Araç hakkında bilgisi olan var mı aracı kısmetse alıcagız
Peugeot / 106 / GTI / ACİL.. STOCK GTİ.. ORJ. FULL+FULL sahibinden.com'da - 72228876
Araç hakkında bilgisi olan var mı aracı kısmetse alıcagız
Peugeot / 106 / GTI / ACİL.. STOCK GTİ.. ORJ. FULL+FULL sahibinden.com'da - 72228876
34 VML 18 / R9 Broadway
34 KPK 39 / Honda Civic EF
34BP7924 / Peugeot 106 GTI
34BM9611 / Honda Civic Vtec2
41NP089 / Honda Civic VTİ
Kardesim öncelikle tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin gule güle bin çok güzel orjinal bir 106 aldın unutma Türkiye'de sayılı 106 lardan birinin sahibisin ( artık konuşabilirim kendi aracım hakkında yorum yapabilirim bendeyken ters olurdu ) ama dediğim gibi kıymetini bil kardesim Hint kumaşı osende babanda on numara insanlarsiniz hele babana bittim biliyorsun
arkadaslar Mustafa'nın süper bir babası var Mustafa'ya tt'yi hediye aldı
ve servise gidip gelirken falan gazladik kendi kendimize rol yaptık
babasida bizi destekledi ve hatta conta chip muhabbeti yaptık babası onlar sonra olum acele etme dedi yarildim ya
babaya bak Allah herkese nasip etsin Mustafa cim babanın kıymetini bil kardesim herzaman gorusucez merak etme Selim Abin arkanda
saygılar kardesim...
Bir Ferrarim Olsun İsterdim Satıp GTi Koleksiyonu Yapmak İçin...
TT 106 çok güzel bir araba hayırlı ugurlu olsun basın agrımadan binersin ayrıca arabanı olduki satman gerekdi, burada herkes referans olur arabana (eskisi gibi olduğu takdirde)
Mustafa kardeşim işin bitti artık başka bir araba alana kadar arayıp sormazsın dimi ?![]()
Şaka bir yana ALLAH güle güle binmeyi nasip etsin,giresundan ismini vermeyeceğim bazı arkadaşlar aracı görmüşler abi burda çok güzel bir araba var bal köpüğü görsen bitersin diyorlar![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Teşekkürler Sinan abi aynen sora soruştura bulduk gönlümüze göreEyvallah.
Teşekkürler inş bebek gibi bakacam.
hahahahha kimmiş onlarr bizim makine desydindün yıkattım benzin bitene kadar piyasa yapayım dedim
Benzini bitirdim üstünü kapattım yatıyor şimdi
Yaşar abim sanada yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim dediğim gibi değilmi aksi bir durum yaşadınmı ne arabada nede selim de? yaşayamazsın olmaz olamaz piyasadaki adamlarla karıştırmamak lazım selim başkan ı![]()
![]()
Ve sattıgı arabayı
Tam reklam kokan haraket yemin ediyorum![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)