User Tag List

Sayfa 391/743 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
14117 sonuçtan 7.411 ile 7.429 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler yarın kısmetse yakından bakıcam.

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun ya 600 lirasında degilimde sanayiden cıkınca gelen trajıkomik olay yıkım olmustur
    adam deldi beni ya şaka maka) hatırlatma lütfen tekrar:P

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

engnkara
    Misafir
    Alıntı okankrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "izmitte standartları arasında yürürü en iyi 106 gti dır." denmesi biraz iddalı olmuş bence, bende izmitteyim ne yürüdüğünü gördüm ne de duydum... tamam aracınız iddalıdır, güzel yürüyodur ama kelimeleri dikkatli seçmek lazım, bilmediğiniz tanımadığınız 106 gti ları sanki lekeler gibi algılanalabiliyor yada her akşam izmitte ki 106 larla yürütülmüşte en iyisi bu araçmış gibi

amblem iptali tampon eki falan vardı benim bildiğim...dıştan maşallahı var evet o konuda bişey diyemem ama izmitte ki sağlam yürüyen 106 gti lardandır dense yerinde olurdu bence
    Okan Kardeşim iLe dün güzeL bir deneme yaptık..(Tanışmış oLduk aLLah Bozmasın Video ÇekiLmedi) Ama Kendisinden 41 NV 313 106'nın Yürürü Hakkındaki GörüşLerini aLmak istiyorum..SaygıLar...

Yalcin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot / 106 / GTI / BURSA'nın ASLANI sahibinden.com'da - 77864867

Mrhb Arkadaşlar 16 RT 102 Plakalı 106 GTİ hakkında bilgileriniz nelerdir?Tşkler..

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mudur o yigit'in eski araci can can .. cok guzel yerim degisenini meyisenini .. insan bulamiyoruz ellenmemis degisensiz
    kul yapisina mi takilalim yaa
    çok fazla zaman ve para harcadım ben sattığımda kusursuzdu sattığım kişide iyi bakacağını söylüyordu. Alın derim.

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç sayfa baktım ama denk gelmedim. Belki sorulmuş olabilir, bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum.
    35 UES 16

Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78736340
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtı vts çi arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı.bu aralar bu araçlar hoşuma gidiyor özellikle mk2 vts ler. gti 2. plan bu araçların nete bakıyorum çoğu mikilmişş adamın o haline getirdiğine uğraştığı zamanda sen orjinale döndüremessin vallah. yazık günah arabalara.neyse bu araçlarda donanım nasıl oluyor? s16 olayı nedir? almak istesek nelere dikkat etmek gerekiyor özellikle baktırılcak yerleri varmıdır?km olarak motoru nekadar dayanıklıdır? chip bilmem ney şıkıştırma diyorlar bunlarla aracı yürütmek nekadar sağlıklı.üşenmeyip uzun uzun yazarsanız bende üşenmeden sıkılmadan okurum teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı engnkara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan Kardeşim iLe dün güzeL bir deneme yaptık..(Tanışmış oLduk aLLah Bozmasın Video ÇekiLmedi) Ama Kendisinden 41 NV 313 106'nın Yürürü Hakkındaki GörüşLerini aLmak istiyorum..SaygıLar...
    maşallah kardeşim nazar değmesin güzel yürüyo makina emek harcanmış ve karşılığı alınmış bir gti

alone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gtı vts çi arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı.bu aralar bu araçlar hoşuma gidiyor özellikle mk2 vts ler. gti 2. plan bu araçların nete bakıyorum çoğu mikilmişş adamın o haline getirdiğine uğraştığı zamanda sen orjinale döndüremessin vallah. yazık günah arabalara.neyse bu araçlarda donanım nasıl oluyor? s16 olayı nedir? almak istesek nelere dikkat etmek gerekiyor özellikle baktırılcak yerleri varmıdır?km olarak motoru nekadar dayanıklıdır? chip bilmem ney şıkıştırma diyorlar bunlarla aracı yürütmek nekadar sağlıklı.üşenmeyip uzun uzun yazarsanız bende üşenmeden sıkılmadan okurum teşekkürler
    pug tan iyi anlayan bi mekanikçiye motorunu göster sıkıntısı yoksa km e fazla takılma zaten çoğunda geri çekilmiştir. şaseye, direklerine, kulelere baktır.s16 muhabbetide ilk tr e giren gti lar s16 olarak girmişti sadece isim değişikliği başka bir farklılığı yoktur.chip egsoz flitre genelinde vardır zaten bu standart 3 lü düzgününü bulursan motorları dayanıklıdır.çok hor kullanılmış canı alınmış gti lara hiç bulaşma adam edene kdar seninde canın çıkar araçtan soğursun.düzgün bişey bulmanı tavsiye ederim.gti vardır adamı vezir eder gti vardır adamı rezil eder

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80681160

indigo mawi hakkında bilgisi olan warsa acil yazabilirmi?

araba aramakdan sıkıldım memleket memleket alıcam artık bitane yardımmmmmm
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazası varmı emın degılım ama 2 sene once bizim burdan satılıktı baya bıtık haldeydı güzel toparlanmıs ikizlerdi sahıplerı hatta baya si sure yatmıstı burda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmmm biraz kowalanmış araba sanırım
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    indigo 14 lü rakamlara satılıktı 2 gece rolinge çıkınca prim yapmış, ilk ilan verildi 14 küsür aynı gün geliyorum arabaya bakmaya dedim, yarım saat sonra aradı araba satıldı diye, 2 gün sonra 16 dan yeni ilan verdi, komple boyalı bikaç yerinde işlem olduğunu söylemişti gidip bakmadım.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indigo 14 lü rakamlara satılıktı 2 gece rolinge çıkınca prim yapmış, ilk ilan verildi 14 küsür aynı gün geliyorum arabaya bakmaya dedim, yarım saat sonra aradı araba satıldı diye, 2 gün sonra 16 dan yeni ilan verdi, komple boyalı bikaç yerinde işlem olduğunu söylemişti gidip bakmadım.
    hmm bize gelmez sanırım yawuz abi peki şu arac hakknda bi bilginiz warmı gelmeye değermi ?

Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78326915
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm bize gelmez sanırım yawuz abi peki şu arac hakknda bi bilginiz warmı gelmeye değermi ?

Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78326915
    araç sahibini arayıp direk airbag neden eski tip diye sor
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibini arayıp direk airbag neden eski tip diye sor
    araç zaten bursadaymş eskiden 1 senedir istanbuldaki arkadaş almış
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pug tan iyi anlayan bi mekanikçiye motorunu göster sıkıntısı yoksa km e fazla takılma zaten çoğunda geri çekilmiştir. şaseye, direklerine, kulelere baktır.s16 muhabbetide ilk tr e giren gti lar s16 olarak girmişti sadece isim değişikliği başka bir farklılığı yoktur.chip egsoz flitre genelinde vardır zaten bu standart 3 lü düzgününü bulursan motorları dayanıklıdır.çok hor kullanılmış canı alınmış gti lara hiç bulaşma adam edene kdar seninde canın çıkar araçtan soğursun.düzgün bişey bulmanı tavsiye ederim.gti vardır adamı vezir eder gti vardır adamı rezil eder
    Oyle biseye karar verirsem zaten burdan bakarim araç.yada fazla ugrasmamak adina 1.4 is)

engnkara
    Misafir
    Alıntı okankrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kardeşim nazar değmesin güzel yürüyo makina emek harcanmış ve karşılığı alınmış bir gti
    ALLah Razı oLsun okan'ım Aracıma Ege Garage ( Egemen Duman ) Tarafından ayar yapıldı Sadece motorda dediğim gibi ekstra oLarak 1 civata dahi oLmadığını tekrar belirtmek isterim(Bilgi AmaçLı SöyLedim)Cip dahi Yok...Bu arada okan'ım Çayımı içmeye nezaman geLiyorsun ?? Adresi biLiyorsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)