http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12070725/detay bu arac hakkında bılgısı olan varmı ?
Eger bır porblem cıkmaz ıse hayırlısıysa alalım dıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
Siyah olan 306 harunun eski 306 yanliz fotolar cok eski fotolari denizlideki fotolari 2-3 yillik fotolar nerdeyse ciddi dusunuyorsaniz araci tel pm atarim eski sahibinin ogrenirsiniz burdayken guzel aracti ama dedigim gibi 3 yil onceki fotolari... Su an
gariban 106 gti....
aracın 4 adet hasarı gozukuyor
hsr 1 carpma
hsr 2 (SEL) 22/10/2007
hsr 3 carpma 258tl
hsr 4 carpma 596tl
bu da mı feleğin çemberinden geçmiş![]()
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Dedigim gibi aracin eski fotolari 2-3 yil diyorum 4 de olabilir eger ciddi dusunuyorsaniz eski sahibi siteyede uye zaten...
gariban 106 gti....
sel hasarlıda ne derecede sel hasarlı o merak konusu aslında. aracın berki poposu suda kalmıstır. yada komple balıklama dalmıştır falan filan. direk kestirip atmamak lazım eski fotoları varsa eski sahiplerine ulasmaya calısın.
Alcatraz GTI-6
Sel gördüyse elektrik tesisatı sıkıntılıdır buyuk ıhtimal aracın arkası su alsa ne zararı olacakki ? Büyük ihtimal motor kısmı sel de sıkıntı yasadı ki tramere işlemiş.
Elektriği sıkıntılı olan bir pejonun yanından bile geçme...
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
Burdan herkese sesleniyorum;
DRİVER 34 Hakan abideki müzelik vts'ye imkanı olan gitsin baksın hatıra fotografı çektirsin araba sanki showroomdan çıkmış çok iyi maşallah![]()
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)