User Tag List

Sayfa 249/743 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.713 ile 4.731 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

dee2nv
    Misafir
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç sahibi siteye üye birazdan bilgilerini verir,sakaryadan isim nedir ? aramıza hoşgeldin demek isterdim ama konu açmamışsın konu açıp bilgi alırsan daha iyi olur
    Ben deniz sakaryadan katılıyorum.Bu meşhur yaşar abi sen olmalısın heralde çok duydum hakkında abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dee2nv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben deniz sakaryadan katılıyorum.Bu meşhur yaşar abi sen olmalısın heralde çok duydum hakkında abi
    Evet deniz yaşar benim,lakin meşhur değilim

Sizin araç ne oldu arabayı getirmedinizmi adaya ? İzmirden aldıgınız boyasız beyaz 106 yı ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

dee2nv
    Misafir
    Evet deniz yaşar benim,lakin meşhur değilim

Sizin araç ne oldu arabayı getirmedinizmi adaya ? İzmirden aldıgınız boyasız beyaz 106 yı ?
    abi allah izin verirse cumartesi gunu cıkıyoruz yolla alıp gelcez.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Street Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı satan kişiyle görüştük yan taraftan kazası varmış yan yatmış araç sanırım öyle birşeyler söyledi bilginiz olsun

linki göremedim ama benim sattıgım beyaz ise sadece sol ön çamurlugu deyişik

başkada deyişeni yok...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dee2nv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi allah izin verirse cumartesi gunu cıkıyoruz yolla alıp gelcez.
    Bende aldım 106 aldıgınızda getirinde deneriz .

Samet'e selam söyle

Buraların havası izmire benzemez
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samet'e selam söyle

yaşarrrrr atarrr gördüm sanki yazında şşşş cumartesiye ayarla şu arabayı hee..cumartesi 106 ların gecesi olacak ona göre

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samet'e selam söyle

dikkat et nezle eder seni o araba yatarsın yorgan döşek

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşarrrrr atarrr gördüm sanki yazında şşşş cumartesiye ayarla şu arabayı hee..cumartesi 106 ların gecesi olacak ona göre
    yaşar reis bizde 106 satıyoz bizimkini almadın gittin başka 106 aldın.. bizde izlemeye gelebilirmiyiz yeni mermiyi?
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı abi telde kıramadım seni lakin burdan açık açık yazayım rahatlarım hiç olmazsa

Ben araba denemek için gebzeye gelmem kaldıki 4 5 tane 106 gti arasına hiç girmem sizin oralar biraz sakat üstüne kıran hazmedemeyen vs vs vs vs ne zaman gelsem burnumuz ..dan çıkmadı her seferinde bir rezillik sıkıntı yemin ederim karşıda kiminle denesem arabasına birşey oluyor ya kaza yapıyor ya vitesi kırıyor ya motoru kırıyor yada 5 den 3 atıyor deneme işini azalttık biz denemek isteyen olunca hafta içi sessizce deniyoruz burda kafamız rahat video bile çeken olmuyor emin ol bu saatden sonra ispatlanması geken birşeyler yok,herkez neyin ne oldugunu biliyor stock diyipde typeR geçen var, dolu diyipde ies le yürüyen var,tanıdıkla deneyeceksin kafan oran buran rahat edecek tecrübe sabittir reis.

yeni aracın hayırlı olsun çok güzel bir araba aldın ,güle güle binmek nasip olsun .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat et nezle eder seni o araba yatarsın yorgan döşek
    Alper görecegimiz varsa görürüz ne sen engel olabilirsin nede ben,yaşamamız gereken ne varsa yaşarız ölmez sağ kalırsak. Yeterki hızlı olsun araç başka birşey istemiyoruz zaten
    Ama bilmelisin burası istanbul kurtlar vadisi burde çekiliyor

Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşar reis bizde 106 satıyoz bizimkini almadın gittin başka 106 aldın.. bizde izlemeye gelebilirmiyiz yeni mermiyi?
    Kardeşim niyetlendik hefeslendik ama sen bütün hefesimizi kursagımızda bıraktın düğüm düğüm ettin bizi ) hayırlısı herşeyin

Mermi daha gelmedi gelsin izleriz kısmetse
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 lar hızlı olsun kimin olduğunun önemi yok

çok güzel bi araç aldılar kazasız belasız binsinler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 lar hızlı olsun kimin olduğunun önemi yok

çok güzel bi araç aldılar kazasız belasız binsinler...
    Haklısın

Hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı abi telde kıramadım seni lakin burdan açık açık yazayım rahatlarım hiç olmazsa

Ben araba denemek için gebzeye gelmem kaldıki 4 5 tane 106 gti arasına hiç girmem sizin oralar biraz sakat üstüne kıran hazmedemeyen vs vs vs vs ne zaman gelsem burnumuz ..dan çıkmadı her seferinde bir rezillik sıkıntı yemin ederim karşıda kiminle denesem arabasına birşey oluyor ya kaza yapıyor ya vitesi kırıyor ya motoru kırıyor yada 5 den 3 atıyor deneme işini azalttık biz denemek isteyen olunca hafta içi sessizce deniyoruz burda kafamız rahat video bile çeken olmuyor emin ol bu saatden sonra ispatlanması geken birşeyler yok,herkez neyin ne oldugunu biliyor stock diyipde typeR geçen var, dolu diyipde ies le yürüyen var,tanıdıkla deneyeceksin kafan oran buran rahat edecek tecrübe sabittir reis.

yeni aracın hayırlı olsun çok güzel bir araba aldın ,güle güle binmek nasip olsun .
    eyw kanka allah kimseye kaza bela göstermesin..ama gebzeye gel demedim ki ben sana..ben ataşehire gelecem sizde oraya gelin o dediğim arabayıda ataşehire çağıracam..ordan sıkarız neresi musaitse..ataşehirde buluşacağız yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw kanka allah kimseye kaza bela göstermesin..ama gebzeye gel demedim ki ben sana..ben ataşehire gelecem sizde oraya gelin o dediğim arabayıda ataşehire çağıracam..ordan sıkarız neresi musaitse..ataşehirde buluşacağız yani
    Bütün sıkıntıların başladıgı lanetli yer ataşehir ( benim için ) reis gebzeye geldigimde bana vurdular,ataşehire geldigimde hep arıza karşı tarafda oldu,dediğim gibi 4-5 gti ile deneme olmaz olursa suyu çıkar kimin eli kimin cebinde gibi olur,inanmıyorsan dene gör bir gün çatalca tarafında denedik 10 tane 106 rahat varız herkez herkezle deniyor ismail abinin dükkana geri geldik herkez diğerine soruyor ne oldu diye hiç kimse ne oldugunu anlamadı yemin ederim, ot gibi bastık saman gibi geri geldik
    Nerde çokluk orda tezek nerde azlık orda deneyek uysada ....m uymasada
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün sıkıntıların başladıgı lanetli yer ataşehir ( benim için ) reis gebzeye geldigimde bana vurdular,ataşehire geldigimde hep arıza karşı tarafda oldu,dediğim gibi 4-5 gti ile deneme olmaz olursa suyu çıkar kimin eli kimin cebinde gibi olur,inanmıyorsan dene gör bir gün çatalca tarafında denedik 10 tane 106 rahat varız herkez herkezle deniyor ismail abinin dükkana geri geldik herkez diğerine soruyor ne oldu diye hiç kimse ne oldugunu anlamadı yemin ederim, ot gibi bastık saman gibi geri geldik
    Nerde çokluk orda tezek nerde azlık orda deneyek uysada ....m uymasada
    kanka 4 5 tane araba yok zaten senin deneyeceğin araba belli dediğim araba.ben gelicem o dediğim araba gelecek birde sen olacan olursa bir tane daha 106 olabilir..yani total de 3 yada 4 araba olacagız..sen rahat ol benım oldugum yerde denemeler zevk verir.. takma kafana gözünde de büyütme o kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka 4 5 tane araba yok zaten senin deneyeceğin araba belli dediğim araba.ben gelicem o dediğim araba gelecek birde sen olacan olursa bir tane daha 106 olabilir..yani total de 3 yada 4 araba olacagız..sen rahat ol benım oldugum yerde denemeler zevk verir.. takma kafana gözünde de büyütme o kadar..
    Hacı bu tarafa gelirseniz denerim sıkıntı olmaz,seninle alakası yok ben sana başka birşey anlatmaya çalışıyorum 4-5 araba geleceksiniz bu farklı bir durum adamı tanımam etmem deneyecegimiz arkadaşı plakada yazayım bizde nemo sıkıntı ister geçsin ister geçilsin dert mevzu değil tanımadıgımız adamlarla deneyince sıkıntı oluyor helede ortamda 5-6 kişi daha olunca evlere şenlik yemede yanında yat,yoruluyorum işe güce veremiyoruz ondan sonra ugraş dur,işin içindende çıkamıyorsun,mevzu kısa sürüyor roll 50 saniye bilemedin 3 dakka asıl mevzu denedikden sonra onu anlatamadım sana

Ayrıca RT satılık çıkartıp denemek istemiyor fatih başımıza iş alırız denemeyelim diyor araba fabrikada brandası kapatılmış duruyor 1-2 haftadır durum bu şimdi böyle bir durumda sen olsan ne yaparsın ?

Denerken bir halt oldu tamda arabayı satacagız ,nasıl çıkarız işin içinden ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı bu tarafa gelirseniz denerim sıkıntı olmaz,seninle alakası yok ben sana başka birşey anlatmaya çalışıyorum 4-5 araba geleceksiniz bu farklı bir durum adamı tanımam etmem deneyecegimiz arkadaşı plakada yazayım bizde nemo sıkıntı ister geçsin ister geçilsin dert mevzu değil tanımadıgımız adamlarla deneyince sıkıntı oluyor helede ortamda 5-6 kişi daha olunca evlere şenlik yemede yanında yat,yoruluyorum işe güce veremiyoruz ondan sonra ugraş dur,işin içindende çıkamıyorsun,mevzu kısa sürüyor roll 50 saniye bilemedin 3 dakka asıl mevzu denedikden sonra onu anlatamadım sana

Ayrıca RT satılık çıkartıp denemek istemiyor fatih başımıza iş alırız denemeyelim diyor araba fabrikada brandası kapatılmış duruyor 1-2 haftadır durum bu şimdi böyle bir durumda sen olsan ne yaparsın ?

Denerken bir halt oldu tamda arabayı satacagız ,nasıl çıkarız işin içinden ?
    Neyse yaşar sende haklısın.He ben olsam kapora almadıgım sürece çıkar gazlarım..arabayı satıyorum diye sarıp sarmalamam kanka olacagı varsa herşey her yerde olur..neyse sen takma kafana benım için sorun değil..öpüyorum senii

AlpyGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa saNzıMn aracda yoK yoK qeLin qoRun oLê aLın
    Bize Her Yer Trabzon

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6535625/detay/

arkadaşlar sahibi komple boyalı olduğunu, tek değişenin ön kaput olduğunu yolda giderken açıldığını kenarlarının eğildiğini kaportacıyla tartıştığı için sıfır aldığını söyledi.ayrıca rolanti sensörüde arızalıymış..belki düşünen arkadaş wardır bilgilerinize..
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)