User Tag List

Sayfa 309/743 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
14117 sonuçtan 5.853 ile 5.871 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsun Ordu Giresun Trabzon civarlarında boncuk 106 aranıyor.98 99 olması öncelik yarın bakacağımı almazsam yarına kadar tavsiye bekliyorum.
    Şehir dışına çıkmak çok zor benim için o yüzden çevremden arıyorum.
    Ayrıca baktığım araçlarla ilgili tavsiye veren arkadaşlar gerek burdan gerek pmle çok teşekkür ederim.

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araca 1 yıl öncesinde bakmıştım yeni toplanmıştı önden komple kazalı full boyalı ve yürüründe ciddi sıkıntıları vardı.Tavsiye etmem
    bilgi için teşekkürler, uçak biletimiz alınmıştı, arkadaşı aradık bakmadı msj attı abi kaza yaptım arabayla yada bilerek öyle dedi bilmiyoruz GG plakalı saxo'dan vazgeçtik, UCA'ya yöneldik..
    Peugeot Sport

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69715392

Trabzonlu yada Ankralı arkadaşlardan bilgi istiyorum baktım araca pazartesi tekrar bakacam hayırlısıysa alacağım.
    61 DN 106
    km orj olmadıgını herkes biliyor zaten trabzona geldiginde 180000 km deydi.. şu an tahmini 200000 üstüdür.araç kötüydü topladılar..serdarın dedigi gibi 13500 gibi alındı araç sag veya sol direkte ciddi bir açıklık var motorda kötüydü şu an nedir bilemem alıcaksanız iyi bakan derim zaten kapı deyişik.. komple söküldü toplandı bende sökük fotola vardı daha önceki kapartacı birisndeydi ondan öncede ali diye bir arkadaşndı bence sahibi çok iddalı konuşmuş... parasının aracı degil. bence
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsi geçen araca baktım beyler kimsenin dediği gibi birşey yok şu anki durumu çok iyi motor vs hiçbir sıkıntısı yok aracın içinden en ufak ses gelmiyor önden arkadan kazası yok döşemeler tertemiz debriyajının vs çok iyi olduğunu söylediler, sadece sağ kapı değişik çıktı.Komple boyalı.Km geri çekme olayını söylemedi servis sonuçta çıkardı bilmiyorum o konuyu.
    Peugeot servisine baktırılmıştır.Servisteki elemanların hepsininde hoşuna gitti araç.
    Tek sıkıntısı airbag beyni arızalı airbaglar iptal.
    Aracın durumu bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimde expertiz raporu var burda çıkma beyin bulsam yada beyni yaptırabilirsek arabayı alacam.
    Elinde olan vs varmı yada fiyatları ne kadar çıkma beyinlerin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş içine siniyorsa al tabi ancak burda söylenenler herzaman senin için bir handikap olacaktır bunuda unutma.hayırlı olsun şimdiden

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım dert sahıbı olmak ıstıyorsan al o arabayı ama satamassın ben dıım yanı herkes bılıyor o aracın km sının dusuk oldugunu.sen hala dıyorsun motoru ıyı 180 bın km nın ustunde kı rahat 200 bınden assaya cektıler onu o arabanın yururunun nesı ıyı olsun 206 RC ıle 8 boy yedı 106 gtı giresundekı bordo gti trabzondan gıden arac.ben bılıyorum aracı kendı gozumle gordum motoru falan ıyı degıl arac sokuldu toplandı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elimde expertiz raporu var burda çıkma beyin bulsam yada beyni yaptırabilirsek arabayı alacam.
    Elinde olan vs varmı yada fiyatları ne kadar çıkma beyinlerin.
    Açıkçası çok sağlam ustaları 106'dan anlayan ustalar olmadıgı sürece ben servis raporuna fazla güvenmem km dışında
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım dert sahıbı olmak ıstıyorsan al o arabayı ama satamassın ben dıım yanı herkes bılıyor o aracın km sının dusuk oldugunu.sen hala dıyorsun motoru ıyı 180 bın km nın ustunde kı rahat 200 bınden assaya cektıler onu o arabanın yururunun nesı ıyı olsun 206 RC ıle 8 boy yedı 106 gtı giresundekı bordo gti trabzondan gıden arac.ben bılıyorum aracı kendı gozumle gordum motoru falan ıyı degıl arac sokuldu toplandı
    Güzel tespit

Dost acı söyler hesabı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimden kaç boy yediği önemli değil 120 hp lik araç olabilir.Stock bir araç.
    Ben sana ustaların dediğini söylüyorum sökük dediğinizde sağ ön çamurluk sökülmüş.
    KM geri çekme gibi bir olay yokmuş aracın eski durumunu bilemem.
    Raporda geçen motor fren debriyajın iyi olduğu.
    Ben aracı almadım savunmuyorumda maşallahı var bence ben aracı sürdüm yürürüde iyi hani o kadar 106 yada bindim daha iyisi nasıl olur ben tespit edemedim.
    Ben aracı alsam bile hemen satacak değilim her malında bir alıcısı vardır mesela ben bugün airbag sıkıntısı olmasa alacaktım.
    Km nin geri çekildiği çıkmıyormu expertizde ?

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km geri çekildiği çıkmazki expertizde sonuçda analog kadran sökersn ayarlarsın takarsn araç içine sinmiş güzeldir eyw ama o paralara daha iyileri var illa karadeniz bölgesne takılmayn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanruff yoktu bu araçta tavanında güneş yanıgı var ama genel olarak güzel bi araba gece mavisi orjinal egsozuna kadar üzerinde mevcuttu.Yazdıgı gibi yorgun bi araç değil orjinal hava filtresi üzerinde sahibiyle muhabbetimiz olmuştu şehir dışında okuyormuş araba garajda yatıyormuş
    peki kardeşim bilgi için teşekkür ederim tam anlamı ile güneş yanıkları nerelerinde idi birde önden arkada kazası falan varm ıydı dikkatli inceleme fırsatın oldu mu detayını biliyormusun gözüme güzel geldi araba bunu aldık favorlerimize ...

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay ilginc bi hal almıs . Alacak arkadas gördüğüm kadarıyla aracı övdükce övüyo mübarek bırak alsın kardeşim

burda aracı sorgulamıyor sıgdıramıyo yere göğe )
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km geri çekildiği çıkmazki expertizde sonuçda analog kadran sökersn ayarlarsın takarsn araç içine sinmiş güzeldir eyw ama o paralara daha iyileri var illa karadeniz bölgesne takılmayn
    Eywallah kardeşim...Öylede dışarı çıkmak çok masraflı oraya gidicem istemediğim bişi çıkacak sonra yalan olacaz. 41 TT ye bakasım var fakat onunda durumunu bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay ilginc bi hal almıs . Alacak arkadas gördüğüm kadarıyla aracı övdükce övüyo mübarek bırak alsın kardeşim

burda aracı sorgulamıyor sıgdıramıyo yere göğe )
    aynen kardesım yalvaracak degılım kımseye.ınsanlık yaptık laf anlatmaya calısıyorum o paraya daha guzel saglam bıse alırsın dıye.bırak alsında ugrasssın sonra.burda bukadar mıllet bılgılerını paylastı kendı bılecegı iş.yere goge sıgdıramadıgı stock gti sını alsın bakalım.quıksılver yanından boy boy senı gecerken gorurum ):

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel tespit

Dost acı söyler hesabı
    dogruya dogru kardesım yalan konusmuyorum hersey bellı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben aracı baktırdım almadım burdaki daha önce mesajımdada yazdım.PM den ve burdan araç hakkında yardımcı olana teşekkür ederim diye.
    Aracı alacak olan arkadaşlar içinde expertiz raporunu çıkardım airbag hariç diri araç.Fotokobisini araç sahibide aldı.
    Şimdi bu rapordan sonra isteyen istediğini yapsın.Expertize göre araç alanlar alabilirler.Ha yok ben techteki sorgulamaya göre alıyom diyorlarsa hiç yanaşmasınlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım bu saaatten sonra bıse demem sana ıster al ıster baktır.ben dıyecegım herseyı sana dedım.o araba leş alınmaz kısacası bu

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdslar bı aracımız ıcın takas teklıfı geldı bu aracla, bılgısı olan warmı acaba ?

Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 71137048

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)