siyah olan 10 numara bi araçtır tavsiye ederim.
Printable View
araç hakkında bilgisi olan varmı?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92036046
Allah razı olsun hepinizden gerçekten çok sağolun.. Allah kimseye kaza bela yaşatmasın.
Konuyu kişisel olarak dağıtmayayım fazla , eğer aramızdan biri alırsa ADA yı sevinirim. Gözüm arkada kalmaz.
fiyatı aşmasa alıcazda fiyat sıkıntı..yoksa bende istemem dışarı gitmesini ;)
arkadaşlar elimde 206 cc jant lastik vardır jantların boyaya ihtiyacı vardır kaynak vs hiç birşey yoktur üzerinde jantların 195/55/15 lastik vardır lastikler orta derecedir fiyat pazarlıksız 800 tl dir.....
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92607153
az önce araç sahibi ile görüştüm..çamurluk sökülüp takılmış ve sağ arka çamurluk işlemliymiş..aracın geçmişini bilen varmı arkadaşlar?? arkadaşın dediği gibiyse bende bu aracı almayı düşünüyorum
Daha önce eskişehirdeydi bu araç sahibini tanımıyorum öğrenciydi sanırım, inpro çift mercek farları vardı farlar sökülmüş orjinal ss magnum egzozu vardı stopları orijinaldi ledliler ile değişmiş...
Ayrıca şimdiki sahibi bilmeyebilir ancak eskişehirspor antalyaspor maçından sonra eskişehir taraftarı biraz hırpalamıştı aracı muhtelif yerlerinde tekmelenmeden dolayı göçükler vardı boyasını kazasını değişenini bilmiyorum...
çamurluğu söküp takmak ne demek yahu :D içinde ne var diye mi baktılar naptılar :D
göçüklere takıntım yok..takılsamda göçüksüzünü bulamayız..en çok alır kendi ustama götürür komple kaporta boya yaptırırım..şasesi sağı solu düzgün olsun motoru bitik olmasın içi hırpalanmış olmasın yeter..yani aldığım zaman bu sezon masraf çıkartmasın ben önümüzdeki sezon gerekli herşeyini yaparım
amacım ticaret değil.zaten ikinci araç olacak..yaşadığı sürece bende kalır..satmak gibi bir niyetle almıyacağım..bugün arkadaşım aldı..ben açıkta kaldım :)
Eskişehir'deki sahibi hiç gazlamıyordu doğru dürüst gezmiyordu bile duruşunu filan beğeniyordum ben buradayken boya değişen hakkında bilgim yok sadece işte maç günü stadyum yanına park etmek gibi bir hatası olmuş sahibinin...
15 civarı bir ilan fiyatı vardı buradayken 15750 gibi tam hatırlamıyorum malesef geçmiş zaman :) ...
yani bu arkadaşta 15e alsa..komple tesisat yapmış ön arka mid anfi bas teyp akslar falanlar filanlar diyor..yani yaptığı masrafı istiyor bir nevi..aracı bu şekilde vericem diyor..artılarında gözüm yok.aracın ciğeri iyi olsun eli ayağı düzgün olsun kısacası yeter bana..bende ilk 106 gti mla gazlamıştım ondan sonrakilerle sadece keyif yaptım.bu alınacak evladiyelik olacak