta hemen sordum aldığım araç nasıl diye.kendisi de güle güle kullan güzel araba almışsın dedi ve gerçekten onun görüşü önemlıydı ve sevindim.Sinanın olayına gelince H zaten bilinen bir araç ve Sinan aracını çok severek kullanıyor.Burdaki bazı arkadaşlar muammer abinin bildiklerini söylemesi üzerıne yangına körükle gitmişlerdir.İyisiyle kötüsüyle herkesin arabasında birşeyler var.Ben Sinanın üzerine çok gidildiğini düşünüyorum.Kendisini uzun zamandır tanırım gerçekten alçakgönüllü ve yardımseverdir.Herkese iyi geceler..

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinan kardeşim senin aracın benim gercekten hoşuma giden araçlardan biri söz konu burda aug du ama olay yanlış anlaşıldı sagolsun mami abimiz bizi aug konusunda aydınlatı ...sakın yanlış anlama
    EcuTech Remapping

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya burda kizicak darilcak bi konu yok sinanin arabasi piyasadaki en temiz ikinci sari 106 birinci temiz ankarada yatiyo ...yani sinanin araba sayili arabalardan bi tanesi cunku piyasa tursu 106 dolu en temiz dediklerimizde boyle hafif capli kazalar varsa oburlerini siz dusunun...

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya burda kizicak darilcak bi konu yok sinanin arabasi piyasadaki en temiz ikinci sari 106 birinci temiz ankarada yatiyo ...yani sinanin araba sayili arabalardan bi tanesi cunku piyasa tursu 106 dolu en temiz dediklerimizde boyle hafif capli kazalar varsa oburlerini siz dusunun...
    çok çok nadirde olsa denk geliyor bazen felaket derecede güzel duruyor sarı
    .

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    H gerçekten sarılar arasında mamininde dediği gibi 2. sırada donanım ve duruş olarak 1.side bizdeydi ankaraya verdik adam garajda yatırıyor cıkarmıyor onunda 1 parça lokal boyası var sadece..H bir roll akşamı EH vtecle önümüzde sıkarken hatta cameraya alıyordum denemelerini arkadan rolü izlemeye gelen bi transportercı eh le H ın arasına daldı ben deneme videosunu cekerken bi anda kaza videosu oldu o gece ben bi 106cı olarak valla kendı arabam gibi üzülmüştüm..allah can saglıgı versın herşeyden önce..ama sinanın üstüne giden arkadaşlar ben sinanı tanımasam bizzat bende sizin gibi düşünürdüm ama inanın sinan bu siteye takılan en alçak gönüllü en temiz arkadaşımızdır..buna yürekten inanın..sadece söyledikleri hep yanlış anlaşılıyor..(bu benım fikrim)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saygılar reis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saygılar reis
    allah kim gelmiş sayın sekreterim nasılsınız..arkadaşlar işte ankaradaki bebek sarının sahibi yani ankaraya satan arkadaş..tabi sattıktan sonra 1 sene uyuyamadı ben ne *** yedim diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    H gerçekten sarılar arasında mamininde dediği gibi 2. sırada donanım ve duruş olarak 1.side bizdeydi ankaraya verdik adam garajda yatırıyor cıkarmıyor onunda 1 parça lokal boyası var sadece..H bir roll akşamı EH vtecle önümüzde sıkarken hatta cameraya alıyordum denemelerini arkadan rolü izlemeye gelen bi transportercı eh le H ın arasına daldı ben deneme videosunu cekerken bi anda kaza videosu oldu o gece ben bi 106cı olarak valla kendı arabam gibi üzülmüştüm..allah can saglıgı versın herşeyden önce..ama sinanın üstüne giden arkadaşlar ben sinanı tanımasam bizzat bende sizin gibi düşünürdüm ama inanın sinan bu siteye takılan en alçak gönüllü en temiz arkadaşımızdır..buna yürekten inanın..sadece söyledikleri hep yanlış anlaşılıyor..(bu benım fikrim)
    dodikte kanka plastik aksam alcaz geri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kim gelmiş sayın sekreterim nasılsınız..arkadaşlar işte ankaradaki bebek sarının sahibi yani ankaraya satan arkadaş..tabi sattıktan sonra 1 sene uyuyamadı ben ne *** yedim diye
    aynen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dodikte kanka plastik aksam alcaz geri
    kanka gel ortak alalım güçlerimizi birleştirelim çok bişey istemiyorum hafta sonları bende kalsın cumartesi gazlarım pazar gezerim hafta içide sende kalırr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durum onu gösteriyo

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalık karışmış burda gene bütün 1*6 cılar bıldıklerı arabaları mı yazsa nabsak acaba kımse 106 almaz o zaman pıyasa bıter mami abi sen fazla yorum yapma abı arabalara ya bosver herkez tıcaretınde abı sen bıldıklerını soylersen burdakı satıcılarda bınıcılerde soğur abı arabalarından cunku kesın senın elınden gecmıstır abı
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalık karışmış burda gene bütün 1*6 cılar bıldıklerı arabaları mı yazsa nabsak acaba kımse 106 almaz o zaman pıyasa bıter mami abi sen fazla yorum yapma abı arabalara ya bosver herkez tıcaretınde abı sen bıldıklerını soylersen burdakı satıcılarda bınıcılerde soğur abı arabalarından cunku kesın senın elınden gecmıstır abı
    olm senin aldığın araçlarda yan yatmış taklalı kazalı kafadan yemiş yandan yemiş arkadan yemiş konuşturma beni şimdi 2. mami vakası yaşamayın

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm senin aldığın araçlarda yan yatmış taklalı kazalı kafadan yemiş yandan yemiş arkadan yemiş konuşturma beni şimdi 2. mami vakası yaşamayın
    kanka ıstenılen servıse ustaya gosterılırler mamı abıyede sorulabılırler kafam ole rahatkı valla makarayı gercek sanar ınsanlar kanka
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ıstenılen servıse ustaya gosterılırler mamı abıyede sorulabılırler kafam ole rahatkı valla makarayı gercek sanar ınsanlar kanka
    aynen kanka tabiki şaka gerçek sanılmasın senden araç alırım walla mami abiyede sorulur bide

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka tabiki şaka gerçek sanılmasın senden araç alırım walla mami abiyede sorulur bide
    Alican alakasız ama yarın beraber gıdıoruz
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alican alakasız ama yarın beraber gıdıoruz
    tamamdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gece sakat muhebbetler dönüyor burda(hepsinede canlı şahit oldum işin garip tarafı hep rollerde gazladığımız gecelerde oldu akü) çok karışık çokkk
    Alper tek atımlık kurşunum var onu senin için kullanmamı istermisin ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)