Ben deniz sakaryadan katılıyorum.Bu meşhur yaşar abi sen olmalısın heralde çok duydum hakkında abi :)
Printable View
Hacı abi telde kıramadım seni lakin burdan açık açık yazayım rahatlarım hiç olmazsa :)
Ben araba denemek için gebzeye gelmem kaldıki 4 5 tane 106 gti arasına hiç girmem sizin oralar biraz sakat üstüne kıran hazmedemeyen vs vs vs vs ne zaman gelsem burnumuz ..dan çıkmadı her seferinde bir rezillik sıkıntı yemin ederim karşıda kiminle denesem arabasına birşey oluyor ya kaza yapıyor ya vitesi kırıyor ya motoru kırıyor yada 5 den 3 atıyor deneme işini azalttık biz denemek isteyen olunca hafta içi sessizce deniyoruz burda kafamız rahat video bile çeken olmuyor emin ol bu saatden sonra ispatlanması geken birşeyler yok,herkez neyin ne oldugunu biliyor stock diyipde typeR geçen var, dolu diyipde ies le yürüyen var,tanıdıkla deneyeceksin kafan oran buran rahat edecek :)tecrübe sabittir reis.
yeni aracın hayırlı olsun çok güzel bir araba aldın ,güle güle binmek nasip olsun .:icon_tup::icon_tup:
Alper görecegimiz varsa görürüz ne sen engel olabilirsin nede ben,yaşamamız gereken ne varsa yaşarız ölmez sağ kalırsak. Yeterki hızlı olsun araç başka birşey istemiyoruz zaten ;)
Ama bilmelisin burası istanbul kurtlar vadisi burde çekiliyor :) :D
Kardeşim niyetlendik hefeslendik ama sen bütün hefesimizi kursagımızda bıraktın düğüm düğüm ettin bizi :( ) hayırlısı herşeyin ;)
Mermi daha gelmedi gelsin izleriz kısmetse ;)
106 lar hızlı olsun kimin olduğunun önemi yok :icon_tup:
çok güzel bi araç aldılar kazasız belasız binsinler...
Bütün sıkıntıların başladıgı lanetli yer ataşehir ( benim için ) reis gebzeye geldigimde bana vurdular,ataşehire geldigimde hep arıza karşı tarafda oldu,dediğim gibi 4-5 gti ile deneme olmaz olursa suyu çıkar kimin eli kimin cebinde gibi olur,inanmıyorsan dene gör :) bir gün çatalca tarafında denedik 10 tane 106 rahat varız herkez herkezle deniyor ismail abinin dükkana geri geldik herkez diğerine soruyor ne oldu diye hiç kimse ne oldugunu anlamadı yemin ederim, ot gibi bastık saman gibi geri geldik :D
Nerde çokluk orda tezek nerde azlık orda deneyek :) uysada ....m uymasada :D :D :D
kanka 4 5 tane araba yok zaten senin deneyeceğin araba belli dediğim araba.ben gelicem o dediğim araba gelecek birde sen olacan olursa bir tane daha 106 olabilir..yani total de 3 yada 4 araba olacagız..sen rahat ol benım oldugum yerde denemeler zevk verir.. takma kafana gözünde de büyütme o kadar..
Hacı bu tarafa gelirseniz denerim sıkıntı olmaz,seninle alakası yok ben sana başka birşey anlatmaya çalışıyorum 4-5 araba geleceksiniz bu farklı bir durum adamı tanımam etmem deneyecegimiz arkadaşı plakada yazayım bizde nemo sıkıntı ister geçsin ister geçilsin dert mevzu değil tanımadıgımız adamlarla deneyince sıkıntı oluyor helede ortamda 5-6 kişi daha olunca evlere şenlik yemede yanında yat,yoruluyorum işe güce veremiyoruz ondan sonra ugraş dur,işin içindende çıkamıyorsun,mevzu kısa sürüyor roll 50 saniye bilemedin 3 dakka asıl mevzu denedikden sonra onu anlatamadım sana :)
Ayrıca RT satılık çıkartıp denemek istemiyor fatih başımıza iş alırız denemeyelim diyor araba fabrikada brandası kapatılmış duruyor 1-2 haftadır durum bu şimdi böyle bir durumda sen olsan ne yaparsın ?
Denerken bir halt oldu tamda arabayı satacagız ,nasıl çıkarız işin içinden ? :D
kısa saNzıMn aracda yoK yoK qeLin qoRun oLê aLın ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6535625/detay/
arkadaşlar sahibi komple boyalı olduğunu, tek değişenin ön kaput olduğunu yolda giderken açıldığını kenarlarının eğildiğini kaportacıyla tartıştığı için sıfır aldığını söyledi.ayrıca rolanti sensörüde arızalıymış..belki düşünen arkadaş wardır bilgilerinize..