ses cok artmamısmıydı o borla ıle ? bırde komplesı kaclıktı borlanın
Printable View
ses cok artmamısmıydı o borla ıle ? bırde komplesı kaclıktı borlanın
Ses çok toktu ömercan rahatsız da etmiyordu :) Hatta rolantide falan egzoz yok gibiydi yani o derece :)
Custom yapıldı egzoz , 60'lık borular , araya borla susturucuyu koymuştuk baş kısmını kesip :)
Video da koyayım , burda kalitesiz olduğundan biraz fazla gibi ses ama gerçekte çok daha tok , çok daha güzel :) Hele ki cut-off anında patırdamasını hiç bişeye değişmem :rolleyes:
Golf 6 Tsi with Borla - YouTube
Yazılımı PS'te yaptırıcam egzoz ile ilgili araştırmalarım devam ediyor bir arkadaşım daha var Golf 6 122 DSG oda araştırıyor en mantıklısı ne ise onun uygulamasını yapıcaz.Birde bu egzozdan sonra ölçüm vs. yapıldımı araca.
düşünen varsa remusum var :D
downpipe lı 1.4 tsi lardan video bekliyoruz kadran videosu.hatta dp +yazılımlı ,4.vitesin sonlarına kadar video cekebilecek varmı
1.4 TSİ 180 lik kullanıyorum motordan çok memnunum... Yarın Revo Stage1 oluyor arabam BKR7EIX bujilerle birlikte...
Lan araban benimkinden 100 kilo hafif onu niye hesaba katmıyorsun :) 10 kiloluk stepneyle kıçıkırık hiç birşey farkettirmeyen revo kutu içi filtrenin hesabını yapıyorsun. Filtrem kirli olmasa bende takardım orjinal kutu içi filtreyi. :Deli: :) Km farkı diye birşey yok. Buji farkı, şanzuman farkı,gaz tepkimesi farkı var. :)
İTG maxogen filtre kiti kullanan varmı aranızda TSİ için?
1.2 turbo sahibiyim bende.
Şu turbolag işini çözmek istiyorum.
:D :D 1.2de lag sorunumu war yuh