User Tag List

Sayfa 222/743 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.200 ile 4.218 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper tek atımlık kurşunum var onu senin için kullanmamı istermisin ?
    dur abi biraz soluklanalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olmayan biseyi yazmadikya sinan kadesim..ikincisi ise 2001 sari bu dolulukta baska araba varsa alin demissinde almak isteyen zaten alir ama sen hala sari fobini asamamissin biz o arabalara arabayken bindik hevesimiZi aldik sattik he sen binersin cocoguna birakirsin torununa birakirsin sana kalmis ama iki dunya bir arayya gelse 106 ya 20 milyar gibi bi rakam vermem ustune 2. 3. Daha koyar mini cooper alirim ...2 sene once o arabayi fuul tesisatli supersprint egzoslu ve bsa jantlari ile 16250 aldim yani bu piyasaya ne oluyo anlamadim... Millet kafasina gore piyasa yapiyo ...
    Reis şimdi olmadı işte ben hanımı ve çocukları aldım geldim sana çok dil döktük o aracı yagmurlu bir günde akşam aldım senden , hani sana 20 maal olmuştu Benden 24 aldın ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dur abi biraz soluklanalım
    Durmak yok reis tam gaz devam o zaman

kimden başlayalım ? Pokemon seni seçtim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma serhat 306 geldi birgün maslakda dükkanındayız serhat kapıya çekmiş yavruyu mami ben hakan gittik sohbet muhabbet,serhat bu pert 2001 nasıl aldın sen dedi mami ne pert 3 tane usta baktı bu araca diyince mami başladı,reis biz bu arabayı şurdan aldın burda patladı topkapıda şu usta yaptı evde fotoları duruyor istersen getireyim sanaserhat ım renk menk gitti bozuntuya vermedi tabi ama 2 hafta sonra sattı arabayı
    Piyasadan 106 almadım hiç mamiden fazla verip aldık bugüne kadar YG yi ilk aldıgımızda koltuguna oturdugumda yaşadıgım heyecana bir tek mami şahitdir,fazla verirsen zevkini sürersin az verirsen sefillik çekersin. ( Uyguna ucuza bulursunoda olur ama o iş her baba yiğidin harcı değil )
    Ben çocukları okuldan alıp geliyorum Fena olacak bugün fenaa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durmak yok reis tam gaz devam o zaman

kimden başlayalım ? Pokemon seni seçtim
    siz ne derseniz o abi yapacak bişey yok şeriatin kestiği parmak acımaz başkan 14'ün üstü olmasın fiyatları ona göre ayarlayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma serhat 306 geldi birgün maslakda dükkanındayız serhat kapıya çekmiş yavruyu mami ben hakan gittik sohbet muhabbet,serhat bu pert 2001 nasıl aldın sen dedi mami ne pert 3 tane usta baktı bu araca diyince mami başladı,reis biz bu arabayı şurdan aldın burda patladı topkapıda şu usta yaptı evde fotoları duruyor istersen getireyim sanaserhat ım renk menk gitti bozuntuya vermedi tabi ama 2 hafta sonra sattı arabayı
    Piyasadan 106 almadım hiç mamiden fazla verip aldık bugüne kadar YG yi ilk aldıgımızda koltuguna oturdugumda yaşadıgım heyecana bir tek mami şahitdir,fazla verirsen zevkini sürersin az verirsen sefillik çekersin. ( Uyguna ucuza bulursunoda olur ama o iş her baba yiğidin harcı değil )
    karşıdan karşıya geçerken dikkat et

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reis şimdi olmadı işte ben hanımı ve çocukları aldım geldim sana çok dil döktük o aracı yagmurlu bir günde akşam aldım senden , hani sana 20 maal olmuştu Benden 24 aldın ?
    Reis ticarette aldigini sattigini dogru soylersen olmuyo ..ama h o zaman nasildi beee...

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . Bencede dediklerin dogru iyi araba iyi para ben simdiye kadar aldigim hic bir arabaya on takim veya torsiyon gibi kronik tamirleri yapmadim hep temiz araba aldim sadece benzin koyup gezdim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet çekirdekler hazırmı ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mami_makinen 106 konusunda bence makale yazmalı almak isteyenler dikkat etsin diye. Şuraya buraya dikkat edin en önemli yeri şurasıdır v.s. diye.

bu arada totalde kaç 106 aldınz varmı hatrınzda sayı?
    rakam olarak tahmin İmkansız,yaklaşık olarak 60 70 olma imkanı çok yüksek,kapıya getirmeden sattıkları hariç
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    . Bencede dediklerin dogru iyi araba iyi para ben simdiye kadar aldigim hic bir arabaya on takim veya torsiyon gibi kronik tamirleri yapmadim hep temiz araba aldim sadece benzin koyup gezdim ...
    abi banada alcaz dimi şöle temizinden bi 106, yapcaz dimi olcak de nolur olcak de
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hep bir hayalim vardı orjinal nasıl çıktıysa öyle bir 106 gti ile ailemi alıp piknige gitmek isterdim bagajımdan piknik sepetini çıkarıp çocuklarımla 106 gti yanıdan top oynamak mangal keyfi yapmak istiyordum hep hayalimdi bu arabayı bunun için aldım ne yapalım kısmet değilmiş çok istiyorsun satarım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde hayalimdi kurcalanmamış bızıklanmamış 106 ya binmekti çok şükür gerçekleştirdim şimdiki hayalim daha başka inşallah yaşar abi zamanı var
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mami_makinen 106 konusunda bence makale yazmalı almak isteyenler dikkat etsin diye. Şuraya buraya dikkat edin en önemli yeri şurasıdır v.s. diye.

bu arada totalde kaç 106 aldınz varmı hatrınzda sayı?
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde hayalimdi kurcalanmamış bızıklanmamış 106 ya binmekti çok şükür gerçekleştirdim şimdiki hayalim daha başka inşallah yaşar abi zamanı var
    Hayalini kurdugun 106 gti varmı ? Varsa link koy

Ben liste yapıyorum elimdeki Bildigim bebekler bebegi 106 gti envanterinden sana birşey denk gelmez inşallah
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana her baba yiğidin harcı olmayan 106 dan ayarlayak birtane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana her baba yiğidin harcı olmayan 106 dan ayarlayak birtane
    Orda kast ettiğim şuydu,bu işin içinde olman lazım kimin arabası nasıl, nerde kaç tane 106 var, görünmeyen kimsenin bilmedigi araçları bilmek,satmasına izin vermeden gidip ilk olarak bakmak uyguna alabilecegin araba çoktur,ama iyiyi uyguna almak her baba yiğidin harcı değil o anlamda

Ben bir tane uyguna araba aldım VB plakalı siyah 106 sahibi galerici köprüyü geçerken şanzuman dagıldı gibi 3 ile gelmişti araba buraya,halen 250 tl alacagıız var arabayı uyguna aldıgımız için görünmüyor tabi bu para

YG 615 bal köpüğ 16.000 11.000 peşin 5.000 tl bir hafta vadeli aldım
    VB 5917 siyah 14 aldım tek parça boyalıydı H ile takasda aldım
    H 2404 plakayı 20.000 liraya aldım VB üstüne 7000 lira verdim

Bak hepsini pahalı aldım ama hiç sıkıntı çekmedim kendi yaptıgım hataların haricinde
    YG 150 tl masraf ettim 1,5 yıl bindim
    H nin üzerindeki ekstraları söktüm öyle sattım aracı hepsinde ufak tefek zararlarım oldu ama o araçlardaki keyif için herşeye değir
    Hepsinide mami den aldım
    Beyaz AUG indigo mavi şimdi gebze tarafında,CVR 38 bordo muglaya gitmişti 98 kobalt mavi vardı aldık kardeşimiz 2 hafta sonra havalimanı yolunda kaza yaptı vefat etti .
    Arkadaşlara aldıgımız 106 ları hatırlamıyorum bile plaka aklımda çok kalmıyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşar indigo artık bizde değil ankarada..ayrıca bahsettiğin m.kobalt blue benim beyazın kankasıydı hatırlarsan siz maviyi aldınız 3 sene önce sonra 15 gün sonramı ne cocuk takla attı öldü diye duydum..çok düzgündü o mavide..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşar abi o sayı çok iyi be. 6 ayda bir 106 geçmiş elden ortalama yaş 30-35 olsa mami abinin.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper tek atımlık kurşunum var onu senin için kullanmamı istermisin ?
    kanka kurşuna gerek yok (s)gözlerin var yaaaaa bu arada harbiden o gece çok kötüydü selim çipi mamiyi aradı gel dedi burda bi EH vtec var herkese gider yapıyor herkesi gecıyor..hiç unutmuyorum mamide dediki bekleyin lan geliyorum görelim şu eh vteci dedi senınnle beraber cıktı geldı..o gecede bende CAR vardı hatırlıyormusun..olay oldugunda tam önümdeydiniz e5 kaynarca civarıydı tam.o transporter cıya ne kaymıştım he her role gelir öyle dengesiz hareketler ederdi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)