Bu kadar motorla oynayıp sakat şekilde 200hp+lag almak yerine twincharger (varmı bilmiyorum ama golflerde var) almak daha mantıklı geliyor en kötü yazılımla rahat 200+ değer alırsınız lag filanda olmaz![]()
Bu kadar motorla oynayıp sakat şekilde 200hp+lag almak yerine twincharger (varmı bilmiyorum ama golflerde var) almak daha mantıklı geliyor en kötü yazılımla rahat 200+ değer alırsınız lag filanda olmaz![]()
Keyif ve zevk meselesi arkadaşlar sanki atla deve istiyoruz. 500hp dedik sanki de herkes sat 1.8t al 2.0tfsi al diyor. Bu mantıkla yaklaşmasak konuya iyi olur
hybrid bir turbo, cooler, düzgünce yapılmış cooler borulaması, downpipe komple egzoz ve adam gibi bir yazılım yeterli olur bence fazlasıyla.
RACE WERKS
özellikle downpipe aracın dogasını degıstırıyor![]()
raşitin aracından başka yuruyen yazılımlı 122 lik var mı turkıye de?
henuz yenı aldım, arastırma evresındeyım suan. blok saglamlıgından emın olduktan sonra gereklı upgradelerı yapmaya baslarım, turbo cooler dp egzoz vs
tabiki kendi turbosu ile yapılıyor. sağlıklı şekilde yapılırsa uzun süre problem çıkartmaz zira ben 2.3 bastığım turboyu 1 sene boyunca tepe tepe kullanmıştım![]()
direk olarak o speclerde takılan turbonun egzoz tarafı da muhtemelen büyük boyutlarda olacağından alt devirlerde lag günlük kullanım için biraz fazla olabilir.
RACE WERKS
bu motora uygun vag grubundan fmic varmi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)