Kagıthaneye mi gelcen??
yok b.paşa bauhaus.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
valla okan benımde bu zamana kadar gördüğüm cogu 2001 de krom olarak vardı.ha sonradan değişmiştir bilemem googleden arama yapmadımnormalde zaten kromlar 206 gti lar için dediğin gibi.
Bu arada Bay şegimisin nesin yorumlarına dikkat et oki??zaten sana uyuzum benim canımı sıkma.Benimle ilgili olan hiç bir muhabbete yorumda yapma.
bilmiyorum daha önceden gördünüzmü adamlar böyle bişey yapmışlar 3d 106 çizim
koltuk kafalıkları, hatları ve farları bi garip olmuş
Peugeot 106 GTI 3-door 1997 3D Model download (3ds max, obj formats) | Humster3D store
Selam Yaşar.
GUN VTS fotoğrafları istemişsin, sağolsun arkadaşlar eklemişler bir kaç fotoğrafını. Ben satın aldığım gün Sword'un çektiği bir kaç kare de benden gelsin. Daha havalar düzelmediği için fotoğraf çekimine gidemedik. İlgin için teşekkürler. GUN huzurlarınızda:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Burada bir yakın plan ve photo edit versiyon:
[IMG][/IMG]
Bu da gecenin 1'inde oto yıkamada sisler, köpükler içindeki GUN:
[IMG][/IMG]
Teşekkür ederiz ilgin, alakan için. Herkese keyifli sürüşler diliyorum.
[QUOTE=emirarslan34;6476651]severim GUN vts yi sexi makina
Bu arada teşekkürler sevgili Emir beğenin için. GUN yaklaşık bir aydır bende. Oldukça uzun süren bir arama döneminden sonra Sword ile karşılaştık ve her şey rast gitti.![]()
pufi brandayı artık kendisi üretmiyor, x marka 40 liraya satılan brandanın aynısı boşuna 80-90 lira vermeyin, benden size tavsiye.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
sagolun kardeslerim Allah isteyen herkeze versin..
Guard kullandım vti'da.
Pufi kullanıyorum bu aracımda.
Arasında dağlar kadar fark var.
Bence aynı değil
Pufi kaliteli, belli ediyor kendini. Daha yumuşak, daha ince. Kullanımı kolay, en ufak problem yaşamadım.
Ayrıca Guard arabamın modeline göre aldım ama tamponlara zor geçirdim.
Pufi'de lastikler dah kapanıyor yere kadar iniyor.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
elımde otto spec yanık uclu mevcut hemen tıcarete baslayalımSenin makinenin altında ne yatıo kardeşim. Muayeneden sonra düz boru 60lık ve otto yatırayım diorum.??![]()
Satmaktan vazgeçtim, Çopur kardeşlerde alıp nefesi Yücel ustaya düz boru yaptırıp + remus koyduk enfes oldu, üstteki sti a da bilinen bir araç sahibi istemeyebilir diye kararttım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)