User Tag List

Sayfa 228/743 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.314 ile 4.332 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırıncısı ben 2001 zeytın grıyı sakaryadan aldım sınanda yanımdaydı sol onden kazalı oldugunu bıle bıle aldım saterkende soyledımde sattım ıkıncısı 9 tane gtı aldım sattım son sattıgım gtı harıc her bırıne 2 bınlıraya yakın paralar harcadım ve kar yaparak sattım ben hıc bır arabamı bınmek ıcın almadım tıcaretındeyım ısın baya bı zamanda oldu bıraktım hıc bır arabamlada ne gazladım nede roll yaptım ben sattıktan sonra yapılanlar benı alakadar etmez...

sınanın konusunada gelınce tr dekı en temız ıkıncı sarı dııl bırıncı sarıdır su gun 25 lıra eder fıyatı vardır 20 lıraya bugun sat 1 saat durmaz yetkılı servıs bakımlı ender temızlıktekı gtı lerden bırıdır cemden sonra ufak tefek tıklamaları olmustur okadar...

gtı pıyasası zaten bıtmıstır sız elınızdekının kıymetını bılın baskasınada b... yemek duser bu sorgulama konusu ılk acıldıgından berı amacına zaten hıc bır zaman ulaşamamıstır *** atan atana 2-3 kısı dısında bu konuya yazılan arabaları zaten hıc kımse bılmez ama bılmeden *** ustune *** atarlar...

9 tane gıtı aldım hıc bır ustaya baktırmadan aldım saterkende hıc bır ustaya gosterılmeden sattım varsa benım gıbı araba alan satan zaten guvenılır ınsandırkı ustaya gosterılmeden satıyordur...
    Birincisi demişsin ikincisi nedir serhat ?

Aldıgın sattıgın arabalar bizi entrese etmiyor geçen muhabbetti anlattım,sıkıntı olduysa sileyim yazdıklarımı,senin nerden aldıgınıda bilmiyorum nereye sattıgınıda bilmiyorum,o gün mami ye öyle deseydin o zaman bizde burda bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdık Sinan ın arabası evet her zaman 20 eder ama ne ..kim bir dünya ise bizde etmedi ben 18 19 diyince alayınız o paraya satamazsın dediniz sonra 3 kat boyanmış sarı araçlarınıza 17-18 fiyat yazdınız ben aracı söktüm burak'a verdim 17,500 ama nasıl bir dünyadaysak bende bu araba para etmiyor demekki.

Ben kimsenin arabasına *** atmıyorum araba üstünde *** varsa onu söylüyorum
    Aklıma gelmişken söyleyim ahmetin arabasıda bozuk bir arabaydı sana sormuştuk aracı sende leş demiştin sonra arabayı gittik aldık ne değişen vardı ne kaza 98 model TB siyah BİLEN BİLİR
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincisi demişsin ikincisi nedir serhat ?

Aldıgın sattıgın arabalar bizi entrese etmiyor geçen muhabbetti anlattım,sıkıntı olduysa sileyim yazdıklarımı,senin nerden aldıgınıda bilmiyorum nereye sattıgınıda bilmiyorum,o gün mami ye öyle deseydin o zaman bizde burda bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdık Sinan ın arabası evet her zaman 20 eder ama ne ..kim bir dünya ise bizde etmedi ben 18 19 diyince alayınız o paraya satamazsın dediniz sonra 3 kat boyanmış sarı araçlarınıza 17-18 fiyat yazdınız ben aracı söktüm burak'a verdim 17,500 ama nasıl bir dünyadaysak bende bu araba para etmiyor demekki.

Ben kimsenin arabasına *** atmıyorum araba üstünde *** varsa onu söylüyorum
    Aklıma gelmişken söyleyim ahmetin arabasıda bozuk bir arabaydı sana sormuştuk aracı sende leş demiştin sonra arabayı gittik aldık ne değişen vardı ne kaza 98 model TB siyah BİLEN BİLİR
    yasar ben tıcaretındeyım ısın bunu herkez bılıyor zaten H sendeyken ben sadece cok pahalı oldugunu bır anlık hevesle aldıgını soylemıstım sendeykende cok kısı o arabayı ıstedı sen acele ettın buraga sattınız arabayı kıymetını bılseydın araba sende kalsaydı. ben sendeykende sınandaykende hıc *** atmadım arabaya mamı her gıttıgı yerde soyledı suyu buyu var dıye bız esnaf adamlarız sıkıntı yok ogun zeytını aldıgımda sız geldıgınızdede ben 3 tane ustaya baktırdım bırseyı yoktu zaten demedım hıc bır ustayada arabamı baktırmadan alıyorum zaten bende gtı defterı coktan kapandı...

ahmete aldıgınız arabayı ben gokhana bakmaya gıtmıstım begenmemıstım sızede ozaman oyle soylemıstım komple boya ıstıyordu bakımsız arabaydı demıstım ben aldım sattım gectı bıttı...

burock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen hiç açıklamalara bakılmamalı bencede

4800 devir'den sonra chip devreye girmekte ve 4800-8000 devir aralığında araç, normalin 3 katı fazla hızlanmaktadır.

vay bee ne chipmiş

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 306 GTI 1999 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 64016064

Arkadaslar bu arac hakkinda bilgisi olan varmidir acaba?Yakin bir arkadasim icin dusunmekteyiz..

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 306 GTI 1999 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 64016064

Arkadaslar bu arac hakkinda bilgisi olan varmidir acaba?Yakin bir arkadasim icin dusunmekteyiz..
    Aracı az cok bılıoruz fakat daha detaylı bılgı lazım arkadaslar..

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63246638 arkadaşlar bu araç hakkında detaylı bilgisi olan varmı araç arkadaşımın zaten ama burda belki daha detayşı bilgi edinebilirim
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 306 GTI 1997 Model 14.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 63119570

arkdslar aracın takas durumu war, bılgısı olan warmı?

fatıh bu arada beynımızde hep aynı seyler war sanırım
    ya zaten 306gtı aramıyodum, bana takas yolladı bunlar degıısklık olabılır dıe dusundum, buraya koymadan 0nce 2-3 kısyle gorustum olumlu konusmadılar, bıde snde soyleyınce, daha da arastrmaya gerek yok, DİYE DUSUNYORUM :d TŞKLER yinede
    hayırlısı olsun şimdi de bana yollamış,gti arıorum xr değil dedim
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun şimdi de bana yollamış,gti arıorum xr değil dedim
    demekki bşeyler aranıyo bu

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekki bşeyler aranıyo bu
    bide kafa kafaya dedi iyimi ahahaha
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyah mk2 uzun zamandır satılık ilanı başka biri adından verilmiş,
    beyaz 106ya bakmıştım gültepede satılıktı ozaman zımba gibi gidiyordu ama içinde plastik aksam sesi çok vardı kozmetik bakıma ihtiyacı olan boş bir araç
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siyah mk2 uzun zamandır satılık ilanı başka biri adından verilmiş,
    beyaz 106ya bakmıştım gültepede satılıktı ozaman zımba gibi gidiyordu ama içinde plastik aksam sesi çok vardı kozmetik bakıma ihtiyacı olan boş bir araç
    Aracta kaza degisen ne wardi hatrliyormusinuz??

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk2 arkadasımın aracı dun kapora almıs aracta kaza vardır fıyatınıda uyguna verıyo arabadab anlamayan bırı alırken cok kazık yedı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracta kaza degisen ne wardi hatrliyormusinuz??
    komple boyanmıştı, ön panel çamurlukları orjinaldi, kapılarından birinde düzeltme vardı hatırlamıyorum hangisi olduğunu, arka kısmı temizdi. yaklaşık 1,5 sene olmuştur ben bakalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mk2 arkadasımın aracı dun kapora almıs aracta kaza vardır fıyatınıda uyguna verıyo arabadab anlamayan bırı alırken cok kazık yedı
    baya ilanda kaldı son 1 ay içindede 14,250 den ilanı pasif edip, 13,250 den verdiler yazık olmuş, takip ettiğim bir araç ama gidip bakmadım.

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple boyanmıştı, ön panel çamurlukları orjinaldi, kapılarından birinde düzeltme vardı hatırlamıyorum hangisi olduğunu, arka kısmı temizdi. yaklaşık 1,5 sene olmuştur ben bakalı.
    Kagthane tarafndykn bnde gtmstm ama knsmalari hisuma gtmemisti adamlarn birde 2 saat amahtri gelmedi arabann o yuzdn bakmamstm fazla.. Ama distan iyi durmuyordu 10 a veriordu arabayi smdi biraz daha derli toplu duruor

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya ilanda kaldı son 1 ay içindede 14,250 den ilanı pasif edip, 13,250 den verdiler yazık olmuş, takip ettiğim bir araç ama gidip bakmadım.
    evet bayadır arkadasımda arac ılk aldıklarında kullanmayı bıle bılmıyolardı anca ogrendıler gazlama nedır bılmeyen adamlar ortak aldılar aracı baktırmadılar kımseyede sormadılar o yuzden saglam kazık yedıler

dun gorustum kendısıyle en son kapora aldım dıyodu dolapdereden bırınden

beyaz olanlada ben 5 ay önce görusmustum bı camurluk degısık demıstı gıttık baktık ıcı kötu dıye vazgectık aractan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kagthane tarafndykn bnde gtmstm ama knsmalari hisuma gtmemisti adamlarn birde 2 saat amahtri gelmedi arabann o yuzdn bakmamstm fazla.. Ama distan iyi durmuyordu 10 a veriordu arabayi smdi biraz daha derli toplu duruor
    banada 9750 ye bırakmıştı
    alanda 10 gibi bir rakama aldı, dıştan temizlik boyası adı altında kötü bişi yapılmıştı o zaman bantları çıtaları komple boyamış boyacı, kozmetik bakıma ihtiyacı vardı hala daha var ama adam olur ne bitikler çıkıyor piyasaya, o zaman şaşırtıcak derecede iyi gidiyordu en iyi yanı buydu benim için şanzuman felan çok iyiydi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)