Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 km Araç satış danışmanları

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Eren G.
20-03-2023, 14:12
Çok yakında dayak yiyen satış danışmanlarının haberleri çıkmaya başlar. Ben hafta sonu 5-6 markanın bayisini gezdim daha fazla gerilmemek için vazgeçtim. Aşırı itici bir düzen var şu an sıfır araç bayilerinde. 5 lira verip ekmek almaya girdiğin mahalle fırında çok daha iyi hizmet alıyorsun. 3 araba bakıyoruz sıfır hiç kimse burnundan kıl aldırmıyor tavırlar ve müşteriye yaklaşım olabilecek en antipatik seviyede.

Dreamcupra
20-03-2023, 14:51
Aylar önce buraya yazdım a7 sıfır benzinli diye bulamadık her bayiye isim bıraktım geldiğinde alıcam diye ne arayan ne soran oldu. Bakıyorum 2-3 gündür 2023 benzinli a7 ilanları düşüyor aldıkları paranın üzerine para koyup satıyorlar ne güzel memleket. Buna acil devletin bir çözüm bulması lazım. Çıkart bir yasa alınan araba satılması gerekiyorsa sadece yetkili bayiye satabilsin, aldığı rakama bayiye vermek zorunda olsun başka yere satış yapamasın. Sıfır araç için böyle bir şey çıksın bak bakalım kimse satmak için sıfır araba sırasına girebiliyor mu. Üşenmeyip tüm ilanları cimere falan şikayet etmeyi düşünüyorum

sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/audi-a7-45-tfsi#/)

Bende aylar önce aynı sizin gibi audi a6 ile ilgili buraya sitem dolu mesajlar yazmıştım. O dönem alamadığımız A6 yerine aldığımız hiçbir aracı satmadık halen biniyoruz.. aldığımız araçlar premium segment bayiye gidip bunlarıda sırf ikna olsunlar diye sunuyoruz bakın satıcı değiliz biz binniciyiz :) yapmayın şu araçları al-satçıya vermeyin diye ama gelin görünki biz hala alamadık a6'yı halen gelecek bizim a6 :) Ama sizler gibi takip ettiğim sırf audi a6 özelinde değil her ay düzenli olarak sıfırda bayiden asla bulamayacağınız a7,a5,a8 yeni mercedes sedanlar suv'lar gibi premium araçları ilana giren izmir'den bir esnaf ve aynı fotoğrafları kullanarak bireysel satıcı görünümünde bir kişi var . İsim verip burdan uğraşmak istemiyorum ama kendilerini tebrik ediyorum ben binmeye alamazken kendileri düzenli olarak tüm serilerden al-sata araç çekiyorlar büyük emek var burda...

Sti_Ozan
20-03-2023, 15:46
Bugün S Line Q3 Sportback haberi geldi bayiiden, +150 komisyonla veriyorlar düşünen olursa yönlendireyim

aybarsdnr
20-03-2023, 16:24
Bugün S Line Q3 Sportback haberi geldi bayiiden, +150 komisyonla veriyorlar düşünen olursa yönlendireyim

Satış temsilcisi mi alıyor bu komisyonu? Nedir bu komisyon olayı ?

Sti_Ozan
20-03-2023, 16:43
Satış temsilcisi mi alıyor bu komisyonu? Nedir bu komisyon olayı ?

Abi bildiğim kadarıyla müdüründen başlıyor, artık arada kimler varsa

arda35
20-03-2023, 16:51
Dist. tarafından bakalım konuya;

Devlet tarafında ise vergi tam ödeniyor ve rekabet kısıtlanmıyor ise malın kaça satıldığına / kime satıldığına kimse karışamaz. Serbest piyasayı bir kez bozarsanız sonu gelmez bir reaksiyon başlatmış olursunuz. Elden alınan paraları takip etmesi ise çok kolay devletin. Fakat yapmıyor...

Sektör için sonuç şu; mal bulunur ve herkes istediğini alabilir olursa fiyatlar yukarı sürülemez / müşteride iştah kalmaz. O yüzden sektördeki büyük oyunculardan, ailesi üzerindeki kişilerin üzerine al sat yaparak kaçak göçek iş yapanına kadar kimse bu düzensizlik düzelsin istemiyor.

Elden alınan paralar dehşet bir vergi kaybına sebep oluyor. Mevcut hükümet durumun farkında olmasına rağmen müdahale etmiyor. Mayıs'tan sonra sırf bu konuda önlem alınması bile işleri değiştirir. Tabii en önemli hamle, akıl dışı para politikalarından vazgeçilmesi; bu vesileyle otomobillerin yatırım aracı olmaktan çıkması olacaktır.

twin
20-03-2023, 16:56
eylülde sipariş verdim şubatta teslim aldım aracımı kimse para istemedi ekstra 150 bin çok ciddi rakam tam küfürlük

G_TT_I
20-03-2023, 18:26
aynen yeni kasa x max için bu fiyat

Bence xmax icin artik 2/3/5 kez dusunun,
Yamaha turkiyenin musteri hizmetlerine ulasma diye birsey yok muhattap almiyorlar arada sekreterlik var ona anlatiyorsun merkeze soyluyor cevap gelirse aradaki firma bilgi veriyor.

Telefonu acar acmaz tavsiye edilen fiyattir bayii istedigi fiyati verir diyorlar.

Yok diyorum konu o degil.

Yag eksiltme vardi, Yamaha yildizda 20.000de silindir piston set kondu, cikanlari goremedim yok oldular.
Tek segman yoktu, piston yoktu, set satiliyordu mecbur alindi,
Motor servisten cikti yetkilide degismis cokta km olmamis kayis kopardi,
Size masraf olmasin istememistik dediler,

Ses problemi cikti dondum, bizde zaten garanti olmaz 6 ay parca defolu ise garanti olur onuda japonya bilir dediler.
Ses icinse bizde motor ustasi yok dilerseniz disarida bi gosterin cektiler.

Defalarca yamaha turkiyeye bildirdim mail attim araci firmayi aradim sifir geri donus, tuketiciye bildirdim orasida hikaye.

Kulaktan dolma yamaha iran biyere pazar acmis, tr fiyatlarinin cok daha ustunde karlilik ile satisa baslanmis oyuzden burayi salmis, Turkiye stogunun cogunu diger pazara kaydirmislar.
Yedek parca fren kaliper 3 ay sonraya gun veriyor

ruudvan
20-03-2023, 19:04
Kulaktan dolma yamaha iran biyere pazar acmis, tr fiyatlarinin cok daha ustunde karlilik ile satisa baslanmis oyuzden burayi salmis, Turkiye stogunun cogunu diger pazara kaydirmislar.
Yedek parca fren kaliper 3 ay sonraya gun veriyor

bu klasik yalan
ehliyetimde 2 sene dolmadığı için test sürüşüne xmax vermemişlerdi.tecrübedir bunu anlıyorum ama tmaxsine kadar parasını verdiğin motoru anında satabiliyolardı.

TolgaUs
20-03-2023, 19:11
pazartesı gunu honda dogu batı beni aradı.
2022 model forza var 1 adet dedi.
2023 olmadığı için almadım.
146fiyat verdi. yarın bir ara bence.

Varmı başka arayan soran 😂

Motosiklet için yardımcı olabilecek birileri varmıdır. Öncelik forza ama pcx e bile razıyım :)

barakuda26
20-03-2023, 19:36
2 hafta kadar önce 4 ay önce yazıldığım R25 için aradı bayii. Liste fiyatı 147.400 TL. Benden istedikleri rakam 190.000 TL

Tamamen serbest piyasaya kaldı bu iş, gemisini yürüten kaptan.

barakuda26
20-03-2023, 19:39
Fiat 500e icin online deneyen oldu mu,
Yada gercekten online dan surec ilerliyormu yada nasil alabiliriz bilen varmidir

Haber bekliyorum 500e 3+1 le ilgili. Gelişme olursa bilgilendirme yaparım size de buradan.

G_TT_I
20-03-2023, 19:47
2 hafta kadar önce 4 ay önce yazıldığım R25 için aradı bayii. Liste fiyatı 147.400 TL. Benden istedikleri rakam 190.000 TL

Boyle bir fark varsa distribitor aksesuar paket desin listeye koysun, 150 arac + 40 aksesuar paket,
Binip ilana koyan 180 yazan kazikci oluyor.

Bayii otv kdv nin arkasindan dolanma yolunu bulmus, aksesura fatura kesmiyorlar, mal hizmet bedeli oda yok.

Duzgun yamaha bayii’leri orjinal ekipman aksesuar satmam gerekiyor diyor,
Digeri cin mali tutucular korumalar ivir zivirlar,
Normal bayiiye gidince siz orjinal olmayan aksesuar takmissiniz garanti disi.

Yamaha turkiye bu durumu biz bilemeyiz, aksesuarlar sizin isteginiz, garanti durumunu biz bilmeyiz aldiginiz bayii ile gorusun.

PiscocuK
21-03-2023, 07:22
Sıfır forza 250 çantalı bulma ihtimalimiz nedir sizce :)

Doğu
21-03-2023, 20:52

bugün 200.000 TL' ye aldım. bu fiyata varsa bence hemen alın. :D

İ20N için bayinin liste fiyatı üstüne istediği kayıt dışı rakam 334.000 TL. Başkada bir şey demiyorum.

Runo
21-03-2023, 21:45
Eskiden motosiklet almak için bayiye gidildiğinde, çalışanlar dibinde gezip gözünün içine bakardı heyecanlı heyecanlı malı satmak için. Renk/aksesuar hiç sorun değil ne istersen o, onlarca kapalı kasa arasından aldığım motoru aradıklarını bilirim. Böyle günler yaşamışız aklıma geldikçe hayret ediyorum. Şimdi müşterinin yüzüne bakmayıp aşağılar gibi tavır takınıyolar. Bu devran elbet yine döner 1 sene sonra 10 sene sonra

5500
21-03-2023, 23:00
Clio ariyoruz varmidir derdimize derman olabilecek bir babayigit :)

deep
22-03-2023, 18:25
Daha önce burada yazıldığı gibi Konya Seat bayi önü Cupra Formentor kaynıyor tır üstünde.
Hyundai i20n ve vw golf İçin isim yazdırdım. Bu yıl araç almayı düşünmeyin diyorlar açık açık.

GKD
22-03-2023, 20:03
Sıfır forza 250 çantalı bulma ihtimalimiz nedir sizce :)

50bin km altı vtı bulmayla aynı ihtimal)

lowLevel
22-03-2023, 21:30
Her ay 4-5 tane i20 N geliyor Türkiye'ye. Tabi 1.2-1.3 milyon verenlere satılıyor. Siz de o kadar miktar verebileceğinizi söyleseydiniz, hemen araç çıkardı otoparktan :)

cnzdmr
23-03-2023, 08:28
Her ay 4-5 tane i20 N geliyor Türkiye'ye. Tabi 1.2-1.3 milyon verenlere satılıyor. Siz de o kadar miktar verebileceğinizi söyleseydiniz, hemen araç çıkardı otoparktan :)

Araç zaten İzmit'te üretiliyor. Bide yurt dışından gelseydi kim bilir neler olurdu :)

PiscocuK
23-03-2023, 08:28
50bin km altı vtı bulmayla aynı ihtimal)

Çok net :)

berkaym
23-03-2023, 12:42
arkadaşlar taigo arıyoruz, bayilerde bulunma durumu nedir

8.000rpm
23-03-2023, 12:55
İ20N için bayinin liste fiyatı üstüne istediği kayıt dışı rakam 334.000 TL. Başkada bir şey demiyorum.

ya deli olacam
bu konu nasıl normalleşti ne ara normalleşti?
:(:(:(:(:(:(

deep
23-03-2023, 17:36
Hyundai bayileri ikamet adresi sormaya başladılar. Kendi şehri dışında satmayacaklarmış. Ne kadar mantıklı bilmiyorum. Araç takas vereyim demeye fırsat bile vermiyorlar

Emre-Dylan
23-03-2023, 17:47
Hyundai bayileri ikamet adresi sormaya başladılar. Kendi şehri dışında satmayacaklarmış. Ne kadar mantıklı bilmiyorum. Araç takas vereyim demeye fırsat bile vermiyorlar

i20 için bana ankarada ki tüm bayiler temmuz ağustos diyor peugeot nisan 10nunda getirecekmiş 208 308 vb.

ruudvan
23-03-2023, 18:51

s2trsnler alayı yalancı.yok kasko yapıcan. yok aksesuar alıcan. yok 3 ay beklıcen. ulan hepsıne okey olsan bıle araba vermıyor ki ....atlar. günlük hayatta kullandığım argo kelimelerin %90nın gittiği yer belli

dqn
25-03-2023, 08:17
İstanbul'da bir audi bayi, a3 35tfsı için liste fiyatının 400.000-TL fazlasını utanmadan sıkılmadan direkt talep ediyor :)

furkane
25-03-2023, 09:39
Yıllarca bu halk , medya galericilerin üstüne çok ama çok geldi . Olayları anlamadan hemen bi yargılama var toplumuzda . Asıl sıkıntı bayilermiş demekki . 2 saniye geç merhaba dedik diye ne galericiliğimiz ne insanlığımız kaldı , şuan bayi çalışanları kimseyi takmıyo bile , paranla rezillik bu olsa gerek . Toplumda seviyo sıfır arabaya bincem diye kendini sevdirmeyi . Ramazanın ilk günü yakınımızdaki bayilere gittim piyasaya bakmak amaclı , test araclarının biri gidiyo biri geliyo görseniz vay be dersiniz bu ne ilgi . Bayiler bu işi çok sevdi yıl sonuna kadar bu iş böyle gider. Bayiler 5 yılda kazanacagı parayı şuan 1 yılda acıktan aldığı paralarla kazandı zaten .

5500
25-03-2023, 10:23
i20 için bana ankarada ki tüm bayiler temmuz ağustos diyor peugeot nisan 10nunda getirecekmiş 208 308 vb.

Altinsoy bayi 2. El kismi benim satilik 308 aracimi almak icin irtibat kurdu. İyi dedim madem bana da i20 ayarlayin. Olur dedi, önünüzdeki ay arac gelecek. Sira var ama biz sizi one aliriz. Peki dedim fiyat ne? 660 bin tl :) yani insan katil olmamak icin zor tutuyor kendini. Aracimi da satmadan ciktim.

Emre-Dylan
25-03-2023, 12:57
Altinsoy bayi 2. El kismi benim satilik 308 aracimi almak icin irtibat kurdu. İyi dedim madem bana da i20 ayarlayin. Olur dedi, önünüzdeki ay arac gelecek. Sira var ama biz sizi one aliriz. Peki dedim fiyat ne? 660 bin tl :) yani insan katil olmamak icin zor tutuyor kendini. Aracimi da satmadan ciktim.

Rakama bak şaka gibi! İnşallah bulursunuz hocam, hyundai'den umudu kestim clio alacağım galiba 360bine geliyor touch paket ötv muaf şeklinde.

5500
25-03-2023, 13:34
Rakama bak şaka gibi! İnşallah bulursunuz hocam, hyundai'den umudu kestim clio alacağım galiba 360bine geliyor touch paket ötv muaf şeklinde.

markalar arasinda en cirkefleseni acik ara hyundai sanirim. Bosuna bakmayin, biyerlerinden kil aldirmiyorlar. Sinir hastasi olursunuz. Gecen hafta butun bayileri gezdim hic araba yoktu. Umarim bulursunuz, bulurum :)

Bad-Fast
27-03-2023, 12:11
yamaha bayiisinde 1 tane r25 buldum , aksesuarlı olduğu ve 233 bin tl den düşmeyeceklerini söyledi :)

Eren G.
27-03-2023, 12:32
ya deli olacam
bu konu nasıl normalleşti ne ara normalleşti?
:(:(:(:(:(:(

Bizim millet seviyor, sevildiği yerin kapısında sıraya girmeye. Kim daha çok severse onun kapısına sıraya giriyorlar. Bkz: Doğuş oto, yıllarca aynı taktikle yok sattı. Şimdi sadece bayilerin yüzsüzlüğü ayyuka çıktı. Bayiler de galerilerle aynı çakallıkları yapıyor. Şerefsizlikten başka bir şey değil yetkili distribütörsün sen. 3 tane sıfır araba almak içeri giriyorsun, derdini anlatıyorsun adamlara yüzüne bile bakmıyorlar. Enflasyon yüzünden millet mala sarıldı tabi bu aralara ondan bu kadar rahatlar. Umarım bugünlerini ararlar sürüne sürüne başka bir temennim yok. İşini düzgün yapmayan tüm satışçılara bu eleştirim, işini düzgün yapanların zaten üstüne alınacak bir durum yok.

SCfr
27-03-2023, 13:31
Dün bir adet 3008 Gt paket buldum inşallah onu alıyorum , çıldırıcaktım artık her bayinin olumsuz cevap vermesinden onu geçtim bazı bayiler telefonlara bile çıkmıyorlar.

DOHC
27-03-2023, 13:36
Dün bir adet 3008 Gt paket buldum inşallah onu alıyorum , çıldırıcaktım artık her bayinin olumsuz cevap vermesinden onu geçtim bazı bayiler telefonlara bile çıkmıyorlar.

Hayırlı olsun, liste fiyatından mı?
Araç takası var mı?

tequila818
27-03-2023, 13:39
Hayırlı olsun, liste fiyatından mı?
Araç takası var mı?

ilave olarak herhangi bir kredi kampanyası var mı diyeceğim ancak 1.2 milyonun üstü olduğu için zaten BDDK gereği maksimum 12 ay taşıt kredisi veriyorlar. Tutarlar çok düşük kaldı yukarı yönlü revize edilmeli.

phoenixs
31-03-2023, 19:31
Merhaba,

Nisan ayın da vw e zam gelecekmi bilgisi olan var mı ? Zamlar dan satış temsilcisinin haberi önden oluyor mu ?

TarikS
31-03-2023, 19:53
Neredyse her ay %1-5 arası geliyor zaten abi, sürpriz bir durum olmaz ki :) Ay sonu bilirler onlar da genelde

G_TT_I
31-03-2023, 20:05
bayii’lerin vallahi biz satmiyoruz.
Ozel araclar fabrika kisiye ozel yolluyor, biz teslim ediyoruz yalani ayuka cikti.

500e Her bayiiye 1/2 arac geliyormus, teslimat baslayali 1 haftada 14 ilan,
Bunlari halk yatirim icin 4/5 ay oncesinden siparis edip alip hemen gidip galeriye satiyormus :)

sahibinden.com Hata Sayfası (https://shbd.io/s/wLIt4cin)

TarikS
31-03-2023, 21:45
bayii’lerin vallahi biz satmiyoruz.
Ozel araclar fabrika kisiye ozel yolluyor, biz teslim ediyoruz yalani ayuka cikti.

500e Her bayiiye 1/2 arac geliyormus, teslimat baslayali 1 haftada 14 ilan,
Bunlari halk yatirim icin 4/5 ay oncesinden siparis edip alip hemen gidip galeriye satiyormus :)

sahibinden.com Hata Sayfası (https://shbd.io/s/wLIt4cin)

mikicem böyle aşkın ızdırabını ya gerçekten çileden çıkartırlar adamı

PaSHa-brk
01-04-2023, 12:17
Merhaba,

Nisan ayın da vw e zam gelecekmi bilgisi olan var mı ? Zamlar dan satış temsilcisinin haberi önden oluyor mu ?

Dün arkadaşım ile konuşurken laf arasında söyledi, otomobile %5 ,Yedek parça ve aksesuar %20 zam geliyor.

AşkınS.
01-04-2023, 14:40
Dün arkadaşım ile konuşurken laf arasında söyledi, otomobile %5 ,Yedek parça ve aksesuar %20 zam geliyor.

İşin yedek parça kısmında cidden anormal durumlar var. Bugün aldığım yedek parçayı aynı gün yerine koymazsam zarar yazıyor :) değişik durumlar.

Düzelir diye diye yıllar geçti :)

aybarsdnr
01-04-2023, 20:30
Esimin kardesi dogus oto dan tcross aldi liste fiyatindan. Ekstra avanta, cam filmi, seramik vs hicbir sey olmadan

ruudvan
01-04-2023, 21:25
inanır mısıız bilmem bir arkadaşa geçen hafta partner van aldık. tüm opsiyonlar dahil. liste fiyatından 3-5bin daha düşüğe. ticari diye böyle olduğunu sanıyorum

Onurkk06
01-04-2023, 22:23
Esimin kardesi dogus oto dan tcross aldi liste fiyatindan. Ekstra avanta, cam filmi, seramik vs hicbir sey olmadan

Bende aynı şekilde taigo aldım şaşırdım da bu engelli indirimiyle araç vermemek için büyük ihtimalle normal alıcılara öncelik vermeye çalışıyorlar diye düşünüyorum

aybarsdnr
01-04-2023, 23:08
Bende aynı şekilde taigo aldım şaşırdım da bu engelli indirimiyle araç vermemek için büyük ihtimalle normal alıcılara öncelik vermeye çalışıyorlar diye düşünüyorum

Detayını bilemiyorum ama aldığı araç baya opsiyonlu. Tek saçma yanı otomatik klima yok ama 18" jant var vs :)

tuner faruk
02-04-2023, 04:31
Millet ne zaman ayaklı galeri olmayı al-sat yapmayı otomobili yatırım aracı olmayı bırakır ozaman iş normale döner.
Araç bulamamaktan en ağlanıp sızlanan bile 2.haftasında aracı ilana koyup kârla satmanın peşine düşüyor millet ne yapıyorsa yine kendine yapıyor olan yine gerçek kullanıcıya gerçek ihtiyaç sahibine oluyor..

207_TR
02-04-2023, 17:28
XXXXX mesleğine sahip devlet memuru müşterimize mart başında 2 araç sunduk.

Troc R line . 1 tanesinde adaptif hız sabitleyici var 1 tanesinde yok. Müşteri adaptif hız sabitleyici olmayanı seçti.

15 gün sonra aldığı fiyatın 200.000 TL üstünden ilana girmiş. Hemen merkezden bir mail....

Müşteriyi arıyoruz eee ben arabadan soğudum bunda adaptif hız sabitleyici yok.....

Hikayelere nereden bakarsan bak herkes yolunda...

Herkes haklı, herkes haksız....

by.gkn
03-04-2023, 08:07
Merhabalar,

Skoda Fabia Elite DSG veya Opel Corsa Edition Otomatik için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa desteklerini rica ederim. İstanbul'da numara bırakmadık bayi kalmadı :)

Alpii
05-04-2023, 00:19
Cam tavanlı 208 GT için yardım edebilecek varsa mesajını alabilirim :) kimi ararsak ya kota belki değil yada en erken mayıs sonh çekiyor

sevo16
05-04-2023, 00:44
şans eseri girdiğim bursa peugeot bayisinde tanıdık çıkması vesilesi ile 3008 pazarlığı yaptık. tüm 3008 modellerinin olduğunu sıra vs olmadığından bahsetti en geç mayıs ayında teslim alırsınız dendi 2008 için hiç ümir vermedi. hiç aklımda olmadığı için düşüneyim dedim ve ayrıldım . 1.2 milyon lira bandında mantıklı bir alışveriş olur mu hemen teslim olması güzel bi detay

Normal şartlarda ev alma niyetindeydim ancak şu piyasa da istediğim evlere yaklaşamıyorum en azından para değerini korusun mantığı ile almayı düşünüyorum.

ruudvan
05-04-2023, 01:22
Cam tavanlı 208 GT için yardım edebilecek varsa mesajını alabilirim :) kimi ararsak ya kota belki değil yada en erken mayıs sonh çekiyor
yarin bayiye ugricam sorarim ama mayis sonu guzel tarih

Emre-Dylan
05-04-2023, 06:03

Ankara’da 1.5 hafta önce nisan 10u gibi bir tarih vermişlerdi bana iki bayi de.

Eworen
05-04-2023, 06:17
Tesla siparis eden yok mu yahu
Performance modeli insanin aklini celiyor 0-100 : 3.7 sn menzil 500+ km falan
Teslim ekim-aralik olmasa su guncel fiyatiyla su piyasada resmen bedava da aralik a kadar doviz kurlari ne olur muamma..
10.000 TL yi ( kapora bedeli iade yok ) yaksak mi acaba..

Tunacan
05-04-2023, 07:36
Fiat 500e bulamadım Ankara’da.

tequila818
05-04-2023, 07:51
şans eseri girdiğim bursa peugeot bayisinde tanıdık çıkması vesilesi ile 3008 pazarlığı yaptık. tüm 3008 modellerinin olduğunu sıra vs olmadığından bahsetti en geç mayıs ayında teslim alırsınız dendi 2008 için hiç ümir vermedi. hiç aklımda olmadığı için düşüneyim dedim ve ayrıldım . 1.2 milyon lira bandında mantıklı bir alışveriş olur mu hemen teslim olması güzel bi detay

Normal şartlarda ev alma niyetindeydim ancak şu piyasa da istediğim evlere yaklaşamıyorum en azından para değerini korusun mantığı ile almayı düşünüyorum.

Seçimden sonra döviz kurunda bir atak beklendiği konuşuluyor herkes tarafından. Dolayısıyla ben olsam istediğim ev yerine herhangi bir evi bol bol konut kredisi (En son akbank 1.79 dan veriyordu) kullanarak satın alır bol bol TL borçlanırdım. Seneye evi satar 2 tane 3008 alırsınız. Ev olmuyorsa, alınamıyorsa bir sebepten ötürü, o zaman bulmuşken 1.2 milyon altına denk getirip 24 ay vadeli taşıt kredisi çekerek 3008 de alınabilir. 1.2 milyonu geçerse 12 ay vadeli taşıt kredisi kullanabileceksiniz.

Ome_RS
05-04-2023, 10:05

Bende aynı şekilde c5a aldım teslimatını bekliyoruz. Liste fiyatından kaput filmi seramik cam filmi ozon temizliği koltuk koruma paspas vs hediyeli.
Tamamen bayi ve çalışanla alakalı durum. 408 için kendimi yırttım alamadım hiç bir yerden. Tiggo 8pro alayım dedim o da olmadı. Citroen de arkadasım vardı aradım bi tane var arabam dedi direk ayarladı verdi.

individual
05-04-2023, 10:17
tesla'da il teslimat sorunumuz yok dedi.sonra yıl sonu yazmaya başlamış.

brv
05-04-2023, 10:41
Ötv muafiyetli araçta bayinin zararı yok,
Onlar için aynı para,

by.gkn
05-04-2023, 13:16
Merhabalar,

Skoda Fabia Elite DSG veya Opel Corsa Edition Otomatik için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa desteklerini rica ederim. İstanbul'da numara bırakmadık bayi kalmadı :)

Fabia bulamıyorum bir türlü, Corsa'da da bir bayide bulduk oda neredeyse 70 bin koyuyor üstüne.

speed_emre
05-04-2023, 15:23
Fabia bulamıyorum bir türlü, Corsa'da da bir bayide bulduk oda neredeyse 70 bin koyuyor üstüne.

Fabia 0 satılıklarda montecarlolar var. Bence al fiyatlar ucacak iyice :)

sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/skoda-fabia-1.5-tsi-monte-carlo)

131mirafiori
05-04-2023, 16:30
İ20N sıfır olarak gerçekten yardımcı olabilecek biri var mı?

Doğu
05-04-2023, 16:32
İ20N sıfır olarak gerçekten yardımcı olabilecek biri var mı?

ankara da 1220 ye hazır araba var

Alpii
06-04-2023, 04:06
yarin bayiye ugricam sorarim ama mayis sonu guzel tarih
Sagol abi, bir dönüş alırsan dm yada buradan haberdar edebilir misin?

Ankara’da 1.5 hafta önce nisan 10u gibi bir tarih vermişlerdi bana iki bayi de.

İstanbulds 1-2 tanıdık vasıtasıyla sordurmak istedim ama sözde kotaları açıklanmamış. Kendim ekstra bayileri arayınca da mayıs vs çekti 3-4 tanesi. Ankara’da sorduklaeınızı dmden alabilir miyim hocam, teşekkürler

by.gkn
06-04-2023, 07:35
Fabia 0 satılıklarda montecarlolar var. Bence al fiyatlar ucacak iyice :)

sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/skoda-fabia-1.5-tsi-monte-carlo)

Bütçe oralara el vermiyor maalesef. Yoksa Fabia daha çok gönlümden geçiyordu. Dün akşam üstü bir tane corsa için kapora verdim. İnşallah zamsız olarak gelir araç :)

speed_emre
06-04-2023, 08:31
Bütçe oralara el vermiyor maalesef. Yoksa Fabia daha çok gönlümden geçiyordu. Dün akşam üstü bir tane corsa için kapora verdim. İnşallah zamsız olarak gelir araç :)

hayırlısı olsun. Opel cok zam yapmıyor yuzde 2 ile 2.5 yapıyor yani o bakımdan alırsın rahatca :)

131mirafiori
06-04-2023, 10:09
ankara da 1220 ye hazır araba var

1220 ye her yerde araba var :)

34ace97
06-04-2023, 16:17
Golf R gelecek mi yakın bir zamanda bilgisi olan var mı?

erdielkoca
08-04-2023, 11:59
Fiat fiorino1.3 premio paket sıfır km bulabilir miyiz yardımcı olabilecek olan var mı ?

ruudvan
08-04-2023, 12:36
Sagol abi, bir dönüş alırsan dm yada buradan haberdar edebilir misin?

henüz olumlu bir cevap alamadım ama aklımda.

Alpii
08-04-2023, 18:43
henüz olumlu bir cevap alamadım ama aklımda.

Abi ben ankara dahil istanbulda konusmadığım bayii kalmadı, yok çekiyolar. Eş dostun arkadaşlarıyla bir iki bayiye ulaştık, kota belli değil çekiyolar . Pazartesi kendi aracımı satıyorum Allahın izniyle. Ptesi de ses gelmezse ; 2. Elde farklı bir araca kayacağım.

Çok sagol abi tekrardan

makif84
10-04-2023, 08:40
Cumartesi günü Vw,Seat,Audi,Opel,Kia ,Reno bayilerini gezdim hepsinin Showrum bomboş araç yok çektiler.Sonrasında Göral Peugeota uğradık Showrumda araç var fakat satış danışmanıyla görüşmek için 1 saatlik sıra vardı.Görüşemeden çıktık

PiscocuK
10-04-2023, 08:44
Sıfır polo kamiq tcross tarzı araçlar bulabilirmiyiz acaba

eminkilic61
10-04-2023, 09:31

siparişle kesin geliyor, 3-6 ay arası tahmini süre

Grimlord
10-04-2023, 12:14
Sıfır polo kamiq tcross tarzı araçlar bulabilirmiyiz acaba

Arkadaşım geçen ay t-cross aldı, 737 bin liraya gelmiş. Manuel bulunuyor, otomatik yokmuş, life paket

BARR
11-04-2023, 08:30
O değilde kimsenin düşünmediği (arabayı yatırım aracı olarak görenlerin diyeyim) bir durum var. Seçim sonrası illaki dolar ve faiz artacak. Dolar artmasın diye faiz hem mevcut hükümet hem de yeni gelecek kim seçilirse seçilsin faizi arttırmak durumunda kalacak.

Bu sefer yatırımcı parasını faizde tutmak istediğinde bu araba balonu patlayacak. Bence özellikle hükümet değişirse arabayı yatırım olarak kullananları yani şu fabiacı arkadaş gibi bekleyen bir "elimde patladı bonzai" şarkısı var. Merakla izliyorum. Ben de bu sebepten tesla siparişi vermeye karar verdim sene sonu alırım. Onun fiyatı artarsa onunla orantılı benim de para ve aracım değerlenecek sonuçta.

Eli 2 kuruş para görmüş şahış, bayi, firma kimsenin kahrını çekemeyeceğim.

PiscocuK
11-04-2023, 08:48
Arkadaşım geçen ay t-cross aldı, 737 bin liraya gelmiş. Manuel bulunuyor, otomatik yokmuş, life paket

Eşim için düşünüyorum o yüzden otomatik olmalı :(

Ramcho®
11-04-2023, 08:49
Eşim için düşünüyorum o yüzden otomatik olmalı :(

sıfır sart deilse muadil fabia var.

DOHC
11-04-2023, 09:04
O değilde kimsenin düşünmediği (arabayı yatırım aracı olarak görenlerin diyeyim) bir durum var. Seçim sonrası illaki dolar ve faiz artacak. Dolar artmasın diye faiz hem mevcut hükümet hem de yeni gelecek kim seçilirse seçilsin faizi arttırmak durumunda kalacak.

Bu sefer yatırımcı parasını faizde tutmak istediğinde bu araba balonu patlayacak. Bence özellikle hükümet değişirse arabayı yatırım olarak kullananları yani şu fabiacı arkadaş gibi bekleyen bir "elimde patladı bonzai" şarkısı var. Merakla izliyorum. Ben de bu sebepten tesla siparişi vermeye karar verdim sene sonu alırım. Onun fiyatı artarsa onunla orantılı benim de para ve aracım değerlenecek sonuçta.

Dua et cereyanlı arabalara yeni ötv düzenlemesi gelmesin. O zaman "param da değerlenecek" kısmı yalan olur, sana da 10k TL'ye mal olabilir...........

PiscocuK
11-04-2023, 09:08
sıfır sart deilse muadil fabia var.

Onlarada bakıyorum dün bir kaç aracı favorilerime aldım

BARR
11-04-2023, 09:11
Dua et cereyanlı arabalara yeni ötv düzenlemesi gelmesin. O zaman "param da değerlenecek" kısmı yalan olur, sana da 10k TL'ye mal olabilir...........

yahu benim derdim paramı değerlendirmek değil ki :D Arabamı değiştirip ihtiyacımı karşılamak. Onu sölüyorum ben de. ÖTV gelirse de yine alırım satarım bu sefer daha uygun bir fiyata arabaya binmek istiyorsam. E zaten elektrikli istiyorsam değişim için hepsinde artacak.

Ramcho®
11-04-2023, 09:12
Onlarada bakıyorum dün bir kaç aracı favorilerime aldım

sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-boyasiz-hatasiz-2020-skoda-fabia-1.0-tsi-premium-dsg-22.000-kmde-1087959003/detay)

bu bende bir de 2021 kırmızı var ama km biraz yuksek 66k da

speed_emre
11-04-2023, 09:12

O Fabiacı arkadaş sana dert olmuş anlaşılan. Çoğu kişiyi germiş. Serbest piyasa ve insanlar istediğini yapar. Herkesin yaşam koşulları ekonomik durumları değişkendir. Öteki ay 1.2 yazıcam. Patlar

dediğin araba hiçbir zaman patlamaz unutma bunuda.

BARR
11-04-2023, 09:17
"Ateş Olsan Cürmün Kadar Yer Yakarsın" ne dert olucan Fabianla.

Biz forumda senin gibi mentalitede insanları istemiyoruz bu kadar. İstersen 5 milyon yaz bana ne Fabia Kamiq'ine bana ne. Patlat piyasası uçur milyarder ol bizi ilgilendirmiyor.

Buraya anket açıp insanlara yorumlar yaptırtıp bayiden çıkınca arabasını satan insanları sevmiyorbu forum. Nokta.
Dragger Evrenoz

speed_emre
11-04-2023, 09:22
"Ateş Olsan Cürmün Kadar Yer Yakarsın" ne dert olucan Fabianla.

Biz forumda senin gibi mentalitede insanları istemiyoruz bu kadar. İstersen 5 milyon yaz bana ne Fabia Kamiq'ine bana ne. Patlat piyasası uçur milyarder ol bizi ilgilendirmiyor.

Buraya anket açıp insanlara yorumlar yaptırtıp bayiden çıkınca arabasını satan insanları sevmiyorbu forum. Nokta.
Dragger Evrenoz

Kuyruk acın varki yorumların böyle oluyor. Dikkat et gene kuyruğuna basmasınlar. İnsanların yaptıklarına ettiklerinede saygın olsun. Hayata boş eleştirmen olarak gelmişsin boş eleştirilerinle gidiyorsun.

Serbest piyasa nokta..

BARR
11-04-2023, 09:26
Bayiden araba alıp aynı gün satan birinin neyine saygım olacak bu bir.

İkinci neye kuyruk acım olacak onu da anlamadım. Fabia alamadım diye mi üzüleyim. Ben aileme İX aldım buraya konusunu bile açmadım senin gibi.

Üçüncüsü serbest piyasa ise serbest forum hakaret etmeden istediğim gibi eleştiririm. Sana göre boş geliyor, forumun %90'ına dolu geliyor bir düşün bakalım kim boş kim dolu.

Shadow_Dancer
11-04-2023, 09:39
Bu tarz şeyler için birbirinizi kırmayın beyler. Bakın ölüm var.

speed_emre
11-04-2023, 09:45
konuyu uzatmak istemiyorum. Şak şakçıların çok ne olsun. Gerek yok muhattap olmaya çok.

Hayırlı günler...

DOHC
11-04-2023, 09:53
yahu benim derdim paramı değerlendirmek değil ki :D Arabamı değiştirip ihtiyacımı karşılamak. Onu sölüyorum ben de. ÖTV gelirse de yine alırım satarım bu sefer daha uygun bir fiyata arabaya binmek istiyorsam. E zaten elektrikli istiyorsam değişim için hepsinde artacak.

Paran degerlenirken demek istedigim, tesla bugun 20k dolarsa sen bugun 20k dolar koysan kenara, araba fiyatina veya otv’ye zam gelirse kur artisi seni kurtarmaz demek istedim. Senin para yine 20k dolar cunku ama araba oldu 22k dolar mesela.

BARR
11-04-2023, 09:54
Paran degerlenirken demek istedigim, tesla bugun 20k dolarsa sen bugun 20k dolar koysan kenara, araba fiyatina veya otv’ye zam gelirse kur artisi seni kurtarmaz demek istedim. Senin para yine 20k dolar cunku ama araba oldu 22k dolar mesela.

Benim için o dert değil sonuçta paramın tamamı ile araba almayı planlamıyorum. Kendime o marjini koydum.

PiscocuK
11-04-2023, 10:19
sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-boyasiz-hatasiz-2020-skoda-fabia-1.0-tsi-premium-dsg-22.000-kmde-1087959003/detay)

bu bende bir de 2021 kırmızı var ama km biraz yuksek 66k da

Düşündüğüm gibi bir şey bulamazsam haberleşiriz

_Emre_
12-04-2023, 22:31
Araç değil de sıfır km pcx için yardımcı olabilecek var mıdır?

Seven7
17-04-2023, 04:26
Sıfır Ford Courier için yardımcı olabilecek biri var mıdır forumda? Üretimi biteceği için belki bir umut bulabiliriz diye düşünüyorum.

adilhcl
18-04-2023, 07:36
Arkadaşlar Merhaba Peugeot Ticaride çalışan tanıdığımız varmı acaba ?
Boxer için soruyorum.
Teşekkürler.

PiscocuK
18-04-2023, 11:23
SKODA bayide çalışan arkadaşlarımız vardı.Fabia soracaktım yardımcı olabilecek varmıdır?

ruudvan
18-04-2023, 11:44
Arkadaşlar Merhaba Peugeot Ticaride çalışan tanıdığımız varmı acaba ?
Boxer için soruyorum.
Teşekkürler.

kaç m3 . arac yoktu en son ama sorarım

adilhcl
18-04-2023, 12:29
15 te olur 17 de ama 17 olursa daha iyi tabi

adilhcl
18-04-2023, 12:29
kaç m3 . arac yoktu en son ama sorarım

15 te olur 17 de ama 17 olursa daha iyi tabi

cagalazade
19-04-2023, 10:46
dün fiat ı aradım, panda sordum Kasım ayı belki dediler, peki sıfır herhangi bir araba dedim abi sırada 1600 kişi var dediler, kapattık...

snan1910
19-04-2023, 19:30
Bugün bir arkadaşım doğuşta çok yetkili bir tanıdığı aracılığıyla sıra vs hiç bir şey beklemeden bir araca kapora verdi. Bayram dönüşü teslim alacak. Sıra ek para vs hiç bir şey olmadan. Yani günümüz Türkiyesinde tanıdığınız var ise istediğiniz an istediğiniz aracı satın alabilirsiniz.

Ek olarak filolarla ilgili yazışmalar olmus yukarıda. Nisan ayı dün itibariyla filo sahibi bir müşterim 165 adet farklı modellerde sıfır araç satın aldı, bu durum geçen ay da bu şekildeydi. Markalar karışık, fiat, hyundai, peugeot, citroen, opel vsvs.

Not: şubat ayında +40.000 TL ile Fabia satın alan ben :(

5500
19-04-2023, 22:35
Mercedes bugun yarın online satisa donecek diye konular donuyor twitterda

ruudvan
19-04-2023, 23:44
e hadi hayırlısı. klavyesi kuvvetli olan kazanır o zmn. 2 yazılımcı kafa kafaya verip galeri açarsa paraya isim verirler.

Mutu
20-04-2023, 11:02
Bugün bir arkadaşım doğuşta çok yetkili bir tanıdığı aracılığıyla sıra vs hiç bir şey beklemeden bir araca kapora verdi. Bayram dönüşü teslim alacak. Sıra ek para vs hiç bir şey olmadan. Yani günümüz Türkiyesinde tanıdığınız var ise istediğiniz an istediğiniz aracı satın alabilirsiniz.

Ek olarak filolarla ilgili yazışmalar olmus yukarıda. Nisan ayı dün itibariyla filo sahibi bir müşterim 165 adet farklı modellerde sıfır araç satın aldı, bu durum geçen ay da bu şekildeydi. Markalar karışık, fiat, hyundai, peugeot, citroen, opel vsvs.

Buna honda da denk geldim eski bir bayi çalışanı vasıtasıyla adetli pcx çıkarıldı, galeriye ilan koyuldu. Malesef ülkenin her köşesi gibi bu durum da fazlasıyla kokuştu. Markaların imajını fazlasıyla zedeler hale geldi. Ama markaların umrunda olmadığı süreçte hiçbir şey de değişmeyecek.

Sti_Ozan
20-04-2023, 11:10
Fiat bayiisinde tanıdığı olan var mı? 100 adete kadar Ducato lazım 16+1 ya da panelvan farketmez

furkane
20-04-2023, 12:45
Fiat bayiisinde tanıdığı olan var mı? 100 adete kadar Ducato lazım 16+1 ya da panelvan farketmez

imkansız ötesi

Kahn23
20-04-2023, 12:46
imkansız ötesi

ötesi fazla. imkansız :)

furkane
20-04-2023, 12:55
ötesi fazla. imkansız :)

yılbaşında liste fiyatından aldık bı grup , 600 luk araba serbest piyasada şuan +1.milyon. Bana göre tüm bayilerde ducato var ama güzel bekletiyo malı. Tanıdık ile veya direk gidin bayilere liste fiyatının +150 üstüne alsanız yine artıdasınız şuan için

barakuda26
20-04-2023, 21:21
Piyasa değerinden %15 20 daha ucuza takas için bayiye verecek aracınız varsa ve ayrıca tanıdığınızda varsa sizde sıfır araç sahibi olabilirsiniz.

Birçok bayi galericilik yapıyor.

kıvancr
20-04-2023, 22:42
Bugun 2023 express combı ıcın kapora verdım. Ilk aradıgım bayıde arac vardı. Çokta araştırmaya gerek duymadım.
***** sıtedekı ılanlar 580 bın den baslıyor 573 bın fıyat verıldı. Mantıklı olan yanı bu enflasyonda borçlanıp almaktı.
Esnaf odası kredısı tıcarı sıfır araçlarda %75 ıne 0.63 oranıyla kredi verıyor.
Şirket uzerıne araç almak ısteyen ve sıfır bayıde tıcarı arac bulabılen arkadaşlar mutlaka değerlendirsin

TarikS
21-04-2023, 07:27

100 adet için direkt merkezle iletişime geçme gibi bir şey yok mu? filo indirimi olacak sonuçta, bayi kimmiş aw dedim içimden :D

hiç öyle adetli alım yapmadım bilmiyorum ama alacak olsam bayiyle muhatap olmadan farklı şekilde çözülmesi gerekir diye mantık yürütüyorum kendimce

G.U.Z.
22-04-2023, 10:32
Ankara'da egea 1.4 için bir bayi değerinin 60-70 bin altindan takas istiyor, bir bayi de zorunlu 3.2% faizle kredi diyor

bilalMW
22-04-2023, 10:42
Ankara'da egea 1.4 için bir bayi değerinin 60-70 bin altindan takas istiyor, bir bayi de zorunlu 3.2% faizle kredi diyor

ilk doğacak evladımızı da istiyorlar mı ? devşirme satış danışmanı olması için. bu ne ya

Mutu
22-04-2023, 15:22

hahahahahahahahahahah hergün daha ne kadar kötüye gidebilir ki derken daha da kötü örneklere denk geliyor. Müthişler hakkatten müthişler. Bir marka düşünün şu yapılanlara göz yumuyor onlara da helal olsun. Sorsan müşteriye memnuniyetle falan demeyi zorunlu hale getirmişlerdir, tüm müşteri memnuniyetini bir mottoyla çözebileceklerini sanıyorlar. :)

immortalboss
23-04-2023, 07:56
Ben aracı olmadan vs. gittim Manisa Şendil'e. Doblo aracımız vardı. İlk sahibiyiz. 2 parçasında avuç içi kadar boya var. Km 260k. Motor mekanik vs. harika durumda full servis bakımlı. 2 kez arıza, gerisi bakım için gidilmiş. 178 bin lira fiyat geldi. 1 hafta içinde 225 liraya sattım. Zorlasam daha da yukarı giderdi. Yeni araç ise 5-6 ay sonra geldi. İstemezseniz iptal ederiz dediler. :D Araç almış olsam da gıcıklığına alırdım. :) Geç de olsa aldık tabi aracı. Arkadaşlar takasa araç istiyorlar, ama yenisini vermek için kesin tarih yok. Kimse de takasa araç vermiyor. O yüzden sallıyorlar diye tahmin ediyorum. Mercedes internetten hiç bir satış temsilcisi olmadan satışlara başlayacak diye haber vardı doğru ise. Darısı diğer firmaların başına. :)

razzmatazz
24-04-2023, 08:15

aynı duruma bizzat şahit oldum bir arkadaşım doğuşta yetkili tanıdığı vasıtasıyla ramazanda 1.100 e kırmızı 1.5 ateca fr aldı bayram sonrasıda 1.200 e cupra leon alacağını söyledi ve bu söylediklerimi ne kapora ne birşey vermeden yapıyor

PiscocuK
24-04-2023, 09:39
Sıfır Kamiq-Fabia arayışım devam etmekte

TarikS
24-04-2023, 10:06
Yav şu konuya girdikçe sıfır araba alacak paramın olmadığına seviniyorum böyle bir rezalet olabilir mi ya :D

Ramcho®
24-04-2023, 11:04

sıfır fabia var ama liste ustu alabiliyorum.

Day Walker
24-04-2023, 11:14
Yav şu konuya girdikçe sıfır araba alacak paramın olmadığına seviniyorum böyle bir rezalet olabilir mi ya :D

ahahaha al bende de o kadar :D

bide beni arıyor çevremdekiler bize araba bul diye :)

bi arkadaşım babasının üstüne ötv muafiyetli araba almak için 150.000 TL elden hava parası vermiş araba da yeni astra :D nasıl olsa indirimli alıyorum diyo bide :D

bu devran dönme dolap gibi her daim döner durur.

PiscocuK
24-04-2023, 11:40
sıfır fabia var ama liste ustu alabiliyorum.

fazladan para verme işini 2 kere yaptım.kendime söz verdim 3 olmayacak.bulabilirsem alırım yoksa kalsın.

darkred
24-04-2023, 11:47

Abi 1 ay önce 0140 km de sıfır premium hayalet ekranlı DSG fabiamı sattım keşke haberim olsaydı sana verirdim. Ev alacağım için oldukça uyguna verdim.

Ben satınca zam geldi ciddi makule gitmiş oldu. İnşallah bulursun.

ruudvan
24-04-2023, 21:50

tarık senin numaranı dap yapıya vericem sana tebelleş olsunlar 10 milyona 1+1 satmaya çalışıyolar. birazda sen dertlen

PiscocuK
24-04-2023, 22:55
Abi 1 ay önce 0140 km de sıfır premium hayalet ekranlı DSG fabiamı sattım keşke haberim olsaydı sana verirdim. Ev alacağım için oldukça uyguna verdim.

Ben satınca zam geldi ciddi makule gitmiş oldu. İnşallah bulursun.

Saglik olsun. İlla ki bir sekilde denk gelir. Kupon arabalara aciktan para verdik eyvallah da siradan bir arabaya da aciktan para vermem

Sti_Ozan
25-04-2023, 09:15
Bayiiden hazır 235 varmış, 125 bin komisyonla teslim ediyorlar. İşine yarayacak olan varsa yönlendireyim

ACTPK
25-04-2023, 09:26
dün fiat ı aradım, panda sordum Kasım ayı belki dediler, peki sıfır herhangi bir araba dedim abi sırada 1600 kişi var dediler, kapattık...

Poyraz Gaziemir'de Hakan var. Şirket takassız araç vermiyormuş, ama ara sıra takasa gerek kalmadan boşa araç düşüyor demişti. Pandanın bulunurluluğu için birşey diyemem ama Ali Can yönlendirdi diye söyleyin. Varsa yardımcı olacaktır. Kendiside foruma üye aslında. Bende 3 ay fiorino aradım şirkete, Birmot takasa aracım var diyince anında buldu bulunmayan aracı.

pirasa
25-04-2023, 09:31
Poyraz Gaziemir'de Hakan var. Şirket takassız araç vermiyormuş, ama ara sıra takasa gerek kalmadan boşa araç düşüyor demişti. Pandanın bulunurluluğu için birşey diyemem ama Ali Can yönlendirdi diye söyleyin. Varsa yardımcı olacaktır. Kendiside foruma üye aslında. Bende 3 ay fiorino aradım şirkete, Birmot takasa aracım var diyince anında buldu bulunmayan aracı.

takasa araç varsa zaten piyasada araba dolu. bütün markalar bayiler aynı. soruyoruz araba yok diyor "tüh bizde arabayı değiştirecektik" diyorsun. hemen kaplan gibi atlıyor üstüne "siz de ne var araç?" "biz bir bakalım belki araç vardır" diyip zulayı döküyorlar

By_Carizma
25-04-2023, 22:21
takasa araç varsa zaten piyasada araba dolu. bütün markalar bayiler aynı. soruyoruz araba yok diyor "tüh bizde arabayı değiştirecektik" diyorsun. hemen kaplan gibi atlıyor üstüne "siz de ne var araç?" "biz bir bakalım belki araç vardır" diyip zulayı döküyorlar

kasım ayında Mercedes a200 ve cla modeli için başvurduk, listeye adımızın yazıldığını söylediler defalarca kez aramamıza takas olarak verecek aracımızın da olduğunu hatta ekstra üzerine 200k tl aksesuar ücreti vs ödeyebileceğimizi söylememize rağmen her ay aranıp örneğin ocak 30, şubat 15, mart 5 vs gibi tarihler verilecek ön görüyoruz deniliyor. 1 hafta önce tekrar arandık takasa aracınız var değil mi diye soruldu ve mayıs 15 gibi araçların gelebileceği o zaman tekrar aranacağımız söylendi. Özetle daha fazla para kazanabilecekleri insanlar için araçları saklıyorlar ama bu sadece takasla verilecek araçla sınırlı değil gibi görüyorum.

Mutu
25-04-2023, 23:34

Orada biz elden alıyoruz 100 150 bir turda 2.eldeki arkadaşlar binsin diyorlar galiba. :)

CND
27-04-2023, 07:28

Belkide şuan gemiden inip inip alana taşınıyorlardır. Denemek için güzel günler olabilir :)

Sti_Ozan
27-04-2023, 08:12
kasım ayında Mercedes a200 ve cla modeli için başvurduk, listeye adımızın yazıldığını söylediler defalarca kez aramamıza takas olarak verecek aracımızın da olduğunu hatta ekstra üzerine 200k tl aksesuar ücreti vs ödeyebileceğimizi söylememize rağmen her ay aranıp örneğin ocak 30, şubat 15, mart 5 vs gibi tarihler verilecek ön görüyoruz deniliyor. 1 hafta önce tekrar arandık takasa aracınız var değil mi diye soruldu ve mayıs 15 gibi araçların gelebileceği o zaman tekrar aranacağımız söylendi. Özetle daha fazla para kazanabilecekleri insanlar için araçları saklıyorlar ama bu sadece takasla verilecek araçla sınırlı değil gibi görüyorum.

Abi şu an bayiide e200 var ama komisyon biraz dudak uçuklatıyor

By_Carizma
27-04-2023, 18:50
Abi şu an bayiide e200 var ama komisyon biraz dudak uçuklatıyor

hangi bayiide var ve ne kadar istiyorlar ?

207_TR
27-04-2023, 19:33

1 milyondur muhtemelen.

Sti_Ozan
28-04-2023, 09:00

Abi bayii bilgisini bilmiyorum ama 2800 fatura 3180 bayii çıkışı diyorlardı.

Sti_Ozan
28-04-2023, 09:01

Pardon o E200 içindi, CLA nın proforması 1800 dü 200 komisyon isteniyordu. Bayii bilgisini paylaşmadılar sadece İstanbulda olduğunu söylediler abi.

Cimmeria
28-04-2023, 13:18
Ya bu komisyon alma olayinin bu kadar normallesmesi manyakca degil mi? Bunu isteyen de buna musade eden marka da bir bana mi cok ahlaksizca geliyor? Niye herkes cok normal karsiliyor bunu :)

CND
28-04-2023, 14:29
Ya bu komisyon alma olayinin bu kadar normallesmesi manyakca degil mi? Bunu isteyen de buna musade eden marka da bir bana mi cok ahlaksizca geliyor? Niye herkes cok normal karsiliyor bunu :)

Hadi marka banane diyor o kısmını kabullendik diyelim, e bu bayilerin çoğu patron şirketi. Patron ne diyor bu açıktan dönen işe ? Bu sarmala bulaşıp aman iş arkadaşlarım bilmesin diye aldığı sıfır araç ile işe gitmeyen danışmanlar bile var hahahahaha

İçeride bu paranın paylaşılma sahnesini vlog yapsalar aslında oradan ek kazanç sağlanır. Epey hit alır :D Tam Levent Kırca lık günler yaşanıyor...

131mirafiori
28-04-2023, 15:33
İ20N için 2 Bursa bayisi ile tanıdık aracılığı ile görüştüm, bir tanesi listeye yazdı gerçekten diğeri patron tanıdıklarından sıra gelmez ki deyip listeye bile yazmadı :) En az 10 kişi var patron tanıdığı bu aracı bekleyen dediler :)

eminkilic61
28-04-2023, 15:52
İ20N için 2 Bursa bayisi ile tanıdık aracılığı ile görüştüm, bir tanesi listeye yazdı gerçekten diğeri patron tanıdıklarından sıra gelmez ki deyip listeye bile yazmadı :) En az 10 kişi var patron tanıdığı bu aracı bekleyen dediler :)

iyi bari, listeye yazmışlar :D patron tanıdığından bile güzel komisyon alacaklar

anthinka
28-04-2023, 18:43
Clio liste fiyatı +150k komisyon istendi.

İ20 1.4 style pack 720k.

Karar veremedim :)

eminkilic61
04-05-2023, 08:17
doğuş'tan mayıs'ın ikinci haftası teslim alacağımız 0 km arabamız, nedensizce mayıs'ın 3. haftasına ertelendi.
bakalım 14 mayıs sonrası neler yaşanacak :(

CND
04-05-2023, 08:26
doğuş'tan mayıs'ın ikinci haftası teslim alacağımız 0 km arabamız, nedensizce mayıs'ın 3. haftasına ertelendi.
bakalım 14 mayıs sonrası neler yaşanacak :(

Dün akşam zam geldi mesela :D Hangi gemide araç ? Nedensiz mi nedenli mi anlarız oradan.

eminkilic61
04-05-2023, 08:38
Dün akşam zam geldi mesela :D Hangi gemide araç ? Nedensiz mi nedenli mi anlarız oradan.

zammı siz diyince kontrol ettim :( erteleme sebepleri belli demek ki :D
gemi vs bilgisi yok, araba bence ya bayide yada TR limanlarında yatıyor :D

CND
04-05-2023, 08:41
zammı siz diyince kontrol ettim :( erteleme sebepleri belli demek ki :D
gemi vs bilgisi yok, araba bence ya bayide yada TR limanlarında yatıyor :D

Araç R ise burada olduğunu onaylayabilirim. Gemiden indiler :D

PiscocuK
04-05-2023, 08:41

Zam değildir.Zam olamaz.Fiyat güncellemesidir o

PiscocuK
04-05-2023, 08:42
Araç R ise burada olduğunu onaylayabilirim. Gemiden indiler :D

Yapma bunu ticaretimize limon sıktın adama araba satacaktık

eminkilic61
04-05-2023, 08:44
Yapma bunu ticaretimize limon sıktın adama araba satacaktık

abi R'a çıkamadık hala :( CND A6 45tfsi

PiscocuK
04-05-2023, 08:44

Dün R sız R sız konuştun çok kızdım sana :)

eminkilic61
04-05-2023, 08:45
Dün R sız R sız konuştun çok kızdım sana :)

ahhh keşke R lı konuşsam :D :D :D

CND
04-05-2023, 08:52

F/p zaten çok uygun bir araç. Hala neden o fiyata sattıklarını anlamıyorum :D

Rakiplerine kıyasla süper avantajlı. Yalnız aracın konusunda Doğuş üzerinden komisyonsuz çıkartma sürecini dinlemek isteriz :cool:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

CND
04-05-2023, 08:54
Zam değildir.Zam olamaz.Fiyat güncellemesidir o

İstemsizce şu yıllara ışınlandım :D

https://www.youtube.com/watch?v=nGyLcQZqG1A

eminkilic61
04-05-2023, 08:58
F/p zaten çok uygun bir araç. Hala neden o fiyata sattıklarını anlamıyorum :D

Rakiplerine kıyasla süper avantajlı. Yalnız aracın konusunda Doğuş üzerinden komisyonsuz çıkartma sürecini dinlemek isteriz :cool:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

sağolun, teşekkürler
liman bilgisi A6lar için var mı acaba :D

PiscocuK
04-05-2023, 09:12
ahhh keşke R lı konuşsam :D :D :D

hadi ne zaman geliyorsun.Bende Ankaraya gelicem e46 almaya golflemi geleyim?

PiscocuK
04-05-2023, 09:15
[QUOTE=CND;8767156]İstemsizce şu yıllara ışınlandım :D

Sağlam öngörüleri varmış adamın gerçekten

CND
04-05-2023, 09:31
sağolun, teşekkürler
liman bilgisi A6lar için var mı acaba :D

Hiç bilmiyorum onları, önemli ise sorarız :)

eminkilic61
04-05-2023, 10:17
hadi ne zaman geliyorsun.Bende Ankaraya gelicem e46 almaya golflemi geleyim?

abi heyecanlandırma beni :D

Hiç bilmiyorum onları, önemli ise sorarız :)

sorsakta sizin arabanız gelmedi der geçiştirirler :D

131mirafiori
04-05-2023, 12:08
abi heyecanlandırma beni :D

20N duruyorsa onu da ben alayım :)

eminkilic61
04-05-2023, 12:40
20N duruyorsa onu da ben alayım :)

benimle beraber kilometre sayacını hızlıca çevirmeye devam ediyor :D :D

Karakuş
04-05-2023, 13:04
Bizim de yeni 4 GC arayışımız var. Bayiler Ağustos-Eylül arası teslim tarihi veriyorlar ama seçim öncesi halletmek istiyorum. Yardımcı olacak bir arkadaşımız varsa çok iyi olur

eminkilic61
04-05-2023, 13:10
Bizim de yeni 4 GC arayışımız var. Bayiler Ağustos-Eylül arası teslim tarihi veriyorlar ama seçim öncesi halletmek istiyorum. Yardımcı olacak bir arkadaşımız varsa çok iyi olur

şubat'ta 320i sirapiş geçen arkadaşıma, mayıs sonu teslim öngörüyorlar

TarikS
05-05-2023, 11:33

Bu nasıl bir lüks? 32 sayfa yazılanlar boşa demek ki gelip 2 hafta içinde araç teslim alabileceğinizi düşünmeniz başka ülkeden yazdığınızı düşündürdü :D

O kadar "nüfuzlu" birileri varsa da zaten onları forumda bulamayacağınız kesin :)

Karakuş
05-05-2023, 11:50
Bu nasıl bir lüks? 32 sayfa yazılanlar boşa demek ki gelip 2 hafta içinde araç teslim alabileceğinizi düşünmeniz başka ülkeden yazdığınızı düşündürdü :D

O kadar "nüfuzlu" birileri varsa da zaten onları forumda bulamayacağınız kesin :)

Yok estağfurullah, bende farkındayım bulamayacağımın ama bir umut işte:) Bazen arkadaşlar sıraya yazılıyor bir sebepten çıkmak istiyor ya da satış danışmanı arkadaşların elinde ekstra araç oluyor. Belki denk gelir diye yazdım. Yoksa haklısınız, 3-5 ay beklemeden araç almak biraz şans işi oldu

berkaym
09-05-2023, 08:28
takasa araba verebilcek şekilde taigo troc yada a3 arıyoruz.

kukuleta
09-05-2023, 13:48
takasa araba verebilcek şekilde taigo troc yada a3 arıyoruz.

2 hafta önce florya mez takasa araç varsa taigo t-cross bulabiliriz demişti.

Black_Eagle
10-05-2023, 11:09
Sıfır araç işi biraz şans. 2022 den beri m4 competion bekliyorduk alamadık. 2 gün önce birisinin aracı iptal olmuş verebiliriz dediler 2 günde teslim. Fiyat 8.400 diyorlar bilemedim. Çok almakta istiyorum ama sitesinde 7.2 yazıyor. Takasa araç alabiliriz dediler bende e350 cabrio var 3.600 fiyat verdiler ben 5 milyona alıcı buldum. Takasa araç alırken bayiler insafsız baya :)

kalipson
10-05-2023, 11:12
Sıfır araç işi biraz şans. 2022 den beri m4 competion bekliyorduk alamadık. 2 gün önce birisinin aracı iptal olmuş verebiliriz dediler 2 günde teslim. Fiyat 8.400 diyorlar bilemedim. Çok almakta istiyorum ama sitesinde 7.2 yazıyor. Takasa araç alabiliriz dediler bende e350 cabrio var 3.600 fiyat verdiler ben 5 milyona alıcı buldum. Takasa araç alırken bayiler insafsız baya :)

Xdrive ise alınabilir. Her türlü alınır da X daha iyi

CND
10-05-2023, 11:15

Gelmedi mi teklif formu ? Muhtemelen opsiyonlar ile fiyat oraları bulmuştur. %220 ötv ile sıradan metalik renk farkı bile 150-200k oynatır sonuçta.

Ama 7,2 mio bankaya gerisi çanta ise başka kafalar :D

Black_Eagle
10-05-2023, 11:38
Xdrive ise alınabilir. Her türlü alınır da X daha iyi

Evet xdrive yeni nesil ekran falan
BMW M4 YENİLENDİ.EN DOLU OPSİYONLU M4 İNCELEME. #bmwm4 #m4 - YouTube (https://youtu.be/gH9dBLHq6KA)
Araba bu sanırım. Dışı içi aynı burasıda izmir özgörkey bana da oradan verilecek

Black_Eagle
10-05-2023, 11:40
Geldi karbon opsiyonlar falan görünüyor ama competionda standart değilmiydi onlar. Neyse ben kapora yolluyorum araç bulmuşuz alalım zaten çok istiyordum

kalipson
10-05-2023, 11:45
Hayır standart değil. Renk hariç dolu bi araç. Koltuktu ıvır dı zıvır dı derken rakamın şişmesi normal

CND
10-05-2023, 12:15
Geldi karbon opsiyonlar falan görünüyor ama competionda standart değilmiydi onlar. Neyse ben kapora yolluyorum araç bulmuşuz alalım zaten çok istiyordum

Fatura kestiği miktardan başka bir ek talepleri yoksa durmak hata :D Hayırlı olsun şimdiden.

FatihDemirel
10-05-2023, 12:34
Bende eşime t cross siparişi verdim, kaparo da gönderdim. Araç gemide 15 mayıs gibi gelecek diyorlar seçim sonrasına bakalım ne olacak :) Mayıs başında %7 gibi zam yedi araç bu arada.

gardispec
10-05-2023, 13:59
Herhangi bir sıfır araç arıyorum marka model farketmez var mı duyumu olan takasada araç verebilirim

c.sar
10-05-2023, 14:28
Bende Amarok arıyorum yardımcı olabilen var mı.

Sti_Ozan
10-05-2023, 14:52

Abi S400 e kadar her türlü araç bulunuyor, Bugün alıyorum de Range Sport çözelim. Ben zamanında araç ararken bi girdim sürekli atıyorlar araçları.
T-roclar, A3 ler A6 lar bmw 3,4,5 aklına ne geliyorsa hepsi hazır teslim düşüyor.

Yok estağfurullah, bende farkındayım bulamayacağımın ama bir umut işte:) Bazen arkadaşlar sıraya yazılıyor bir sebepten çıkmak istiyor ya da satış danışmanı arkadaşların elinde ekstra araç oluyor. Belki denk gelir diye yazdım. Yoksa haklısınız, 3-5 ay beklemeden araç almak biraz şans işi oldu

Gc dediğiniz nedir? Sorayım isterseniz

Black_Eagle
10-05-2023, 15:26
Fatura kestiği miktardan başka bir ek talepleri yoksa durmak hata :D Hayırlı olsun şimdiden.

yok fatura rakamı direk. aldık gibi kaporayı yolladım s3 yanına m4 geldi. rs7 den sonra hiçbir araba zevk vermiyordu bakalım m4 heyecanlandırıyor valla

Karakuş
10-05-2023, 15:26
Abi S400 e kadar her türlü araç bulunuyor, Bugün alıyorum de Range Sport çözelim. Ben zamanında araç ararken bi girdim sürekli atıyorlar araçları.
T-roclar, A3 ler A6 lar bmw 3,4,5 aklına ne geliyorsa hepsi hazır teslim düşüyor.

Gc dediğiniz nedir? Sorayım isterseniz

Özelden yazdım size.

kalipson
10-05-2023, 15:30
yok fatura rakamı direk. aldık gibi kaporayı yolladım s3 yanına m4 geldi. rs7 den sonra hiçbir araba zevk vermiyordu bakalım m4 heyecanlandırıyor valla

S3 sürmedim, RS7 de. Ama yeni M3/4 tam bir hayvan. Hatta şöyle diyeyim, yıllarca Megane 2 RS tepesinde olan biri olarak, ailecek M3.e binince ve hafiften gıdıklayınca anında arabada kavga çıkıyor, küslükler, dargınlıklar oluyor. Keşke bunlar hiç olmasa, hayat hep bayram olsa di mi ?? :D :D :D

CND
10-05-2023, 15:37

Rs i dost meclisinde istemeye istemeye devretmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, m4c en azından güzel bir telafi =) hemde haricen bir ödeme istenmemesi de bonusu...

------------------

Konuya dönecek olursak özel modeller / seriler hariç mal her zaman var. Dönem dönem odd verilerini paylaşıyorum ve malın bollandığını aynı borsada tahtacının malı devrettiğine benzer bir dönem yaşadığımızı yazıyorum.

Araç bulabilmeniz için iki soru var. Kimsiniz ve ne kadar komisyon ödeyeceksiniz. Süreç bu kadar arsız ve nahoş. Tanıdığı olan komisyonsuz hatta bazı durumlarda havuzdan araç seçerek malını alıp kenara çekiliyor. Al-satçı için komisyon malın maliyeti olduğu için o yine devam ediyor ticaretine.

TarikS
11-05-2023, 07:41

Bunda hemfikiriz. Gidip bayiye "ne istiyorsanız veririm" desem bana da araç çıkar zaten. Yine hiç yok derse çıkar para dolu çantayı koy masaya, "bu senin" de, hiç olmayan arabanın bulunacağından kimsenin şüphesi yoktur :D

eminkilic61
11-05-2023, 14:07
Bende Amarok arıyorum yardımcı olabilen var mı.

ilk gelen 178 aracın sahibi varmış :D diğer parti haziranda gelecek, muthemelen onlarda sahiplidir

eminkilic61
11-05-2023, 14:09
dün yakın arkadaşım elden para vermeyi kabul ederek, kaporasını verip hayırlı olsun dediği i20N'i, 10.000 daha fazla elden paraya başkasına verdiler.
ahlaksızlığın ahlaksızlığı artık maalesef

alper_pug
11-05-2023, 14:11
Umarım tüm firmalar online sisteme geçerde böyle ahlaksızlar işsiz kalır.

Ramcho®
11-05-2023, 15:18
dün yakın arkadaşım elden para vermeyi kabul ederek, kaporasını verip hayırlı olsun dediği i20N'i, 10.000 daha fazla elden paraya başkasına verdiler.

1350 tl rakam okudular bana seeekkkktttöööörrrrr gitttt amk dedim :)

Day Walker
12-05-2023, 13:57
2 adet sıfır CLA lazım bulabilecek varmıdır?

Gko
12-05-2023, 16:01
2 adet sıfır CLA lazım bulabilecek varmıdır?

Online satis modelini beklemenizi tavsiye ederim, 3 gun sonra aktiflesicek.

drago
12-05-2023, 16:21

10k daha fazlasına verdiğini nasıl öğrendiniz?

Rüşveti vermem ama hadi vermiş olayım; o saatten sonra sırf işimi bozanın işi bozulsun diye verirdim çünkü

eminkilic61
12-05-2023, 16:24
10k daha fazlasına verdiğini nasıl öğrendiniz?

Rüşveti vermem ama hadi vermiş olayım; o saatten sonra sırf işimi bozanın işi bozulsun diye verirdim çünkü

arkadaşımla iletişimde olan aracı demiş. açık artırma usulü satıldı bence :D

mustafa53
20-05-2023, 18:55
Arkadaşlar bildiğiniz herhangi bir bayide 2023 Audi A3 1.5 S Line sedan var mı?***** sitede varda fiyatlar çok uçuk. 2.250.000 TL isteyen bile var��

PiscocuK
20-05-2023, 19:06
Bugun bi skoda bayisine girdim. Birinin kredisi cikmamis sanirim. Denk geldi aksilik olmazsa onumuz hafta aliyorum arabayi

mustafa53
20-05-2023, 19:25
Şimdiden hayırlı olsun��

snan1910
21-05-2023, 00:37
Bugun bi skoda bayisine girdim. Birinin kredisi cikmamis sanirim. Denk geldi aksilik olmazsa onumuz hafta aliyorum arabayi

Skoda nın hangi modelini alıyorsunuz, liste fiyati üzerine ek yaptılar mı,

Hafta içi vw grubu zam yiyecek deniyor. Fatura kesilmedi ise bilginiz olsun.

kalipson
21-05-2023, 15:30
Konu dışı ama bu hafta lastiklere de zam gelecek diye duydum. Naçizane aklıma geldi. Doğrudur yalandır bilemem

PiscocuK
22-05-2023, 08:23
Skoda nın hangi modelini alıyorsunuz, liste fiyati üzerine ek yaptılar mı,

Hafta içi vw grubu zam yiyecek deniyor. Fatura kesilmedi ise bilginiz olsun.

skoda kamiq alıcam kısmetse.Liste fiyatına ekleme oldu evet ama neyseki açıktan 100 ver 200 ver olmadı
Aksesuar paketi adı altında komple seramik-5 cam filmi-ön trafik kamerası-kaputppf ilk aklıma gelen extralar bunlar.Evet dışarı bunları çok daha ucuza yaptırırdım ama faturasız olmaması mutlu etti

speed_emre
22-05-2023, 09:01
hayırlısı olsun. Kamiq hangi motorlu alıyorsun abi.

PiscocuK
22-05-2023, 11:11
hayırlısı olsun. Kamiq hangi motorlu alıyorsun abi.

1,5 tsi 150 hp olanı kardeşim

Runo
22-05-2023, 11:14
1.3 icon megane bulabilen var mı ? Veya aramızda renault çalışanı yardımcı olabilecek var mıdır ? Sipariş almıyorlar sıra vermiyorlar sürüncemeye girdi her şey :)

speed_emre
22-05-2023, 12:31
1,5 tsi 150 hp olanı kardeşim

Çok iyi denk getirmişsin abi bende aradım bulamadım. Alacaktım yoksa. Hayırlısı olsun. Güle güle kullan abi.

speed_emre
22-05-2023, 12:32
1.3 icon megane bulabilen var mı ? Veya aramızda renault çalışanı yardımcı olabilecek var mıdır ? Sipariş almıyorlar sıra vermiyorlar sürüncemeye girdi her şey :)

ızmırde 1 fırmada beyaz renk vardı. Liste üstüne 200.000 tl istiyordu bayi elden parayı. Extrada hiçbirşey yoktu.

Runo
22-05-2023, 12:41
Helal olsun 200.000 TL iyi cesaret, bol şans diyelim bayiye :)

fsm1996
22-05-2023, 12:46
ilanda şuanda 2023 var hocam 1095 yazmış sarı sitede en uygunu bilgin olsun,renault bayisinde tanıdığım var ek ücretlerle araba çıkarabiliyorduk ancak araba yok megane gelirse 1150-1200 civarında veririz dedi,haliyle sarı sitedeki ilan şuanda en uygunu :)

PiscocuK
22-05-2023, 12:58
Çok iyi denk getirmişsin abi bende aradım bulamadım. Alacaktım yoksa. Hayırlısı olsun. Güle güle kullan abi.

Tamamen şans oldu.Cumartesi çocuğu gezdiriyordum.2 dk şu bayiye bir girelim dedim hanıma.Girdik baktım çok sıra.satış temsilcisi ile görüşmek için bile sıra :) bende isim yazdırdım çocuk durmayınca biz çıkalım duruma göre ararsınız dedim.Nasıl olsa aramazlar diyede düşündüm beklemiyordum.1 saat sonra aradılar bir kredi iptal oldu düşünüyorsanız gelin detayları konuşalım dediler.

speed_emre
22-05-2023, 13:06
Tamamen şans oldu.Cumartesi çocuğu gezdiriyordum.2 dk şu bayiye bir girelim dedim hanıma.Girdik baktım çok sıra.satış temsilcisi ile görüşmek için bile sıra :) bende isim yazdırdım çocuk durmayınca biz çıkalım duruma göre ararsınız dedim.Nasıl olsa aramazlar diyede düşündüm beklemiyordum.1 saat sonra aradılar bir kredi iptal oldu düşünüyorsanız gelin detayları konuşalım dediler.

abı ne renk araba cam tavan varmı? Seçim yüzünden kredileri sıkmışlar. Faizler ciddi yüksek. 100.000 max kredi onaylıyorlarmış. O bakımdan zor işler.

PiscocuK
22-05-2023, 14:07
abı ne renk araba cam tavan varmı? Seçim yüzünden kredileri sıkmışlar. Faizler ciddi yüksek. 100.000 max kredi onaylıyorlarmış. O bakımdan zor işler.

beyaz renk cam tavan vs var en full olanı dedi.Arabayı göremedim.Buzdolabı beyazımı dedim hayır dedi biraz kırık beyaz dedi ok dedim.

speed_emre
22-05-2023, 14:38
beyaz renk cam tavan vs var en full olanı dedi.Arabayı göremedim.Buzdolabı beyazımı dedim hayır dedi biraz kırık beyaz dedi ok dedim.

Güzel abi kırmızı cam tavan sıyah cok guzel extra para alıyorlar o renk içinde ondan sordum. Kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.

Tunacan
22-05-2023, 16:13
Amarok bulma konusunda yardımcı olabilecek var mı?

PiscocuK
22-05-2023, 17:33
Güzel abi kırmızı cam tavan sıyah cok guzel extra para alıyorlar o renk içinde ondan sordum. Kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.

Araba olmadigi icin renk donanim secme sansimiz yoktu. Otomatik olmasi yeterliydi aslinda benim icin. Digerleri de guzel oldu extra oldu

kıvancr
22-05-2023, 20:07
ızmırde 1 fırmada beyaz renk vardı. Liste üstüne 200.000 tl istiyordu bayi elden parayı. Extrada hiçbirşey yoktu.
Geçtiğimiz ay işyerim için express aldım. Liste fıyatının 40 bın tl ustune teklıf verdıler. Ticari krediyi 0.63 oran ile kullandım. Onay 1 hafta surdu ıscı bayramı, hafta sonu vb de gırdıgı ıcın 7 gun onay bekleyıp mayıs ayında gelen zammı acıklanan lıste sonrası ödeme gecmesıne rağmen almadılar.. Bence tutumlar bayıden bayıye degısıyor. Bıraz sans ve kısmet

speed_emre
23-05-2023, 07:19
Geçtiğimiz ay işyerim için express aldım. Liste fıyatının 40 bın tl ustune teklıf verdıler. Ticari krediyi 0.63 oran ile kullandım. Onay 1 hafta surdu ıscı bayramı, hafta sonu vb de gırdıgı ıcın 7 gun onay bekleyıp mayıs ayında gelen zammı acıklanan lıste sonrası ödeme gecmesıne rağmen almadılar.. Bence tutumlar bayıden bayıye degısıyor. Bıraz sans ve kısmet

Kesinlikle öyle bayi ile alakalı. Bazı bayiler istanbulda elden 150 200 ıstıyorlarmış. Bazı illerde extra cam filmi ıvır zıvır ile yeterlı oluyormuş.

Nasip kısmet abi.

melihyilmaz
23-05-2023, 07:27

Ne kadar aldınız ve 0,63 kredi kaç yıllık ve ne kadarına kullandırdılar.

kıvancr
23-05-2023, 07:49
Ne kadar aldınız ve 0,63 kredi kaç yıllık ve ne kadarına kullandırdılar.

Kasko değerinin % 75 ine kredi 0.63 oran ile 84 ay

CüneytIşıkkent
23-05-2023, 08:12
Amarok bulma konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Bu konuda bende meraktayım varsa yardımcı olabilecek biri

tlgylmz106
23-05-2023, 09:47
a3 sedan konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?

fussy
23-05-2023, 11:00
Kasko değerinin % 75 ine kredi 0.63 oran ile 84 ay

Hangi bankadan kullandınız ? Bu kredi için sağlamamız gereken şartlar nedir acaba ?

kıvancr
23-05-2023, 11:12
Hangi bankadan kullandınız ? Bu kredi için sağlamamız gereken şartlar nedir acaba ?

İşverenlere yönelik kredi, yanlış hatırlamıyorsam açılışı en az 3 yıl geçmiş vergi levhası, esnaf sanatkar oda kaydı ve diğer banka kredi gereksinimleri ile alınabiliyor.
Plakasız sadece ticari sıfır km araç olması ( caddy,amarok,kangoo gibi ) kaydı ile %75'ıne 1.5 m kadar kredi sağlanıyordu. Gecen hafta cıkan kararlardan sonra değişiklik yapıldımı bılmıyorum. Mayıs ılk haftası bu sekıldeydı.

melihyilmaz
23-05-2023, 12:36
Çok iyiymiş Allah kaza bela vermesin.

eminkilic61
23-05-2023, 17:13
amarok imkansız gibi bir şey şu an ama alan alıyor, o araçlarda 10-20 tane.
ünlü bir motor yarışcımıza bile, 3.0 değil 2.0 vermişler.

ankara şaşmaz'daki hyundai bayisinin otoparkında, 3 tane 0km i20N var.
araçlara 1.350 istiyorlar.
tanıdık olmadan giderseniz de 'araçlar sahipli' yalanı söylüyorlar.
i20n'ler dışında daha çok 0km araç var

MBuğra
23-05-2023, 17:18
bu araç stoklayan ve bunları kamuya açık otoparklara koyan bayilerin araçlarını tavan dahil anahtar takan bir ekip olsa keşke.

devlet kendi adalet sağlamazsa, halk sağlar.

Runo
23-05-2023, 18:40
Size şu kadar söyleyeyim. Çok yakın bir dostumun çok yakın bir dostu bakın çok yakın diyorum birbirimizi kıramayacak derecede, istanbul’da hatırı sayılır büyük bir renault, x, x marka bayilerinin sahibi. Fakat buna rağmen 1 adet “binmeye” megane alamıyorum. Araç yok diyor ama sürekli teslimat yapılıyor onu da biliyorum varın gerisini siz düşünün.

Ahmetfikri
24-05-2023, 09:41
pug 408 için yardımcı olabilecek varmı

ahmetbaha-drs
24-05-2023, 10:01
Citroen C3 Aircross 1.2 Shine bulma ihtimalimiz var mı acaba bayilerden? :)

DOHC
24-05-2023, 11:50
Size şu kadar söyleyeyim. Çok yakın bir dostumun çok yakın bir dostu bakın çok yakın diyorum birbirimizi kıramayacak derecede, istanbul’da hatırı sayılır büyük bir renault, x, x marka bayilerinin sahibi. Fakat buna rağmen 1 adet “binmeye” megane alamıyorum. Araç yok diyor ama sürekli teslimat yapılıyor onu da biliyorum varın gerisini siz düşünün.

Demek ki çok çok çok daha yakın dostları var bayinin :)

Runo
24-05-2023, 12:52
Evet muhtemelen çok+ birileri var, bende o yüzden çok diye üstüne basa basa belirttim :)

pirasa
24-05-2023, 15:13
bu araç stoklayan ve bunları kamuya açık otoparklara koyan bayilerin araçlarını tavan dahil anahtar takan bir ekip olsa keşke.

devlet kendi adalet sağlamazsa, halk sağlar.

bence boşa uğraş olur. sonuçta o arabayı liste fiyatına verseler sana vermeyecekler. bence 5milyona satsınlar i20n leri nede olsa liste fiyatına satsalar bana satmayacaklar.

Gta1994
24-05-2023, 22:20
topuna varya topuna lanet gitsin .

bu nasıl enflasyon olaki 15 bin dolara alıp 30 bin dolara satsınlar ?

yok düşecek , yok otv indirimi , yok ebesi derken felegimiz sastı . yıl 2020 3 mart . var bende 2010 fiorino , 30 bin lira borç var alacaklı kapıda vereyim borcu rezil olmayalım dedik sattık 32 ye gittim verdim borcu elde kaldımı 2 bin tl ? haftasına pandemi geldi oda yetmez araba cıktımı 70 -80 e ?
biz babamla ikimiz zor bela kredi vs 80 bin topladık kalanı eş dosttan 105 bin lira para gittik fiat bayıye dediler yok ve o egea yıl olmus 2023 mayıs hala yok :)
en son lanet edip 170 bin tl lerde 2012 connect aldık . bir daha tovbe , bu gunler gecıp lutfen gelın kampanya indirim vs diye telefon edecekler . araba satalım dıyecekler , ben o gunu beklıyorum :)

Gta1994
24-05-2023, 22:24
topuna varya topuna lanet gitsin .

bu nasil enflasyon olaki 15 bin dolara alip 30 bin dolara satsinlar ?

yok dusecek , yok otv indirimi , yok ebesi derken felegimiz sasti . yil 2020 3 mart . var bende 2010 fiorino , 30 bin lira borc var alacakli kapida vereyim borcu rezil olmayalim dedik sattik 32 ye gittim verdim borcu elde kaldimi 2 bin tl ? haftasina pandemi geldi oda yetmez araba ciktimi 70 -80 e ?
biz babamla ikimiz zor bela kredi vs 80 bin topladık kalanı eş dosttan 105 bin lira para gittik fiat bayıye dediler yok ve o egea yıl olmus 2023 mayis hala yok :)
en son lanet edip 170 bin tl lerde 2012 connect aldık . bir daha tovbe , bu gunler gecip lutfen gelin kampanya indirim vs diye telefon edecekler . araba satalim diyecekler , ben o gunu bekliyorum :)

tequila818
25-05-2023, 07:56
Şu an maalesef yüksek enflasyonu insanlar kanıksadı. Dolayısıyla otomobil satarken her ay fiyatların ortalama %5-10 arttığını bildikleri için, çok acil olmadıktan sonra hep fiyatlar olması gerekenden fazla. İnşaat yapıp satan bir tanıdığım ile görüştüm, 2 yıldır hiç ev satmayarak çok para kazandım dedi. Satmış olsam yanmıştım dedi. Benzer durum otomobillerde de var. Ekonomi düzelirse bu fiyatlar da düzelir yoksa devam. 2-3 aydır fiyatlar çok şişti biraz durulur diyorum ama 2-3 ayda fiyatlar %15-20 arttı. Oturduk izliyoruz. Bu döneme nakitte yakalananlara allah kolaylık versin.

5500
25-05-2023, 09:19
amarok imkansız gibi bir şey şu an ama alan alıyor, o araçlarda 10-20 tane.
ünlü bir motor yarışcımıza bile, 3.0 değil 2.0 vermişler.

ankara şaşmaz'daki hyundai bayisinin otoparkında, 3 tane 0km i20N var.
araçlara 1.350 istiyorlar.
tanıdık olmadan giderseniz de 'araçlar sahipli' yalanı söylüyorlar.
i20n'ler dışında daha çok 0km araç var

Ankaradaki en ac bayi bunlar, 2. sirada karsisindaki peugeot bayisi:) ikisininde kapisindan gecilmez.

anamur
25-05-2023, 14:36
muğla ve antalydaki h*nda motor bayisi alanyada birisi ile anlaşmış alanyaya gönderiyor h*nda dioları 78-82tl arasına satıyorlar. bayilerin vekaleti var çocukta.

evliya
25-05-2023, 14:53
Mercedes'in online storeundan araç alabilen oldu mu? Araçlar sürekli geliyor anında gidiyor.

BARR
25-05-2023, 15:26
Mercedes'in online storeundan araç alabilen oldu mu? Araçlar sürekli geliyor anında gidiyor.

Mümkün değil EQB EQA baktım ben de ama nafile.

berkaym
25-05-2023, 15:38

İmkansız sanırım EQA almak istiyorum bende ama olmuyor.

eminkilic61
25-05-2023, 15:44
mercedes online store'dan alınan araçlar ilana düşmüş bile :(

Sefa_vts
25-05-2023, 16:34
Şuan 3 Araç var akşam 17:00'dan sonra girin. 2 GLA 200 1 EQA

SCfr
25-05-2023, 17:57
Araçlara girdikten sonra hep bu araç yok diyor

ruudvan
25-05-2023, 18:51
muğla ve antalydaki h*nda motor bayisi alanyada birisi ile anlaşmış alanyaya gönderiyor h*nda dioları 78-82tl arasına satıyorlar. bayilerin vekaleti var çocukta.

dio heryerde var. stok fazlası oldugu ıcın butun bayılerden dio alabilirsin.

cabrioleter
26-05-2023, 07:57
Son Dakika: Ticaret Bakanlığı'ndan otomotiv bayilerine rekor ceza (https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-ticaret-bakanligindan-otomotiv-bayilerine-ceza-2084595)

burda yazmakla olmuyor beyler.. madem bayileri tek tek biliyorsunuz basacaksınız şikayeti..

16EC813
26-05-2023, 08:22
bumudur yanii

8.000rpm
26-05-2023, 08:28
kimse resmi şikayet yapmıyor
ben de aynı fikirdeyim
herkes işini çözme peşinde
böyle olmaz
şikayet edildi ama işlem yapılmadı gibi bir durum varsa o durumun da şikayet edileceği ya da bangır bangır duyurulacağı başka kanallar var

mcemrek
26-05-2023, 10:06
kimse resmi şikayet yapmıyor
ben de aynı fikirdeyim
herkes işini çözme peşinde
böyle olmaz
şikayet edildi ama işlem yapılmadı gibi bir durum varsa o durumun da şikayet edileceği ya da bangır bangır duyurulacağı başka kanallar var

şikayet edeni saklamıyorlar ki. şikayet kaydı oluşturmak için anne kızlık soyadını istemediği kalıyor kaydı oluştururken.

başka konu ancak istanbulda deprem bir gerçek hepimiz hemfikirizdir. yan bina komşum çatıyı kaldırıp bu arada 5+1 kat var binada. çatının altına daire yapıyor. şikayet kaydı oluşturdum tc no dan telefon numarasına adresten mail adresine herşeyi talep etti belediye. verdik. ama bakalım nasıl bir işlem yapacaklar. sonunda da komşuyla papaz olacaz eminim yani

her alanda durum böyleyken kim kimi şikayet etmek ister ki ?

oKsEAt
26-05-2023, 10:38
17 MM ceza rekor mu oluyor ? Kaç bayiye yazılmış ki bu ceza ?

abdullahduymaz
26-05-2023, 10:44

arkadaşım aldı, gümrükteymiş 1 haftaya yetkili satıcıya iner dediler.

DOHC
26-05-2023, 10:47
17 MM ceza rekor mu oluyor ? Kaç bayiye yazılmış ki bu ceza ?

4 galiba

10 krktr

DOHC
26-05-2023, 10:50
4 galiba

10 krktr

4 Otomotiv Bayisine Toplam 17.8 Milyon TL Ceza Kesildi (https://www.webtekno.com/4-sifir-araba-bayisine-17-milyon-tl-ceza-h134769.html?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle)

Mert Safa
28-05-2023, 12:23
Kia Stonic için durum nedir acaba hiç bilen soran var mı ? Kia konusunda yardımcı olabilecek olan var mı ?

Mert Safa
03-06-2023, 23:41
Citroen c3 Aircross ve Hyundai bayon için de yardımcı olacaklar varsa veya yönlendirebileceğiniz kişiler varsa cok sevinirim diye güncelleyeyim konuyu :D

eminkilic61
05-06-2023, 08:19
Citroen c3 Aircross ve Hyundai bayon için de yardımcı olacaklar varsa veya yönlendirebileceğiniz kişiler varsa cok sevinirim diye güncelleyeyim konuyu :D

citroen'i bilmiyorum ama Bayon'lar için bayiler 100-200 elden alıyorlarmış. düz i20 içinde geçerli maalesef

BARR
05-06-2023, 08:20
Bayon için elden 100-200 vermek .....'ten başka bişey değil. Kalpler kırılmasın diye ... koydum :)

kalipson
05-06-2023, 09:20
Nası bi araba açlığıymış bu yav? G.tü yanmış gibi herkes bi yerden yapışıp koparma derdinde

PiscocuK
05-06-2023, 09:35
Nası bi araba açlığıymış bu yav? G.tü yanmış gibi herkes bi yerden yapışıp koparma derdinde

En karlı yatırım aslında.Kimsenin alıp kullandığı yok.Sahibinden sıfır araba dolu.Eskiden bayilere EL ÖPTÜREN :) arkadaşlarımızın aracılığıyla araba alırdık.Şimdi bayiler el öptürüyor