User Tag List

Sayfa 496/743 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
14117 sonuçtan 9.406 ile 9.424 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle siyah araç hakkında bilgim yok ve mavi aracın 4 sene önceki sahibi abim sayılır araç 106 nın en dolu modelidir deri koltuk sunruff klima air bag falan araç sıkı yürüyende bi araçtır şimdiki sahibini tanımıyorum ancak alına bilecek bi araçtır bence
    siyah olan 10 numara bi araçtır tavsiye ederim.

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç daha önce çöp kamyonu çarpmış olması lazım bi sorun sahibine.....

wekoo

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümitim geçmiş olsun.
    Allah acil şifalar versin.
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun ümit,allah acil şifalar versin. Hayırlısı olsun
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümit geçmiş olsun çok üzüldüm biran önce iyileşir inşallah kuzenin...
    Allah razı olsun hepinizden gerçekten çok sağolun.. Allah kimseye kaza bela yaşatmasın.

Konuyu kişisel olarak dağıtmayayım fazla , eğer aramızdan biri alırsa ADA yı sevinirim. Gözüm arkada kalmaz.

piscocuk
    Misafir
    fiyatı aşmasa alıcazda fiyat sıkıntı..yoksa bende istemem dışarı gitmesini

piscocuk
    Misafir
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç daha önce çöp kamyonu çarpmış olması lazım bi sorun sahibine.....

wekoo
    kasası çok kötü durmuyor..memleket memlekette dolaşamam araba için..bilenler yardımcı olsun nokta atışı yapalım alalım aracı..istanbulda bulamıyorum gönlüme göre olanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gs benim eski aracım 8 ay kadar bindim duruşuyla yürürüyle alakalı hiç bi sıkıntın olmaz koltukları tertemizdir gidip baktıgında anlarsın şu piyasada alınabilecek en diri 106 ' lardan biridir...

gkhn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsgokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gs benim eski aracım 8 ay kadar bindim duruşuyla yürürüyle alakalı hiç bi sıkıntın olmaz koltukları tertemizdir gidip baktıgında anlarsın şu piyasada alınabilecek en diri 106 ' lardan biridir...
    eyw adaş araç sahibiyle görüştüm sadece ön panel değişmiş çıtır bi kazası var galiba sorun değil ama fiyatta anlaşamadık çok bişe kırmadı

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar elimde 206 cc jant lastik vardır jantların boyaya ihtiyacı vardır kaynak vs hiç birşey yoktur üzerinde jantların 195/55/15 lastik vardır lastikler orta derecedir fiyat pazarlıksız 800 tl dir.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw adaş araç sahibiyle görüştüm sadece ön panel değişmiş çıtır bi kazası var galiba sorun değil ama fiyatta anlaşamadık çok bişe kırmadı
    aracın ciddi bi kazası olmadığı için yazmak istemedim ama panel ve kaput değişik yani bendeyken ben kaputun da değişik oldugunu bilerek almıştım...

piscocuk
    Misafir
    Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92607153

az önce araç sahibi ile görüştüm..çamurluk sökülüp takılmış ve sağ arka çamurluk işlemliymiş..aracın geçmişini bilen varmı arkadaşlar?? arkadaşın dediği gibiyse bende bu aracı almayı düşünüyorum

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92607153

az önce araç sahibi ile görüştüm..çamurluk sökülüp takılmış ve sağ arka çamurluk işlemliymiş..aracın geçmişini bilen varmı arkadaşlar?? arkadaşın dediği gibiyse bende bu aracı almayı düşünüyorum
    Bu aracı yeni almışlardı
    EkN garage

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Daha önce eskişehirdeydi bu araç sahibini tanımıyorum öğrenciydi sanırım, inpro çift mercek farları vardı farlar sökülmüş orjinal ss magnum egzozu vardı stopları orijinaldi ledliler ile değişmiş...

Ayrıca şimdiki sahibi bilmeyebilir ancak eskişehirspor antalyaspor maçından sonra eskişehir taraftarı biraz hırpalamıştı aracı muhtelif yerlerinde tekmelenmeden dolayı göçükler vardı boyasını kazasını değişenini bilmiyorum...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

piscocuk
    Misafir

8-9 aydır araç bende diyor sahibi?tesisat işiyle uğraşıyormuş akslarına varana kadar değiştirmişler eskilerinide atmadım gösteririm falan dedi ama???

net bilgi verebilecek arkadaşlar vardır mutlaka

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çamurluğu söküp takmak ne demek yahu içinde ne var diye mi baktılar naptılar

piscocuk
    Misafir
    Daha önce eskişehirdeydi bu araç sahibini tanımıyorum inpro çift mercek farları vardı farlar sökülmüş...

Ayrıca şimdiki sahibi bilmeyebilir ancak eskişehirspor antalyaspor maçından sonra eskişehir taraftarı biraz hırpalamıştı aracı muhtelif yerlerinde tekmelenmeden dolayı göçükler vardı...
    göçüklere takıntım yok..takılsamda göçüksüzünü bulamayız..en çok alır kendi ustama götürür komple kaporta boya yaptırırım..şasesi sağı solu düzgün olsun motoru bitik olmasın içi hırpalanmış olmasın yeter..yani aldığım zaman bu sezon masraf çıkartmasın ben önümüzdeki sezon gerekli herşeyini yaparım

amacım ticaret değil.zaten ikinci araç olacak..yaşadığı sürece bende kalır..satmak gibi bir niyetle almıyacağım..bugün arkadaşım aldı..ben açıkta kaldım

piscocuk
    Misafir
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çamurluğu söküp takmak ne demek yahu içinde ne var diye mi baktılar naptılar
    ne diyebilirim ki

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir'deki sahibi hiç gazlamıyordu doğru dürüst gezmiyordu bile duruşunu filan beğeniyordum ben buradayken boya değişen hakkında bilgim yok sadece işte maç günü stadyum yanına park etmek gibi bir hatası olmuş sahibinin...

15 civarı bir ilan fiyatı vardı buradayken 15750 gibi tam hatırlamıyorum malesef geçmiş zaman ...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

piscocuk
    Misafir
    Eskişehir'deki sahibi hiç gazlamıyordu doğru dürüst gezmiyordu bile duruşunu filan beğeniyordum ben buradayken boya değişen hakkında bilgim yok sadece işte maç günü stadyum yanına park etmek gibi bir hatası olmuş sahibinin...

15 civarı bir ilan fiyatı vardı buradayken 15750 gibi tam hatırlamıyorum malesef geçmiş zaman ...
    yani bu arkadaşta 15e alsa..komple tesisat yapmış ön arka mid anfi bas teyp akslar falanlar filanlar diyor..yani yaptığı masrafı istiyor bir nevi..aracı bu şekilde vericem diyor..artılarında gözüm yok.aracın ciğeri iyi olsun eli ayağı düzgün olsun kısacası yeter bana..bende ilk 106 gti mla gazlamıştım ondan sonrakilerle sadece keyif yaptım.bu alınacak evladiyelik olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)