User Tag List

Sayfa 265/743 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
14117 sonuçtan 5.017 ile 5.035 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Emin007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dn4859 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 68330419 bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ? yaklaşık bi sene sonra arkadasıma bı ındıgo bakıcazda kenara notumuzu alalım. bi ara cc jantlı olan indigo galba bu yine antalyadaydı koltukları da aynı çünkü
    kardeşim aracın sahibi benim araç kuzenimdeydi alanyaya sattı ordan geri ben aldım 6 aydır bende

Emin007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Pitbull...;2888161]Bende aradım elemanı son 16.500 dedi biraz daha birşeyler yapar ama daha önceden arabada LED'li stop CC jantı felan vardı şimdi boşaltmışlar sanırım arka logo iptali yapılmış ordan not kırdım kendi adıma.[/

kardeşim son 16 000 tl olur araç ortada isteyen istediği yere gösterebilir antalyada kime sorsanız bilgi verirler araç hakkında

fthm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 31650649

araçla alakalı bilgisi olan varmıdır uzun zamandır satılık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka logo iptali olunca neden not kırdınız onu anlamadım?bende sevmiyorum logo iptalini aslında ama öyle hoşlarına gitmiş,yaptırmış olabilir insanlar.birde tekrar logoluya dönmek nasıl oluyor logosuzdan bilen arkadaşlar bir açıklayabilir mi?kaputta zor oluyor diye okumuştum bagaj logosu da öyle mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 31650649

bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?
    arac komple boya ıstıyor zaten komple boyalı klıması sokuk tum dodıkler vıdayla tutturulmus baktım ben araca...

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arka logo iptali olunca neden not kırdınız onu anlamadım?bende sevmiyorum logo iptalini aslında ama öyle hoşlarına gitmiş,yaptırmış olabilir insanlar.birde tekrar logoluya dönmek nasıl oluyor logosuzdan bilen arkadaşlar bir açıklayabilir mi?kaputta zor oluyor diye okumuştum bagaj logosu da öyle mi?
    Yani şahsen ben logo iptaline karşıyım , bagaja logo takmaya kalksan komple bagaj boya isteyecek , lokal yaptırsanda aynı para.

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aman haa sakın bızım eskı araba sadece ve sadece uzak dur

büyük bir kaza yaptık bız bu arabayla kamyonla bariyer arası sıkıştık, kazalı halının resımlerıde mevcut...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman haa sakın bızım eskı araba sadece ve sadece uzak dur

büyük bir kaza yaptık bız bu arabayla kamyonla bariyer arası sıkıştık, kazalı halının resımlerıde mevcut...

teşekkürler anladım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınık saxo vts arkadaşlar mk2 tercihimdir ama çok temiz olursa mk1 de olabilir.fiyata gelince değerini geçmemesi tercihimdir.bilgisi olan veya aracını satmak isteyen varsa pm yoluyla ulaşabilir.

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 48716552

fiyatta anlaşacağımızı düşünüyorum araç sahibiyle görüşmeler sürüyor.önden ufak bi tıklaması var denildi bilgisi olan varmıdır bu tıklama hakkında veya daha geçmişi nasılsır ?

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar ben guzel saxo arıyorum diye etrafta dolaşanları pek anlamıyorum acıkcası , arkadasımın arabasını savunuyorum falan diye zannedenler olabilir ama pek savunma gerektircek bi aracta deil,izmir de spoon sarı rv plaka vts var,bu işle ilgilenen 3 kişiden 2 si de biliyodur aracı,referans kaynıyo ortalık,sahibi de sıkıldı acıkcası yıllardır biniyo,baska bi arac buldu asırı uygun fiyata veriyo,kazasız zevkten renk değişimi yasamıs asırı guzel bi boyaya sahip olan sunrooflu ve crm tarafndan motor yapılan kendini fazlasıyla kanıtlamış bi arac ama ilgilenen cok az valla garip

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben guzel saxo arıyorum diye etrafta dolaşanları pek anlamıyorum acıkcası , arkadasımın arabasını savunuyorum falan diye zannedenler olabilir ama pek savunma gerektircek bi aracta deil,izmir de spoon sarı rv plaka vts var,bu işle ilgilenen 3 kişiden 2 si de biliyodur aracı,referans kaynıyo ortalık,sahibi de sıkıldı acıkcası yıllardır biniyo,baska bi arac buldu asırı uygun fiyata veriyo,kazasız zevkten renk değişimi yasamıs asırı guzel bi boyaya sahip olan sunrooflu ve crm tarafndan motor yapılan kendini fazlasıyla kanıtlamış bi arac ama ilgilenen cok az valla garip
    gökhanım millet bedava mal arıyoda ondan, RV saxo beğendiğim listemdeki araçların arasında hayırlısı olur inşallah
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 66878908

crm tarafından yapılmıstır bilginiz olsun kefil olmayan yoktur sanırım

Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhanım millet bedava mal arıyoda ondan, RV saxo beğendiğim listemdeki araçların arasında hayırlısı olur inşallah
    saolasın yavuz abi aynen,bilinçli alıcılar araba arasa sorun yok zaten de o da nasip işi şu konunun bu sayfasında bile sorgulanan araclardan biri 2 saxodan tek saxoya dönüşmüş bi arac,halının altında koca kaynak var sonra alınca vay anam vay oluyo ,bas bas bagırıyoz dinleyen yok,herkes için hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin belli kriterleri vardır arkadaşlar rv saxo orda yazan fiyatın altında bana zaten teklif edildi.uymuyoki bakmıyorum...sorulan araçla alakalı bilginiz varsa paylaşın ama bilginiz yoksa gerici konuşmalarda bulunmayın..

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin belli kriterleri vardır arkadaşlar rv saxo orda yazan fiyatın altında bana zaten teklif edildi.uymuyoki bakmıyorum...sorulan araçla alakalı bilginiz varsa paylaşın ama bilginiz yoksa gerici konuşmalarda bulunmayın..
    kardesim kimse gerici konusmuyo sana söyleyen büyük ihtimal ferhattır ben söylemiştim tanıdık olduğun içindir o fiyat suan o fiyat gecerli değildir bu gecerlidir
    sunuda söyleyeyim illaki al diye söylemiyo kimse sadece tavsiye ortadan ikiye toplanmıs araba deyildir bununda üstüne basarak söyleyeyim
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten sana özel bi cevap yazmadım usta,ortaya genel olarak arayış içinde olan herkesle ilgili fikrimi söyledim,senin sorguladıgın araclara bakıyorum da sen alma zaten rv saxoyu boşver,kolay gelsin sana..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)