Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 km Araç satış danışmanları
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
İnce bir düşünce ancak aracın servise geleceğinin garantisi yok.
Ama öyle düşündüler ise bir ince daha yapmışlar Ankara da Doğuş dışında başka yetkili yok :D
Aynen öyle 2020 de aydın pejo bayiden 2008 almıştık.Bayi sahibi birisinin tanıdığıydı,servisten de kazanamıycağız ama x kişisini kıramadığım için verdim aracı demişti
eminkilic61
23-12-2022, 09:31
İnce bir düşünce ancak aracın servise geleceğinin garantisi yok.
Ama öyle düşündüler ise bir ince daha yapmışlar Ankara da Doğuş dışında başka yetkili yok :D
var abi
şaşmaz'da arca, ümitköy'de otomol, çubuk'ta eskihisar (vw var, audi'den emin değilim).
Doğuş oto,Aydoğanlar ve Arca olmak üzere 3 yetkili servis var.
https://www.audi.com.tr/tr/web/tr/icerik/iframe/yetkili-servisler.html
var abi
şaşmaz'da arca, ümitköy'de otomol, çubuk'ta eskihisar (vw var, audi'den emin değilim).
Bu durumda ikametgah al -sat için gelebilecek potansiyel lokalleri tanıdıkları için istenmiş olabilir :D
Özellikle audi tarafında al satçıya mal kaptırmak büyük problemdi bir aralar. Hala öyle mi bilemem ...
Q3 yerine Q2 düşünebilirsiniz, güncel Q3 eski kullanıcısı olarak tavsiye
Q2 ne yazık ki tipi ve hacmi nedeniyle düşünemiyoruz.Q3 bulma telaşı içerisindeyim.
yinede tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Al-satçı tayfaya işimiz ne yazık ki düşecek gibi gözüküyor içime sinmesede.Beklemedeyiz bakalım biraz daha ama fiyatlar beklemiyor :(
tiMachine
23-12-2022, 10:53
Arkadaşlar 2022 Skoda Octavia 1.0 otomatik arıyorum. Bayilerde stok durumu bilen ya da tanıdık satış danışmanı var mıdır
prodorian
23-12-2022, 11:00
q2 ne yazık ki tipi ve hacmi nedeniyle düşünemiyoruz.q3 bulma telaşı içerisindeyim.
Yinede tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Al-satçı tayfaya işimiz ne yazık ki düşecek gibi gözüküyor içime sinmesede.beklemedeyiz bakalım biraz daha ama fiyatlar beklemiyor :(
ben kia xceed aldim inanilmaz memnunum öneririm
eminkilic61
23-12-2022, 12:44
Bu durumda ikametgah al -sat için gelebilecek potansiyel lokalleri tanıdıkları için istenmiş olabilir :D
Özellikle audi tarafında al satçıya mal kaptırmak büyük problemdi bir aralar. Hala öyle mi bilemem ...
hala öyle, a6-a7-q7-a8'leri binicinin bulması imkansız gibi bir şey
hala öyle, a6-a7-q7-a8'leri binicinin bulması imkansız gibi bir şey
Hatır gönülsüz binicinin diye düzeltelim :D
Doğuş faturalı olarak al-satçıya a6 vs. çıkan danışmanın vay haline ...
addenemiz
23-12-2022, 13:49
Patrona A4 Allroad bakıyoruz.
A4 allroad 40 TDI quattro 204 hp S tronic PI liste fiyatı: 1.958.227 ₺
650 kmde 0 da değil şu araca baktık 2400000 son diyor :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-adressauto-bayi-2022-audi-a4-avant-quattro-s-line-isitma-18-jant-1046925749/onaydetay/
eminkilic61
23-12-2022, 14:14
Patrona A4 Allroad bakıyoruz.
A4 allroad 40 TDI quattro 204 hp S tronic PI liste fiyatı: 1.958.227 ₺
650 kmde 0 da değil şu araca baktık 2400000 son diyor :)
sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-adressauto-bayi-2022-audi-a4-avant-quattro-s-line-isitma-18-jant-1046925749/onaydetay/)
bu sene allroad ve station girişi çok az oldu diye biliyorum, geleni de kapmışlar :D
abi imzanda vavacars yazıyor, sen hiç güvenilmezsin
Evet sayın @pırasa
bu asılsız iddianızın cevabını bekliyorum!
Evet sayın @pırasa
@pırasa değil, pirasa galiba...........
Selamlar, Audi de A6 ve A3 bulmak çok zor, Q2 bulubabilir, Q3 bir ihtimal. S3 bulunabiliyor.
İl içi pazar payı ve servis girişi için şehir dışına satmayan çok marka vs bayi var. Haklı sebepleri var....
Golf ün en erken martta geleceği söyleniyor. Doğru mu?
Eşten dosttan galerici abiden anca sıra gelir demek istemiştir de onu bu kampanyalarda ufak fontlarla söylüyorlar ya öyle söylemiştir, duyulmamıştır. :)
Fiat ulysse icin yetkili biri var midir,?
Peugeot citroen opelde olabilir
Dreamcupra
25-12-2022, 14:00
Hatır gönülsüz binicinin diye düzeltelim :D
Doğuş faturalı olarak al-satçıya a6 vs. çıkan danışmanın vay haline ...
2021 yılının başından beri yaklaşık 2 yıldır şirkete 2 adet bayiden audi a6 almak istiyoruz F/P oranı en mantıklı sedan araç olduğu için uzun yıllar kullanmak adına görüşmediğimiz bayi aracı cart curt adam kalmadı tüm listelerde adımız var ama gel görki halen araç alamadık :) bizim alacağımız zamandan bu zamana gelen fiyatlarda yanımıza kaldı. Ama sizlerden ricam bayicilerin dediği imkansız çektiği bulunmayan audi a6 2022 ilanlarını sahibindene yazıp bakarmısınız araçlar binicilerdemi al-satçılardamı anlarsınız. Şuanda 100bin lirası olanda 10 milyon lirası olanda bu araba işlerinin peşinde bu yüzden bu sektöre ciddi bir yasal düzenleme gelmedikten sonra binici insanlar mağdur olmaya devam eder.
canatakann
25-12-2022, 15:29
Fiat ulysse icin yetkili biri var midir,?
Peugeot citroen opelde olabilir
Merhaba , Expert Traveller için en erken Ocak ayı tahsisi görünüyor
Evet söylenen bui
Eşten dosttan galerici abiden anca sıra gelir demek istemiştir de onu bu kampanyalarda ufak fontlarla söylüyorlar ya öyle söylemiştir, duyulmamıştır. :)
Eşe dosta keşke araba verebilsekte kafamızı mikmeseler....
2021 yılının başından beri yaklaşık 2 yıldır şirkete 2 adet bayiden audi a6 almak istiyoruz F/P oranı en mantıklı sedan araç olduğu için uzun yıllar kullanmak adına görüşmediğimiz bayi aracı cart curt adam kalmadı tüm listelerde adımız var ama gel görki halen araç alamadık :) bizim alacağımız zamandan bu zamana gelen fiyatlarda yanımıza kaldı. Ama sizlerden ricam bayicilerin dediği imkansız çektiği bulunmayan audi a6 2022 ilanlarını sahibindene yazıp bakarmısınız araçlar binicilerdemi al-satçılardamı anlarsınız. Şuanda 100bin lirası olanda 10 milyon lirası olanda bu araba işlerinin peşinde bu yüzden bu sektöre ciddi bir yasal düzenleme gelmedikten sonra binici insanlar mağdur olmaya devam eder.
Herkesin günahı kendi boynuna, akşam yatağa yattığında rahat uyuyabilmek yada çocuğuna yedirdiği içirdiğinden rızıktan razı olması gerekli.
Audi A6 bu senenin en kanserli araçlarından birisi, diğeri de C2004matic, bir diğeri de E200d
A6 yı üstüne talep edilecek farkı itiraz etmeden vermeyi kabul ederek arayan müşterim vardı.. Fark fiyatlarla verebileceğini düşündüğü noktalarda da aradı...
Galeride var, galeriden değil bayiden kendi çıkarmak istedi....
Yaziliyor muyuz yoksa gelince mi aramak gerekiyor.
Zaten araçlar galeride değil demedim. Doğuş'un kendi lokasyonlarındaki danışmanın sattığı araç al-satçı ya düşünce vay haline dedim. Direkt Şekerpınar dan takip ediliyor bu tip tedariği sıkıntılı araçlar.
Yaklaşık 24 aydır araç bulamamanıza üzüldüm. Yine aynı mesajda dediğim gibi hatır gönülsüz bu araçları direkt bulmak mümkün değil. Tabi burada bahsi geçen hatır ve gönülün organizasyon şeması üzerindeki yeri önemli. :) Keşke 5 kasa deneseydiniz, e veya a6 ya kıyasla çok daha rahat tedarik edebilirdiniz :(
Yoksa çeşitli markalarda illegal şekilde aldığı komisyonlar ile std. bir kobiden fazla gelir elde eden satış temsilcisi bile var.
@pırasa değil, pirasa galiba...........
her ne zerzevatsa artık..
GökhanÖzkan
26-12-2022, 08:38
her ne zerzevatsa artık..
HAHAHAH... kızma yiğidim :)
Evet sayın @pırasa
pandemi zamanı çıkan bu araba karaborsacılarından birinde çalışıyorsun. vavacars, ikinciyeni cart curt. otomatik teklif veriliyor 100k diyelim sistemden, büroya gidip tekrar teklif alıyorsun 90k!! sebep ? efendim sahibinden de aynı araba 95k zaten. bunları benden daha iyi bildiğine eminim. şahsen sıfır araba satıyor olsam, galerici gelip araba almaya kalksa satmam ona. hele böyle araç kıtlığı olan dönemlerde sıfır arabaya yetkili satıcı 100k avanta istiyor galerici 200k dan açıyor avanta kapısını.
hyundai yada kiada olan varmı aramızda
GökhanÖzkan
26-12-2022, 09:40
pandemi zamanı çıkan bu araba karaborsacılarından birinde çalışıyorsun. vavacars, ikinciyeni cart curt. otomatik teklif veriliyor 100k diyelim sistemden, büroya gidip tekrar teklif alıyorsun 90k!! sebep ? efendim sahibinden de aynı araba 95k zaten. bunları benden daha iyi bildiğine eminim. şahsen sıfır araba satıyor olsam, galerici gelip araba almaya kalksa satmam ona. hele böyle araç kıtlığı olan dönemlerde sıfır arabaya yetkili satıcı 100k avanta istiyor galerici 200k dan açıyor avanta kapısını.
Birincisi firma kuruluşu 2018 yani pandemi zamanı kurulan fırsatçı galericileriden değilliz. ikincisi ön fiyat oluşumunu aslında sizler belirlersiniz. İlanlara fiyat yazarken her biriniz özgür hür iradenizle her hangi bir taban ya da tavan fiyat yok. Serbest piyasa ne isterseniz onu yazarsınız. Biz ve bizim gibi firmalarda bir yazılım satın alıp algoritma ile ilanlardaki fiyatların ortalamasını sizlere sunar. Realite dışındaki fiyatlardan oluşan ilanların gerçekliğini otomobilin satış hızını, tercih edilme durumunu, rengini vs gibi durumlarını süzemediği için ortalama fiyat verir. Otomobil şubelerimize geldiğinde expertizden sonrasında kondüsyonu, masrafları, tercih edilme durumları gibi durumlarla bir fiyat ortaya çıkar. Daha düz anlatırsam kuyumcuya gittiğinizde altının bir alım bir de satım rakamı var. kesesinden hiç çıkmamış bir çeyrek altını daha fazla para verip satın almazlar. Hizmet almak ya da almamak sizin tercihiniz ve bu hizmetinde bir bedeli olacak.. ilan çıkmak uğraşmak istemeyip 45 dak içinde teklif alıp totalda 3 saatte işlem bitirip hiç bir güvenlik zaafiyeti riski almadan araba satacaksınız ve bunun bir bedeli olmayacak mı?
Sabah neye uyanacağımızı bilmediğimiz bir ülkede faiz oranlarının bu denli yüksek olduğunu bir yerde yüzdesel konuşulduğunda açıklanamaz rakamlar yok. Tercih meselesi hikayesini anladıktan sora b.oklasak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Keza durumdan şikayetçi olup avanta araba var mı yok mu? nerede var konusunun içinde gezip eleştirmek te ayrı bir konu :D
GökhanÖzkan
26-12-2022, 09:43
KARABORSA derken sıfır otomobil satın almıyoruz kurulduğumuzdan bu yana hiç almadık.. Zaman zaman 3 ay olan çoğunlukla 1 ay sahiplik süresi istiyoruz ki bugün alıp aynı gün gelip çakamasın, fırsatçılık kimse yapmasın diye..... O da ayrı bir konu :)
eminkilic61
26-12-2022, 09:55
Keşke 5 kasa deneseydiniz, e veya a6 ya kıyasla çok daha rahat tedarik edebilirdiniz :(
g30 güzel ama 520i iş yapmaz A6 motor seçenekleri yanında
530i'nin rakamı da.....
Birincisi firma kuruluşu 2018 yani pandemi zamanı kurulan fırsatçı galericileriden değilliz. ikincisi ön fiyat oluşumunu aslında sizler belirlersiniz. İlanlara fiyat yazarken her biriniz özgür hür iradenizle her hangi bir taban ya da tavan fiyat yok. Serbest piyasa ne isterseniz onu yazarsınız. Biz ve bizim gibi firmalarda bir yazılım satın alıp algoritma ile ilanlardaki fiyatların ortalamasını sizlere sunar. Realite dışındaki fiyatlardan oluşan ilanların gerçekliğini otomobilin satış hızını, tercih edilme durumunu, rengini vs gibi durumlarını süzemediği için ortalama fiyat verir. Otomobil şubelerimize geldiğinde expertizden sonrasında kondüsyonu, masrafları, tercih edilme durumları gibi durumlarla bir fiyat ortaya çıkar. Daha düz anlatırsam kuyumcuya gittiğinizde altının bir alım bir de satım rakamı var. kesesinden hiç çıkmamış bir çeyrek altını daha fazla para verip satın almazlar. Hizmet almak ya da almamak sizin tercihiniz ve bu hizmetinde bir bedeli olacak.. ilan çıkmak uğraşmak istemeyip 45 dak içinde teklif alıp totalda 3 saatte işlem bitirip hiç bir güvenlik zaafiyeti riski almadan araba satacaksınız ve bunun bir bedeli olmayacak mı?
Sabah neye uyanacağımızı bilmediğimiz bir ülkede faiz oranlarının bu denli yüksek olduğunu bir yerde yüzdesel konuşulduğunda açıklanamaz rakamlar yok. Tercih meselesi hikayesini anladıktan sora b.oklasak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Keza durumdan şikayetçi olup avanta araba var mı yok mu? nerede var konusunun içinde gezip eleştirmek te ayrı bir konu :D
burada sıfır araç danışmanları avantadan araba dağıtmıyor. normal bir vatandaş gibi kullanıp binmek için araç arıyorum. araç ticareti hiç yapmadım. bu başlığın açılma sebebi bir satış danışmanı arkadaş sitedeki arkadaşlara yardımcı olmak ve bilgi vermek istedi. bizde bir ümit belki bir araç alırız mantığında yazıyoruz.
sıfır araç alıp satmıyoruz demişsiniz sıfır satan adamın istediği fiyatı vermiyoruz deseydiniz daha gerçekçi olurdu. sizin verdiğiniz fiyatı kabul eden satıcı olsa sıfırda satarsınız ahlak kurumu değilsiniz sonuçta ticarethanesiniz.
g30 güzel ama 520i iş yapmaz A6 motor seçenekleri yanında
530i'nin rakamı da.....
Aslında o önerme bir kıyas veya daha iyiyi değil, segmentteki fiyat hareketlerinden korunurken araçsız kalmamak için bir hamleyi içeriyordu. :)
burada sıfır araç danışmanları avantadan araba dağıtmıyor. normal bir vatandaş gibi kullanıp binmek için araç arıyorum. araç ticareti hiç yapmadım. bu başlığın açılma sebebi bir satış danışmanı arkadaş sitedeki arkadaşlara yardımcı olmak ve bilgi vermek istedi. bizde bir ümit belki bir araç alırız mantığında yazıyoruz.
sıfır araç alıp satmıyoruz demişsiniz sıfır satan adamın istediği fiyatı vermiyoruz deseydiniz daha gerçekçi olurdu. sizin verdiğiniz fiyatı kabul eden satıcı olsa sıfırda satarsınız ahlak kurumu değilsiniz sonuçta ticarethanesiniz.
Gökhan sağolsun bir takım cevaplar vermiş. Tekrar yazmak için vakit harcamayayım. Hala tahminlerle bilgi sahibi olmadan işkembe-, kübradan atarak yazıyorsun.
Her zaman belli kriterler cercevesinde arac alımı ve satımı yapıyoruz. Ayrıca piyasa koşullarında en adil en yüksek rakamı sunmaya çalışıyoruz. Keza forumdan bile bir çok arkadaşımız bize araç verdi bizden araç aldı.
Bir gün arac sahibi olursanız önce markanın kendisinin bayisine gidip 2. el departmanından fiyat alın, sonra bir kaç esnaf gezip fiyat alın sonra bize gelin görürsünüz fiyatlarımızın ne kadar yüksek olduğunu. Ayrıca satılık olan araclarımız da ilan fiyatlarının en uygunları arasında yer alır.
İade hakkı, garanti, takas desteği vs gibi yan haklar da var. Sıfır bulamazsanız garantili 2. el için yardımcı oluruz :)
Az cok aklı basında birine benziyorsun sen de takdir edersin ki senin son kullanıcıya satacağın paraya ben aracı senden alıp ticaret ceviremem. Bu mantıkla değerlendirdiğinde hak vermen lazım. Ayrıca biz kimseden zorla araba almıyoruz satmak isteyenler randevu alıyor geliyor aracına baktırıp sonra bize satıyor ;)
Alım satım konusunda bütün riskleri ben alırım diyorsan sen kendi aracını bireysel imkanların ile sat sonra baska arac al.
GökhanÖzkan
26-12-2022, 13:02
Yaw neyin gerçekçiliğini tartışıyoruz ki? kuyumcu örneği verdim zaten bunu yapsak adı ticaret olmaz. hayır kurumu değiliz neticede.. Sadece ilk attığın postta güven vs yardırmana anlam veremedim.. Neyse.. yazışma dilince mimik vs yok o yüzden gergin bir dille yazmıyorum yanlış anlama diye açıklama gereği duydum. bizim ticari stratijimize uyduğu ve arz talep doğru karşılandığında hizmet vermeye hazırız :)
Dreamcupra
26-12-2022, 13:48
Zaten araçlar galeride değil demedim. Doğuş'un kendi lokasyonlarındaki danışmanın sattığı araç al-satçı ya düşünce vay haline dedim. Direkt Şekerpınar dan takip ediliyor bu tip tedariği sıkıntılı araçlar.
Yaklaşık 24 aydır araç bulamamanıza üzüldüm. Yine aynı mesajda dediğim gibi hatır gönülsüz bu araçları direkt bulmak mümkün değil. Tabi burada bahsi geçen hatır ve gönülün organizasyon şeması üzerindeki yeri önemli. :) Keşke 5 kasa deneseydiniz, e veya a6 ya kıyasla çok daha rahat tedarik edebilirdiniz :(
Yoksa çeşitli markalarda illegal şekilde aldığı komisyonlar ile std. bir kobiden fazla gelir elde eden satış temsilcisi bile var.
Yazdığım cevap size değildi ben genel olarak herkesin a6 ile ilgili yaşadığı sıkıntıyı dile getirdim aslında.. Biz bu süreçte g30 520i LCI ve e200d araç aldık ama eminkilic61 'in dediği gibi bu 2 araçta a6'nın motor seçenekleri ve 4çekerine göre geride kalıyor.
Gecenlerde en ufak soru isareti olmayan aracima ekspertiz yaptilar,
On teklif tamam, dusme konusunda haklari vardir tamam.
Fiyat icime sindi gibi,
Ama bakan ilgilenen arkadaslar biz zaten daha yeni su fiyata satmisiz, ilanlara bakin durum bu, zaten surda bi vuruntu sesi var falan filan tam esnaf konusmasi yapmaya basladilar,
Ben kabul eder gibi olunca bide lifte alip bakalim kacak varsa son birde ordan keseriz uygunmu dediler.
Sitesine girdim,
Hemen ayni model marka 2 ilan komple boyali degisenli, guncel 38 hatasi olan arac bana verilen tekliften 10bin yuksek.
Benim aracim kondisyonunda km’si yuksek multimedya vs eksigi olan arac 50 bin daha yuksek rakamda tutarlarda 350/380binlik bi arac.
2. Aracimada air bag patlama degisen yok kronik fiat hatasi var almayiz.
Ilanlarda ayni hata olan arac vardi,
Ilk arayan temsilci biraz atarliydi sonra internete yazinca gercekten cok ilgilendiler, piyasa sarti vs vaz gecip haklisiniz yeni teklif telafi ile tatliya bagladilar.
Ilk basta guvenip degerlendirmelere 5 yildiz verdim vermesem zaten memnuniyet icin aranirdim buyuk ihtimalle,
Sonran baktigimda yuksek iste en araclar bile hizli satildi baya araba ceviriyorlar
İş yerinde yazamıyorum.
Bankada çalışanlar tefeci şirketlerde çalışıyor o zaman.
Bazı ilaç firmalarında çalışanlarda zehir firmalarında çalışıyor diyelim.
Öyle genellerim ki bazı meslek ve işleri konuya ban yeriz.
Kimse kimseye yaptığı işe hakaret eder şekilde konuşmasın.
Ayıp !!!
Ben de sevmiyorum vavacars'ı. Kardeşim, nedir öyle hep esnaf arabası al-sat :) :hihih:
Bir ara 500k TL sınırı koymuşlardı kendilerine şimdi 1500k TL yapmışlar galiba.
Bakınız carvak sitesine ferro bilem var satılık, adamlar boyut atlamış.
Satılık Ferrari California 2013 Araba | Garantili | 227825 (https://www.carvak.com/tr/ferrari-california-43-f149-cali-2013-satilik-araba-227825)
EQC bilem var
Satılık Mercedes Benz EQC Serisi 2020 Araba | Garantili | 227343 (https://www.carvak.com/tr/mercedes-benz-eqc-serisi-400-4matic-2020-satilik-araba-227343)
Şaka bir yana ikinci el araba alsam ilk bu tür sitelere bakarım, çoğu galeriden daha güvenilir geliyor bana şu an için.
Ben de sevmiyorum vavacars'ı. Kardeşim, nedir öyle hep esnaf arabası al-sat :) :hihih:
Bir ara 500k TL sınırı koymuşlardı kendilerine şimdi 1500k TL yapmışlar galiba.
Bakınız carvak sitesine ferro bilem var satılık, adamlar boyut atlamış.
Satılık Ferrari California 2013 Araba | Garantili | 227825 (https://www.carvak.com/tr/ferrari-california-43-f149-cali-2013-satilik-araba-227825)
EQC bilem var
Satılık Mercedes Benz EQC Serisi 2020 Araba | Garantili | 227343 (https://www.carvak.com/tr/mercedes-benz-eqc-serisi-400-4matic-2020-satilik-araba-227343)
Şaka bir yana ikinci el araba alsam ilk bu tür sitelere bakarım, çoğu galeriden daha güvenilir geliyor bana şu an için.
Kalinla isaretledigim yere +1 de benden. Galeriye gitsem ayri dumen, sahibinden almaya kalksam ayri dumen potansiyeli var. Bu arkadaslar en azindan malin arkasindalar.
Grimlord
27-12-2022, 11:21
Citröen C5 aircross için fiyat almış arkadaşım, sanırım c suvlar arasında en rahat bulunan araçlardan.
Düşünen olursa dizel full paket ( shine bold galiba ) 1 milyon 155 bin demişler galiba. (kayseri bayisi)
Yılbaşından sonra minimum yüzde 10 var zam var demişler yine :D
Yakın zamanlarda i10, picanto yada i20 otomatik için araç bulabilen var mı ? Arkadaş ilk aracını almak istiyor da maddiyatı bunların 0 lara yetiyor ama herkes yok çekiyor :) bi buraya sormak istedim
İ20n sırasına girsek kaç ay bekleriz ki acaba.
eminkilic61
30-12-2022, 16:08
İ20n sırasına girsek kaç ay bekleriz ki acaba.
maddi duruma göre 1 hafta ila 11 hafta arası maalesef
çünkü elden verilecek nakite bakıyorlar
Megane bile bulamıyoruz, alan alana.
Bayon, Megane için yardımcı olabilecek var mı ?
Onurkk06
31-12-2022, 16:42
Dün öylesine bi vw bayisine gittim araba yoktur en kötü bakarız demiştim birtane Taigo var füme renk dediler ben de aldım geçtim, satıştaki arkadaş da araca ekstra abuk subuk şeyler ekleyip fiyat yükseltmedi bakalım fiyatlar ne olacak çok merak ediyorum
Kalinla isaretledigim yere +1 de benden. Galeriye gitsem ayri dumen, sahibinden almaya kalksam ayri dumen potansiyeli var. Bu arkadaslar en azindan malin arkasindalar.
Kesinlikle oyle. Ben suanki aracimi yaklasik 5 ay once aldim Carvak'tan. Ben bu durumdan rahatsizin bana bir sorun var gibi geliyor dedigim her parca ile tek tek ilgilenip sifiri ile degisim yaptilar. En azindan takilan parcayi biliyorum, yapilan isi biliyorum, karsimda muhattap var ve bu islerin hic biri icin bir odeme yapmiyorum.
Ben arabami alirken piyasadan bi 20.000 tl kadar fazla gibiydi fiyati ama satis sonrasi yapilan bakim ve iscilikle zaten kendini amorti etti.
wiesmann
02-01-2023, 13:58
fiat' ta yardımcı olabilecek satış danışmanı var mıdır?
Kesinlikle oyle. Ben suanki aracimi yaklasik 5 ay once aldim Carvak'tan. Ben bu durumdan rahatsizin bana bir sorun var gibi geliyor dedigim her parca ile tek tek ilgilenip sifiri ile degisim yaptilar. En azindan takilan parcayi biliyorum, yapilan isi biliyorum, karsimda muhattap var ve bu islerin hic biri icin bir odeme yapmiyorum.
Ben arabami alirken piyasadan bi 20.000 tl kadar fazla gibiydi fiyati ama satis sonrasi yapilan bakim ve iscilikle zaten kendini amorti etti.
Hangi parçaları sorgusuz sualsiz değiştirdiler?
Arabayı teslim etmeden önce mi değiştirdiler?
AliGizda
02-01-2023, 19:40
Bende Carvak' tan 2012 Astra 1.3 Sedan aldım, araç 150.000 KM altında olduğu 3 ay 5000 KM standart garanti kapsamındaydı. Fiyatı da o zaman aşırı sayılabilecek bir fiyat değildi.
Tam 4700 KM 2,5 ay sonra 1.3 Astra' larda kronik olan priz direk bilyasını dağıldı, dışarda 'tanıdık' vasıtasıyla aradığım ustalar 15.000 TL istedi. Aldığım Carvak bayiisinin yönlendirmesiyle müşteri hizmetlerini aradım ücretsiz bir şekilde aracımı 1 haftada yapıp teslim ettiler.
İ20n için şu videoyu izleyip bi gaza gelerek bayilere gittim ama yeni yıl mevzusundan 1m den aşşa teklif sunamadılar. Bi heyecanım vardı onuda elimden aldılar. Yazık ettiler peh. İ20 yede 1m verilmez sanırım.
Aramızda hiç sanmıyorum ama liste fiyatından yardımcı olabilecek danışman varsa koştur koştur gelirim :)
https://youtu.be/YzoUcM75tBw
i20n alıp youtubea video koymayanın arabasını bayiler geri alıyor heralde ;)
eminkilic61
02-01-2023, 20:12
i20n alıp youtubea video koymayanın arabasını bayiler geri alıyor heralde ;)
evet, ekstra indirim sağlıyorlar
KoramiraL
02-01-2023, 20:19
Selamlar, Audi de A6 ve A3 bulmak çok zor, Q2 bulubabilir, Q3 bir ihtimal. S3 bulunabiliyor.
İl içi pazar payı ve servis girişi için şehir dışına satmayan çok marka vs bayi var. Haklı sebepleri var....
A6 buluna biliyor ama çok hızlı olmanız lazım, aynı şekilde SuperB içinde, en son C200 4matic kiraladık temmuz ayında sıraya girdik öyle diyim :D
maddi duruma göre 1 hafta ila 11 hafta arası maalesef
çünkü elden verilecek nakite bakıyorlar
Var mı yardımcı olabilecek birisi ? Ciddi alıcı olarak ?
Hayır hocam aracı aldıktan yaklaşık 2 ay sonra kendim talepte bulundum
Ön Fren Balataları
Arka Fren Balataları
Enjektörler
Erdem K.
03-01-2023, 08:14
sıfır CLA elinde olan satış danışmanı var mı ?
eminkilic61
03-01-2023, 08:28
Var mı yardımcı olabilecek birisi ? Ciddi alıcı olarak ?
kişisel olarak tanıdığım yok, elden para istedikleri için telefonda araba yok çekiyorlar.
bayiilere gidip ciddi niyeti belli edince bir anda olmayan araba çıkıyor
PiscocuK
03-01-2023, 08:32
kişisel olarak tanıdığım yok, elden para istedikleri için telefonda araba yok çekiyorlar.
Sözde geçen sene son aracı ben almıştım..Benden sonra en az 10 kişi daha i20n aldı :)
Bedavaya verdik arabayı be
eminkilic61
03-01-2023, 10:41
Sözde geçen sene son aracı ben almıştım..Benden sonra en az 10 kişi daha i20n aldı :)
Bedavaya verdik arabayı be
10 mu 110 mu? :D :D
PiscocuK
03-01-2023, 10:49
10 mu 110 mu? :D :D
düşün işte ben grupta 1 ay kadar anca kaldım :)
Beyler acil tarafından Peugeot 308 Gt lazım.Özellikle yeşil , mavi , kırmızı renk.Var mı yardımcı olabilecek :)
Kardeşim İstanbul'da 2 bayiye gidip "Yaa yok mu bu işin kolay bi yolu kaç aydır gelip gidiyorum araba alamıyorum." demiş zarf atmış ama kimse elden para istememiş.
eminkilic61
03-01-2023, 17:53
Kardeşim İstanbul'da 2 bayiye gidip "Yaa yok mu bu işin kolay bi yolu kaç aydır gelip gidiyorum araba alamıyorum." demiş zarf atmış ama kimse elden para istememiş.
insaflı kişilere denk gelmiş :D
Fiyat listeleri gelmiş 802k olmuş i20n
eminkilic61
04-01-2023, 18:27
Fiyat listeleri gelmiş 802k olmuş i20n
2022 model 802
2023 model 826
gerçi ellerinde 2022 kalmamıştır
hothatch
04-01-2023, 19:20
i20N için bayiye gidip sihirli sözcükleri söylerseniz şirin babanın saklandığı garajı görebilirsiniz :D Şaka bir yana Emin'in de dediği gibi bayiler elden para istediği için bilmedikleri insanlara bilgi vermiyorlar benim alma sürecim tam 8 ay sürmüştü. Anahtar cümle genellikle "liste fiyatı üzerinde olduğunu biliyorum, sizi anlıyorum, bu parayı elden verebilirim sorun değil" şeklinde oluyor. Bu cümle ile bir çok yerde araba yok demelerine rağmen konuşmamızın sonunda aslında araç olduğunu öğrendim. Bir de bir kaç kez gidip görüşüp güven sağlamanız gerekebilir, çok fazla şikayet olduğu için onlar da süreci böyle yönetiyorlar.
Bu durum gerçekten tam bir saçmalık ancak günümüzde Türkiye'ye B sınıfında bu donanım ile giren Hothatch olmadığı için onlar da bizleri sömürebildikleri kadar sömürüyorlar.
eminkilic61
04-01-2023, 19:38
Bir de bir kaç kez gidip görüşüp güven sağlamanız gerekebilir,
paranla rezil olmak, enter
Black_Eagle
04-01-2023, 20:30
3 ay önce 3.9 milyona aldığım aracı ilana koymadan dost meclisinde 4,5 teklif gelince verdim. Bayileri aşındırmaya başladım ama premium segment sıkıntılı. 6 milyona kadar alınabilecek sıfır araç tanıdığı bildiği bayi varsa bilgi verirse sevinirim.
eminkilic61
04-01-2023, 20:52
3 ay önce 3.9 milyona aldığım aracı ilana koymadan dost meclisinde 4,5 teklif gelince verdim. Bayileri aşındırmaya başladım ama premium segment sıkıntılı. 6 milyona kadar alınabilecek sıfır araç tanıdığı bildiği bayi varsa bilgi verirse sevinirim.
borusan'da şansızını denemeniz lazım
Black_Eagle
04-01-2023, 22:36
borusan'da şansızını denemeniz lazım
Keşke m4 competion falan olsa da alsam. Orada bulabileceğim 1,6 motorlu 5 serisi olur sadece
Izmir içi veya çevre illerden sıfır km peugeot partner, Citroën Berlingo veya Opel Combo cargo arıyoruz. Yardımcı olabilecek satış danışmanı var mı? Araç bulamıyoruz, biraz aciliyeti var.
eminkilic61
05-01-2023, 03:44
Keşke m4 competion falan olsa da alsam. Orada bulabileceğim 1,6 motorlu 5 serisi olur sadece
belki bir ihtmal csl'lerden biri kalmıştır
mercedes glb hakkında yardımcı olabilecek var mı?
üç adet vw caddy var servis 50k seramik+film parası istiyor başka hesaba atmak koşulu ile liste fiyatına veriyor
hay amk böyle katakullinin de he
amerikada açık açık "price adjustment/fiyat ayarlaması" diye aracın bayideki orjinal spec sheet'inde fiyatın altına ilave ediyorlar delikanlı gibi. 45'lik yeni typer oluyor sana 75 bin dolar hahahahahah
burada da böyle yapsınlar insanlar can çekişmesin ya bu ne zulüm
hay amk böyle katakullinin de he
amerikada açık açık "price adjustment/fiyat ayarlaması" diye aracın bayideki orjinal spec sheet'inde fiyatın altına ilave ediyorlar delikanlı gibi. 45'lik yeni typer oluyor sana 75 bin dolar hahahahahah
burada da böyle yapsınlar insanlar can çekişmesin ya bu ne zulüm
orada rusvet cidden yasak ve kol degil adam boyu ceza oldugu icin alenen yaziyor, mal bu bendeki fiyat da bu diye. Bizde de rusvet yasak, yersen...
i20n arıyorum, İstanbul'da mart oncesi elinde araç olan bayii yok sanıyorum onlar da emin konuşmuyor.
Var mı goren bilen duyan yer farketmez ?
eminkilic61
05-01-2023, 17:29
i20n arıyorum, İstanbul'da mart oncesi elinde araç olan bayii yok sanıyorum onlar da emin konuşmuyor.
Var mı goren bilen duyan yer farketmez ?
bursa inallar 1.330.000, yeni gelmiş araç
(kulaktan duyma bilgi, şansınızı deneyin)
Grimlord
05-01-2023, 17:59
Yanlış okumadık değil mi? Liste fiyatı 802 bin gözüken araç 1.3 lira olarak mı satılıyor gerçekten? :D
mercedes glb hakkında yardımcı olabilecek var mı?
üç adet vw caddy var servis 50k seramik+film parası istiyor başka hesaba atmak koşulu ile liste fiyatına veriyor
Caddy hangı bayıde acaba ? Almayı dusunuyorum fakat arac bulamadım.
İ20N’e imkansız gözüyle bakmıyorum, zaten bence “milyon” edecek bir araç değil. En azından şimdilik. Zamanında fk2 aradık bulamadık, i20n aradık bulamadık, golf R aradık bulamadık :) adamın yoksa araç konusunda şanssız oluyorsun :)
131mirafiori
06-01-2023, 06:29
Bu rakamın kulaktan kulağa bu kadar yükseldiğine inanmak istiyorum...
Yokmuş bayiide, yaza doğru diyorlar.
eminkilic61
06-01-2023, 08:27
Yanlış okumadık değil mi? Liste fiyatı 802 bin gözüken araç 1.3 lira olarak mı satılıyor gerçekten? :D
evet, bir milyon üç yüz otuz bin türk lirası
araç resmide geldi bayiiden
kulaktan kulağa değil de whatsapp'te mesaj ileterek artmamıştır :D
Bu fiyata biri aracı satın alırsa, bir sonrakine 1.5m isterler. Bu işler böyle maalesef.
Kimse almasa bu fahis rakama çıkılmaz ama alan varsa bende isterim diye düşünüyor demek ki bayi.
Üzücü şu geldiğimiz durum, herkesin de suçu var bunda yalnızca bayiler değil.
Avrupada resesyon başladı gibi bişey.
Merakla bekliyorum yatırım amaçlı araba alanlar aldıklarına göre nasıl bozduracak akalım o arabaları :)
eminkilic61
06-01-2023, 14:08
Bu fiyata biri aracı satın alırsa, bir sonrakine 1.5m isterler. Bu işler böyle maalesef.
Kimse almasa bu fahis rakama çıkılmaz ama alan varsa bende isterim diye düşünüyor demek ki bayi.
Üzücü şu geldiğimiz durum, herkesin de suçu var bunda yalnızca bayiler değil.
dediklerinize katılıyorum ama bu rakama da satarlar maalesef
evet, bir milyon üç yüz otuz bin türk lirası
araç resmide geldi bayiiden
kulaktan kulağa değil de whatsapp'te mesaj ileterek artmamıştır :D
Allah selamet versin, telefonda yok diyip aracıyla falan 1.3 cekiyolarsa o ticaret zaten o dükkanla yapılmaz.
Ha biri gelir alır o ayrı herkesin cebi kendine, benim psikolojik sınırımı geçen paralar bu araba icin.
CelalMrz
06-01-2023, 17:07
Mercedes tır için bayiler 2024e kadar sıra vermiyo. Var mıdır man scania mercedes bayilerde çekici satışı için yardımcı olabilecek?
kalipson
06-01-2023, 18:06
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme Atasözünü genelde hep anımsamışımdır; lakin açık yüreklilikle diyebilirim ki i20N'e, çok çok aykırı veya sıradışı özelliklerde (sallıyorum bi drift modu gibi bişey mesela) belirli adetlerde olacak special/limited edition bi serisi bulunmadıkça 1M üzeri benden kuruş çalışmaz.. bırakın 1.3ü falan.
Hatta halihazırdakine 800K bile veremem ben, ben versem içim el vermez.
eminkilic61
06-01-2023, 19:14
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme Atasözünü genelde hep anımsamışımdır; lakin açık yüreklilikle diyebilirim ki i20N'e, çok çok aykırı veya sıradışı özelliklerde (sallıyorum bi drift modu gibi bişey mesela) belirli adetlerde olacak special/limited edition bi serisi bulunmadıkça 1M üzeri benden kuruş çalışmaz.. bırakın 1.3ü falan.
Hatta halihazırdakine 800K bile veremem ben, ben versem içim el vermez.
halihazırdakine Türkiye şartlarında 800 verilir, bu bir gerçek maalesef
Hyundai Türkiye daha da uyumaya devam etsin bayilerinin bu açgözlülüğüyle çok müşteri kaybederler. Akılları başına geldiğinde artık çok geç olur. :)
araç başı 5000euro verince sıra geliyor :D
Hyundai Türkiye daha da uyumaya devam etsin bayilerinin bu açgözlülüğüyle çok müşteri kaybederler. Akılları başına geldiğinde artık çok geç olur. :)
Türklerde var olan balık hafıza oldukça hiçbirşey olmaz, hatırlnmaz.........
eminkilic61
07-01-2023, 14:09
her marka çok rahat; alıyorsan al, almıyorsan alacak var..
https://twitter.com/habercikarinca/status/1611801602779758592?t=1CwtMSf_9FLNrHLBR84P9w&s=19
Birileri devlet ile otomobil işlerini birbirinden ayırmamış anlaşılan.....
eminkilic61
08-01-2023, 10:26
https://twitter.com/habercikarinca/status/1611801602779758592?t=1CwtMSf_9FLNrHLBR84P9w&s=19
Birileri devlet ile otomobil işlerini birbirinden ayırmamış anlaşılan.....
gülsem mi, ağlasam mı bilemedim:D
gülsem mi, ağlasam mı bilemedim:D
geçen ay 14 tane taigo bir şirkete filo teslimatı yaptım, araçlar 1 ay kadar plakalı şekilde bahçemde durdu, 7-8 tane taigo başka bir şirkete filo teslimatı yaptım, onlar 1 hafta kadar parkımda plakalı durdu, bugün 4-5 tane Troc tır ile bir filo satın alan şirkete gitti.
Uzaktan bakan biri stokçu der, almış plaka takmış vs vs der.
Tesim ettiğim 14 araçlık filodaki araçlar ayda 10.000 km yapan araçlar öyle al-satçı adamlar değil.
Bu yüzden bu tür videoların gerçekten içeriğindeki araçları öğrenmek gerekli.
Stoklayan yokmu, fazlasıyla var, Avm otoparkları, katlı otoparklar, köylerdeki hayvan damları vs vs :)
eminkilic61
10-01-2023, 08:41
engellilere araç satmayan birçok firma varmış ankarada
daha doğrusu liste fiyatından satmayan ve istedikleri paralar 100.000'den başlıyormuş
engellilere araç satmayan birçok firma varmış ankarada
daha doğrusu liste fiyatından satmayan ve istedikleri paralar 100.000'den başlıyormuş
Aynen öyle.Honda bayisi elden 130 bin istedi mesela Eco Elegance.Troc Life aldık arkadaşıma Style limit dışı kaldı.Elden 100k civarı bir para vererek maalesef..
eminkilic61
10-01-2023, 09:01
Aynen öyle.Honda bayisi elden 130 bin istedi mesela Eco Elegance.Troc Life aldık arkadaşıma Style limit dışı kaldı.Elden 100k civarı bir para vererek maalesef..
gerçekten karakter sorgusu yapılsa çok insan sınıfta kalacak
Yanlış anlamayın ama bu halka çok güzel oldu , yıllarca galericiler şöyle böyle diye arkamızdan atıp tuttular. Yok ben kurumsaldan alırım , yok dıst. , yok bayi dışında araba almam diye diye bu hale getirildi konu. Kusura bakmayın ama en büyük yamyam bayiler çıktı. Çalışanından tut müdürüne ordan patronuna girdikleri hal ve hareketler normal değil. Yıllarca galerinin kazandığı para sorgulandı 1 milyonda 100 bin mi kazanılır şimdi ne güzel bayi sıraya 100bin üstü istiyor. İkinci eldede araba yok sattığımız arabayı yerine koyamıyoruz ama müşterye saygısızlık yapmıyoruz alıyosan al kardeşim demiyoruz .
geçen ay 14 tane taigo bir şirkete filo teslimatı yaptım, araçlar 1 ay kadar plakalı şekilde bahçemde durdu, 7-8 tane taigo başka bir şirkete filo teslimatı yaptım, onlar 1 hafta kadar parkımda plakalı durdu, bugün 4-5 tane Troc tır ile bir filo satın alan şirkete gitti.
Uzaktan bakan biri stokçu der, almış plaka takmış vs vs der.
Tesim ettiğim 14 araçlık filodaki araçlar ayda 10.000 km yapan araçlar öyle al-satçı adamlar değil.
Bu yüzden bu tür videoların gerçekten içeriğindeki araçları öğrenmek gerekli.
Stoklayan yokmu, fazlasıyla var, Avm otoparkları, katlı otoparklar, köylerdeki hayvan damları vs vs :)
Çamlıca Camii otoparkının sebebi çözüldü, SetCard filo şirketininmiş hepsi. şirket merkezi çok yakın, en yakın en büyük park alanı da orası. herifler kiralamışlar orayı ama şimdi mevzu oldu diye bir de arabaları alıp götürmüşler
aldınız bitti neyse mecburdunuz diyelim onu anlarım ama gidip ticaret bakanlığına cimere her yere şikayet etmediniz mi? markanın merkezini arayıp sövmediniz mi?
sessiz kalıyorsanız siz de suça ortaksınız maalesef. siz bir şeyi ispatlayamazsınız belki ama usulsüzlüğe göz yumulmayacaksa denetime gider belalarını öperler belki, denemeden bilinmez
2022 0km si 638.000 TL olan ( maalesef ki bulunması zor ) Polo 1.0 Tsi Dsg aracın 2021 7.000 km de olanını 790.000 TL den satma çabası nedir ?
Bayi %2 kar marjıyla çalışsın, son kullanıcı aldığı paranın 2 katına hatta 1 yaş daha yenisinin 150.000 TL fazlasına satsın.
Kim YAMMAM ?
Herkes yamyam olmuş, başkası yapınca YAMYAM, kendisi yapınca ticaret.
Kimse sütten çıkmış Ak Kaşık değil.
Son 2-3 yıldır Türkiye de ticaretin cılkı çıktı. Ev-Araba en başta olmak üzere ticaretin döndüğü her yerde düzen bozuk...
Ama galerici, ama müteahhit, ama bayi, ama marketçi ama yapı marketçi...., yada normal meslek sahibi olup ayaklı galerici...... Herkes yolunda
2022 0km si 638.000 TL olan ( maalesef ki bulunması zor ) Polo 1.0 Tsi Dsg aracın 2021 7.000 km de olanını 790.000 TL den satma çabası nedir ?
Bayi %2 kar marjıyla çalışsın, son kullanıcı aldığı paranın 2 katına hatta 1 yaş daha yenisinin 150.000 TL fazlasına satsın.
Kim YAMMAM ?
Herkes yamyam olmuş, başkası yapınca YAMYAM, kendisi yapınca ticaret.
Kimse sütten çıkmış Ak Kaşık değil.
Son 2-3 yıldır Türkiye de ticaretin cılkı çıktı. Ev-Araba en başta olmak üzere ticaretin döndüğü her yerde düzen bozuk...
Ama galerici, ama müteahhit, ama bayi, ama marketçi ama yapı marketçi...., yada normal meslek sahibi olup ayaklı galerici...... Herkes yolunda
KİM YAMYAM olacaktı :)
207_TR sorunun cevabı belli de,
bayi %2 ile mi çalışıyor?
yada gercekten araç yokta satamıyor mu, benim hiç inanasım gelmiyor çünkü
207_TR sorunun cevabı belli de,
bayi %2 ile mi çalışıyor?
yada gercekten araç yokta satamıyor mu, benim hiç inanasım gelmiyor çünkü
Avrupa ülkelerinde akrabalar, arkadaşlar var. Hiçbirinde araba sıkıntısı yok valla.
Gir galeriye, istediğini al çık diyorlar.
Elden parayı nakit mi verdiniz, banka havalesi filan mı? Banka havalesi ise sıradan bir ilamsız icra takibiyle aslında bi sallamak lazım bu elden alanların ağacını. Uğraşılırsa bişeyler çıkartılabilir aslında.
aldınız bitti neyse mecburdunuz diyelim onu anlarım ama gidip ticaret bakanlığına cimere her yere şikayet etmediniz mi? markanın merkezini arayıp sövmediniz mi?
sessiz kalıyorsanız siz de suça ortaksınız maalesef. siz bir şeyi ispatlayamazsınız belki ama usulsüzlüğe göz yumulmayacaksa denetime gider belalarını öperler belki, denemeden bilinmez
Ya hocam araba almak için gittiğimiz bütün bayiler aynı.Hangi birini şikayet edeceksin.Zaten engelli raporuyla alınacak olmasa çekilir mi bunların bu ahlaksızlığı.
Elden parayı nakit mi verdiniz, banka havalesi filan mı? Banka havalesi ise sıradan bir ilamsız icra takibiyle aslında bi sallamak lazım bu elden alanların ağacını. Uğraşılırsa bişeyler çıkartılabilir aslında.
Elden verdiler hocam.Arabayı alan arkadaşım avukat zaten.Napar artık bilmiyorum.Elden verildiği için yapacak bişey yok gerçi ama :)
Ya hocam araba almak için gittiğimiz bütün bayiler aynı.Hangi birini şikayet edeceksin.Zaten engelli raporuyla alınacak olmasa çekilir mi bunların bu ahlaksızlığı.
bu çok ayrı bir kansızlık ama. valla hangi bayiler yaptı bunları bana yazın ben şikayet edeceğim Allah rızası için
Gökhan Kavuştu
11-01-2023, 13:29
Merhabalar, Easy paket Egea almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilecek bir satış danışmanı üyemiz var mı?
Merhabalar, Easy paket Egea almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilecek bir satış danışmanı üyemiz var mı?
şuan cennete gitmek istiyorum falan desen daha olası bir durum. ötv açıklandığından beri arıyorum fakat yok
Corolla Cross Passion X mi ne en dolusu ve Qashqai Platinum sanırım yine en dolusu için elinde olan, bayide birilerini bilen var mıdır?
Corolla Cross Passion X mi ne en dolusu ve Qashqai Platinum sanırım yine en dolusu için elinde olan, bayide birilerini bilen var mıdır?
Gecen haftalarda xtrail alirken yuzbasiogullarinda hazirda vardi, sormak istersen baska firmadan danisman numarasi atabilirim,
yıldırımbyzt
11-01-2023, 23:35
şuan cennete gitmek istiyorum falan desen daha olası bir durum. ötv açıklandığından beri arıyorum fakat yok
Takasta vericek aracınız varsa bayilerde araç var şuanda ama araçlara verilen fiyatlar+ satılacak araçlara eklenen sözüm ona ekstralar ile uçuk kaçık paralara geliyor.
Bu gün bir bayi önce araç yok dedi kasım ayından beri sıra var vs diye ekledi takasta araç verince ayın 16 sı teslimli araç bir anda çıktı nasıl olduysa, başka bir bayi araç fiyatının %75 lik kısmı kadar kapora olursa 15 gün içinde teslim olacağını söyledi.
Black_Eagle
12-01-2023, 10:56
Audi bayilerde s3 var. Alınır mı sizce. 2600-2700 arası fiyat veriyorlar.
eminkilic61
12-01-2023, 10:58
Audi bayilerde s3 var. Alınır mı sizce. 2600-2700 arası fiyat veriyorlar.
beklentilere göre alınması mantıklı olabilir
Black_Eagle
12-01-2023, 11:08
beklentilere göre alınması mantıklı olabilir
Beklentiler biraz hızlı olması. Bir de buna yazılım vs çıktımı stok binmek istemiyorum biraz daha eğlenceli olsun.
eminkilic61
12-01-2023, 11:11
Beklentiler biraz hızlı olması. Bir de buna yazılım vs çıktımı stok binmek istemiyorum biraz daha eğlenceli olsun.
araç bu haliyle bile çok hızlı, yazılımları yurtdışında çıktı, yurtiçinde de Rsa falan testleri tamamlıyor, o da yakında şatışa çıkar.
düz basarım, az viraj kasarım derseniz S3 bunları çok güzel yapar. ve tasarımını ben beğeniyorum
AMA uçarım,kaçarım,yanlarım,zıplarım diyorsanız 8R size daha uygun
Black_Eagle
12-01-2023, 11:16
araç bu haliyle bile çok hızlı, yazılımları yurtdışında çıktı, yurtiçinde de Rsa falan testleri tamamlıyor, o da yakında şatışa çıkar.
düz basarım, az viraj kasarım derseniz S3 bunları çok güzel yapar. ve tasarımını ben beğeniyorum
AMA uçarım,kaçarım,yanlarım,zıplarım diyorsanız 8R size daha uygun
Anladım. Teşekkürler
Takasta vericek aracınız varsa bayilerde araç var şuanda ama araçlara verilen fiyatlar+ satılacak araçlara eklenen sözüm ona ekstralar ile uçuk kaçık paralara geliyor.
Bu gün bir bayi önce araç yok dedi kasım ayından beri sıra var vs diye ekledi takasta araç verince ayın 16 sı teslimli araç bir anda çıktı nasıl olduysa, başka bir bayi araç fiyatının %75 lik kısmı kadar kapora olursa 15 gün içinde teslim olacağını söyledi.
kapora isteyen hangi bayi kapora yollarız sıkıntı yok
İstanbul SON DAKİKA! on Instagram: "OTOPARKTA ONLARCA SIFIR ARAC!
@istanbul.sondakika
Maslak Ağaoğlu 1453’un otoparkında onlarca sıfır aracın park halinde olduğu bildirildi. Aracların neden burada olduğu acıklanmadı." (https://www.instagram.com/reel/CnUQaLqhuT_/?igshid=Yzg5MTU1MDY=)
1 tane i20n gördüm otoparktaki arabalar kimin acaba
peugeot citroen satan var mı aramızda. 408 için yardımcı olabilecek?
Peugeot 308 veya Golf için yardımcı olabilecek olan satış danışmanı üyemiz var mı?
Egea Cross 1.4 fire urban için yardımcı olabilecek biri var mı? yada yönlendirebileceğiniz biryer. Sıra varsa sıraya yazılmaya da okeyim Çalıştığım için bayiye uğrayamıyorum telefonlara cevap vermiyor hiçbir bayi. Peşin para alıcam yukarıda belirtildiği gibi %75 kaporada veririm %100 de :)
duster 4 çeker konusunda yardımcı olabilecek biri varmı
cembasmaci
19-01-2023, 12:37
Bir akrabamıza sıfır Corolla Bakıyoruz. 1600 cc altı ve otomatik vites olacak. Özürlü indirimi ile alacak. Toyota plazalarda satış sorumlusu arkadaşlar var ise dönüş yaparsa çok sevinirim. Marttan evvel araç yok diyorlar...
phoenixs
19-01-2023, 19:13
Bir akrabamıza sıfır Corolla Bakıyoruz. 1600 cc altı ve otomatik vites olacak. Özürlü indirimi ile alacak. Toyota plazalarda satış sorumlusu arkadaşlar var ise dönüş yaparsa çok sevinirim. Marttan evvel araç yok diyorlar...
Hocam Ankara istanbul yolundaki toyota bayisine gittim yeni normal corolla sürekli bayiye geliyor almak isterseniz hemen yardımcı olabilirim dedi bilginiz olsun.Fakat corolla CROSS yok bilginiz olsun.
buna ek olarak mart ayında corolla yeni makyajlı hali karşımız da olacak bekleminizi öneriirim.
Egea Cross 1.4 fire urban için yardımcı olabilecek biri var mı? yada yönlendirebileceğiniz biryer. Sıra varsa sıraya yazılmaya da okeyim Çalıştığım için bayiye uğrayamıyorum telefonlara cevap vermiyor hiçbir bayi. Peşin para alıcam yukarıda belirtildiği gibi %75 kaporada veririm %100 de :)
fiat otokoça uğradım dün.
egea için çok sıra var dedi ki egea ben aramıyorum ama sana belki yardımcı olabilir.
haftasonu kontenjan belli olcakmış. bu aralar bir iletişim kurmaya çalış derim
barakuda26
19-01-2023, 21:05
X bir hyundaı bayisi liste fiyatı üzerine 130 bin lira ekleyip öyle fiyat veriyor ve araç vardı elinde 3 gün öncesine kadar, hediye cam filmi yapıyordu bide :D
Vw - Audi grubunda araç konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
X bir hyundaı bayisi liste fiyatı üzerine 130 bin lira ekleyip öyle fiyat veriyor ve araç vardı elinde 3 gün öncesine kadar, hediye cam filmi yapıyordu bide :D
i20n için mi ?
barakuda26
19-01-2023, 22:26
i20n için mi ?
I20 Style, Elite ve Bayon için
131mirafiori
20-01-2023, 09:34
I20 Style, Elite ve Bayon için
N bile değil şaka gibi...
duster 4 çeker konusunda yardımcı olabilecek biri varmı
Ben tabi ki :) ama az sabır :) bu arada renault konusundada dileyene yardımcı olmya çalışırım.
cembasmaci
22-01-2023, 18:46
Bahsetmiş olduğunuz bayinin adı nedir ? Herhangi bir telefon veya satış temsilcisi ismi var mı ?
Ben tabi ki :) ama az sabır :) bu arada renault konusundada dileyene yardımcı olmya çalışırım.
hocam posta kutun kitlenmiş durumda :D çok büyük bir sır değilse stoklar yaklaşık ne zaman rahatlar bilginiz var mı?
Selamlar, raporlu olacak şekilde araç bakıyoruz yardımcı olabilecek varmı?
Hocam Ankara istanbul yolundaki toyota bayisine gittim yeni normal corolla sürekli bayiye geliyor almak isterseniz hemen yardımcı olabilirim dedi bilginiz olsun.Fakat corolla CROSS yok bilginiz olsun.
buna ek olarak mart ayında corolla yeni makyajlı hali karşımız da olacak bekleminizi öneriirim.
Hangi bayi acaba?
phoenixs
25-01-2023, 14:20
Hangi bayi acaba?
TOYOTA PLAZA ALJ ANKARA istanbul yolunda
peugeot traveller
citroen spacetourer
opel zafira xl
fiat ulysse
hyundai i20
şu araçlardan herhangi biri için var , yok , gelecek vs yardımcı olabilecek var mıdır?
Vtec2Mesut
26-01-2023, 22:50
ötv muafıyetlı arac alıcaz byle bır perısanlık rezalet yok sankı bızım verdımız para degılmıs gıbı nerdeyse araba sızın neyınıze dıyecekler zaten bırton engel varken bırde arac bayılerının engel olması uzucu cok hatırlamıyorum hangı marka oldunu ama lımıt 1 mılyon 4 bınlara ocak zammı ıle arac fıyatını 1 mılyon 5 bın olarak belırlenmıs saka gıbı resmen almamız ıcın yapılmıs bır hareket
mehmet6r
27-01-2023, 08:08
ötv muafıyetlı arac alıcaz byle bır perısanlık rezalet yok sankı bızım verdımız para degılmıs gıbı nerdeyse araba sızın neyınıze dıyecekler zaten bırton engel varken bırde arac bayılerının engel olması uzucu cok hatırlamıyorum hangı marka oldunu ama lımıt 1 mılyon 4 bınlara ocak zammı ıle arac fıyatını 1 mılyon 5 bın olarak belırlenmıs saka gıbı resmen almamız ıcın yapılmıs bır hareket
yeni değerlendirme ile bir çok marka bir çok model ötv muafiyeti ile alınabiliyor limite takılmadan. premium sınıf ve üst segmentler sınıra takılıyor denebilir. Araç yok deseniz anlarım o farklı bir konu ? Beklentiniz ne acaba?
yeni değerlendirme ile bir çok marka bir çok model ötv muafiyeti ile alınabiliyor limite takılmadan. premium sınıf ve üst segmentler sınıra takılıyor denebilir. Araç yok deseniz anlarım o farklı bir konu ? Beklentiniz ne acaba?
Şuan C segment sedan ,hb , suv modellerin sadece en baz modelleri kaldı neredeyse.Bir zam gelirse onlar da limit dışı kalacak.Bir çok marka model alınamıyor yani.
Bu 0 araçlara her ay en az bir kere zam gelme olayı nedir acaba? Geçen sene 2022 temmuzdan beri neredeyse dolar %9 oynamasına rağmen her ay zam var. Kasımda ötvye cogu marka araçlarını sokmamak için 2 kere zam yapan bile oldu. Kasımdan beri dolar aynı neredeyse. Aralık ocak şubat hiç birini es geçmedi markalar. Opel vs yine fiyat güncelliyor… 0 araba zaten yok , olmayan şeyi istisnasız zamlama her ay var
Vw icin stok vs bilgi verebilecekler dm atarsa sevinirim
PSA yada stallanis tellanis stellio pipis temsilcisi varsa
05334291049
Size yazdım ama gelen kutunuz dolu maalesef
Corolla Cross hakkında yardımcı olacak biri varmıdır?
Buradan da yazayım, anadolu yakası Hyundai uçar bayii i20N için 4 kişi var sırada araç gelecek, gelince arayıp bilgi vereceğim en yüksek rakamı veren alır dedi nasıl ama :)
kalipson
02-02-2023, 16:03
Buradan da yazayım, anadolu yakası Hyundai uçar bayii i20N için 4 kişi var sırada araç gelecek, gelince arayıp bilgi vereceğim en yüksek rakamı veren alır dedi nasıl ama :)
Oldu olacak açık arttırma yapsınlar, tam olsun.. Aslına bakarsan bi nevi adı konulmamış açık arttırma olmuş zaten bu muhabbet :D
https://twitter.com/ruuuudvan/status/1621121510424420354
fiata tweet attım. etkileşim sayısı artarsa bir yetkili en azından bir açıklama yapacaktır.
rica etsem tweeti gerek yorum gerek goruntulemeyle destekler misiniz.
iyice suyunu çıkarttılar valla .ikinci eller sıfırdan fazla fiyata satılmasını, sıfır aracın liste fiyatının üstünün etikliğini kabullenmeye başlıcaz nerdeyse
https://twitter.com/ruuuudvan/status/1621121510424420354
fiata tweet attım. etkileşim sayısı artarsa bir yetkili en azından bir açıklama yapacaktır.
rica etsem tweeti gerek yorum gerek goruntulemeyle destekler misiniz.
cevap yazmışlar ama elle tutulur bir cevap var mı?
pejo , citroen , opel , hyundai gibi markaların internet sitelerinde talep formunu zaman zaman dolduruyorum. ertesı gun bir kesinlikle arıyorlar.
izniniz var ise bayi sizinle iletişime geçecek diyorlar.
izin verirsem ki hep arayabilirler diyorum.
bayiden biri arıyıp araç yok gelmicek diyor :)
klasik isim yazdırma .haftaya kota açılcak yine arayın demeler fln oluyor.
başka hiçbir gelişme yok.
ben açıkcası merhaba aracınız geldi bayimize buyrun diye telefon ettiklerinide sanmıyorum.
twitterdan şansımı denemeye karar verdim.
deneyip bunuda görücez.
eminkilic61
03-02-2023, 10:00
audi a6 almak isteyenler, fazladan 700.000 gibi bir rakam vererek, A6 alma şerefine sahip olabilir.
aradaki farkla avrupada 3-4 yaşında a6'da alabilirsiniz...
audi a6 almak isteyenler, fazladan 700.000 gibi bir rakam vererek, A6 alma şerefine sahip olabilir.
aradaki farka burada da hatiri sayilir araclar alinir, eski arac alinip toplanir hatta ustune de 1-2 yillik yakit parasi kalir, halihazirda arabam var diyene, islek caddede cigkofteci acilir, zabitada tanidik var diyene kofte ekmek arabasi alinir, ici doldurulur, ikinci el cihazlarla veteriner klinigi acilir... Abi 700.000 nedir?
fazladan?
700 mü bin?
yedi-yüz-bin?
Shadow_Dancer
03-02-2023, 10:48
Valla yaklaşık 3 hafta önce iş yerinde otururken arabamın aynı model yılı ve donanımındaki arabaları kaydettigim aramayı açtım. Ani bir kararla arabaya ilan açtım. Telefon durmadı. 2014 leon 1.2 tsi dsg 86k km'de. 560 bine verdim arabayı. Sonra aynı gün gece mavisi sıfır megane 4 joy comfort buldum stokçu ama çok efendi bir arkadastan 730'ada ondan arabayı aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama varacagım nokta şu. Buldugun anda yapıştır.. dönem öyle bi dönem
ben 690 verirsem kabul etmezler mi :(
kalipson
03-02-2023, 11:52
ben 690 verirsem kabul etmezler mi :(
Kurtarmıyo.. bize gelişi 698 :D
driver_can
03-02-2023, 16:49
Zor ihtimal kesinlikle biliyorum ama a3 sedan sline için araç geliş tarihi ile ilgili bilgi alabileceğimiz en kötü ihtimal golf rline 1.5/1.0 sıfır araç için sağlıklı bilgi alabileceğimiz bir üyemiz var mıdır ?
Valla yaklaşık 3 hafta önce iş yerinde otururken arabamın aynı model yılı ve donanımındaki arabaları kaydettigim aramayı açtım. Ani bir kararla arabaya ilan açtım. Telefon durmadı. 2014 leon 1.2 tsi dsg 86k km'de. 560 bine verdim arabayı. Sonra aynı gün gece mavisi sıfır megane 4 joy comfort buldum stokçu ama çok efendi bir arkadastan 730'ada ondan arabayı aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama varacagım nokta şu. Buldugun anda yapıştır.. dönem öyle bi dönem
yaş km olayını bir kenara bırakırsak 5F kasa Leon Megane 4'ü her türlü pataklar. Sanki o paralara 2022 Leon var.
Shadow_Dancer
04-02-2023, 10:46
yaş km olayını bir kenara bırakırsak 5F kasa Leon Megane 4'ü her türlü pataklar. Sanki o paralara 2022 Leon var.
Hiç tartışmasız haklısın ama yaş km olayı bende takıntı. Ha arada atla deve yok... hatta motor daha begendim diyebilirim.
Volvo'da çalışan varmı acaba?
Bir arkadaşımız 0 araç için kapora verdi, araç şuanda gemideymiş İspanyadan geliyor. İspanyadan tahmini gümrüğe kaç gün sürer? Şu ara para işlerini halletmeye çalışıyor da , iş için bir kaç gün olmayacak burada. Onun için sormak istedim
30-45 gun arası . cokta acele etmesin. gercı bayiden bunun bilgisini daha net verirler.
30-45 gun arası . cokta acele etmesin. gercı bayiden bunun bilgisini daha net verirler.
Teşekkürler abi cevabın için
Bir arkadaşımız 0 araç için kapora verdi, araç şuanda gemideymiş İspanyadan geliyor. İspanyadan tahmini gümrüğe kaç gün sürer? Şu ara para işlerini halletmeye çalışıyor da , iş için bir kaç gün olmayacak burada. Onun için sormak istedim
Bayiden geminin adını istesin aşağıdaki linkten takip etsin. ETA bugüne kadar takip ettiklerimde sapmadı.
MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine Traffic (https://www.marinetraffic.com)
Merhabalar
İ20N için hazirana kadar zor diyor Ankara’daki bayi
Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
speed_emre
15-02-2023, 18:56
İzmirde bazı bayiler takasa araba verirsen 1 hafta içinde araba buluyorlar.
Takas yoksa sıraya alıyorlar…
sıfır honda forza motosiklet için yardımcı olabilecek varmı (bir umut)
pazartesı gunu honda dogu batı beni aradı.
2022 model forza var 1 adet dedi.
2023 olmadığı için almadım.
146fiyat verdi. yarın bir ara bence.
Jön Türk
16-02-2023, 15:18
eskişehir bayisini aramanı tavsiye ederim
Yamaha nmax yada vespa gts bulabileceğimiz bir yer varmıdır
Sırada 1.500 kişi var sıraya yazmıyoruz deyip gönderiyorlar her gittiğinde insanları. :)
burcinkarabacak
17-02-2023, 21:40
Abiler selam bana sıfır elegance variant lazım gören duyan var mı bayiden
Sırada 1.500 kişi var sıraya yazmıyoruz deyip gönderiyorlar her gittiğinde insanları. :)
gıdersen öyle diyolar.en az 300 kişi. mayısta 2023ler için sıra başlıcakmış
bu sıfır araç işinin bokunu çıkarttılar artık. bayiler aksesuar diye, masraf karşılama diye birton ekstra rakam yansıtmayı normal hale getiriyorlar.
bu sıfır araç işinin bokunu çıkarttılar artık. bayiler aksesuar diye, masraf karşılama diye birton ekstra rakam yansıtmayı normal hale getiriyorlar.
Ve ana markalara şikayet edince sallamıyorlar bile, çünkü onlar da liste fiyatı sadece tavsiye edilen fiyat diyor. Resmen buna izin veriyorlar.
böyle diyenlerin çoğu motorları galeriye satan bayiiler.
geçen haftalarda İst/Avrupa yakasında bir 0pel bayiisi ultimate corsaya 795 bin istedi ve geldiği zamanda zam yapabileceğini söyledi. Liste fiyatı 755 olan arabaya 795 nasıl istiyorsunuz diye sorunca; açık açık o fiyatlara bi alt paketinin 0'larının sahibinden vs. gibi ortamlarda satıldığını söyleyerek o fiyata veremeyeceğini söyledi pişkin pişkin. Biraz daha darlayınca zaten TAVSIYE EDILEN adı üstünde bu fiyatı istiyoruz ehehehe tarzı geveledi. Keşke kayıt alsaydım da rezilliği görseydiniz, insanlarla dalga geçiyolar şaka gibi
speed_emre
22-02-2023, 07:49
Fiat Egea 1.6 cross lounge paket arıyorum. Siparişi için yardımcı olabilecek var mı ?
Arkadaşlar golf 1.0 etsi dsg life paket araç arıyorum. Takasa araç verebilirim 2014 golf 1.4 tsi comfortline aracımı. Yardımcı olacak arkadaşlara acılı Adana kebap ve şalgam 5lt ısmarlarım :)
Bugün Konya da bir tır Audi a3 sedan bayiye geldi. Yarın arayacağım yok çekeceklerini bile bile . Bakalım ne diyecekler
sıraya bile almıyor beni seni iyi aramışlar
başka bir bayi makyajlı geliyor ama 2022 model olarak dedi
eskişehir bayisini aramanı tavsiye ederim
orayı ve ankarayıda aradım ama maalesef yok
otomobil ruhsatlı olmak şartıyla ;
expert traveller
zafira life
jumpy
ulysse
staria
arıyorum , hangisi olursa ona göre tercih edilecek , yardımcı olabilecek var mı ?
Jön Türk
28-02-2023, 11:17
2023 Crafter Panelvan arıyorum hangi bayii de varsa alabilirim.
eminkilic61
28-02-2023, 12:40
cupra formentor 1.5 tsi arayanlar için, doğuş stoklarında var. bayii'ye gidip araba alabilirsiniz. haftaya teslim
bu sene bolca 2023 formentor gelecek
eminkilic61
28-02-2023, 12:41
cupra formentor 1.5 tsi arayanlar için, doğuş stoklarında var. bayii'ye gidip araba alabilirsiniz. haftaya teslim
edit:
liste fiyatından veriyolar. boş araç 1.300, opsiyonlarla 1.450lere geliyor
Bu arada cok mu geliyor yoksa insanlar tercih mi etmiyor anlamadim… Yine arac bulunamadigi donemlerde renk secenekleriyle hazir arabalardan secim yapabiliyorduk ki bence guzel araba fiyatida mantikli kaliyor..
kalipson
28-02-2023, 13:32
edit:
liste fiyatından veriyolar. boş araç 1.300, opsiyonlarla 1.450lere geliyor
Liste fiyatından veriliyo olması, araçların artık bollaşmaya başladığı anlamına mı geliyo yoksa? İnşallah bollaşır da her yönüyle (0 / 2.el) fiyatlarda bi düşüş görürüz
Liste fiyatından veriliyo olması, araçların artık bollaşmaya başladığı anlamına mı geliyo yoksa? İnşallah bollaşır da her yönüyle (0 / 2.el) fiyatlarda bi düşüş görürüz
valla her ne kadar agzindan bal damliyor olsa da ne yazik ki guzide ulkemizde kalkan hic bir sey inmiyor. Ancak belki bayiler aciktan aldiklari paralari alamazlar.
eminkilic61
28-02-2023, 14:40
bence, devlet gözlerini korkuttu. elden para işine ara verdiler
eminkilic61
28-02-2023, 14:41
Bu arada cok mu geliyor yoksa insanlar tercih mi etmiyor anlamadim… Yine arac bulunamadigi donemlerde renk secenekleriyle hazir arabalardan secim yapabiliyorduk ki bence guzel araba fiyatida mantikli kaliyor..
dün sorduğumda on araç vardı. 2023 senesi genelinde 800 araç gelecek diye ayrı bir şeyler duydum
razzmatazz
28-02-2023, 17:45
devlet gözlerini korkuttu biraz sanırım.
geçenlerde 12. ayda sıfır araç alan iki tane tanıdığıma vergi denetim kurumundan tebligat geldi soru cevap şeklinde elden para ödedinizmi aksesuar satın aldınızmı vs. sorular sormuşlar
CloudGrey
28-02-2023, 21:03
formentor elde kaldığı içindir...
100 tane araba alıcam nisanda...
birçok marka 100 aracı tamamlıyamıyor , 100. aracı anca haziranda teslim edebilirim diyor...
wv , nissan , pejo , toyota ....
formentor elde kaldığı içindir...
100 tane araba alıcam nisanda...
birçok marka 100 aracı tamamlıyamıyor , 100. aracı anca haziranda teslim edebilirim diyor...
wv , nissan , pejo , toyota ....
Cupra bayiliği bu yıl alındı bizde.
İlk sevkiyatların hepsi satıldı.
2.sevkiyatlarada satış başlıyor yarın, Cupra satış hızı iyi olan bir ürün oldu.
Ancak 2.elde henüz yükselişe geçmediği için al-satçı talep etmiyor Nihai kullanıcı çoğunlukta.
Bence harika bir araç olmuş Cupra Formentor. Aldıktan sonra tek yapılacak şey yalıtım iyileştirmesi. ( Bagaj havuzu ve çamurluk içleri )
2.0 310 hp 4x4 Formentor göz kırpıyor. Ama görmezden geliyorum ben. :( Aracın kafadan duruşu biraz daha güzel çekici gelseydi bana olacaklardan korkardım.
eminkilic61
01-03-2023, 08:47
2.0 310 hp 4x4 Formentor göz kırpıyor. Ama görmezden geliyorum ben. :( Aracın kafadan duruşu biraz daha güzel çekici gelseydi bana olacaklardan korkardım.
spor yayla görüntüsü kesinlikle silah gibi durur
ve brembo frenler... :Bravoo:
driver_can
03-03-2023, 15:42
a3 sıfır araç hangi bayiyi aradıysam yok ne zaman geleceği belli değil deniyor.Bazı bayilerde bu ay 1-2 tane geldi müşterilere teslim ettik dedi.Audi konusunda yardımcı olabilecek gerçekten yazdırdığımız isme geri döneceğini düşüneceğmiz forumdaş bir arkadaşımız var mı acaba?Bayilere yazdırıyoruz da döneceklerini hiç düşünmüyorum.
a3 sıfır araç hangi bayiyi aradıysam yok ne zaman geleceği belli değil deniyor.Bazı bayilerde bu ay 1-2 tane geldi müşterilere teslim ettik dedi.Audi konusunda yardımcı olabilecek gerçekten yazdırdığımız isme geri döneceğini düşüneceğmiz forumdaş bir arkadaşımız var mı acaba?Bayilere yazdırıyoruz da döneceklerini hiç düşünmüyorum.
Bende Ankara , Konya ve Antalya bayisini aramıştım. Hepsi 7-8 martta araç bilgileri belli olacak demişti. Aracımı takasa vereceğim dedikten sonra.
Büyük ihtimalle ülkedeki vergi yükünden firmalar Tr marketine sürmektense yurtdışına gönderiyorlar. Keza burada 40 50 satılan yerli üretim modellerin yurtdışında tek ülkede 300 400 satılan ülkeler bile var. Biz daha çok araba stoğu sorunu yaşarız sanırım.
mehmet6r
04-03-2023, 15:22
Filoya gerçekleştirlen satıştan bir araç ayarlayabildik ancak.3-4 aydır audide gitmediğimiz bayi kalmadı. Olan araçları da filolara veriyorlar heralde.
devlet gözlerini korkuttu biraz sanırım.
geçenlerde 12. ayda sıfır araç alan iki tane tanıdığıma vergi denetim kurumundan tebligat geldi soru cevap şeklinde elden para ödedinizmi aksesuar satın aldınızmı vs. sorular sormuşlar
Hic sanmiyorum birsey degistigini. Komsum gecen hafta Formentor' unu teslim aldi.
Bayi 80.000 tl gibi bi farkla 3 parcaya ppf, seramik, film, koltuk koruma ivir zivir cakmis.
Hayir bizimkide saf cikipta dememiski hem seramik hem ppf nasil yaptiniz :D
kalipson
04-03-2023, 22:54
Hic sanmiyorum birsey degistigini. Komsum gecen hafta Formentor' unu teslim aldi.
Bayi 80.000 tl gibi bi farkla 3 parcaya ppf, seramik, film, koltuk koruma ivir zivir cakmis.
Hayir bizimkide saf cikipta dememiski hem seramik hem ppf nasil yaptiniz :D
Yok. Ppf üstüne seramik yapıyolar. Daha parlak olsun diye. Onda bi sıkıntı ya da mantıksızlık yok.
Ama 3 parça ppf ve seramik için 80 kafa heavy-duty olmuş bariz :/
Komple ppf dese ki hadi 5 yıllık ürün olsa 40 desen, 5 de seramiğe itelese 45 eder. 35i de hamidi olurdu diyecem ama affetmemişler belli ki.
Sağlık olsun
wiesmann
06-03-2023, 09:05
honda civic ve toyota corolla için yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Cupra için hangi bayilere bakmak lazım bu hafta için laci yada siyah tercihli arıyoruz
Emre-Dylan
09-03-2023, 23:47
Ankara'da hyundai satış danışmanı var mı tanıdık yardımcı olabilecek? Teşekkürler.
hyundaiden araba alabilirsen kendini şanslı say. 5-6 aydır gidip geliyoruz bayiye.
Emre-Dylan
10-03-2023, 04:23
hyundaiden araba alabilirsen kendini şanslı say. 5-6 aydır gidip geliyoruz bayiye.
Bir tanıdığımın arkadaşı varda 30 40k'dan aşağı ağzını açmaz diyor o yüzden bakmaya devam edeceğim galiba. Seat ibiza fr'a kayıyor gözümde pahalı, aşıyor bütçeyi. Gerçi hyundai yoksa seat hiç yoktur...
tequila818
10-03-2023, 10:40
aramızda dizel otomatik egea cross bulabilen oldu mu?
8.000rpm
10-03-2023, 10:50
küçük motor formentorların o kocaman jantının içinde arka diskler sinek gibi duruyor (2,0'larıon arka disk daha büyüktür herhalde , bakmadım bilmiyorum)
çok gözüme batıyor
ama araba gösterişli mi? evet..
speed_emre
10-03-2023, 11:00
aramızda dizel otomatik egea cross bulabilen oldu mu?
Çok aradım ama yokmuş. 6 ile 8 ay arasında dediler oda dolu paket gelmeyebilir dediler.
2025 sonu egea kalkıyormuş üretimden zaten. Şuan 1.4 benzinli ve 1.3 sedan veriyorlar.
i20n bulabilecek biri var mı? 2021 1.6 multijet takasa verilebilir illa takas talep ediliyorsa.
131mirafiori
10-03-2023, 16:33
i20n bulabilecek biri var mı? 2021 1.6 multijet takasa verilebilir illa takas talep ediliyorsa.
Varsa bir adet bende alırım :)
takası şöyle talep diyorlar,
i20n' i bana liste fiyatından veriyor, benim piyasadaki en ucuzu 830.000 TL olan arabamı 560.000 TL ye sayıyor. adı da takas kabul ediyoruz. :)
Sıfır toyota için yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?
Erdem K.
11-03-2023, 07:35
sıfır dsg golf için destek olabilecek var mı ?
mayısa kadar yeni 4 serisi teslim ediliyormuş bilgilerinize
Fiat 500e icin online deneyen oldu mu,
Yada gercekten online dan surec ilerliyormu yada nasil alabiliriz bilen varmidir
phoenixs
11-03-2023, 20:23
biz de bastırdık taigo yu nisan da teslim alıyoruz 1.0 tsi style paket ötv indirimli şekilde şu devir de araç bulmak cidden çok zor
Nerdeyse her markayı aradım sadece MG de sıfır araç bulabildim galeriden corolla Cross mu almak mantıklı MG hs yada ehs mi
Ankara mais in önünde 4-5 tir sifir clio var daha indirilmemis. Belki sahipsizdir, arayan varsa..
Onurkk06
12-03-2023, 23:31
biz de bastırdık taigo yu nisan da teslim alıyoruz 1.0 tsi style paket ötv indirimli şekilde şu devir de araç bulmak cidden çok zor
Hocam yeni parti vwler nisanda mı geliyor acaba ? Büyük ihtimalle nisanda zam yiyecek vw bu ay zam yapmadı
Hocam yeni parti vwler nisanda mı geliyor acaba ? Büyük ihtimalle nisanda zam yiyecek vw bu ay zam yapmadı
vw gemisi gelmeden önce yapar zammını. Malı yokken zam yapıp piyasada elinde mal olanın önünü açmaz :D
babayimben
13-03-2023, 09:04
bütün bayiler yok çekmesine rağmen tanıdık vasıtasıyla üstelik 2022 dizel tuscon aldı arkadaşım geçen hafta,
üstelik renk seçenekleri sundular, hangisini istersiniz diye, olayın geldiği nokta budur
bütün bayiler yok çekmesine rağmen tanıdık vasıtasıyla üstelik 2022 dizel tuscon aldı arkadaşım geçen hafta,
üstelik renk seçenekleri sundular, hangisini istersiniz diye, olayın geldiği nokta budur
Valla açıkçası ben de arıyorum, yardımcı olma şansı olur muydu acaba?
Liste fiyatından mı aldı, takasa araç falan verdi mi?
babayimben
13-03-2023, 09:49
Valla açıkçası ben de arıyorum, yardımcı olma şansı olur muydu acaba?
Çok farklı insanlar soktu araya, tek atımlıktı pek sanmıyorum.
Liste fiyatından mı aldı, takasa araç falan verdi mi?
Liste fiyatı, takas da vermedi
Hayırlı olsun, fiyat ortalama nerelerde?
phoenixs
13-03-2023, 15:02
Hayırlı olsun, fiyat ortalama nerelerde?
hocam ötv indirimli araç alma limiti 1 milyon 4 bin tl araç fiyatı 982 bin tl cam tavan 18 bin metalik renk 6500 tl ötv leri düşünce 993 bin civarlarından ötv düşerek aracı teslim edecekler başka muhtemelen daha orayı konuşmadık
phoenixs
13-03-2023, 15:03
bence de zam yiyecek bizim araç yol da yola çıkar çıkmaz faturası zamsız kesilecek inşallah
bence de zam yiyecek bizim araç yol da yola çıkar çıkmaz faturası zamsız kesilecek inşallah
Keyfinizi kaçırmak istemem lakin gemiye binen araca fatura kesebilecek bir firma yok. Gemi limana yanaşacak, araçlar gümrükten çekilip ilgili bayiye fatura edilecek ki sonra size fatura edilebilsin.
Gökhan Bilgin
13-03-2023, 16:51
Tesadüfen seat ibiza almış bulundum hiç aklımda yoktu liste fiyatından 1.0 dsg style paket bir araç buldum aldım bakalım bu hafta teslim edecekler
hocam ötv indirimli araç alma limiti 1 milyon 4 bin tl araç fiyatı 982 bin tl cam tavan 18 bin metalik renk 6500 tl ötv leri düşünce 993 bin civarlarından ötv düşerek aracı teslim edecekler başka muhtemelen daha orayı konuşmadık
teşekkürler, güle güle kullanın şimdiden :)
phoenixs
13-03-2023, 22:11
Keyfinizi kaçırmak istemem lakin gemiye binen araca fatura kesebilecek bir firma yok. Gemi limana yanaşacak, araçlar gümrükten çekilip ilgili bayiye fatura edilecek ki sonra size fatura edilebilsin.
kesinlikle haklısın hocam aslında kast ettiğim şey de tam buydu fakat zam gelse dahi aradaki farkı halledebiliriz bir şekilde
Tesadüfen seat ibiza almış bulundum hiç aklımda yoktu liste fiyatından 1.0 dsg style paket bir araç buldum aldım bakalım bu hafta teslim edecekler
hangi bayiden aldınız acaba?
Gökhan Bilgin
14-03-2023, 13:52
hangi bayiden aldınız acaba?
Doğuş oto Bursa
honda motosikletten vazgeçtik yamaha alalım dedik oda ne var ne yok takmışlar listesi 158 olan motoru 205 bine satıyorlar
honda motosikletten vazgeçtik yamaha alalım dedik oda ne var ne yok takmışlar listesi 158 olan motoru 205 bine satıyorlar
valla bende forzayı değişesim var ama mevcut motor sıkıntısından sebep yamahaya yöneliyim diyodum. henüz bayiye gitmedim ama suyunu çıkartmışlar demek ki.
bu arada xmax yenilendi. yeni kasa için mi bu fiyat
Emre-Dylan
16-03-2023, 15:16
Nisan 10 gibi 208 allure gelecek şuan ki ÖTV muaf rakamı 460k dediler nasıl sizce abiler? Kendimi zorlayıp 208 allure mi almalıyım yoksa 380-400 arası clio otomatik touch paket mi? 208 çok yakışıklı güzel bir araba alınca gıdıklarım biraz muhtemelen.
Black_Eagle
17-03-2023, 18:31
Aylar önce buraya yazdım a7 sıfır benzinli diye bulamadık her bayiye isim bıraktım geldiğinde alıcam diye ne arayan ne soran oldu. Bakıyorum 2-3 gündür 2023 benzinli a7 ilanları düşüyor aldıkları paranın üzerine para koyup satıyorlar ne güzel memleket. Buna acil devletin bir çözüm bulması lazım. Çıkart bir yasa alınan araba satılması gerekiyorsa sadece yetkili bayiye satabilsin, aldığı rakama bayiye vermek zorunda olsun başka yere satış yapamasın. Sıfır araç için böyle bir şey çıksın bak bakalım kimse satmak için sıfır araba sırasına girebiliyor mu. Üşenmeyip tüm ilanları cimere falan şikayet etmeyi düşünüyorum
sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/audi-a7-45-tfsi#/)
Aylar önce buraya yazdım a7 sıfır benzinli diye bulamadık her bayiye isim bıraktım geldiğinde alıcam diye ne arayan ne soran oldu. Bakıyorum 2-3 gündür 2023 benzinli a7 ilanları düşüyor aldıkları paranın üzerine para koyup satıyorlar ne güzel memleket. Buna acil devletin bir çözüm bulması lazım. Çıkart bir yasa alınan araba satılması gerekiyorsa sadece yetkili bayiye satabilsin, aldığı rakama bayiye vermek zorunda olsun başka yere satış yapamasın. Sıfır araç için böyle bir şey çıksın bak bakalım kimse satmak için sıfır araba sırasına girebiliyor mu. Üşenmeyip tüm ilanları cimere falan şikayet etmeyi düşünüyorum
aynı durumu ocak ayında hyundaide yaşadım.
alt tarafı i20alcaz
2023 model ilanları görünce 5 aydır sıradayım siz nasıl aldınız diye birkaç ilanı aradım
genelde gelen cevap ben galeriyim ben alırımşeklinde oldu.
yayında ve yapımda emeği geçenlerin
Emre-Dylan
18-03-2023, 00:38
aynı durumu ocak ayında hyundaide yaşadım.
alt tarafı i20alcaz
2023 model ilanları görünce 5 aydır sıradayım siz nasıl aldınız diye birkaç ilanı aradım
genelde gelen cevap ben galeriyim ben alırımşeklinde oldu.
yayında ve yapımda emeği geçenlerin
i20den umudu kestim ağustos diyor her yer. Clio gelecekmiş nisanın 10'nu gibi. Şuan güncel rakam bana ötv indirimli 360k dediler 208'dee aynı tarihi verdiler o ise 460k. Allure ve touch paket araçlar.
Dist. tarafından bakalım konuya;
2021 Doğuş Oto Satışlar: 81.571 ( Kendi getirdikleri ) + 25.228 ( Skoda ) olmak üzere total 106.799 Adet otomobil satışı.
2022 Doğuş Oto Satışlar: 69.957 ( Kendi getirdikleri ) + 19.464 ( Skoda ) olmak üzere total 89.241 Adet otomobil satışı.
Satış miktarlarından yola çıkarak faaliyet karımız yerle bir gelir diye düşünürken faaliyet karı %156 arttı bu şirketin. ( 2022 vs 2021 )
Özel bir durumu yoksa diğer markalarda da üç aşağı beş yukarı böyledir diye varsaymak yanlış olmayacaktır. Yani malın olmaması / bulunmaması / getirilmemesi ve hepsinden önce bu yokluk psikolojisini kullanarak sürekli fiyatları yukarı sürmek kaydı ile ürünü bir ihtiyaçtan bir yatırım aracına dönüştürmenin sektöre getirdiği karlılığı bakar mısınız?
Perakende ve after market fiyatlarının ayrıştığı bir lüks tüketim markası olan Rolex gibi konumlandılar ve bunun tadını alan hiçbir işletme bundan vazgeçmez.
Devlet tarafında ise vergi tam ödeniyor ve rekabet kısıtlanmıyor ise malın kaça satıldığına / kime satıldığına kimse karışamaz. Serbest piyasayı bir kez bozarsanız sonu gelmez bir reaksiyon başlatmış olursunuz. Elden alınan paraları takip etmesi ise çok kolay devletin. Fakat yapmıyor...
Sektör için sonuç şu; mal bulunur ve herkes istediğini alabilir olursa fiyatlar yukarı sürülemez / müşteride iştah kalmaz. O yüzden sektördeki büyük oyunculardan, ailesi üzerindeki kişilerin üzerine al sat yaparak kaçak göçek iş yapanına kadar kimse bu düzensizlik düzelsin istemiyor.
valla bende forzayı değişesim var ama mevcut motor sıkıntısından sebep yamahaya yöneliyim diyodum. henüz bayiye gitmedim ama suyunu çıkartmışlar demek ki.
bu arada xmax yenilendi. yeni kasa için mi bu fiyat
aynen yeni kasa x max için bu fiyat
aynen yeni kasa x max için bu fiyat
xadv 350 ye nediyosun?
yeni forza yerine ben düşünüyorum
bu sene kesin gelecek
Bad-Fast
20-03-2023, 13:54
yamaha r25 düşündüm yakın zamanda soran oldu mu stok fiyat