Gayet başarılı
Printable View
1.0tsi Polo dsg 1700km uzun dönem karma kullanım ortalamam 5.5 litre.
Şehir Ankara, sakin kullanım.
Arkadaşlar 6c polo 1.2 tsı ın turbosu nedir ? Marka model olarak daha doğrusu kırılgan bi turbomu şu 1.4 act lerdeki gibi ..
yoksa dayanıklımı ?
Kaç hp ye kadar açabiliriz sağlıklı şekilde.?
Euro 5 8v olan versiyonun turbosu yanılmıyorsam Junfeng. Hatta motor kodu cbzb ama 1.2 tsi 90 lık pololar galiba euro 6 16v ?
Turbosu 8v olanla farklımı bilemiyorum. 150 act garip bir motor turbosuda öyle diğer tsi lar gibi değil pek. Benim araçta kullanılan turbo(euro 5 8v) 150 act gibi narin yapıda değil fakat orjinal turboyla alınabilecek güç belli yani üstü için turbo büyütme gerekiyor.
Edit: Sizin polo sanırım 8v, motor koduda cbzc
Ülkemizdeki Pololarda CBZ motor gelmedi. Hepsi yeni 16v bluemotion olanlar.
1.2tsi dp-düzboru-yazılım
ne güç alır.
yazılımda hard-soft nekadar farkeder.
130-140 arası abi benim duydugum ve yaptıran arkadaşların söyledikleri. Hard mi soft mu bilmiyorum
Hatta rolling videolarına göre bu şekilde 150 lik dsg leondan hızlı 160 lık rocco kadar gidiyo/muş...
Polo için konuşursak fakat ben turbosunu merak ediyorum narin mi acaba ?
Birde instagramda denk gelen bi arkadaş var big turbo yaptı 170+ hp civarı biniyo. Bayada hızlı arabası.
hangileri 16v onları araştırayım bari
turbo borgwarnermış
Audi - Turbosprężarka BorgWarner KKK 1.2 TSI 04E145713Q
1.2tsi bizim serhat abinin araba var oda büyük turbolu. Güzel yürüyor. Leonun 140lık turbosu var üstünde diye hatırlıyorum. 150lik yazılımlı fr'ı geçiyor o haliyle.
YouTube
Düz boru hariç böyle bir gidişi var Polo 1.2 TSi Stage 1 için.
blue ibiza maşallah diyelim.
2-3 sıkıştırma sonrası belki ısınma sorunu yaşıyordur.acaba intercooler işini nasıl çözdü.***** 1.2tsi larda watercooler vardı.
Isınma sorunu yok :)
ekstra olarak, merak edenler için 70-240 videosu.
Instagram'da BlueZilla IBIZA: “New Top Speed Video 70-240 km/h #launchcontrol #revlimiter #ecu #rolling #drag #mgremaps #mgremapskanatlandirir #fidexperformance #turkey…”
bakım zamanım geldi lique mollt engine flush kullanan var mı önerir misiniz fark ediyormu?
b7 passat 1.4 tsi dsg aracıma yazılım yaptırmak istiyorum günlük kullanılacak araç wg sorunu kronik sanırım wg değişmeden yazılım yapılırmı acaba ? daha önce yaptırdım log alınmadı dyno ya cıkmadı 183-154-145 km lerde kesme yaptı araç
Golf 6 1.4 TSİ 122 hp aracımın uzun yol yakıt tüketimi verilerini aşağıdaki videoda da paylaştım. Bence gayet makul seviyelerde yakıyor kendileri :)
YouTube
Tsi 125 te performanstan en iyi verim almak için ne yapmak gerekir ? Anladığım kadarıyla susturucular üstünde kalacak şekilde sadece downpipe sanırım
Arkadaşlar,
Merhaba,
1.4 Tsi Caxa Kodlu motora Oil catch can tank bağlantısı nasıl yapılır ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Saygılarımla.
Birkaç örnek buldum. Sanırım bu şekilde olacak;
5 numaralı hat havalandırma hattı.
https://i.hizliresim.com/YKLXED.jpg
Bu da yapılmış olan bir araç.
https://i.hizliresim.com/94IlB1.jpg
Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Saygılarımla.
1.4 Tsi 125lik yazılımlı araca yap olarak ne önerirsiniz ? Bakım zamanı yaklaştı, yetkili serviste yapılacak bakım, kendileri castrol koyuyor gerekirse yağı dışarıdan alıp gideyim diyorum
Tavsiyeleriniz önemli benim için
golf 7 1.4 tsi 122 hp aracım siyah duman atıyor.
*yazılım vs. yok.
*yağ bakımı yeni yapıldı motul 5*30 8100 clean+
*araç zengin karışım hatası vermiş
yağ eksiltme de var 1000 km de yarım litre eksiltti.
*remus catback egsoz var.
buji ve bobin değişecek.
başka neden kaynaklanır ? yardımlarınızı rica ederim.
oksijen sensorlerinide kontrol ettirmelisiniz diye düşünüyorum