Arkadaşlar sormuş gerçi de , cidden nasıl bi lag problemi yaşıyosunuz ben de merak ettim ? :)
Printable View
Valla ismailcim seni üzemek istemem ama revodan sonra iş değişir işte stocklar ile revoyu bir tutma ayrıyeten senin revo yapcagını hiç sanmıyorum veya baska bir yazılım önce arabana kıymayı öğrenmen lazım birazcık esirgememen lazım.
Salı veya çarşamba Select cihazım elimde oldugunda tam sağlık %100 stage1 verimi ile bi deneyelim video çekelim farkı görelim bu saatten sonra ben bu işe girdim stage2 olarak çıkıcam buyuk ihtimal senin daha uzun vaktin var önünde hatta stage 2 yapmayacagını kendi ağzınla söyledin oyuzden artık üzgünüm ama önümde olamıcaksın ;)
Hadi bakalım buyur burdan yak revo stage 1 li,ngk iridium bujili, orta susturucu iptalli, revo kutu ici filtreli ibiza cuprayla, zır stock fabrika çıkışı orjinal 4 kapı cam tavan polo Gtı denendi ve aracım kafa önde yürüyor. Var mı bunun mantıklı bir açıklaması ? :) 7-8 kere denendi hepsinde aynı sonuç.
sorun revo nun vadettiği beygirler olmasın.
Zafa nin arabada sorun var bence stg 1 haliyle arkanda kaliyorsa
Birde cupranin yazilimla beraber DV si degistimi stick dv yirtilip basinc kaciriyor olmasin
Ya iyide dostum zart diye yırtılacak hali yok ya geçen hafta denediğimizde benim depom tam sıfıra yakındı araba range'de 0 giderim diyordu zorla ikna etti denedik 2.5 boy önümde yürüdü bu araba. Nasıl iş? Şimdiki denememizde ibiza kendini stoğa mı çekti? Safa boşu boşuna mı revoya 1750 lira para bayılıyor çözemedim bu işi. Buna bir açıklık gelmezse kimse kusura bakmasında hayatta revo yapmam kim ne derse desin ben gözümle gördüğümü bilirim. Bugüne kadar ben en az 20 defa roll yaptım safayla. Bu ibizaların kaderinde mi var bi ibnelik çözemedim. İzmir de bocanegrayla denedim ondada sonuç aynıydı stockken geçemiyor. + chip yapılıyor yine geçemiyor. Nasıl iş akıl sır erdiremedim ben.
Biryerde sıkıntı var ama çözücez inşallah ismailim...
Poloyu gecek demiyirum ama tfsi ve tsi lerde yazilim yapildiktan sonra 2-3 kez gazladiktan sonra DV hemen basinca dayanamayip yirtiliyor.. Ayrica yazilim 1000 tl degilmi??
İstanbulda ibizaya stge 2 atmislardi bordo renk ortaligi dagatiyordu resmen safanin aracta bir sknti var ...
Su ana kadar DV degismemis 2 arac gordum yazilim atildiktan hemen sonra dv yirtildi ve asiri guc kaybi yasadilar
Dv olmassa bile baska bi sorun var arkasnda olmasi bu halde cok zor
cupranın 4. vitesi daha kısa olmasına rağmen 4 e atınca polo geçiyodu diye hatırlıyorum. daha önce de tartışılmıştı bu araçlar.,
hatta yorumlardan birinde "kısa zamanda cupranın basıncı kontrol edilse fena olmaz" denmişti. bence de tahmin edilmeyen bir yerde sıkıntı olabilir cupra da?
su 1.4 tsi da dv olayını anlamadım ben ,bi yerden bi modelden sonra artık pistonlu tip dv var 122-160 larda sanırım,kendiminki söktük baktık ,bunlardamı cortluyor,parca kodu s3 le aynı yani 2.0 tfsi larla.
Abilerimden biraz bilgiye ihtiyacım var :) 1.4 TSI Jetta alıcaz ama sürekli karşımıza 122' likler çıkıyor. Ama kafamda sürekli 140' lık var. Şimdi aracımız İstanbul VATAN Cad. Trafiğine giricek sürekli ve Yazın yazlığa gidicek şöför babam olduğundan 140/160/180 bastığımız oluyor. 122'lik alırsak dahamı fazla yakar ? 140'lık alırsak mı daha fazla yakar ? 122' lik ile 140' lık arasındaki - ve +' sını öğrenebilirmiyim sizin bilgilerinizden :)